Bästa webbplatser för små företag

småföretagens webbplatsbyggare


Ska du för närvarande effektivt marknadsföra ditt företag, men kan inte bestämma vad du ska börja med? Det du borde veta är att framgångsrik affärsutveckling är otänkbar utan pålitlig närvaro på nätet.

Att ha en webbplats för små företag är en fördel i sig. Det hjälper till att uppnå flera mål åt gången. Oavsett vilken nisch du är specialiserad på, förblir en webbplats den främsta destinationen för kunder och affärspartners som är intresserade av att hantera dig.

Så snart du bestämmer dig för att driva en webbplats för små företag kommer du att stöta på olika alternativ. Om du är redo att investera mycket i din webbplatsutveckling kan du göra det hyra en webbdesignstudio att göra detta arbete åt dig.

Det är emellertid inte den bästa idén om du vill vara ansvarig för webbbyggnadsprocessen för att ytterligare hantera och uppdatera din webbplats när det behövs. Ett av de bästa och de enklaste DIY-alternativen är att använda en webbplatsbyggare. Dessa tjänster tillåter att bygga olika typer av projekt, som varierar i funktionalitet, funktionsuppsättningar och resultat.

Om du har rätt att starta en fullständig webbplats för småföretag, är det verkligen vettigt att ta reda på mer om mest populära webbplatsbyggare.

Vi testade ut 10 av de bästa webbplatserna för små företag:

 1. Wix – Bästa GRATIS webbplatsbyggare för småföretag
 2. uKit – Webbplatsbyggare för små företag för personlig webbplats
 3. WordPress – Bästa Open Source CMS för småföretag
 4. Skräddarsydda varumärken – Bästa webbplatsleverantör för småföretag
 5. Shopify – Webbplatsbyggare för e-handel för småföretag
 6. Bluehost – Webbplatsbyggare och webbhotell för småföretag
 7. Bokmärke – AI-driven webbplattform för småföretag
 8. Ucraft – Prisvärd verktyg för att skapa en webbplats för små företag
 9. SITE123 – Enklaste webbplatser för små företag
 10. Gator – Enkel och praktisk webbplatsbyggare av HostGator

När det gäller valet av den bästa webbplatsen för små företag, känner de flesta användare något förbryllade bara för att de inte vet vilken tjänst som fungerar bäst för dem. Låt oss granska de viktigaste alternativen och fördelarna med de mest använda webbplatsbyggarna så att du kan veta vad du kan förvänta dig av var och en av dem.

Wix – Bästa GRATIS webbplatsbyggare för småföretag

Wix - Bästa GRATIS webbplatsbyggare för småföretag

Wix – är den bästa gratis webbplatsbyggaren för småföretag, som har vunnit global popularitet på grund av dess omfattande uppsättning nischrelaterade funktioner. Överflöd av designanpassningsverktyg, ett rikt urval av gratis mallar och prisvärda prissättningspolicy har gjort systemet till en värdig plattform för utveckling av alla typer av webbplatser, inklusive småföretagsprojekt. Wix är ett utmärkt val för företagare som saknar kodningskompetens och inte har tid att lära sig alla komplikationerna i webbbyggnadsprocessen. För att säkerställa att systemet uppfyller dina webbdesignbehov bör du tänka på följande fördelar med plattformen:

