De bästa 10 leverantörerna av VPN-tjänster i världen

De bästa 10 VPN-tjänsterna 2020


Säker surfning på internet är frågan om sunt förnuft snarare än privilegium, särskilt med tanke på användningen av det virtuella privata nätverket. Också känt under det kortare VPN-namnet kommer systemet som ett praktiskt verktyg när en användare vill efter online-säkerhet eller en sökväg till webbplatser som är blockerade av någon anledning. VPN-tjänster verkar vara dina personliga onlineguider till världen av blockerat innehåll rikt med senaste filmer, nya avsnittskataloger, musikströmmar och mer.

Allt du behöver är att välja en rätt tjänsteleverantör. Det är här du kanske känner dig lite förvirrad med tanke på ett stort alternativ för VPN-leverantören att dyka ut. De flesta av dem erbjuder faktiskt samma funktioner till olika priser. Hur definierar jag det bästa VPN-erbjudandet? Vilka faktorer att tänka på när du väljer en rätt tjänst? Artikeln belyser de 10 bästa VPN-leverantörerna som visar deras kärnfunktioner och saker du kanske gillar. Dra nytta av kärnspecifikationer och nyckeldata.

Vi testade ut 10 av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster i världen:

 1. NordVPN – Världens bästa leverantör av VPN-tjänster
 2. SurfShark – Prisvärd VPN med High-End Security
 3. ExpressVPN – Worldwide High-Speed ​​VPN-täckning
 4. StrongVPN – Utmärkt infrastruktur till anständigt pris
 5. ProtonVPN – En gratis VPN-serviceplan utan kostnad
 6. Hotspot Shield – 100% gratis + Utökad pengarna-tillbaka-garanti
 7. CyberGhost VPN – Säker privat webbläsning
 8. Le VPN – snabb anslutning när du är på språng
 9. PureVPN – VPN-tjänst med ingen loggningspolicy
 10. Norton Secure – Ett ultimat skydd av personuppgifter

Efter att ha introducerat de bästa tjänsterna, låt oss titta närmare på deras funktioner, prissättning och andra specifikationer som låter dig bestämma, vilket som verkar vara det bästa matchande alternativet.

NordVPN – Världens bästa leverantör av VPN-tjänster

NordVPN - Världens bästa leverantör av VPN-tjänster

NordVPN – är en av de mest säkrade VPN-tjänsterna. Samtidigt finns det i listan över de största naven över hela världen. Användare kommer att uppskatta överkomliga priser, bra prestanda, cryptocurrency support och hög anslutningshastighet.

 • Säkerhetsfunktioner – Företaget använder avancerade säkerhetsmedel för att skydda användarnas data med 2048-bitars kryptering. Extra funktioner inkluderar skydd mot DNS-läckage.
 • Stöd för flera enheter – VPN-tjänsten kan stödja upp till sex enheter inklusive både stationära och mobila prylar.
 • Tusentals servrar – En serverpool innehåller över 5 000 enheter belägna i 60 olika länder.

Stödda plattformar: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.

NordVPN-kostnad: tjänsten erbjuder månatliga och årliga planer med samma funktioner. Om du vill spara upp till 75%, är en årlig plan som kostar $ 2,99 per månad det bästa alternativet. Pris för en grundläggande plan börjar från $ 11,99 / månad.

Prova NordVPN gratis

SurfShark – Prisvärd VPN med High-End Security

SurfShark - Prisvärd VPN med High-End Security

SurfShark – är den mest prisvärda och funktionsrika VPN-tjänsten. Plattformen bevisar att det inte alltid är brist på funktioner att låga priser prissätts. Det är packat med säkerhetsmedel och ytterligare alternativ för att säkerställa säker surfning från alla enheter trots operativsystemet och operatören. Som ett resultat bläddrar användare genom den säkra cybervärlden med 100% anonymitet, nollannonser och phishingattacker.

 • Whitelister – en fantastisk funktion för att sortera specifika applikationer och tjänster som kommer att få en chans att kringgå VPN när det behövs.
 • Kill Switch – systemet garanterar 100% säkerhet även om VPN-anslutningen avtar av någon anledning. Dessutom kommer användarna att dra nytta av privata DNS- och läckage-skydd.
 • Cross-County Connection – MultiHop-funktionen gör det möjligt att ansluta från flera länder samtidigt och enkelt växla mellan platser.
 • Dölj lägen – Att ha åtkomst till begränsade regioner har aldrig varit lättare förut tack vare NoBorders och Camouflage-lägen. Även Internetleverantörer vet aldrig att du använder VPN-tjänster.

