Bästa webbplatsbyggare för lärare

Bästa skolbyggare och lärare Webbplatsbyggare


Utbildningens ansikte förändras, med internet som är kärnan i denna förändring, och lärare och studenter har mycket att dra nytta av detta faktum. Det finns så många sätt att använda webben för utbildning, och ett av dessa är att skapa en skolwebbplats.

En skolwebbplats är inte ett infall eller en hyllning till mode idag. En skola är ett slags ekosystem med många beståndsdelar. Information som publiceras på webbplatsen är ett effektivt verktyg för att organisera arbetsprocessen för varje utbildningsanläggning. Det är inriktat på den stora publiken, som inkluderar lärare, elever, föräldrar och skoladministration. En webbplats kan effektivt bidra till det fruktbara samarbetet mellan dessa grupper av människor.

Vad är syftet med skapandet av en lärares webbplats? Bilden och aktiviteten hos en samtida lärare har förändrats mycket på sistone. På XXI-talet är konkurrensen inte begränsad till endast handel. Förutom de produkter och tjänster som kräver aktiv marknadsföring, visar lärarens image och färdigheter också vara en oumbärlig del av den samtida utbildningsprocessen. En lärare som har en Personlig hemsida, har fler chanser att utöka verksamhetsområdet, öka rykte och erkännande bland eleverna, deras föräldrar och kollegorna.

Hur är det möjligt att skapa en skola eller en lärarwebbplats? Vilka funktioner bör en webbplatsbyggare ha för att idealiskt kunna hantera uppgiften? Skol- och lärarwebbplatser lanserade med webbplatsbyggare har den bästa korrelationen mellan bekvämlighet, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi testade ut fem av de bästa webbplatsbyggarna för lärare:

 1. Wix – Den bästa webbplatsbyggaren för lärare
 2. Weebly – den bästa webbplatsbyggaren för utbildning
 3. WordPress – Gratis webbplattform för alla webbplatser
 4. Ucraft – Dra-and-släpp webbplats skapare för skolor
 5. IM Creator – helt gratis för icke-vinst

Ursprungligen inriktade på icke-teknikers behov, ger dessa tjänster ett brett utbud av nischfokuserade element, funktioner, verktyg och egenskaper som kan hjälpa dig att skapa, anpassa och sedan hantera en anständig webbplats för lärare och studenter.

Har du rätt till att starta en skola eller en lärarwebbplats med en webbplatsbyggare? Då behöver du verkligen värdefull information om hur du väljer den bästa tjänsten. Läs vidare för att utforska recensioner av de bästa plattformarna och deras viktigaste parametrar för att äntligen fortsätta till din webbplats!

Wix – Den bästa webbplatsbyggaren för lärare

Wix webbplatsbyggare

Wix – är den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en skola eller en lärarwebbplats. När det gäller att bygga webbplatser för lärare verkar Wix inte ha några konkurrenter alls – så enkelt, intuitivt och funktionsrikt är det. Titta på några av de mest framstående parametrarna för webbplatsbyggaren nu:

 • Funktion för medlemskap. Det är möjligt att hantera dina kontakter direkt från Wix backend för att godkänna / avvisa nya användarregistreringar, skapa medlemsområden, sälja Wix-kurser och bokningar, ställa återkommande betalningar, låta användare registrera sig med systemet med sina Facebook / Google-referenser eller e-post. Medlemskapsfunktion gör det dessutom möjligt att utöka funktionerna på din Wix-medlemswebbplats med extra funktioner och verktyg som Wix-kod osv. Det finns två alternativ för att skapa medlemsområdet, nämligen enskilda medlemmar som bara är medlemmar och medlemmar med fullständiga funktioner.
 • Mallar för utbildning och kultur. Wix låter dig bläddra i den omfattande kategorin “Utbildning och kultur” mallar för att välja den som mest motsvarar din webbplats specialisering. Det är här du kan stöta på mobilfärdiga mallar för en privat grundskola, insamlingsstiftelse, samhällscentrum, dagis, skolor och lektioner, forskarfest, musikskolor, universitetslandingssidor, språkskolor etc..
 • Forum. Genom att använda webbplatsbyggaren kan du göra det lägg till ett forum till din webbplats för att växa publiken och ge dem användbar information de kanske letar efter. Ett forum är platsen, där du kan kommunicera med besökare, dela din åsikt om olika ämnen, delta i diskussionerna och hålla dig medveten om de senaste nyheterna.
 • blogga. Wix tillåter att skapa en multifunktionell blogg eller lägga till den på din webbplats (om du redan har den) med bara några klick. Detta behövs för att publicera och hantera nischrelaterade artiklar och hålla kontakten med målgruppen.
 • Wix ADI. Verktyget Artificial Design Intelligence kommer att vara en kraftfull funktion för elever och lärare som saknar kodningskompetens för att designa en webbplats på egen hand. Systemet skapar automatiskt en webbplats för dig med det innehåll du skickar in på begäran.

