Bästa webbplatsbyggnadsprogramvara för Mac

Bästa webbplatsbyggnadsprogramvara för Mac


Trots visuellt tilltalande avancerad design och säkerhet är den specialiserade Mac-programvaran långt ifrån ett perfekt verktyg för att bygga webbplatser. Det erbjuder ett begränsat paket med HTML-faciliteter som behövs för separata CSS-filer snarare än att ha dem på en enda webbplats.

Som ett resultat letar Mac-användare efter molnbaserade och SaaS-plattformar och instrument istället för att föredra traditionella webbplatsbyggnadsverktyg, som är utvecklade för Mac och kräver preliminär installation.

Webbplatsbyggare visar sig vara rätt typ av verktyg Mac-användare kan enkelt använda för att skapa fantastiska webbresurser för olika ändamål från början. De kräver inte allvarliga ansträngningar och pengarinvesteringar, utan erbjuder en omfattande funktionsuppsättning istället. De är intuitiva och enkla för användare med olika webbdesignbakgrund och kräver inte speciella färdigheter, vilket gör att användarna enkelt kan bygga kvalitetswebresurser på egen hand. Med en kvalitetswebbplatsbyggare kommer ditt projekt att ha professionellt utseende och kraftfull funktionalitet.

Webbplatser lanserade av Mac-användare är fullständiga och har tilltalande design. Dom är lätt att hantera och gör det möjligt att tillhandahålla allt innehåll du vill se på din webbplats. Detta betyder mycket för fansen av Mac-webbbyggnadsprogramvara, som vill spara sina ansträngningar och tid genom att använda anständiga och fullständiga webbplatser skapade med en webbplatsbyggare.

Vi testade ut 5 av den bästa webbplatsbyggnadsprogramvaran för Mac:

 1. Wix – den bästa SaaS webbplatsbyggaren för Mac OS
 2. RapidWeaver – Bästa webbdesignprogramvara för Mac
 3. WordPress – Bästa värd CMS för Mac OS X-användare
 4. Mobirise – Gratis webbplatsbyggnadsprogramvara
 5. Blocks – Enklaste dra och släpp webbplatsbyggare

Om du har bestämt dig för att leta efter en anständig Mac-webbbyggnadsprogramvara, ta dig tid att titta igenom recensionerna av dessa populära och fullständiga tjänster listade i inlägget. Deras jämförelse och lista med höjdpunkter kommer att förenkla valet för dig. Låt oss komma igång nu.

Wix – den bästa SaaS webbplatsbyggaren för Mac OS

Wix - den bästa SaaS webbplatsbyggaren för Mac OS

Wix – är den bästa webbplatsbyggaren för Mac-användare, vilket gör det enkelt att skapa webbplatser med full design med fantastisk design. Systemet gör det möjligt att bygga olika typer av webbplatser för personlig och affärsmässig användning. Det levereras med out-of-the-box-funktionalitet, som är mer än tillräckligt för att täcka ett brett spektrum av mångsidiga behov av webbdesign.

Listan över stora Wix-fördelar inkluderar:

 • Wix ADI Tool – Webbplatsbyggaren bygger automatiskt en webbplats för dig med det skickade innehållet. En bekväm WYSIWYG-webbplatsredigerare gör det möjligt att kontrollera varje steg i anpassningsprocessen för webbplatsen och fixa problemen i tid.
 • Redigeringsalternativ – Systemet avslöjar en möjlighet att använda en vanlig webbplatsredigerare och den mobila. Redigeringar gjorda i standardläget visas i mobilversionen, medan de som görs i mobilwebbversionen inte återspeglas i skrivbordsläget.
 • Responsiva mallar – Wix kommer också med hundratals mobilfärdiga mallar som är tillgängliga via surfplattor och smartphones som drivs av iOS som är 100% anpassningsbara och intuitiva till sin natur.
 • Wix App Market – Detta är en annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren, där du kan bläddra bland hundratals gratis och betalda widgetar, tillägg och appar som finns tillgängliga där. Du kan integrera de valda teman på din webbplats för att bidra till dess användbarhet.
 • Forum, blogg och e-handel – Webbplatsbyggaren kommer med forum-, blogg- och e-handelsmotorer. Detta gör det möjligt att skapa, ansluta och hantera en forum, en blogg eller en webbutik utan krångel alls.
 • Corvid by Wix – Om du tänker starta och integrera applikationer på din webbplats, gå vidare för att använda Corvid av Wix – en avancerad öppen utvecklingsplattform som används för att starta professionella webbapplikationer utan kodningskompetens eller preliminär webbdesignupplevelse. Plattformen tillhandahåller den nödvändiga verktygsuppsättningen allt på ett ställe – välj bara de funktioner och verktyg du behöver för ditt projekt och börja arbeta med din webbapputveckling.
 • Ascend Tool – Detta är en gratis allt-i-ett-affärslösning som ger ett överflöd av verktyg (det finns över 20 produkter tillgängliga i paketets funktioner) som är ett måste för din marknadsföring. Dessa produkter hjälper dig att effektivt växa ditt företag, öka kundbasen och annonsera dina tjänster på webben.

