De bästa CRM: erna för småföretag

De bästa CRM: erna för småföretag


CRM-programvara – är ett ultimat verktyg för små företag att hantera kundrelationer. Det är utformat för att hjälpa företag att organisera sitt arbetsflöde och säkerställa en enkel process för övervakning av framtidsutsikter, affärstillgångar, försäljning osv.

CRM är en mjukvara som samlar uppsättningar av information. Tanken är att låta användare integrera kundens data och omvandla dem till en fil. När de är integrerade är dessa filer enkla att hantera och anpassa inom en enda plattform. Till exempel förenar CRM kundens information, köp track-record och beställningssystem.

Varje CRM-system har baslinjefunktioner och extrafunktioner, som faktiskt bestämmer mjukvarutypen. Användare kan välja samarbetsplattformar, programvara för säljstyrkautomatisering, analytiska system eller kampanjhanteringssystem. Huvudmålet är att tillhandahålla snabb och hög service samt automatiserat arbetsflöde.

Att välja det bästa CRM-systemet kan vara en utmaning, eftersom du måste ta hänsyn till många viktiga aspekter. De inkluderar pris-, arbetsflödesautomationsfunktionalitet, rapporterings- och analysinstrument, anpassnings- och integrationsfunktioner, etc. Baserat på de nämnda kriterierna har vi framhävt de 10 bästa CRM: erna för småföretag.

TOP CRM-programvara recenserad:

HubSpot CRMHubSpot CRM – är en gratis app utvecklad för effektiv kontakthantering. Uppsättningen funktioner inkluderar uppdaterade kundkontaktinstrument som inkluderar livechats, integrerade biljetteringssystem, affärshanteringsverktyg, e-postspårning och mer funktionalitet för att skapa feedback och kundsupport. HubSpot CRM

Zoho CRMZoho CRM – är en CRM-cykel för små företag. Det innebär att användare kan dra nytta av en allt-i-ett-lösning för försäljningshantering med en integrerad social media-kit som låter företag publicera produktinformation och inlägg på stora sociala plattformar inklusive Facebook och Twitter. Programvaran har en gratis plan utöver prisvärda utökade betalda paket. Zoho CRM

Pipedrive CRMPipedrive CRM – är en bra lösning för små team och företag som längtar efter en förenklad produkt- och försäljningsrörledningsprocess. Även om den inte har en gratis plan, erbjuder den relativt låga startpriser för inträdesplanen med tillräckligt med verktyg och funktioner för att överblicka försäljningsrörledningen med bara ett klick. Användarvänlighet, intuitivt gränssnitt och hanteringsmöjligheter är bland de viktigaste fördelarna med CRM. Pipedrive CRM

Freshsales CRMFreshsales CRM – är en plattform designad för växande företag med en utökad försäljningscykel. En bra lösning för B2B-projekt och företag som kräver en utökad funktionsuppsättning. Bortsett från blypoäng och hanteringsfunktioner, kommer systemet med integrerade telefonuppringare och verktyg för att skicka e-post direkt från instrumentpanelen. Freshsales CRM

Salesforce CRMSalesforce CRM – är ett fint matchande CRM-system för småföretag. Även om det bara erbjuder två planer, kombinerar de alla funktioner som representerar det olika mjukvarosekosystemet med den anpassade mobilappen, kontakthanteringsmöjligheter inklusive massmeddelande, etc. Den kraftfulla plattformen är bra för både B2C- och B2B-team med tanke på uppsättningen av blypoängverktyg, prognoskampanjer och mer. Salesforce CRM

bpm'online CRMbpm’online CRM – är en plattform som representerar synergin mellan intelligent programvara och avancerad hantering av kundrelationer för företag av alla storlekar och branscher. Tanken är att skapa ett ekosystem med en etablerad koppling mellan kundtjänster och marknadsföring / försäljningsfunktionalitet. Det hjälper företag att vägleda sina kunder från att beställa en produkt till det slutliga köpet. bpm'online CRM

Lynkos CRMLynkos CRM – är en plattform designad för små och medelstora företag. Det har visat sig vara en kraftfull programvara som hjälper företag att få kontakt med kunder från över 100 länder världen över. Plattformen levererar försäljningsoptimeringsinstrument utöver sina ursprungliga iOS- och Android-mobilappar. Lynkos CRM

Bitrix24 CRMBitrix24 CRM – är en molnbaserad CRM-lösning för företag av alla storlekar. Programhantering till fakturering levererar en massa viktiga funktioner som sträcker sig från hjälpbord och projekthanteringsverktyg till fakturamöjligheter, telefoni osv. De flesta av dessa funktioner finns i en gratis plan. Betalade planer inkluderar dessutom CRM-mjukvareautomatisering, marknadsföringskampanjer och mer. Bitrix24 CRM

Apptivo CRMApptivo CRM – är en annan molnbaserad lösning som levererar ett urval av sina affärsapplikationer till små och medelstora företag. Förutom möjligheten att registrera dig utan kostnad levererar systemet ett urval av verktyg för leadgenerering och -hantering, prognoser, försäljningsplanering, projektledning och mer. Apptivo CRM

Nimble CRMNimble CRM – är den smarta affärsappen för kontakthantering. Det kommer med ytterligare funktioner som möjliggör anslutning till sociala medier samt verktyg för att föra alla dina affärskontakter, möten och inkorgar till en enda instrumentbräda och hantera dem direkt. Plattformen finns tillgänglig som en molnbaserad, SaaS och webbprogramvara förutom dess ursprungliga mobilversioner för iOS och Android. Nimble CRM

Det är högt att vi tittade närmare på var och en av plattformarna närmare för att definiera de bästa CRM: erna för småföretag.