Stödda plattformar: systemet kan användas med obegränsade enheter inklusive datorer som drivs av Windows, Mac eller Linux, mobila enheter som stöds av iOS och Android, routrar, FireTV och mer.

SurfShark-kostnad: Förutom många andra tjänster som erbjuder prenumerationsplaner, får du med SurfShark dig alla funktioner utan begränsningar för endast $ 1,99 per månad.

Prova SurfShark gratis

ExpressVPN – Världsomfattande höghastighets VPN-täckning

ExpressVPN - Världsomfattande höghastighets VPN-täckning

ExpressVPN – är en fantastisk VPN-tjänst med flera inhemska klienter som stöder olika stationära och mobila operativsystem. Den har över 3 000 servrar på 160 platser som täcker 94 olika länder över hela världen. En flexibel tjänst med ett professionellt supportteam, Bitcoin-betalningar, upplåsning av Netflix och mer.

 • Flexibilitet – systemet har ursprungliga webbklienter för Windows, Linux och Mac förutom Android och iOS. Blackberry-användare kan också komma åt denna VPN-tjänst.
 • Anpassad firmware – Det gör det enkelt att avblockera DNS-innehåll och använda olika streaming-appar och tjänster inklusive smarta TV-apparater.
 • Utökat stöd – användare kommer att hitta massor av detaljerade guider utöver Live Chat-funktionen för att komma i kontakt med supportteamet dygnet runt.
 • Extra egenskaper – Bortsett från baslinjesäkerhetsfunktioner som en kill switch och DNS-läcksskydd, kommer användare att kunna låsa upp Netflix-innehåll. P2P-support är också tillgängligt för användare utöver Bitcoin plånbok.

Stödda plattformar: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Nook, Amazon Fire plattformar, Chrome och Firefox webbläsare tillägg.

ExpressVPN-kostnad: användare kan få en 3-månaders fri användning om de väljer en 15-månadersplan som kostar $ 6,67. Eller så kan du betala varje månad separat. I detta fall är priset $ 12,95 per månad. Alla kunder får 30 dagars återbetalningsgaranti.

Prova ExpressVPN gratis

ProtonVPN – en gratis plan utan kostnad

ProtonVPN - en gratis plan utan kostnad

ProtonVPN kommer knappast att överraska dig om du är bekant med ProtonMail-tjänsten. Tjänsten, som startades av samma digitala säkerhetsentusiaster, ger solida säkerhetsfunktioner för privatliv förutom Netblix-blockering och prisvärda planer. Åh, det erbjuder också en gratis VPN-plan.

 • Uppfyller säkerhetsstandarder – systemet använder AES-256-kryptering som har visat sig vara 100% säker. Det fungerar i kombination med företagets UDP / TCP-protokoll för att säkerställa maximal stabilitet och digital säkerhet.
 • Ingen loggning – företaget upprättar en så kallad policy för loggning. Med andra ord, det samlar inte, lagrar eller delar inte trafikloggar. Alla villkor visas i loggpolicyn som ser ganska tydlig och pålitlig ut.
 • Läckskyddsmedel – tjänsten garanterar läckagefri anslutning med hög prestanda. Detsamma gäller för deras skadliga filer som är tillgängliga för installation.
 • Netflix Unblocking – medan många VPN-tjänster erbjuder den här funktionen, räknar jag ut den exakta servern som avblockerar Netflix som att spela roulette. Situationen med ProtonVPN är annorlunda. Netflix strömmar lika bra på alla sina servrar.

Stödda plattformar: Windows, Mac, iOS, Android, Linux.

ProtonVPN-kostnad: Som vi nämnde tidigare har plattformen en gratis plan utan dolda avgifter eller avgifter. Men det kommer bara med några grundläggande funktioner. Om du längtar efter bättre prestanda med maximal säkerhet är du fritt att välja en Basic-, Plus- eller Visionary-plan som kostar $ 4, $ 8 och $ 24 per månad.

Prova ProtonVPN gratis

Hotspot Shield – Utökad pengar-tillbaka-garanti

Hotspot Shield - Utökad pengar-tillbaka-garanti

Hotspot Shield mötte viktiga upp- och nedgångar under de senaste åren. Ändå är det fortfarande en av de mest ansedda VPN-tjänsterna med alla nödvändiga funktioner i paketet. Plattformen har hög anslutning och nedladdningshastighet utöver den längsta återbetalningsperioden bland andra konkurrenter. Du kan begära återbetalning inom 45 dagar efter prenumerationen.