Du kan använda systemfunktionerna utan kostnad med hjälp av dess kostnadsfria plan som aldrig löper ut. För att få din webbplatsfunktionalitet till en helt ny nivå måste du dock uppgradera till en av de betalda planerna. För närvarande erbjuder Wix två typer av prenumerationer, nämligen standard- och affärs- / e-handelsplaner. Kostnaden för standardplaner börjar med $ 13 / mo för att nå $ 39 / mo för det dyraste prenumerationen, medan affärs- / eCommerce-planerna börjar med $ 23 / mo för att nå $ 500 / mo för det mest avancerade prissättningsalternativet.

Prova Wix gratis

RapidWeaver – Bästa webbdesignprogramvara för Mac

RapidWeaver - Bästa webbdesignprogramvara för Mac

Rapidweaver – är en kraftfull webbplatsbyggare, som är speciellt utformad för Mac-användare som vill skapa fullständiga webbapplikationer och webbplatser utan kodning inblandad. Plattformen låter dig starta lyhörda vackra webbplatser utan någon förberedelse eller webbdesignbakgrund.

Titta på listan över RapidWeaver höjdpunkter:

 • MacOS Technologies – Webbplatsbyggaren stöder alla MacOS-teknologier, inklusive iCloud och Document-flikar. Detta låter dig starta webbplatser från grunden, från enkla projekt på en sida och upp till komplexa onlinebutiker.
 • Mallval – Systemet gör det möjligt att välja mellan över 50 integrerade mallar, medan mer än 100 svarande teman tillhandahålls av systemets community. RapidWeaver säkerställer enkel webbhantering, låter dig skapa nya sidor och undersidor samt anpassa dem från grunden. En bekväm förhandsgranskningsfunktion gör det möjligt att spåra de ändringar du gör innan du publicerar projektet.
 • Enhetssimulator – Den nya funktionen låter dig se hur din nyskapade webbplats ser ut på olika enheter, inklusive iPhone, iPad, Mac, och mer. Funktionen är flexibel och kraftfull, så att du kan öppna, skala och till och med spara flera fönster för att spåra ändringarna efteråt.
 • Media Manager Tool – RapidWeaver kommer med ett kraftfullt medieintegrationsverktyg som låter dig effektivt hantera dina projektresurser. Du kan få tillgång till ditt fotobibliotek, webbläsare och bilder från det största gratis fotobiblioteket online. Välj bara de som motsvarar din webbplats specialisering för att ytterligare dra och släpp dem till dina webbsidor.
 • Snippets Manager – Systemet låter dig använda fördelarna som erbjuds av den förfinade Snippets Manager genom att integrera användbara CSS-, HTML- och Javascript-koder. Det är också möjligt att lägga till vanlig text i dina utdrag om det behövs.

Webbplatsbyggaren är gratis, men du måste uppgradera till det betalda prenumerationen om du vill få ut det mesta av det avancerade funktionsuppsättningen. Kostnaden för den betalade planen utgör för närvarande $ 99, men systemet introducerar ofta specialerbjudanden och rabatter för dem som vill spara stort, medan de använder det.