 • Småföretag mallar. Oavsett vilken affärsnisch du är specialiserad på, hittar du enkelt en lämplig mall i webbplatsens byggmästares rika samling. Alla Wix-teman är gratis, mobiloptimerade och det finns en möjlighet att använda mobilredigeraren för att säkerställa fin mobilskärmskvalitet. Ändringarna du kommer att göra i mobilversionen visas inte i skrivbordsläget, medan ändringarna gjorda på skrivbordets webbplatsvariant kommer att synas i mobilversionen.
 • Wix ADI. Den integrerade Artificiell design intelligensverktyg hjälper dig att utveckla en webbplats för små företag, även om du inte är en webbdesignpro. Detta görs i det automatiska läget – ange bara din företagsinfo som måste visas på webbplatsen och systemet gör resten av jobbet åt dig.
 • Wix ShoutOut. En annan Wix-fördel är e-postmarknadsfunktionen. Det gör det möjligt att skapa fantastiska e-postmeddelanden och dela marknadsföringskampanjer på nolltid. Wix ShoutOut erbjuder anpassningsbara stilar, professionella mallar med färdiga layouter, enkel kontaktintegration. Du kan också använda sociala medieverktyg och statistikspårare för att kontrollera din webbplatsstatistik. Det är exakt vad ditt företag behöver för effektiv marknadsföring.
 • e-handelsplattform. Tänker du starta en liten till medelstor onlinebutik, men har inte tid att ta itu med specialiserade webbplatsbyggare? Gå sedan vidare för att utforska Wix Stores – funktionen som låter dig starta en e-handelswebbplats som är optimerad för mobilvisning. Välj mall, ladda upp din webbutikinformation, kontaktinformation, produkter och deras specifikationer, aktivera e-handelsfunktioner och ställa in betalnings- / leveransalternativ för att driva en webbutik som kommer att uppfylla dina behov och förväntningar.
 • Wix SEO Wiz. På grund av det praktiska och lättanvända Wix SEO Wiz, kommer du att kunna kontrollera effektiviteten för din marknadsföring på webbplatsen för företag. Med detta syfte kan du ställa in SEO-parametrar, spåra webbplatsstatistik, integrera nödvändiga verktyg och widgetar och utföra andra åtgärder för att se till att din webbplats för småföretag får höga rangordningar i Google.
 • Stig av Wix. Ascend by Wix är den avancerade allt-i-ett-affärslösningen som ger tillgång till mer än 20 professionella affärsverktyg som är avsedda att förenkla dina affärshanteringsprocesser. Genom att använda funktionen kan du starta, driva och marknadsföra ditt företag, växa kundbas och nischans rykte samt generera vinst. Ascend gör alla processer maximerade automatiserade och erbjuder verktyg som formulär, kontakthanterare, livechatt, inkorg, fakturor, uppgifter & Påminnelser, automatiseringar, prisuppgifter etc..

Är Wix bra för småföretag? Wix fungerar definitivt bra för småföretagsprojekt när det gäller prissättning. Den kostnadsfria planen som systemet erbjuder varje abonnent, kan effektivt användas för att prova alla funktioner i webbplatsbyggaren. Men det täcker inte hela utbudet av dina webbdesignbehov om du väljer att starta en företagswebbplats och göra den tillgänglig på webben. Du behöver ett domännamn och andra verktyg för att se till att din företagswebbplats rankas högt i sökmotorerna och åtnjuter popularitet hos målgruppen. Således är en uppgradering till det betalda prenumerationen ett måste. Wix erbjuder en uppsättning affärs- / e-handelsplaner, vars kostnader börjar med $ 23 / mo. Detta är en värdig investering för alla småföretagens webbplats.

Prova Wix gratis

uKit – Webbplatsbyggare för små företag för personlig webbplats

uKit - Webbplatsbyggare för små företag för personlig webbplats

uKit – är en av de enklaste och mest funktionella webbplatserna för småföretag för personliga projekt. Egentligen ger systemet bra priskvalitetskorrelation till nybörjare och webbdesignproffs, som har för avsikt att starta sina DIY-affärswebbplatser. Plattformen har utmärkt sig som en webbplatsbyggare för ett litet företag och därmed fokuserar hela funktionsuppsättningen på slutförandet av denna uppgift. uKit är extremt lättanvänt och det kräver inte medvetenhet om kodningskunskaper. Det är en trevlig lösning för att bygga webbplatser för småföretagare och privata företagare, som alltid är pressade i tid, saknar kunskap om webbdesign och inte är redo att investera mycket i webbplatsutveckling. Här är listan över funktioner som uKit stolt erbjuder sina abonnenter:

 • Responsive Business Designs. uKit mallkollektion är en av de mest imponerande i nischen. Den innehåller hundratals responsiva mallar uppdelade i affärskategorier för att underlätta sökningen. Du kan ändra mallen på vilket som helst stadium i webbdesignprocessen, medan innehållet kommer att sparas. Mallanpassningsprocessen är också enkel. Gå bara till instrumentpanelen för att kolla in verktygen du kan använda för detta ändamål.
 • AmoCRM-integration. UKit är inriktad på marknadsföring av företag amoCRM integreringsalternativ. Detta är ett enkelt och ganska intuitivt system för redovisning av potentiella erbjudanden och kunder som hjälper till att kontrollera och öka försäljningsvolymerna. Systemet förenklar processen för kund / orderhantering och bidrar till snabbare och effektivare marknadsföring.
 • e-handel. uKit e-handelsfunktioner är värda en separat uppmärksamhet. Webbplatsbyggaren ger användare möjlighet att starta och sedan hantera en liten webbutik. Egentligen kan du gå två vägar här. Du kan antingen ansluta en eCommerce-widget till din webbplats och ställa in parametrarna eller integrera Ecwid-plugin för att börja sälja online.
 • Business Widgets. uKit tillåter integrering av affärswidgets, som kan lägga till funktionalitet och affärsfokus på din webbplats. Bland de affärswidgets som du kanske vill integrera i ditt projekt är det initialt vettigt att nämna tidslinjer, steg, Google Maps, sociala nätverk etc. Var och en av dessa widgetar fungerar bra för alla typer av affärswebbplatser.
 • SendPulse-integration. uKit integreras sömlöst med SendPulse – en populär widget som används av de webbutvecklare som vill lägga till och justera online push-aviseringar för sina besökare på webbplatsen. Widgetintegration tar bara ett par minuter och kan slutföras även av icke-kodare.
 • uCalc. En annan höjdpunkt för webbplatsbyggaren är dess online-kalkylator – uCalc, integration som hjälper till att definiera kostnaden för produkter / tjänster som erbjuds målgruppen. Detta är särskilt ett bra val för e-handelsprojekt.