HubSpot CRM

HubSpot CRM

HubSpot CRM– är en enkel programvara för små och små företag såväl som för företagare som är nya inom CRM. Nyckeln fokuserade på användarvänlighet utöver en gratis plan som kan vara en bra idé att testa alla baslinjefunktioner.

Plattformen har ett utvidgat ekosystem med förmågan att integrera mer än 200 olika appar. De viktigaste funktionerna inkluderar avancerade kontakthanteringsverktyg som live chatbots. Samtidigt kommer företagare att uppskatta en förbättrad blygenerationsfunktionalitet. Här har vi en Lead Capture-funktion aktiverad med kontaktformulär, verktyg för hantering av uppgifter för att schemalägga och tilldela olika uppgifter, integrationsmöjligheter för att ansluta Outlook, Gmail, etc..

HubSpot CRM-proffs:

 • Enkel användning – Plattformen är mycket enkel att använda och installera. Det fungerar bra för företag som aldrig har hanterat CRM-system tidigare. Den kostnadsfria planen låter dig testa alla baslinjefunktioner utan kostnad.
 • Kontakthanteringsverktyg – mjukvaran var utformad för att säkerställa sömlös kontaktorganisation med förmågan att generera kunders information från sina sociala konton och dela upp kontakter i grupper.
 • Lead Capturing – du kan implementera några av de inbäddade anpassade formulärerna på webbplatsen eller målsidan för att öka användarnas förvärv. Du får inte bara fånga alla kontakter utan också automatiskt inkludera dem i dina kampanjer. Funktionen har en gratis plan.
 • Integrationsmöjligheter – Företag kan integrera sin CRM-programvara med hundratals tjänster från tredje part och applikationer som inducerar MailChimp, Gmail, Outlook, etc. Dessutom kan du dra nytta av Chrome-förlängningen utöver automatiskt engagemang för sociala medier (endast i betalda planer).
 • HubSpot Academy – Även om CRM är lätt att använda, har den en enorm kunskapsbas med dussintals tutorials och guider. Dessutom kan användare komma in i en växande gemenskap som är ganska aktiv när det gäller diskussioner och hjälp.

HubSpot CRM Cons:

 • Den fria planen innehåller endast baslinjefunktioner Om du behöver extra verktyg måste du betala medan vissa alternativ bara är tillgängliga med Premium-planen.
 • Ingångspaketet är dyrare om det jämförs med tjänster både.

HubSpot CRM-kostnad: bortsett från sin kostnadsfria plan finns programvaran i tre betalade paket beroende på dina affärsbehov. Startplanen börjar på $ 50 per månad med blyfångst och konvertering, e-postmarknadsföring, inbäddade formulär och andra instrument. Professionell plan kostar 800 $ per månad. Den innehåller alla tidigare funktioner utöver analys, rapportering och inkomstmätning. Enterprise-paketet börjar på 3 200 $ med SEO och innehållsstrategier, fastighetsberäkning, sociala medier-anslutning och mer.

Prova HubSpot CRM gratis

Zoho CRM

Zoho CRM

Zoho CRM – är en enkel plattform som också har en gratis plan. Programvaran är lätt att anpassa. Samtidigt fungerar det för små företag som inte kräver mycket funktionalitet. De levererade funktionerna inkluderar traditionell blyfångstfunktion förutom integration av sociala medier. Extra alternativ finns i en mängd olika verktyg för att hantera beställningar, spåra användare; aktivitets telefonloggning osv.

Zoho CRM-proffs:

 • Anpassade rapporter – Användare kan skapa och schemalägga rapporter samt dela dem med andra programdeltagare. Rapporterna kan lätt anpassas. Du kan lägga till nya fält. Redigera befintliga osv.
 • Dataimport – Zoho gör det enkelt att importera all nödvändig data från redan befintlig CRM-plattform.
 • Social Management Integration – plattformen kan anslutas till alla större sociala plattformar. Dessutom erbjuder betalda planer obegränsad publicering av sociala medier.
 • Produktledning – bortsett från typisk hanteringsfunktion, kan användarna dra fördel av köp- och orderspårning, fakturering osv.
 • SalesSignals – en bra funktion för företag som letar efter en automatiserad lösning för blypoäng. Systemet gör det enkelt att skapa nya moduler och anpassa dem genom att lägga till över 100 olika fält.
 • Zia-röst – en AI-baserad konversationsbot eller assistent som endast finns i Professional plan.