 • Stor nedladdningshastighet – företaget använder sitt eget Catapult Hydra-protokoll för att säkerställa den snabbaste nedladdningen även om en användare ligger på avståndet från närmaste server.
 • Stöd för flera enheter – användare kan köra tjänsterna genom fem enheter samtidigt utan att det skadar anslutningshastigheten.
 • Enkel användning – Tjänsten är bra för nybörjare tack vare den intuitiva och användarvänliga instrumentpanelen.

Stödda plattformar: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Android TV, Amazon Fire, Routers, Chrome-förlängning.

Hotspot Shield-kostnad: den uppenbara bristen på några extra funktioner som Bitcoin-stöd, Netflix-avblockering osv. kan få dig att tro att Hotspot Shield inte är ett bra värde för pengarna. Men tvåårsplanen kan se ut som ett fynd som kostar $ 2,99 per månad (du sparar upp till 76%). En 6-månadersplan kostar $ 8,99, medan priset för en månatlig plan börjar från $ 12,99. Om du inte är nöjd med den uppsättning funktioner som levereras av Hotspot Shield kan du prova den kommersiella Elite-versionen.

Prova Hotspot Shield gratis

CyberGhost VPN – Säker privat webbläsning

CyberGhost VPN - Säker privat webbläsning

CyberGhost VPN har gjort sitt namn tack vare ett gäng smarta funktioner kombinerat med en bra prestanda i hög hastighet. Systemet ger flera stöd till olika populära streamingappar och mediaspelare som Kodi. Förutom Torrent och VPN via router support.

 • En mängd appar – tjänsten har flera appar för olika operativsystem utöver ett solid Linux-stöd, tillåtna Torrenter, Netflix avblockering, etc..
 • Support för Media Services – användare kan använda VPN-tjänsten för att få åtkomst till begränsat innehåll på stora medieplattformar inklusive BBC iPLayer, YouTube och andra streamingtjänster.
 • Säker anslutning – CyberGhost använder sina självgjorda säkerhetsmedel för att säkerställa 100% säkerhet. Systemet startar automatiska HTTPS-omdirigeringar så att du kan dra nytta av den säkra anslutningen.

Stödda plattformar: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire, Android TV, Linux, Kodi Media Center, Spelkonsoler, routrar, privata protokoll.

CyberGhost VPN-kostnad: Du kan börja med en gratis plan. Förbered dig dock på några begränsningar. Det låter dig endast använda en enda enhet med några baslinjefunktioner. Få avancerad funktionalitet med betalda planer som inkluderar ett paket på 2 år, 6 månader och månader som kostar $ 2,75, $ 5,26 respektive $ 12,99.

Prova Hotspot Shield gratis

Le VPN – snabb anslutning när du är på språng

Le VPN - snabb anslutning när du är på språng

Le VPN – är en välkännbar VPN-leverantör med servrar belägna i 114 olika länder över hela världen. Tjänsten ger tillräckligt med VPN-säkerhet, dessutom en massa extra funktioner som stöder stationära och mobila enheter som gör tjänsten perfekt för användare som alltid är på språng.

 • Flexibilitet – Le VPN gör det enkelt att enkelt växla mellan OpenVPN, L2TP och PPTP-protokoll beroende på användarens ändamål. Det är en bra funktion eller de som reser mycket och tenderar att använda både bärbar dator och mobil enhet samtidigt.
 • Tillgång till geobegränsat innehåll – systemet använder sitt exklusiva HybridVPN-protokoll för att ge åtkomst till stora strömningsresurser eller mediawebbplatser inklusive Netflix, BBC iPlayer, etc..
 • Enkelt gränssnitt – även nybörjare kommer att ha det enkelt att sortera alla funktioner och inställningar på en gång tack vare ett användarvänligt gränssnitt.

Stödda plattformar: appar för Windows, Mac OS X, macOS, iOS och Android.

Le VPN-kostnad: användare kan välja en enda plan som är tillgänglig som en månatlig, 6-månaders eller 12-månaders prenumeration kostar $ 9,95, $ 7,50 respektive $ 4,95 / mo. Om du bestämmer dig för att få ett årslångt paket får du chansen att spara ett par dollar.

Prova Le VPN gratis

PureVPN med ingen loggningspolicy

PureVPN med ingen loggningspolicy

PureVPN – är en känd VPN-tjänsteleverantör, vars huvudfördel är ingen loggningspolicy. Företaget har en enorm pool av servrar (upp till 2 000) belägna i 180 olika regioner över hela världen. Företaget är beläget i Hong Kong. Det ger några mångsidiga funktioner till överkomliga priser.