Är uKit bra för småföretag? uKit är ett av de bästa alternativen för utveckling av webbplatser för små företag och det är ett av de mest prisvärda webbplatsbyggare också. Systemet har ingen gratis plan, men det är inte helt nödvändigt med tanke på kostnaden för dess betalda prenumerationer. Priset för den billigaste uKit-planen utgör endast $ 4, medan det dyraste och avancerade abonnemanget kostar dig $ 12 / mo! Dessa priser är mer än överkomliga för alla små företag – du hittar knappast billigare priser för en så omfattande funktionalitet!

Se även: uKit granskning.

Prova uKit gratis

WordPress – Bästa Open Source CMS för småföretag

WordPress - Bästa Open Source CMS för småföretag

WordPress – är bäst open source Content Management System för webbplatser för små företag. Plattformen har vunnit global popularitet på grund av sin kraftfulla funktionsuppsättning, överflöd av integrationsfunktioner och avancerade alternativ för designanpassning. Systemet skapades ursprungligen som en bloggplattform och därmed hittar du inte en enklare lösning för att starta och hantera en blogg. Detta betyder dock inte att du inte kommer att kunna använda systemet för utveckling av andra projekttyper. Tvärtom, WordPress fungerar bra för att skapa affärswebbplatser, målsidor och till och med webbbutiker. Allt beror på dina mål, webbdesigns ansträngningar och resultat du förväntar dig att utnyttja på lång sikt. När det hanterar funktionsaspekten erbjuder WordPress följande funktioner:

 • Småföretag Plugins. Systemet skiljer sig från mängden på grund av dess kraftfulla plugin-integrationsalternativ. Det finns massor av WordPress-plugins där ute och det är upp till dig att välja och integrera dem som är bäst lämpade för din webbplats. Bland de populäraste WordPress-plugins för företagswebbplatser är det vettigt att nämna WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Delade räkningar, WooCommerce och många fler.
 • Kundinteraktion Plugins. Tillsammans med nischspecifika plugins erbjuder WordPress ett omfattande urval av widgetar / tillägg för kundinteraktion. Dessa krävs för att göra din webbplats för små företag bekväm och praktisk för nuvarande och potentiella kunder. Några av de mest populära widgetarna du kan välja och integrera på din webbplats, följande är de mest utbredda: Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, AH biljetter, Zendesk, Help Scout Desk etc.
 • Småföretag mallar. WordPress är också känt för sina avancerade mallar för småföretag. Det finns tusentals av dem tillgängliga i det globala nätverket och du kan enkelt välja mellan gratis och betalda versioner. Tänk dock på att gratis mallar designade av tredjepartsutvecklare inte är helt säkra på grund av potentiella hot mot skadlig programvara. Se till att du hanterar pålitliga webbdesigners som du helt kan lita på.

Är WordPress bra för småföretag? WordPress fungerar bra för webbplatser för små företag på grund av dess avancerade funktioner och prisvärda priser. CMS är gratis för nedladdning och installation. Du måste dock betala för användning av externa plugins, teman, widgets och tillägg. På samma sätt måste du köpa domännamn och betala för hosting för att göra din webbplats tillgänglig på webben.

Med tal om värdval rekommenderar WordPress officiellt att använda Bluehost som den topphotell värdleverantör som kan täcka alla värdbehov hos sina användare. Värden kännetecknas av starka upptidstider, snabb sidhastighetshastighet, prisvärd prispolitik, säkerhet, enorm marknadsplats med hundratals plugins, tillägg, appar och skript, omfattande innehållsmarknadsföring och SEO-alternativ, e-handelsfokus och flera applikationer som ska integreras till affärswebbplatser. Kostnaden för att använda Bluehost kommer att överraska alla eftersom priset för dess billigaste plan utgör $ 2,95 / mo.

