Bästa webbplatsbyggare för ideella organisationer

Bästa webbplatsbyggare för ideella organisationer


En webbplats för en ideell organisation är den främsta destinationen för alla dess medlemmar som vill vara medvetna om alla händelser som sker i dess arbete. Detta är också en värdefull informationskälla för de användare som bara planerar att gå med i organisationen eller bara letar efter relaterad data.

Det säger sig självt att den här typen av webbplats inte bör vara komplicerad alls, vilket gör det möjligt för alla att enkelt bläddra igenom den när det behövs. Det bör säkerställa intuitiv navigering så att även nybörjare kan hitta den information de för närvarande behöver utan att investera för mycket tid och ansträngning. Annars riskerar du att förlora dina potentiella kunder, som kan föredra dina konkurrenter om de inte hittar den information de behöver på din webbplats.

Det faktum att de flesta ägare av ideella organisationer inte kan skryta med stora webbdesignfärdigheter eller erfarenheter utlöser behovet av att leta efter enkla men tillförlitliga sätt att utveckla webbplats. Anställa en webbmaster eller att beställa en webbplats från en webbdesignstudio kommer inte att vara en bra lösning bara för att det här är ganska kostsamt alternativ. Det är här användningen av webbplatsbyggare kommer att uppskattas mycket.

Webbplatsbyggare är ursprungligen avsedda för nybörjare och därmed kommer de med användbara och detaljerade riktlinjer, rekommendationer och tips som särskilt förenklar webbdesignprocessen. Du behöver inte ha kodningsförmåga eller specifik webbdesignkunskap för att behärska dessa system till fördel. De flesta av dem erbjuder rika mallsamlingar som är fyllda med innehåll och svarar från början. Slutligen är webbplatser skapade med webbplatsbyggare prisvärda och korrekt optimerad för sökmotorerna, vilket ökar chanserna för din organisation att få högre positioner i sökmotorns resultat.

Vi testade ut 9 av de bästa ideella webbplatsbyggarna:

 1. Wix – Den bästa GRATIS webbplatsbyggaren för ideella organisationer
 2. WordPress – CMS nr 1 för alla ideella webbplatser
 3. uKit – Billigaste webbplatser för små företag
 4. SITE123 – Bra plattform för skapande av webbsajter
 5. 8b – Enkel webbplatsbyggare för ideella organisationer
 6. IM Creator – gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer
 7. Squarespace – Charity Website Builder för ideella organisationer
 8. Shopify – E-handel för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer
 9. Bluehost – Den bästa webbhotell för ideella organisationer

Är du intresserad av att ta reda på mer om vart och ett av dessa system för att välja det som kommer att tillgodose behoven i din ideella organisation och krav på webbdesign i allmänhet? Var och en av webbplatsbyggarna som listas ovan är fullständiga och värda uppmärksamheten. Ta en titt på deras recensioner nu för att göra det opartiska valet.

Wix – Den bästa GRATIS webbplatsbyggaren för ideella organisationer

Wix - Den bästa webbplatsbyggaren för ideella organisationer (det är GRATIS)

Wix – är allt-i-ett-webbplatsbyggare som används för att skapa olika webbplatstyper, inklusive de som är ideella organisationer. Systemet täcker ett brett spektrum av webbdesignbehov och ger flera funktioner som är lätta att utforska och behärska. Titta på de viktigaste fördelarna med tjänsten nu:

 • Mallar för ideella organisationer. Wix har en samling religioner och ideella mallar du kan välja mellan. Några av dem inkluderar matvälgörenhet, barnvälgörenhet, tonårsfrivilliga, icke-kommersiella projekt, gemenskap osv. Många av dem har integrerade “Donera nu”-Knappar och andra funktioner som är ett måste för dessa webbplatser.
  Det finns också en rik uppsättning designanpassningsverktyg för att ge din webbplats önskad look och funktionalitet. Tänk dock på att Wix inte tillåter att man ändrar mallen när du är på språng. Om du väljer att göra det måste du skicka in innehållet igen.
 • Medlemskap. Detta är mycket bekvämt för organisationer som utvecklar och hanterar flera projekt och behöver tilldela vissa medlemmar till specifika projekt. Med en medlemskapsfunktion kan du ge åtkomst till dolda webbplatsavsnitt till de användare som har gett donationer och kan erbjudas särskilda rättigheter.
 • Forum. Wix tillåter lägga till ett forum till din webbplats, vilket är ganska extra för dessa tjänster. Detta är en verklig fördel för alla ideella organisationswebbplatser eftersom det gör det möjligt att komma i kontakt med användare och uppmuntra dem till deltagande. Du kan skapa alla ämnen och grenar i ett forum för att ta reda på andra medlemmars idéer och låta dem dela sina åsikter med andra användare.
 • blogga. Detta är ett säkert sätt att hålla användarna informerade om de senaste nyheterna och händelserna som inträffar i din organisation och om annan relaterad information. Du kan skriva och publicera inlägg om uppdrag och uttalande från din ideella organisation, dela dina mål och ge argument för att övertyga läsarna att gå med i din organisation.
 • Flerspråkig webbplats. Som ägare till en ideell organisation kan du vara intresserad av skapa flera språkversioner av din webbplats. Så här kan du uppmuntra utländska investerare att göra donationer och stödja din organisation på olika sätt. Detta är också ett trevligt sätt att locka fler användare som delar ditt mål och vill gå med i organisationen.

Kosta: Wix har en gratis, oändlig plan som du kan använda för att bygga en webbplats för din ideella organisation. Detta är ett trevligt alternativ för att testa funktionerna webbplatsbyggare, men om du tänker köra och hantera en effektiv webbplats, kommer du att möta vissa begränsningar standard för en gratis plan (Wix-annons, disklagring och bandbreddbegränsningar osv.). Dessutom finns gratis Wix-webbplatser med underdomäner. Om du tänker starta ett projekt för en seriös ideell organisation ger detta inte din webbplats trovärdighet.

Det är uppenbart att det är vettigt att uppgradera till ett av betalda Wix-abonnemang för att få användarlojalitet och öka din webbplatsens förtroende. Med detta ändamål erbjuder webbplatsbyggaren två stora grupper av planer – Standard och Business / eCommerce, som också är indelade i mer detaljerade prenumerationer för att utvidga användarens val. Kostnaden för standardplaner börjar med $ 13 / mo och går upp till $ 39 / mo, medan kostnaden för affärsplaner utgör $ 23 / mo och mer. Alla planer erbjuder gratis värd och domänanslutning, Premium kundsupport, integrerad Google-analys, lagringsutrymme och andra privilegier.

Prova Wix gratis

WordPress – CMS nr 1 för alla ideella webbplatser

WordPress - CMS nr 1 för alla ideella webbplatser

WordPress – är en pålitligt innehållshanteringssystem som inte kräver någon presentation – så populär och funktionell är den. Tjänsten är något mer komplicerad än vanliga webbplatsbyggare eftersom det innebär medvetenhet om programmeringskunskap för att få ut mesta möjliga av webbutvecklingsprocessen. När du använder plattformen kommer du inte att gå utan att behöva integrera plugins som kommer att förbättra prestandan på din ideella webbplats. Du måste också ha kodningsförmåga för att hantera och uppdatera en webbplats efter att den har publicerats. Titta på de viktigaste WordPress-höjdpunkterna nu:

 • Responsiva nischmallar. Systemet har en samling inbyggda mallar, men du kan också hitta dussintals kvalitetsmässiga mallar designade för ideella organisationer på webben. Dessa teman är både gratis och betalda – det är upp till dig att välja det bästa alternativet.
 • WP-plugins för ideella organisationer. Det finns flera WP-plugins som är speciellt designade för utveckling av ideella organisationer. Du kan också bläddra bland gratis och betalda alternativ online. Bland de mest populära plugins av denna typ är det vettigt att nämna Ge, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics av ​​Yoast, Sucuri Free Scanner, Testimonials Widget, Backup Buddy, TablePress, Glöm kortkodknappar, enkel kalender, flytande sociala bar, återuppliva gamla inlägg, MapPress Easy Google Maps, Polylang och mer.
 • Användarinteraktion Plugins. Som chef för en ideell organisation har du det akuta behovet att hålla kontakten med dina webbplatsmedlemmar. För detta ändamål erbjuder WordPress en samling specialiserade pluginprogram för användarinteraktion. Dessa inkluderar Client Portal Plugin, snabba och enkla vanliga frågor, enkla sociala Share-knappar, begär återuppringningsprogram, WP-kundområde och WP Notification Bar Pro för att nämna några.