 • Inga trafikloggar – PureVPN skapar en icke-loggning strategi för sina kunder. Det betyder att den inte spårar eller lagrar din webbläsare och loggningshistorik.
 • Bitcoin-support – Användare är gratis att betala på cryptocurrency, eftersom plattformen stöder Bitcoin plånböcker.
 • Skalbar plattform – Företaget försöker tillgodose kundernas behov. Varje gång du behöver växa dina VPN-kapaciteter och skala användningen har systemet en affärsplan.
 • Extra egenskaper – dedikerade användare kommer att uppskatta lösningar för att låsa upp Chromebook och Kodi mediaspelare. Dessutom följer företaget strikt sin egen integritetspolicy och villkor för GDPR.

Stödda plattformar: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV och Linux. Chrome och Firefox webbläsarförlängningar är också tillgängliga.

PureVPN-kostnad: Du kan börja från $ 2,88 per månad och spara upp till 74% om du betalar i två år i förväg. En enda månatlig prenumeration startar från $ 10,95, medan ett 6-månaderspaket kostar dig $ 4,08.

Prova PureVPN gratis

StrongVPN – Utmärkt infrastruktur till anständigt pris

StrongVPN - Utmärkt infrastruktur till anständigt pris

StrongVPN – är en smart VPN-leverantör med en solid policy för loggning och en anständig pool av servrar på 70 olika platser över hela världen. Plattformen levererar ett paket med medel för att hålla användarna anonyma och säkra under onlinesessionen.

 • Stor IP-adressbas – basen innehåller mer än 59 000 IP-adresser för att hålla användarnas sekretess när de surfar på nätet.
 • Dedikerad IP – Om du behöver en särskild IP kan du få den efter att ha kontaktat supportteamet. Men det ingår inte i grundplanen.
 • Inga begränsningar från tredje part – Företaget har sin egenopererade infrastruktur. Det är den enda som bestämmer typen av trafik eller bandbredd.

Stödda plattformar: tjänsten erbjuder inhemska klienter för Windows, Mac, iOS, Android och FireTV. Den stöder också Linux, Kodi, Amazon Kindle, Chromium, Synology NAS och routrar.

StarkVPN-kostnad: till skillnad från många andra företag med tre grundläggande planvarianter, erbjuder företaget två paket som inkluderar en 1-månaders prenumeration som kostar $ 10 / mo samt ett 1-års abonnemang för endast $ 5,83 / mo (du sparar 42%). Alla planer har en 30-dagars återbetalningspolicy.

Prova StrongVPN gratis

Norton Secure VPN – Ett ultimat skydd av personuppgifter

Norton Secure VPN - Ett ultimat skydd av personuppgifter

Norton Secure VPN – är en tjänst som fungerar bra när du behöver dra nytta av skyddet av personuppgifter. Det håller dina lösenord och betalningsinformation säkra samt säkerställer anonym webbsökning och tillgång till begränsat innehåll.

 • Flexibel VPN-tjänst – Användarna kan välja mellan 1 och 10 enheter som de vill stödja. Antalet enheter kommer dock att påverka planpriset.
 • Offentlig Wi-Fi-säkerhet – med Norton Secure kan du använda hotspots för allmän anslutning utan risk för att bli hackad. Anslutningen hålls krypterad oavsett om du loggar in från ett kafé, flygplats eller någon annan plats.
 • Annonsblockeringsfunktion – du kan komma åt webbplatser snabbare utan avbrott tack vare ad block-funktionen. Systemet upptäcker och avlyssnar automatiskt kakor som hindrar dem från att samlas in av annonseringswebbplatser.

Norton Secure VPN-kostnad: tjänsten erbjuder två större planer med prenumerationer varje månad och varje år. De kostar $ 4,99 respektive $ 3,99 för en enhet. Priset kommer att gå högre om du behöver från 5 till 10 enheter. Grundläggande planer är tillgängliga utan säkerhetsfunktionen Norton. Allt-i-ett-paketet med säkerhetsmedel börjar från $ 5,83 per månad för den årliga prenumerationen för en enda enhet.

Stödda plattformar: kompatibel med Windows PC-, Mac-, iOS- och Android-enheter. Norton Secure VPN körs inte bara på datorer utan också på Mac, Android-smartphones och surfplattor, iPad och iPhones.

Prova Norton Secure VPN gratis

IPVanish – utmärkt för P2P och Torrenter

IPVanish - utmärkt för P2P och Torrenter

IPVanish påstår sig vara världens bästa VPN-tjänst, även om vissa användare knappast kommer överens. Självstyrd infrastruktur förutom hög nedladdningshastighet och kraftfulla appar är bland IPVanish uppenbara fördelar. Systemet är perfekt för strömning och P2P-trafik. Dessutom har den ett professionellt supportteam som svarar ganska snabbt.