Prova WordPress nu

Skräddarsydda varumärken – Bästa webbplatsleverantör för småföretag

Skräddarsydda varumärken - Bästa webbplatsleverantör för småföretag

Tailor Brands – är den bästa webbplatsleverantören för småföretag, som initialt är inriktad på att effektivisera processer för varumärkesvaror. Systemet hjälper till att starta ditt företag med avancerad design och varumärke, vilket gör att det sticker ut från mängden. Tailor Brands är världens första logotypdesign och märkesplattform, som drivs av Artificial Intelligence. Detta hjälper till att ge varje projekt professionellt utseende och unik märkesidentitet online. Nedan listas plattformens mest anmärkningsvärda höjdpunkter:

 • Samling av märkesverktyg. Tailor Brands erbjuder en kraftfull samling varumärkesverktyg speciellt designade för ditt företag. Dessa verktyg är anpassningsbara, vilket innebär att du kan använda dina EPS-filer och visitkortidéer för att skapa unik webbplatsdesign som passar perfekt till din företagswebbsida.
 • Logo Maker. Systemet gör det möjligt att designa unik affärslogotyp för att avslöja din varumärkesidentitet, dela din vision och välja de önskade elementen som systemet erbjuder som standard. Processen med att skapa logotyp är enkel och kreativ – vad du behöver är att ange ditt företagsnamn, välja den önskade logotypen, välja typsnittsinställningar och gå vidare till logotypanpassningsprocessen. När dessa steg har slutförts kommer AI-algoritmen att använda innehållet för att designa din företags webbplatslogo i det automatiserade läget.
 • Social Management Platform. Systemet levereras med den integrerade sociala förvaltningsplattformen som gör det möjligt att dela webbplatsrelaterat innehåll och publicera artiklar över sociala nätverk.
 • Skräddarsy annonser. Den integrerade Tailor Ads-plattformen låter dig designa direktannonser som är tillgängliga i flera variabler för att möta alla behov.

Är skräddarsydda varumärken bra för småföretag? Om du behöver professionell webbplatslogo och avancerad varumärke kommer Tailor Brands att uppfylla dina krav. Systemet låter dig anpassa och spela runt din webbplatslogotypdesign med sin integrerade webbplatsbyggare som levereras med e-handelsfunktioner som tillhandahålls som standard. Det finns ingen gratis plan här, men plattformen låter dig välja ett av de betalda prenumerationerna som börjar från $ 9.99 / mo. Dessutom kan priset sänkas upp till $ 2,99 / mo, om du bestämmer dig för att göra en årlig betalning.

Prova skräddarsydda märken nu

Shopify – eCommerce Website Builder för småföretag

Shopify Startsida

Shopify – är den mest kraftfulla och mest populära e-handelsprogramvara används för att starta och hantera professionella webbplatser och e-handelswebbplatser. Hela funktionsuppsättningen för plattformen såväl som dess verktyg är inriktad på design av alla typer av onlinebutiker. Webbplatsbyggaren är ett trevligt val för såväl nybörjare som för professionella webbmasters som är specialiserade på e-handelswebbplatsutveckling. Det finns inga e-handelsfunktioner som Shopify saknar – ta en titt på systemets funktioner och verktyg för att ta reda på hur mycket det har att erbjuda:

 • POS-programvara. Shopify kommer med den avancerade försäljningsstället (POS) programvara, som tillåter att sälja produkter på din egen detaljhandelsbutik. Användning av den externa kortterminalen, beställningsanvändning offline, automatisk synkronisering med Shopify-konto, förmåga att starta flera användarkonton, Quickbooks-synkronisering, rapportalternativ – detta är bara några fördelar med den här funktionen.
 • Alternativ för produkthantering. Shopify gör det möjligt att integrera en kundvagn och en “Köp” -knapp för att göra det möjligt för kunder att skapa önskad mängd produktkort. Systemet kommer automatiskt att generera produktkoder för att lägga till produktlistor och samlingar på webbplatsen. Dessutom möjliggör systemet omfattande produkthanteringsalternativ för att säkerställa bekväm shoppingupplevelse för användare.
 • Mångsidiga integrationsalternativ. Programvaran gör det möjligt att integrera med populära och funktionsbelastade marknadsplatser, till exempel Xero, Quickbooks och annan redovisningsprogramvara för att öka din webbutikars prestanda. Integrering av Shopify med Amazon Marketplace görs med några enkla klick, medan resultatet av denna synkronisering överskrider dina förväntningar, om du planerar att sälja produkter på båda plattformarna. Flerkanalsstöd kommer också att vara till stor hjälp här.
 • High End Marketing-funktioner. När det gäller marknadsföring av webbutiker erbjuder Shopify ett överflöd av avancerade marknadsföringsfunktioner. Företagare kommer att kunna skapa kvitton online, analysera och bläddra i webbutikens statistik, kontrollera kontobalansen, använda avancerade Shopify-funktioner som Shopify Ping, App Store, BOGO-rabatter, Shopify Tap & Chip Reader och mer.
 • Webbutikshanteringsverktyg. Programvaran låter dig välja mellan flera alternativ för webbhanteringshantering och verktyg som förbättrar din webbutikars prestanda. Dessa inkluderar tillgång till kundprofiler, grupper och konton, e-postlayouter och mallar, dropshipping och orderuppfyllningsalternativ osv.
 • AR-funktion. En annan Shopify-höjdpunkt är dess avancerade Augmented Reality (AR) verktyg. Funktionen gör det möjligt att se de produkter som erbjuds till försäljning i 3D-läge så att potentiella köpare kan se fördelarna i detaljer.