Prova RapidWeaver gratis

WordPress – Bästa värd CMS för Mac OS X-användare

WordPress - Bästa värd CMS för Mac OS X-användare

WordPress – är ett populärt och det mest kända Content Management System, som används för att starta och hantera olika typer av projekt. Systemet skapades ursprungligen med tanke på bloggning men ändå utvecklades det snabbt till en fullständig plattform med avancerad funktionalitet och flexibilitet.

WordPress-höjdpunkterna är följande:

 • Nedladdning och installation – Som CMS kräver WordPress nedladdning och installation. Det tar inte mycket tid men det betyder inte att det är lätt för alla att arbeta med tjänsten. Om du inte är en skicklig webbdesigner eller åtminstone inte har grundläggande programmeringskunskaper kan du tycka att systemet är lite komplicerat. Detta beror på att arbeta med WordPress innebär kodningsmedvetenhet. Annars kan du stöta på problem, när integrerade plugins eller anpassar mallar.
 • Integrationsalternativ – CMS sticker ut från mängden på grund av dess kraftfulla integrationsalternativ. Oavsett vilken nisch du specialiserar och vilken projekttyp du förväntar dig att lansera finns det många plugins och externa mallar du kan bläddra och lägga till på din webbplats. Detta gör det möjligt att utöka systemets funktionalitet, vilket ger det erforderliga prestanda och avancerad design.
 • Alternativ för designanpassning – WordPress är också känt för sina avancerade alternativ för designanpassning. Alla mallar du väljer för ditt projekt kan lanseras helt från början – bara välja och ändra önskade mallinställningar, experimentera med färger, stilar, bakgrunder, bilder och mediefiler som finns tillgängliga här. Du kan också ladda upp och integrera dina egna sociala mediefiler, galleribilder, dokument och andra nödvändiga element.
 • Hosting och val av domännamn – Som ett nedladdningsbart system erbjuder WordPress inte integrerade värdalternativ. Istället tillåter systemet välja vilken webbhotell som helst som fungerar bäst för dina projektbehov. Förresten, många samtida värdar har integrerad CMS som bara innebär installation med ett klick. Bluehost är en av sådana värdleverantörer och detta är plattformen, som officiellt rekommenderas av WordPress. Värden erbjuder en gratis bonus domännamn under det första året av prenumerationsperiod, snabb sidhastighetshastighet, flera integrationer, prisvärda priser samt 60% rabatt för WordPress-installation och andra fördelar.

WordPress är ett gratis nedladdningsbart CMS som kan installeras utan kostnad. Systemet tillåter emellertid att integrera tredjeparts plugins och tillägg som krävde ytterligare budgetinvesteringar. Detsamma handlar om mallintegration, hosting och domännamnkostnad.

Installera WordPress gratis

Mobirise – Gratis webbplatsbyggnadsprogramvara

Mobirise - Gratis webbplatsbyggnadsprogramvara

Mobirise – är en gratis nedladdningsbar programvara bör du initialt installera på din Mac innan du börjar arbeta med din webbplatsutveckling. Systemet är byggt med användarvänlighet och enkelhet i åtanke och det kräver ingen webbdesignfärdigheter eller expertis för att effektivt kunna användas av nybörjare.

Här är listan över de största fördelarna med Mobirise:

 • Innehållsblock – Webbplatsbyggaren har en blockbaserad struktur som gör det möjligt att designa webbplatser av färdiga innehållsblock. Deras totala antal överstiger för närvarande 800 artiklar och det fortsätter att växa stadigt. Att ordna och anpassa blocken är enkelt och gör det möjligt att skapa önskad webbplatsstruktur. Webbplatser som lanseras med Mobirise svarar som standard.
 • AMP Webbplatsbyggare – Mobirise erbjuder integrerad AMP-webbplatsbyggare, som låter dig starta och hantera projekt som är optimerade för mobila surfningar och säkerställer snabb nedladdning av webbsidor.
 • Designanpassningsverktyg – Mobirise-anpassningsverktyg kommer ut ur lådan. De gör det enkelt att justera de viktigaste webbplatsparametrarna, utforma, integrera flera mediefiler och utföra andra åtgärder.
 • Värd för värd – Webbplatsbyggaren har inte integrerad värd, men det gör det möjligt att vara värd för ditt färdiga projekt med GitHub-sidor gratis.