Kosta: Wix prissättningspolicy kommer att möta behoven och ekonomiska förmågan i alla användarkategorier. För dem som bara planerar att testa systemet eller utöva färdigheter i webbdesign erbjuder webbplatsbyggaren en gratis plan som aldrig går ut. Så snart du är redo att fortsätta till webbdesignprocessen kan du välja mellan flera betalda alternativ.

För närvarande erbjuder Wix två typer av planer för att passa mångsidiga webbdesignbehov. Dessa inkluderar standard- och affärs / prenumerationsabonnemang. Varje grupp planer innehåller i sin tur flera fler planer, inklusive mer specifika funktioner, verktyg och parametrar. Kostnaden för standardabonnemang börjar med $ 13 / mo. Priserna är inte bara mångsidiga, utan de är också ganska överkomliga även för lärare och studenter, som kan välja den lämpligaste planen för att uppfylla deras behov av webbdesign.

Prova Wix gratis

Weebly – den bästa webbplatsbyggaren för utbildning

Weebly

Weebly – är den mest specialiserade webbplatsbyggaren för skolor och universitet. Det tillhandahåller användbara verktyg och funktioner för att låta dig starta och effektivt hantera projekt för elever och lärare. Bland de funktioner du kanske är intresserad av bör följande vara de första att nämna:

 • Weebly för utbildning. Detta är ett fantastiskt verktyg du kan använda för att starta utbildningswebbplatser, studentportföljer och projektwebbplatser. Oavsett om du är student eller lärare, kommer detta verktyg att göra det möjligt för dig att avslöja dina kreativa förmågor med hjälp av multimediafunktioner. Du kommer att ansvara för processen medan alla dina uppgifter kommer att förbli säkra och konfidentiella.
 • Weebly Campus Edition. Verktyget är tillämpligt för skolor och distrikt, vilket gör det möjligt att skapa en professionell campuswebbplats. Projektadministratörer kan hantera student- och lärarkonton från den enda integrerade instrumentpanelen.
 • Säkerhet i studiekonton. Webbplatsbyggaren tillåter inställning av lösenord för alla studentkonton och det är upp till en lärare att bestämma, vilken information som ska presenteras för allmänheten och vad som förblir konfidentiellt. Varje studentkonto är säkert skyddat från obehörig åtkomst.
 • Flexibla bloggalternativ. Som ett av de bästa bloggsystemen tillåter Weebly att lägga till en blogg till en lärares webbplats. Det är här du kommer att kunna publicera dina klassnyheter, information om kommande evenemang, hemuppgifter och annan information som är avsedd för föräldrar. Dessutom kan dina elever också uttrycka sina åsikter i olika bloggämnen, dela sina idéer och få kommentarer från andra användare. Weebly stöder det obegränsade antalet bloggar som kan anslutas till din webbplats, vilket gör det möjligt att hantera kommentarer och skapa öppna / stängda dialoger.

Kosta: Weebly har en gratis plan som låter dig ta reda på de viktigaste höjdpunkterna i systemet och testa dem på praktiken. Betalda planer för att lansera vanliga webbplatser börjar med $ 4 / mo för att nå $ 38 / mo. Det som är viktigt, Weebly for Education är helt gratis så att du kan skapa en webbplats med upp till 5 sidor. Om du behöver ett mer komplicerat utbildningsprojekt bör du uppgradera till Pro-planen som låter dig publicera upp till 10 webbplatser med obegränsat antal sidor för $ 12 / mo.

Weebly Campus Edition kommer i sin tur att kosta 499 $ per år och erbjuder en gratis 30-dagars provperiod för att utforska de kraftfulla alternativen.