Är Shopify bra för småföretag? Shopify är en av de bästa plattformarna som fungerar bra för utvecklingen av e-handelswebbplatser – från små till hypermarknader. Programvaran erbjuder en gratis 14-dagars provperiod för att testa dess funktionsuppsättning och fyra betalda prenumerationer. Kostnaden för den billigaste planen utgör $ 9 / mo, vilket är ett förvånansvärt rimligt erbjudande.

Prova Shopify gratis

Bluehost – Webbplatsbyggare och webbhotell för småföretag

Bluehost - Webbplatsbyggare och webbhotell för småföretag

Bluehost – är den mest pålitliga och funktionella värdleverantören för webbplatser för små företag. Företaget har funnits i åratal och har vunnit lojaliteten hos miljontals användare över hela världen. Det är nu känt som den officiella värdleverantören som rekommenderas för professionell användning av WordPress. Systemet säkerställer en smidig prestanda för webbplatser som värdas med det såväl som för säker datalagring. De viktigaste fördelarna med företaget ges nedan:

 • Flexibilitet. Systemet säkerställer sömlös integration med massor av mångsidiga tillägg, tillägg, externa tjänster och plugins, som bidrar till värdefulla och avancerade prestanda för din webbplats för små företag, oavsett trafikbelopp.
 • Ökning av sidbelastningstid. Bluehost garanterar också smidig webbplatsprestanda som resulterar i den förbättrade sidbelastningstiden tillsammans med höga drifttider. Systemet har ett paket med integrerade funktioner och verktyg som förbättrar webbplatsens prestanda, oavsett de totala parametrarna för webbplatsbelastning och trafikvolym.
 • Bluehost Marketplace. Värdleverantören har en kraftfull integrerad marknad för plugins, tillägg, skript och tillägg som idealiskt ökar anpassning och prestanda för små företag. Dessutom är det möjligt att välja från den rika samlingen av affärsmallar som utvecklats för WordPress.
 • Avancerad säkerhet. Bluehost tar särskilt hand om din webbplatssäkerhet och datakonservering, vilket betyder mycket för affärsprojekt. Värdleverantören använder hotlink-skyddsverktyg tillsammans med Spam Hammer, Spam Experts och andra säkerhetsfunktioner.

Är Bluehost bra för småföretag? Bluehost är en pålitlig och funktionell värdleverantör för webbplatser för små företag. Plattformen erbjuder inga kostnadsfria planer, men detta kompenseras av den överkomliga kostnaden för dess betalda abonnemang. Priset för den billigaste planen utgör $ 2,95 / mo. Det du får till denna kostnad är gratis anslutningsalternativ för SSL-certifikat, obegränsad bandbredd, möjlighet att ansluta ett gratis domännamn till din företagswebbplats (om du inte har den ännu) och många fler fördelar.

Prova Bluehost nu

Bokmärke – AI-driven webbplattform för småföretag

Bokmärke - AI-driven webbplattform för småföretag

Bokmärke – är den bästa AI-driven webbplattform som används för att skapa webbplatser för små företag. Den molnbaserade webbplatsbyggaren är fullpackad med affärsspecifika alternativ och gör det möjligt att bygga välstrukturerade projekt. Affärswebbplatser och onlinebutiker som lanseras med plattformen har tillförlitligt utseende och utmärkt prestanda. Det är hög tid att tillhandahålla listan över de mest imponerande bokmärkesfunktionerna nu:

 • AIDA-assistent. Du kan skapa en funktionell företagswebbplats eller en onlinebutik med ett ögonblick på grund av den avancerade AIDA (Assistent för konstgjord intelligens) verktyg. Hela processen för att skapa webbplats tar inte längre tid än ett par minuter, medan resultatet säkert kommer att imponera alla – så funktionell AIDA är det! Ange bara din företagsinfo och se hur assistenten skapar webbplatsen åt dig.
 • Integrerade affärsmallar. Bokmärke har inga standardmallar som du kan anpassa för att passa dina nischkrav. Det är AIDA som erbjuder ett brett urval av gratis integrerade teman, som skiljer sig åt i struktur och är responsiva som standard. Välj någon av dem för att börja arbeta på ditt lilla företag eller e-handelswebbplats.
 • Flerspråkig support. Plattformen stöder över 50 språk, på grund av vad du kan skapa de språkversioner på webbplatsen du behöver för att nå målgruppen utomlands.
 • Företagswebstatistik. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att spåra dina företags webbplatsprestanda med hjälp av integrerade verktyg för insamling av statistik. Det finns också flera mobilappar som möjliggör snabb och effektiv webbplatshantering från vilken plats du befinner dig på.