Kosta: WordPress är gratis. Detta gäller för alla användarkategorier. Med andra ord kan du ladda ner, installera och använda systemet gratis tills du bestämmer dig för att skapa en fullständig webbplats. Detta kan kräva ytterligare finansiella investeringar i plugins och till och med mallar. För att göra din färdiga webbplats tillgänglig online måste du dessutom köpa värd och domännamn.

Kostnaden för värd beror främst på leverantören och den plan du väljer. När du arbetar med WordPress rekommenderas det att använda Bluehost – den officiella värdleverantören för tjänsten. Planerna som erbjuds är fullpackade med funktioner och de är tillgängliga till rimliga kostnader. Således kostar den billigaste prenumerationen på Bluehost endast $ 2,95 per månad.

Prova WordPress nu

uKit – Billigaste webbplatser för små företag

uKit - Billigaste webbplatser för små företag

uKit – är en webbplatsbyggare som har vunnit global popularitet för sitt starka fokus på utveckling av småföretagsprojekt. Dess användarvänlighet, bekvämlighet och överkomliga priser har gjort det till en av de bästa lösningarna för användare, villiga att driva och hantera olika typer av webbplatser. Ideella organisationer är inte ett undantag. Nedan listas de fördelar du kommer att använda när du använder denna webbplatsbyggare:

 • Enkelt och intuitivt gränssnitt. uKit kan skryta med ett av de enklaste och mest intuitiva gränssnitten någonsin. Oavsett vilken webbdesignfärdighet och erfarenhet du har, kommer du lätt att vänja dig med den och utforska de grundläggande elementen och funktionerna den erbjuder. Det är väldigt bekvämt, lätt att navigera, modernt, spännande och förståeligt för alla. Dessutom eliminerar en sådan gränssnitts enkelhet nödvändigheten av att anställa en webbdesigner. Du kan göra allt själv, varför slösa bort de pengar du kan investera i din organisationsutveckling?
 • Responsiva mallar. Responsiva mallar anpassas automatiskt till alla skärmstorlekar och upplösningar för olika mobila enheter. Detta gör att användare kan besöka din webbplats närhelst de behöver och var de än är. Med uKit kan du experimentera med olika mallar som ingår i samlingen av webbplatsbyggaren. uKit gör det möjligt att ändra teman när du är på språng och därmed välja det som kommer upp till dina behov och preferenser mest av allt utan risk att förlora ditt innehåll. uKit har en rik samling tematiska mallar som är inriktade på behoven hos olika användarkategorier.
 • Olika widgets. Några av widgets som kan vara ett trevligt tillägg till en webbplats för en ideell organisation är sociala nätverksknappar, LiveChat, CallBack, användarkommentarer, Google-kartor, e-postformulär osv. Någon av dem kan hjälpa dig att utföra en viss uppgift som att erbjuda realtidshjälp till människor som är i nöd (via till exempel CallBack eller LiveChat). På grund av widgeten för Google maps kan investerare och människor som vill besöka din organisation hitta det mycket snabbare.
 • Säker webbplats. SSL-certifiering gör det möjligt att acceptera pengdonationer utan några risker. Det är möjligt att ansluta ett SSL-certifikat helt gratis.

Kosta: uKit har ingen gratis plan, men det gör det fortfarande möjligt att välja och testa någon av de betalade planerna gratis i 14 dagar. Detta är mer än tillräckligt för att bestämma vilken plan som exakt fungerar bäst för din webbplats. Om du tänker lansera en enkel webbplats för en ideell organisation, då Minimal Plan ($ 4 / mo) fungerar bra för detta ändamål.