Mobirise är en helt gratis webbplatsprogramvara, men du måste betala för webbhotell, domännamn och integrationer. Det finns också Premium Pack som levereras med betalda tillägg samt allt-i-ett-kit, där du kan välja mellan extra plugins och teman. Kostnaden för Premium Kit utgör $ 129.

Ladda ner Mobirise gratis

Blocks – Enklaste dra och släpp webbplatsbyggare

Blocks - Enklaste dra och släpp webbplatsbyggare

block – är en specialiserad webbplatsbyggnadsprogramvara för Mac, som kan vara en anständig lösning, om du behöver skapa en fängslande portfölj, attraktiv målsida eller en webbplats för att marknadsföra produkter / tjänster online. Webbplatsbyggaren har ett dra-och-släpp-alternativ för att hantera enkel redigering. Den har en hög flexibilitetsnivå och ett paket med extra verktyg.

Listan över block förtjänster är följande:

 • Block och tegelstruktur – Webbplatsbyggaren erbjuder en block- och tegelstruktur. Du måste bara välja färdiga innehållsblock och anpassa dem efter behov. WYSIWYG-sidverktyget gör redigering enkel och snabb. Ingen kodningskompetens eller FTP-chef krävs för att starta en webbplats med Blocks, men detta utlöser behovet av att leta efter en extern värdleverantör för att ladda upp och uppdatera filerna vid behov.
 • HTML-baserad webbplatsstruktur – Blocks har inte en molnpanel för att redigera innehåll. Istället kommer du att erbjudas en primär HTML-baserad webbplatsstruktur. För att få ett mer komplext projekt måste du anpassa din webbplats med ett CMS. Detta kräver uppenbarligen kodningskompetens och webbdesignbakgrund. Systemet har inte integrerade standardmallar eftersom det i princip är appen som används för att starta HTML-baserade teman på egen hand.
 • Mallutveckling – Teman utvecklas genom att använda redigeringsverktyg. Om det här alternativet inte tilltalar dig av någon anledning kan du få betalda mallar på tjänstens officiella webbplats (kostnaden för ett tema utgör $ 20).

Blocs har en kostnadsfri nedladdningsbar testversion och två betalda licenstyper, vars kostnad utgör $ 80 och $ 360 motsvarande. Bortsett från det måste du betala cirka 100 $ per år för hosting och cirka 60 $ för en möjlighet att byta från den gamla webbplatsversionen av tjänsten till den nya..

Prova Blocks gratis

Slutsats

Det största problemet med att bygga webbplatser med Mac var frånvaron av anständig programvara. Webbplatsbyggare kan vara en bra ersättning för Mac-programvara, som täcker ett brett spektrum av webbdesignbehov och ger kraftfulla funktioner som behövs för att skapa och hantera ett fullfjädrad projekt.

Om du söker efter en Mac-programvara av hög kvalitet kan webbplatsbyggare som granskats ovan visa sig vara den bästa lösningen. Att välja en av dem kan vara en utmaning, om du aldrig har arbetat med dessa system tidigare. Tänk på att varje system fungerar bra för att slutföra ett visst antal uppgifter, som inte kan påverka valet av programvara.

Således är Wix allt-i-ett-webbplatsbyggare, som används för att starta och hantera olika typer av webbplatser, inklusive bloggar, målsidor, portföljer, affärswebbplatser och onlinebutiker. RapidWeaver är den bästa webbdesignprogramvaran speciellt skapad för Mac-användare. WordPress är det världskända CMS som kräver installation och kodningskompetens för att starta avancerade projekt. Mobirise är en gratis nedladdningsbar programvara, som är känd för sin användarvänlighet och starka fokus på nybörjars behov. Block är det enklaste dra och släpp webbplatsbyggare används för att starta målsidor, kampanjwebbplatser, målsidor och andra typer av personliga / affärsprojekt.

Om du inte är säker på den bästa programvaran för Mac är det vettigt att testa varje system i förväg. Detta är det mest pålitliga sättet att välja system, vilket fungerar bäst för ditt enskilda projekt.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map