Är bokmärke bra för småföretag? Bokmärke är ett ganska bra val för företagare som är villiga att starta affärswebbplatser med hjälp av den avancerade artificiella intelligensfunktionen. Du kan använda Bokmärke gratis för att starta en enkel webbplats. Kostnaden för premiumpaket är ganska prisvärd. För att få en fullständig verksamhet eller e-handelswebbplats kan du välja ett av två betalda prenumerationer. Deras kostnad varierar mellan $ 11,99 och $ 24,99 per månad baserat på de villkor och funktioner som ingår.

Prova bokmärken gratis

Ucraft – Prisvärd verktyg för att skapa en webbplats för små företag

Ucraft - Prisvärd verktyg för att skapa en webbplats för små företag

Ucraft – är en billig byggmästare av DIY-webbplatser för att starta och hantera webbplatser för små företag. Systemet fungerar utmärkt för att slutföra alla affärsuppgifter. Detta är ett trevligt val för nybörjare och proffs för webbdesign som har en avsikt att starta och hantera affärswebbplatser, målsidor, bloggar och andra projekt. Webbplatser skapade med Ucraft är lyhörda, 100% anpassningsbara och webbutiker lätt att hantera. De kommer med helskärmsblock och platt design, vilket bidrar till deras samtida utseende och känsla. Webbplatsbyggaren ger för närvarande tillgång till följande funktioner:

 • e-handelsplattform. Plattformens integrerade e-handelsmotor är lätt att använda för alla som strävar efter att starta en onlinebutik. Systemet innehåller en lista med e-handelsspecifika funktioner som förenklar skapandet av webbshop. Dessa inkluderar produktkatalog, integrerad kundvagn, uppladdning och installation av bilder, sociala medier integration, möjlighet att ansluta till 8 populära och lönsamma försäljningskanaler, organisera och hålla rabattkampanjer, utfärda rabattkoder för utvalda produkter etc. Systemet erbjuder också flera frakt och betalningsalternativ, vars val beror på platsaspekten.
 • blogga. Tjänstens bloggfunktioner realiseras effektivt via tillämpningen av artiklar-appen. Funktionen gör det möjligt att starta bloggar eller lägga till nyhetsavsnitt på de befintliga webbplatserna. Det tar bara några minuter att göra ett inlägg, skapa nya bloggsideslayout, integrera kommentarsystem, ansluta sociala medieknappar till varje inlägg så att användare skulle kunna dela de artiklar de gillar.
 • Gratis landningssida skapare. Ucraft har en gratis landningssideskapare, som låter dig skapa och uppdatera målsidor av hög kvalitet för att visa upp dina idéer, produkter eller tjänster, driva organisk trafik, generera leads och nå andra affärsmål. Det finns många målsidamall att välja mellan i designens samling av tjänsten.
 • Gratis logotyptillverkare. En annan Ucraft-höjdpunkt är dess kostnadsfria Logo Maker. Oavsett om du vill förbättra din befintliga företagslogotyp eller skapa en helt ny, kommer verktyget att göra det enkelt. Du kommer att kunna designa en unik logotyp ur standardikoner eller ladda upp din egen logotyp för att öka dess design och stil. För att göra din webbplatslogo personlig, är du välkommen att experimentera med färgscheman, titlar, typsnitt, former, stilar, storlekar och massor av andra tillgängliga designparametrar. Detaljerade instruktioner hjälper dig att genomföra uppgiften med lätthet och få utmärkt resultat.
 • Affärsmallar. Ucraft mallkollektion är inte så rik. Omfatta endast 63 gratis professionella responsiva mallar, det möjliggör kreativ frihet och erbjuder kodinjektionsalternativ för att anpassa de valda teman. En uppsättning Designerverktyg som består av typografi, UI-kit och formbyggare och layout, gör det möjligt att få ut mesta möjliga av Ucraft designanpassningsalternativ.

Är Ucraft bra för småföretag? Med tanke om prisaspekten erbjuder webbplatsbyggaren en gratis 14-dagars provperiod som låter dig avslöja alla funktioner och tjänster som systemet erbjuder. Plattformen har också den obegränsade gratisplanen, som dock har många begränsningar och fungerar bra för personliga webbbyggnadsbehov. När det gäller de betalda prenumerationerna har Ucraft tre alternativ, varav det billigaste kostar dig $ 10 / mo.