Prova uKit gratis

SITE123 – Bra plattform för skapande av webbsajter

SITE123 - Bra plattform för skapande av webbsajter

Site123 – är en av de enklaste molnwebbplatsbyggarna som kan användas för att starta nästan alla typer av webbplatser, inklusive icke-vinstdrivande organisationers. Systemet säkerställer enkel navigering och intuitiv webbutvecklingsprocess. Det är detta som gör SITE123 till ett värdigt val, inte bara för proffs för webbdesign, utan också för oerfarna ägare av ideella organisationer, som kan använda sina flera meriter för att starta och hantera kvalitetsprojekt. Ta reda på vad exakt webbplatsbyggaren kan erbjuda dig, titta på fördelarna nu:

 • Logo Maker – En webbplats för din ideella organisation måste se tillförlitlig och ansedd för användarens uppmärksamhet. Det är här professionella Logo Maker-verktyg som erbjuds av SITE123 kommer att vara till stor hjälp. Det låter dig designa din webbplatslogotyp med hjälp av en uppsättning integrerade verktyg som beskärning, skjutreglage för logotypstorlek, rubrikjustering och många fler.
 • Form Builder – Systemet låter dig integrera onlineformulär av hög kvalitet på din ideella webbplats. Detta gör det möjligt att skapa bekväma kontaktsidor, onlinefrågor, recensioner, enkäter och andra relaterade element.
 • blogga – SITE123 har en funktionell bloggmotor som låter dig skapa en blogg och integrera den i din ideella webbplats. Detta är användbart när det gäller kundengagemang, användargenerering och ökad interaktion mellan registrerade webbplatsmedlemmar.
 • Flerspråkig support – Webbplatsbyggaren erbjuder flerspråkigt stöd som gör det möjligt att skapa flera språkversioner av din ideella webbplats. Verktyget kommer att vara praktiskt för de webbplatsägare som planerar att interagera med användare från utlandet eller leta efter donationsmöjligheter där.
 • Rättigheter till webbplatsåtkomst – SITE123 gör det möjligt att ställa in åtkomsträttigheter för webbplatser baserat på webbplatsens ägares behov och krav. Funktionen är viktig om du tänker hantera och uppdatera ditt ideella projekt med andra användare som ansvarar för det.
 • Gratis SSL-anslutning – Om du planerar att ta emot donationer är det ett måste att ansluta SSL-certifikat till din webbplats. SITE123 tillåter att göra det gratis för att öka din projektsäkerhet och konfidentialitet för betalningar / data.
 • Användarinteraktionsverktyg – Webbplatsbyggaren ger åtkomst till listan över användarinteraktionsverktyg som kan bidra till funktionaliteten på din ideella webbplats.
 • App Market – Systemet gör det möjligt att välja mellan massor av widgetar / tillägg tillgängliga i sin integrerade App Market. Du kan välja de appar som följer specialiseringen och funktionaliteten i ditt projekt. Några av dem inkluderar Live Support Chat, Analytics-verktyg, Gallerier, Sociala, Populära, Formulär, Bokningswidgets och många fler.
 • Integration av sociala medier – Funktionen låter dig effektivt växa ditt webbplats rykte och popularitet i sociala nätverk, så att du kan dela nyheter, uppdateringar och kommande evenemang i din ideella organisation med dina prenumeranter.

Kosta: SITE123 har en gratis plan som låter dig ta reda på de viktigaste funktionerna i systemet. Detta alternativ fungerar dock inte alls för dig på grund av subdomänanslutningen och andra funktionalitetsbegränsningar. När det gäller de betalda prenumerationerna kan du välja mellan fyra planer. Deras kostnad varierade mellan $ 10,80 och $ 28,80 per månad.

Prova Site123 gratis

8b – Enkel webbplatsbyggare för ideella organisationer

8b - Enkel webbplatsbyggare för ideella organisationer

8b – är en ny byggmästare av DIY-webbplatser, som kännetecknas av fantastisk enkelhet och intuitiv metod för webbdesign. Systemet är ett bra val för icke-erfarna ägare av ideella organisationer, som har liten eller ingen kunskap alls om processen för att skapa webbplatser. Ingen kodning eller webbdesignkompetens behövs för att starta webbplatser med systemet – så förståeligt, intuitivt men ändå funktionsbelastat det är. Om du har rätt till att använda den här webbplatsbyggaren för din ideella webbplats, kom ihåg att den innehåller:

 • Flerspråkig support – 8b låter dig skapa en webbplats för din ideella organisation på mer än ett språk – det beror på dina behov och webbdesignmål. Det finns ingen nödvändighet att skapa flera webbplatser tillgängliga på olika språk – 8b sparar dina ansträngningar och tid, så att du kan starta ett flerspråkigt projekt.
 • Google AMP-funktion – En kraftfull Google Accelerated Mobile Pages-funktion gör att du kan förbättra den mobila surfupplevelsen för besökare på webbplatsen samt allmän laddningstid på webbsidan.
 • Webbplatsexport – Om du planerar att manuellt uppdatera din ideella webbplats regelbundet kommer denna funktion också att vara praktiskt för dig. Det låter dig ladda ner de befintliga webbplatsfilerna i ZIP-formatet för att ytterligare redigera dem och vara värd för projektet hos valfri leverantör.
 • PWA-funktion – Webbplatser för ideella organisationer åtnjuter ofta användarnas popularitet, vilket utlöser behovet av att skapa sina applikationer för ökad användarvänlighet. Progressiv webbapplikationsstödfunktion gör det möjligt att förvandla ditt projekt till en stationär eller mobilapp på några minuter, vilket ökar populariteten.

Kosta: 8b är en gratis webbplatsbyggare. Du kan starta en ideell webbplats för att hantera den som du behöver under den obegränsade tidsperioden. Detta är emellertid inte den bästa lösningen för så seriösa projekt som ett gratisabonnemang har flera begränsningar, vilket hindrar dig från att få ut mesta möjliga av dess funktionalitet. För att få tillgång till den avancerade funktionsuppsättningen för webbplatsbyggaren erbjuder systemet ett uppgraderingsalternativ – en startplan, vars kostnad är $ 1,58 / mo. Det är en perfekt lösning för ägarna av icke-vinstdrivande webbplatser och letar efter värdig webbpresentation och prestanda för sina projekt. Dessutom har du 14 dagar på dig att avbryta det betalda abonnemanget utan någon ekonomisk förlust, om det är något du inte är nöjd med.

Prova 8b gratis

IM Creator – gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator - gratis webbplatsbyggare för ideella organisationer

IM Creator – är en professionell byggmaskin för molnwebbplatser, som skiljer sig från mängden på grund av sin designanpassningsfrihet, avancerade funktionalitet och överflöd av funktioner som låter dig designa funktionella och visuellt tilltalande projekt. Webbplatsbyggaren innebär ingen programmeringsfärdighet, utan erbjuder flera fördelar istället. Här är listan över funktioner som låter dig få ut mesta möjliga av din webbdesignprocess:

 • blogga – IM Creator gör det möjligt att ansluta en blogg till alla webbplatser i ideell organisation. Detta är praktiskt om du planerar att uppmuntra användarkommunikation, ladda upp och uppdatera nya inlägg för att hålla kontakten med dina webbplatsmedlemmar.
 • Responsiv design – Webbplatsbyggaren låter dig välja mellan dussintals mallar för att välja den som perfekt kommer att uppfylla dina webbutvecklingsbehov. Alla mönster är som svar på som standard och det finns en möjlighet med HTML-integration för att ge din webbplats unika personliga utseende.
 • Gratis bildintegration – Systemet ger åtkomst till det gratis galleriet med bilder och resurser för webbdesign som du kan integrera på din ideella webbplats baserat på den nisch som det täcker. Alternativet Sökfilter hjälper dig att förenkla ditt val och spara tid.

Kosta: En av de obestridliga höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är dess prissättningspolicy. IM Creator är helt gratis för ideella organisationer och låter dem designa och anpassa projekten med alla systemfunktioner. Den kostnadsfria planen ger obegränsad värd och bandbredd, domänanslutningsalternativ, malltillgänglighet, e-handelsplattform, frånvaro av annonsbannrar och andra meriter. Betalda alternativ finns också här för företagare ($ 8 / mo) och White Label-användare.

Prova IM Creator gratis

Squarespace – Charity Website Builder för ideella organisationer

Squarespace - Charity Website Builder för ideella organisationer

Squarespace – är en av de mest populära, funktionsbelastade och igenkännbara webbplatsbyggarna i den moderna webbutvecklingsnisch. Systemet positionerar sig som allt-i-ett-webbbyggnadsverktyget som fungerar bra för alla typer av projekt, inklusive icke-vinstdrivande webbplatser. Webbplatsbyggaren erbjuder omfattande funktionsuppsättningar, intuitiv metod för webbdesign och lyhörda layouter för att få professionell webbplats med hög prestanda. Låt oss genast registrera sina fördelar för ideella organisationer:

 • Sidstilar – Den avancerade Squarespace Style Editor erbjuder flera designredigeringsalternativ samt ett rikt urval av sidstilar att välja för din noin-profit webbplats. Dessa inkluderar omslagssidor, produkt- och bloggsidor, gallerier, evenemangs- och indexsidor för att nämna några. Välj bara de du behöver för ditt projekt och integrera dem med bara några klick.
 • Widgetintegration – Webbplatsbyggaren låter dig välja från ett brett utbud av tillägg och widgetar som ska integreras på din webbplats. Således kan du välja widgetar för foto- och videogallerier, sociala medieknappar för bättre innehållsreklam, e-handel och analytiska verktyg, kontaktformulär osv..
 • blogga – Du kan lägga till en blogg till din välgörenhetswebbplats på grund av den kraftfulla bloggmotorn som Squarespace erbjuder. Förutom att lägga till och schemalägga inlägg är det också möjligt att aktivera användarkommentarer, lägga till geolokaliseringstaggar, lägga till RSS-flöde, ställa in omloggningsalternativ etc..
 • Social integration – Squarespace möjliggör integration av sociala medier, så att du kan dela ditt webbplatsinnehåll via populära sociala nätverk. Besökarna på din webbplats kommer också att kunna dela sitt innehåll med medtänkare där.
 • Inbäddning av Google Maps – Webbplatsbyggaren gör det möjligt att bädda in Google Maps på din ideella webbplats för att ange den exakta platsen för din organisation. Det här är också avsnittet där du kan lämna dina kontaktuppgifter, integrera feedbackformulär, om oss information och annan relaterad information.
 • Online-kalender – Med Squarespace kan du integrera onlinekalendern på din webbplats för att underrätta medlemmarna i din organisation såväl som andra besökare om de kommande evenemangen, nyheterna, specialerbjudanden, datum osv. Det är också möjligt att dela denna information över profiler på sociala medier här.
 • SSL-certifikat – Om du planerar att ta emot donationer via din webbplats kommer anslutning av SSL-certifikatet att vara ett måste för att skydda dina användares data och konfidentiell information. Squarespace möjliggör SSL-integration för att förbättra din webbplatssäkerhet.
 • Logo Maker – Det är önskvärt att skapa en logotyp för din ideella webbplats (om du inte har den ännu), om du vill öka dess ansvarsgrad och erkännande. Med Squarespace kan du göra det på några minuter med hjälp av det integrerade Logo Maker-verktyget.
 • Fäll ut verktyget – Om du planerar att dela din webbplatsinformation i sociala nätverk kommer du definitivt att uppskatta tillgängligheten för appen Unfold. Det här är berättarverktygssatsen som låter dig skapa och publicera berättelser i sociala nätverk för att hålla användare intresserade av din organisation och dess uppdateringar.
 • Acuity Scheduling – Integration av Squarespace med Acuity Scheduling-plattformen har gjort det möjligt att göra och hantera online-möten i tid. Så här kan du effektivt förenkla samarbetet med medlemmarna i din organisation.
 • Kommentarsystem – Webbplatsbyggaren erbjuder ett helt integrerat kommentarsystem som stöder gängade kommentarer med enskilda liknande räkningar. Modereringsalternativ är också aktiverat här för att förhindra skräppost.

Kosta: Squarespace har en 14-dagars rättegång för att låta användare testa sin funktionsuppsättning innan de prenumererar på en av sina betalda planer. Det senare inkluderar fyra prenumerationstyper, vars kostnad börjar med $ 12 / mo och går upp till $ 40 / mo. Alla planer inkluderar gratis värd och domän, vilket är en annan fördel för ideella webbplatser.

Prova Squarespace gratis

Shopify – e-handel för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer

Shopify - e-handel för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer

Shopify – är den världskända eCommerce-programvaran som har utmärkt sig på grund av den kraftfulla funktionsuppsättningen och överflödet av verktyg som behövs för att skapa ett eCommerce-projekt för välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer. Plattformen har utmärkt sig på grund av dess omfattande funktioner för marknadsföring, webbutik och marknadsföring. Några av dem listas nedan:

 • Synkroniseringsalternativ – Programvaran gör det möjligt att synkronisera ditt konto med andra populära externa tjänster och marknadsplatser. Så här kan du öka prestandan på din icke-vinstdrivande webbplats som du planerar att delta i e-handelsnisch.
 • Produktledning – Shopify låter dig lägga till och hantera långa produktlistor tillsammans med deras beskrivningar, parametrar, visa fönstervisningsfunktioner, avancerade CSV-import / exportalternativ osv..
 • SSL-certifiering och funktion mot bedrägeribeskyttelse – Anslutning av SSL-certifikat låter dig skydda din webbplatsinformation från obehörig åtkomst. Detta säkerställer på motsvarande sätt ökad säkerhet och sekretess för informationen den innehåller. Detsamma handlar om Fraud Protect-funktion som bidrar till säkerheten för dina onlinebetalningar.
 • Flerspråkig support – Tillgängligheten till din webbplats på flera språk kommer att öka användarnas intresse, så att du kommer i kontakt med internationella konsumenter.
 • Augmented Reality – Shopify AR låter dig göra processen med användarinteraktion och produktpresentation mer engagerande och roligare. Funktionen gör det möjligt att visa produkter i 3D-läge så att användare kan se alla sina egenskaper i detaljer för en bättre och bekvämare surfupplevelse.
 • POS-programvara – Detta är en annan höjdpunkt på plattformen, som gör det möjligt att inte bara sälja online utan också erbjuda föremål till försäljning i den lokala butiken.

Kosta: Shopify: s prissättningspolicy är måttlig, vilket förklaras av dess funktionsuppsättning. Det billigaste prenumerationen kostar dig $ 9 / mo, medan priset för den dyraste planen utgör $ 299 / mo. Den slutliga kostnaden beror på typen av plan och det antal funktioner / villkor som ingår. Programvaran gör det möjligt att testa det föredragna prenumerationen under den 14-dagars rättegång som systemet erbjuder.

Prova Shopify gratis

Bluehost – den bästa webbhotell för ideella organisationer

Bluehost - den bästa webbhotell för ideella organisationer

Bluehost – är en pålitlig och kraftfull webbhotell som är ett bra val för icke-vinstdrivande webbplatser. Detta är för närvarande en av nischledarna, som också officiellt rekommenderas av WordPress CMS som världens bästa värdföretag. Detta är inte konstigt eftersom Bluehost har funktioner och avancerade verktyg som säkerställer en säker och pålitlig värd för ditt projekt. Här är några av dem du kanske är intresserad av:

 • Snabb sidbelastningshastighet och höga drifttider – Dessa parametrar kommer att säkerställa värdig prestanda och snabb laddning av din ideella webbplats, oavsett hur mycket trafik som riktas till den.
 • Flexibilitet och säkerhet – Bluehost integreras med flera externa tjänster, tillägg och applikationer som bidrar till projektets prestanda och säkerhet. Dess avancerade säkerhetsverktyg som Spam Hammer eller Spam Expert tillsammans med dess hotlink-skyddsalternativ garanterar ultimat säkerhet för alla webbplatser som är värd för plattformen.
 • Omfattande marknadsplats – Systemet ger tillgång till myriader av tillägg, skript och applikationer som används för att anpassa din webbplats. Du kan använda flera WordPress-teman, bildgallerier, marknadsförings- och e-handelsverktyg osv.

Kosta: Bluehost är en av de mest prisvärda bostadslösningarna. För att vara exakt kan du få den billigaste planen för endast $ 39,5 / mo, få tillgång till gratis SSL- och WordPress-uppdateringar, obegränsad bandbredd och andra fördelar.

Prova Bluehost nu

Slutsats

En ideell organisation är otänkbar utan en webbplats som kommer att sprida idéerna, popularisera sitt uppdrag och uppmuntra användare att gå med på den. Det kommer att hålla dina medlemmar i gemenskapen informerade om allt du vill att de ska veta. Det finns olika verktyg för webbbyggnad som du kan använda för att starta en egen webbplats.

Att välja den bästa webbplatsbyggaren för en webbplats för en ideell organisation bör inte vara en utmaning för vanliga användare. Webbplatsbyggare fungerar bra när det gäller utvecklingen av dessa projekt. Deras funktioner, egenskaper och prissättningspolicy säkerställer den oöverträffade webbupplevelsen och gör det möjligt att nå önskat resultat. Se bara till att du är medveten om alla systemens egenskaper för att kunna välja den tjänst du kommer att vara nöjd med på lång sikt.

Skapa ideell webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map