Prova Weebly gratis

WordPress – Gratis webbplattform för alla webbplatser

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är ett fantastiskt populärt och fullständigt innehållshanteringssystem som används över hela världen. Plattformen gör det möjligt att skapa alla typer av webbplatser helt gratis – allt beror på kompetensnivån och kodningsförmågan hos en webbdesigner. Detta gäller även skolor och lärares webbplatser. Dessutom ger CMS åtkomst till flera plugins och tillägg som gör det möjligt att starta funktionsbelastade projekt i det visuella läget utan programmeringskunskap alls. Det är hög tid att få de största fördelarna med systemet nu:

 • Webbdesign plugins och tillägg – CMS gör det möjligt att välja och integrera plugins som förenklar processen för webbutveckling och gör det enkelt och problemfri samtidigt. Några av dessa plugins inkluderar Elementor, DragDropr – Visual Editor, Jetpack, Gallery av Envira, Yoast, Slider Plugin, Everest Forms, Ultimate Sharing, WP Mush och många fler;
 • WordPress utbildning plugins – Det finns flera plugins och tillägg som du kan välja och integrera när du skapar din skola eller lärares webbplats. Några av de mest populära pluginsna är följande: WP Education, WP Courseware, Sensei, LearnDash, BuddyPress, Flashcard för WordPress, Google Drive Embedder, Campus Directory etc .;
 • Utbildning WordPress Mallar – WordPress mallsamling omfattar högkvalitativa anpassningsbara utbildningsteman, som används för att utveckla professionella WP-webbplatser. Malllistan uppdateras regelbundet med nya mönster för att ge valfrihet. Några av de trendigaste WP-teman omfattar Academica Pro, Education WP, Edumodo, Kingster, School, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, Academist, Course Builder, Educon, Edukare, Education Pack, Masterstudy, Ed School, Invent och Education Pro to nämna några.

Som CMS är WordPress ursprungligen gratis för nedladdning och installation. Eftersom din webbplats är klar måste du dock välja pålitlig värd för att publicera den på webben. WordPress rekommenderar officiellt Bluehost som en pålitlig webbhotell för webbplatser som lanseras med plattformen. Värdet levereras redan med förinstallerat WordPress tillgängligt även på den billigaste planen.

Detta eliminerar behovet av att bry sig om CMS-installation, vilket också sparar dina ansträngningar och tid. Dessutom erbjuder Bluehost professionellt online support och prisvärda planer för att passa alla budget- och webbutvecklingsbehov.

Prova WordPress nu

Ucraft – Dra-and-släpp webbplats skapare för skolor

Ucraft webbplats byggare

Ucraft – är ett kvalitetsmoln dra och släpp webbplatsbyggare, vilket säkerställer användarvänlighet och bekvämlighet i alla stadier i webbutvecklingsprocessen. Systemet fungerar utmärkt för nybörjars behov och färdigheter, men det kan också användas av skickliga webbdesigners. Det levereras med ett rikt sortiment av designverktyg av högsta kvalitet, webbplatsmallar av hög kvalitet, skapande av målsidor, logotyptillverkare och andra verktyg som kommer att ge ditt utbildningsprojekt uppdaterat utseende och utmärkt prestanda. Låt oss skapa de största fördelarna med webbplatsbyggaren nu:

 • Responsiva mallar. Trots att systemet inte har ett separat avsnitt med utbildningsmallar, gör det det möjligt att välja mellan andra kvalitativa responsiva mönster för att anpassa dem efter dina behov.
 • Skapare av målsida. Om din avsikt är att skapa ett projekt som kommer att omfatta nödvändig information allt på ett ställe och utan nödvändighet att lägga till flera sidor, låter Ucraft dig starta en gratis målsida helt gratis.
 • Artiklar App. Funktionen låter dig skapa och lägga till en blogg eller ett nyhetsavsnitt som kan uppdateras regelbundet. Det är här du kan lägga till och schemalägga inlägg eller ladda upp mediefiler som dina besökare kanske letar efter.
 • Gratis logotyptillverkare. Att lägga till logotypen för din utbildningsanläggning ger en webbplats en pålitlig och enastående look. Om du inte har den kan du skapa den med den integrerade Ucraft Logo Maker gratis.
 • Stöd för flera språk. Lärare och utbildningsanläggningar kan behöva göra sina webbplatser tillgängliga på flera språk. Ucraft erbjuder flerspråkig supportfunktion som låter dig starta flera versioner av ditt projekt på språk du väljer.