Prova Ucraft gratis

SITE123 – Enklaste webbplatser för små företag

SITE123 - Enklaste webbplatser för små företag

SITE123 – är den enklaste, kostnadsfria och funktionella molnwebbplatsbyggaren för utveckling av små företag. Det erbjuder en bekväm WYSIWYG-redigerare och gör det möjligt att utveckla mångsidiga projekt. Tjänsten är känd för sin enkelhet, intuitiva strategi för webbbyggnad och bekvämlighet. Det har mycket att erbjuda för webbdesignsexperter och det är också ganska förståeligt för nybörjare. Om du har rätt till att starta ett affärsprojekt med SITE123, överväga listan med dess höjdpunkter nu:

 • Responsiva affärsmallar. Allt-i-ett-webbplatsbyggaren kommer med ett brett urval av responsiva mallar. De är mångsidiga och fria. De kommer upp till flera affärssfärer och kan anpassas effektivt med avseende på den nisch du är specialiserad på. Om du inte hittar en mall du gillar kan du designa en webbplats från grunden. Detta tar inte ansträngning och tid också.
 • Integrationer av sociala medier. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att öka ditt företags popularitet via konton för sociala nätverk. Detta är det säkra sättet att låta dig partners / kunder veta de kommande affärshändelserna, uppdateringarna, nyheterna och specialerbjudanden.
 • Flerspråkig support. SITE123 erbjuder flerspråkig support. Som ett resultat kan du skapa det önskade antalet språkversioner på webbplatsen baserat på den målgrupp du planerar att nå utomlands.
 • e-handelsmotor. Webbplatsbyggaren har en bekväm och effektiv e-handelsmodul. Dess användning gör det möjligt att starta och hantera kraftfulla onlinebutiker med flera alternativ. Du kan hantera produktsortiment, ställa in betalnings- / leveransdetaljer, starta och uppdatera rabattkuponger, hantera PayPal-betalningsalternativ osv.
 • Form Builder. Om du planerar att starta en webbplats för småföretag med SITE123 kommer den integrerade formulärbyggaren online att vara praktiskt för dig. Verktyget kommer med en uppsättning anpassade formlayouter, designanpassningsverktyg och element som gör att du kan skapa integrerade onlineformulär av hög kvalitet.

Är SITE123 bra för småföretag? Småföretag webbplatser skapade med SITE123 ser tilltalande och är ganska funktionella. Kostnaden för att använda tjänsten sträcker sig från $ 10,80 och upp till $ 28,80 per månad. Det finns också en gratis plan, vars funktioner är tillräckliga för att testa systemet innan du väljer en betald lösning. Satserna varierar med avseende på den funktionalitet som planerna innebär.

Prova SITE123 gratis

Gator – Enkel och praktisk webbplatsbyggare av HostGator

Gator - Enkel och praktisk webbplatsbyggare av HostGator

Gator – är en enkel och praktisk webbplatsbyggare som initialt riktar sig till oerfarna användare med liten eller ingen webbdesignupplevelse. Tjänsten drivs och hanteras av HostGator – en av de mest kända värdleverantörerna i världen. Systemet har en intuitiv dra-och-släpp-webbplatsredigerare, överflöd av välanpassade mallar och trevliga funktionsuppsättningar, som minskar besväret med webbdesign till ett minimum. Gator fungerar bra för utveckling av personliga webbplatser, bloggar och småföretagsprojekt, vars huvudsakliga mål innebär marknadsföring av vissa produkter / tjänster. Den grundläggande funktionsuppsättningen för webbplatsbyggaren är följande:

 • Integration av sociala medier. Detta är en av de starkaste punkterna för webbplatsbyggaren, vilket gör det möjligt att bädda in innehåll från de världspopulära tjänsterna som Twitter, Facebook, Instagram etc, direkt på din webbplats. Du får tillgång till sociala medieknappar, rika bildgallerier, live feeds och andra verktyg för att säkerställa givande närvaro på webben.
 • Integrerad analys. Gator tillåter också spårning av användbar information relaterad till din webbplats prestanda på grund av Således kommer det att vara lättare för dig att kontrollera trafikflödet, konverteringen och webbplatsens övergången. Oavsett prissättningsplan du kommer att gå för kommer den med det anslutna SSL-certifikatet, mobila färdigkonstruktioner och domännamn.
 • App Market. Webbplatsbyggaren har dessutom en enorm integrerad appmarknad som erbjuder massor av tillägg, widgetar och applikationer för avancerad webbplatsanpassning. Marknaden är gratis för alla användarkategorier.
 • Affärsmallar. Gator-mallkollektionen är ganska imponerande, även om den inte är så rik jämfört med andra populära tjänster. Webbplatsbyggaren erbjuder responsiva mallar som är indelade i temakategorier för att förenkla användarnas val. Tänk dock på att Gator-mallar är ganska standard och att de inte fungerar bra för webbplatser som har distinkt kreativt fokus (som till exempel portföljer).
 • HostGator Hosting. Den obestridliga höjdpunkten för webbplatsbyggaren är det faktum att det levereras med HostGator-värd som standard, vilket ger obegränsat lagringsutrymme och bandbredd, oavsett vilket abonnemang som valts. Detta innebär att du kommer att kunna ladda upp det obegränsade mängden innehåll till din webbplats utan att ha några bekymmer om dess belastningshastighet och andra viktiga tekniska parametrar.