 • Kraftfull VPN-tjänst – systemet gör det möjligt att ansluta upp till 10 enheter samtidigt. Den hanterar sina servrar utan tredje parts tjänster eller dotterbolag. Servrar finns i mer än 60 olika regioner över hela världen.
 • Brett utbud av appar – användare kommer att få tillgång till en mängd olika konfigurerbara applikationer för Windows och Linux OS, såväl som för mobil iOS och Android förutom det exklusiva Fire TV-alternativet.
 • Omfattande Torrent-stöd – tjänsten är utmärkt för nedladdning av filer. Det stöder Torrenter på bokstavligen varje server som säkerställer snabb anslutning, USA-baserade Netflix-blockering och mer.

Stödda plattformar: tillgängligt för alla Windows-versioner (7, 8, 8.1 och 10), MAC och iOS och Android. Äldre operativsystem kräver manuell installation. Samma sak är med Router Firmware och Linux.

IPVanish-kostnad: den avgörande nackdelen är den begränsade återbetalningspolitiken. Användare har bara sju dagar att prova plattformen med en chans att ansöka om återbetalning. Årspaketets pris ser också ut för högt ($ 6,49 per månad). Användare har också 3-månaders- och 1-månaders prenumerationsalternativ som kostar $ 8.99 respektive $ 10.

Prova IPVanish gratis

Vilken VPN-tjänst du ska välja?

När du väljer VPN-tjänster har säkerhetsfunktioner högsta prioritet. Huvudtanken med sådana verktyg är att säkerställa en snabb och enkel växling mellan säkra servrar utöver IP-adress anonymitet och full tillgång till video- och ljudströmningstjänster trots platsen. Dessutom kommer en typisk användare också att uppskatta användarvänligheten och flexibiliteten utan att hänge sig åt tekniska problem eller komplex konfiguration. Vi bör också ta hänsyn till den teknik som används av en specifik tjänst.

Med den tanken i åtanke måste du fokusera på följande funktioner när du väljer VPN-tjänster som uppfyller dina behov.

 • Uppdaterade tjänster – inlinevärlden förändras drastiskt. Se till att din VPN-leverantör kan leverera uppdaterade applikationer och programvara. Tyvärr delar några företag faktiskt hur de uppdaterar sina plattformar. Det enda sättet att kontrollera är att tjänsten tillhandahåller VPN-uppdatering tillsammans med lanseringen av nya operativsystem och appar.
 • Rensa integritetspolicy – varje företag lovar att inte logga in någon personlig information, webbplatser eller sidor du besöker. Det är inte riktigt. Om du stöter på en tydlig loggningspolicy med all information som tjänsten lagrar eller samlar in, kommer du att känna dig mycket säkrare och medveten.
 • Professionellt supportteam – Frågan var inte riktigt populär hos VPN-tjänster för flera år sedan. Men fler och fler företag tenderar att lägga till Live Chat-funktionen för att säkerställa kundsupport dygnet runt.
 • Serverplatser – Företaget kan ha hundratals servrar över hela världen. Men de har ingen nytta om det inte finns någon server bredvid din plats.

Vissa andra funktioner får dig att dyka djupt i de tekniska specifikationerna, vilket är ett besvär för icke-tekniker. De kan inkludera DNS-funktioner, anslutningsprotokoll och andra saker som är mer benägna att vara nybörjare. Vår lista över de bästa VPN-erbjudandena syftade till att förhindra en användare från att bryta sina hjärnor och dra nytta av tydliga och enkla beskrivningar med alla kärnproblem som listas på en gång.

Poängen

Att välja en VPN-server kräver noggrann jämförelse och kontrast. Medan de flesta företag i allmänhet erbjuder samma funktioner, spelar utökade funktioner och appar verkligen roll. De kommer att säkerställa användarnas tillfredsställelse beroende på behov och syften. Priset är den sista men inte minst faktorn att tänka på.

Oavsett vilken tjänst du valde, se till att den är tillräckligt pålitlig med en enorm pool av servrar över hela världen för att säkerställa snabb hastighet och anslutning. Håll också ögonen på bandbredd eller säkerhetsbegränsningar beroende på planpriset. En bra VPN-tjänst är flexibel och mångsidig med mobil- och stationär support, uppdaterade appar och anonym webbsökning trots platsen.

Installera VPN gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map