Kosta: Ucraft erbjuder en gratis plan för alla som har för avsikt att testa funktionerna och verktygen för webbplatsbyggaren. Om du är nöjd med testresultatet kan du uppgradera till en av de betalda prenumerationer som systemet erbjuder. Kostnaden för de betalade planerna börjar med $ 10 / mo för det billigaste prenumerationen och går upp till $ 39 / mo för det dyraste alternativet.

Prova Ucraft gratis

IM Creator – helt gratis för icke-vinst

IM Creator webbplatsbyggare

IM Creator – är en modern SaaS-baserad webbplatsbyggare som ger omfattande frihet för designanpassning och inte kräver någon webbdesign eller kodningskompetens alls. Systemet är enkelt och intuitivt för att användas lika av nybörjare och webbdesignproffar som är villiga att starta alla typer av projekt. Dessa inkluderar bloggar, portföljer, målsidor, personliga och affärswebbplatser samt utbildningsprojekt. Här är en lista med funktioner IM Creator är stolt över:

 • Responsiva mallar – Webbplatsbyggaren ger fri tillgång till sin samling responsiva anpassningsbara mallar, av vilka några kan väljas för att utveckla en skola / lärarwebbplats. Förutom WYSIWYG-webbredigeringsalternativet möjliggör webbplatsbyggaren också omfattande HTML-integrationsalternativ som gör det möjligt att få ut mesta möjliga av ditt projekt;
 • Bloggmotor – IM Creator har en avancerad bloggmotor som låter dig ansluta en blogg till din utbildningswebbplats och sedan hantera / uppdatera den med hänsyn till dina behov;
 • Gratis bilder – Systemet erbjuder en kuraterad samling gratis webbdesignresurser och bilder du kan välja och integrera i ditt projekt. Alla bilder är smart uppdelade i tematiska samlingar de tillhör och det finns sökfilteralternativet som hjälper dig att göra rätt val från början.

IM Creator är helt gratis för ideella, artister och studenter. Detta innebär att du kan använda tjänsten för att starta och hantera din skola / lärares webbplats utan att investera i den alls. Småföretagare måste dock betala $ 8 / mo för att använda systemet med sina egna webbutvecklingsbehov.

Prova IM Creator gratis

Slutsats

Skapandet av en skolwebbplats innebär att bilden ökar i ögonen för elever, föräldrar och potentiella investerare. En lärares webbplats kan hjälpa till att lösa många uppgifter. Det kan särskilt bidra till ägarens professionella verksamhet, vilket gör den mer produktiv, intressant och till och med lönsam.

Genom att få en webbplats kommer du eller din skola att kunna locka uppmärksamhet från kollegor, elever och deras föräldrar. Detta för att inte nämna erkännandet av andra utbildningsanläggningar. En webbplats av denna typ behöver inte någon extra marknadsföring. Så snart målgruppen får veta om den kommer den att börja besöka den regelbundet.

Detta garanterar organisk trafik och snabb framsteg utan någon marknadsföring alls. Om du inser alla fördelarna med att ha en utbildningswebbplats och är redo att lansera din egen, att använda en webbplatsbyggare kommer att vara den bästa lösningen. Dessa system motsvarar alla krav från icke-tekniska kunniga användare och kräver inte medvetenheten om grunderna för kodning. De kommer vanligtvis med mallar som är optimerade för mobil visning, ett rikt urval av designanpassningsverktyg, funktioner och SEO-optimeringsparametrar.

Att bygga en utbildningswebbplats borde inte vara svårt och det är ett av huvudkraven för denna typ av webbplatser. Wix och Weebly är två webbplatsbyggare som kommer till slutförandet av alla uppgifter. WordPress är ett pålitligt fullständigt CMS som kommer med omfattande integrationsalternativ som möjliggör effektiv webbplatsutveckling. Ucraft och IM Creator fungerar bättre för att utveckla personliga och privata utbildningsprojekt. För att besluta om den bästa lösningen, ta dig tid att testa varje system och göra rätt val.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map