Är Gator bra för småföretag? Priserpolicyn för webbplatsbyggaren är ganska måttlig. Plattformen erbjuder tre prissättningsplaner, vars kostnad går ner beroende på vilken prenumerationsperiod du väljer. För att vara exakt är det möjligt att registrera sig för systemet i en månad, ett / två år. Ju längre tiden är – desto mindre blir eventuella kostnader för planen och desto mer pengar sparar du i loggkörningen.

Således har plattformen tre betalda planer, nämligen Starter, Premium och eCommerce. Kostnaderna för planerna utgör $ 3,84, $ 5,99 och $ 9,22 per månad på motsvarande sätt, förutsatt att du väljer ett 2-årigt abonnemang. Tänk på att Gator inte erbjuder en gratis plan eller en rättegång, vilket innebär att du måste välja det betalda alternativet redan från början.

Prova Gator nu

Är webbplatsbyggare bra för småföretag?

Webbplatsbyggare fungerar bra för utveckling av webbplatser för små företag. Dessa plattformar ger flera fördelar som inte kan erbjudas av andra webbbyggnadsverktyg. Titta på några av dem nu:

 • Bekvämlighet och användarvänlighet. Webbplatsbyggare har en uppsättning verktyg som är lätta att behärska även för nybörjare. Detta beror på att systemen är speciellt designade för användare som inte är medvetna om programmeringsfärdigheter och de erbjuder också avancerad funktionalitet för skickliga webbdesigners.
 • Inga kodningsfärdigheter behövs. Du behöver inte lära dig grunderna om kodning eftersom webbdesignprocessen är intuitiv och enkel här. Som ett resultat är webbplatser byggda med systemen logiskt strukturerade och har anständiga mönster.
 • Affärsinriktade funktioner. Småföretag webbplatsbyggare kommer med många funktioner specifika för denna mycket nisch. De erbjuder widgetar, appar och tillägg du kan integrera i projektet för att öka dess prestanda och utnyttja ett anständigt resultat.
 • mallar. Systemen erbjuder flera företagsspecifika mallar för att passa olika områden. De är vanligtvis mobiloptimerade för att vara tillgängliga på olika enheter för klientens bekvämlighet.
 • överkomliga. Det rådande antalet webbplatsbyggare har flexibel prissättningspolicy och erbjuder olika kostnadsalternativ för att möta specifika användares behov och budgetar. Valet av plan beror generellt på det mål du planerar att uppnå och utbudet av tjänster för marknadsföring av tjänster du behöver.

Slutsats

Att ha en fullständig webbplats för byggare av små företag är en fördel i sig. Detta är det bästsäljande verktyget som effektivt kan öka din marknadsföring för företag och därmed bidra till trafiktillväxt och vinstgenerering.

Även om du inte är en webbdesignspecialist är det fortfarande möjligt att starta och hantera din företagswebbplats på egen hand. Så här undviker du nödvändigheten av att investera enorma budgetar i att anställa webbdesigners. På samma sätt riskerar du inte att få ett projekt av låg kvalitet på lång sikt eller möta säkerhetsproblem. Det är du som kontrollerar hela processen för att skapa webbplatser från början och det är här webbplatsbyggare kommer att vara till stor hjälp.

Valet av en webbplatsbyggare som uppfyller dina webbdesignbehov är helt ansvarsfull, men detta faktum behöver inte frustrera dig. Innan du gör det slutliga valet bör du överväga alla funktioner som plattformarna som nämns i artikeln kan erbjuda dig. Att förverkliga dina faktiska behov av webbbyggnad är nyckeln till din framgång.

Oavsett om du vill ta ditt befintliga företag online eller börja tjäna på webben är det första steget att skapa din egen webbplats. Någon av ovanstående webbplatsbyggare hjälper dig med detta.

Skapa en företagswebbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map