Zoho CRM-nackdelar:

 • Begränsad lagring. Systemet ger endast 1 GB lagringsutrymme per användare. Beloppet kan utökas. Du måste dock betala för det.
 • Komplicerad anpassningsprocess för pipeline. Vi har noterat att Zoho är ganska lätt att anpassa när det gäller att lägga till eller redigera nya fält. Användare kan dock ha svårt att ändra rörledningen.
 • Det tar vanligtvis mycket tid för utvecklare att lansera nya funktioner och systemuppdateringar.

Zoho CRM-kostnad: gratisplanen erbjuder endast kontakt- och leadhanteringsfunktioner. Om du behöver mer funktionalitet måste du välja någon av de tre erbjudna planerna. Standardplanen börjar på $ 12 per månad för varje användare med e-insikt, formulär och anpassade rapporter. Den professionella planen kostar $ 20 per månad SalesSignals, automatiska regleruppdateringar, anpassning av fält och mer. Professional-paketet kostar $ 35 per månad och innehåller alla tidigare funktioner utöver e-postperser, datakryptering, Zia Voice, etc. Varje plan kommer med.

Prova Zoho CRM gratis

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM – är en plattform designad för att hantera försäljning och etablera en förenklad pipeline för att se vad som faktiskt händer med dina beställningar. Systemet har ingen fri plan även om startpriset är relativt lågt. Plattformen har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att standardisera produkter och hantera försäljning. Funktionsuppsättningen är kanske inte lika rik som i andra CRM: er. Men systemet gör sitt arbete bra.

Pipedrive CRM-proffs:

 • Enkel användning – att använda Pipedrive CRM kräver inte någon speciell inlärningskurva tack vare det lättanvända gränssnittet och alla verktyg på ett ställe. Instrumentpanelen kan konfigureras så att den uppfyller användarnas preferenser.
 • Obegränsad lagring – systemet har obegränsad lagring för att skapa många processer utöver den obegränsade pipeline.
 • Flexibilitet – Pipedrive CRM kan integreras med olika tredjeparts tjänster och appar.
 • Kontoinblick – En bra funktion för att spåra leads som ligger nära köpet. Det låter företag påverka kunder som nästan är redo att köpa en produkt.
 • Specifika behörigheter – användare har en chans att ställa in behörigheter beroende på roll. Du tar kontroll över tillgångar som lagkamraterna kan se eller få tillgång till.

Pipedrive CRM-nackdelar:

 • Ingen ledningsscoring. Det finns ingen ledningsdirigering eller tilldelning. Detta gör ledningshanteringssystemet lite komplicerat.
 • Begränsad e-postmarknadsföring. Avsaknaden av massmarknadsföring via e-post kanske inte är extremt avgörande för små företag medan växande företag säkert skulle uppskatta att ha det.
 • Pris. Planerna kan se lite för pricy med tanke på baslinjefunktionen.

Pipedrive CRM-kostnad: CRM-programvaran finns i fyra olika planer med en kostnadsfri testperiod för varje. Planerna inkluderar Essential, Advanced, Professional och Enterprise som kostar $ 12,50, $ 24,90, $ 49,99 och $ 99 per månad.

Prova Pipedrive CRM nu

Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshsales CRM – är en del av affärsplattformen Freshwork för automatisering av arbetsflöden. Det är också branschens ledande när det gäller hantering av kundrelationer. Systemet ger en tydlig vision av hela försäljningsprocessen från beställning till inköp och frakt.

Plattformen är huvudsakligen utformad för en B2B-verksamhet och erbjuder prisvärda planer med kontaktverktyg, bra kundsupport, anpassningsbar programvara och rapporteringsinstrument, även om de inte finns i alla plan..

Freshsales CRM-proffs:

 • Verktyg för försäljning av helcykler – baslinjefunktionen levererar alla nödvändiga instrument för att hantera leads, erbjudanden, försäljning eller kontakter från en enda instrumentbräda. Scoring och lead capture-funktioner ingår också i postplanen.
 • Avancerad entreprenad – bortsett från traditionella kontaktverktyg ger plattformen åtkomst till dess mallar och bulk-e-postmeddelanden, kontaktuppringning och loggning, e-postspårning, etc..
 • Automatiserad bearbetning – Om du väljer uppgraderade Freshsales CRM-planer kan du dra nytta av automatiserad ledningsruttning och tilldelning beroende på vilken gruppmedlemmar och kollegas roll och tillgång är..
 • Förbättrad rapportering – den här finns endast med den dyraste planen. Du får tillgång till ytterligare instrumentpaneler som en del om systemets rapporteringsfunktion. Där kan du ställa prioriterade leads och etablera effektiv kontakthantering.

Freshsales CRM:

 • Ingen fakturering eller orderhantering i postplanen.
 • Vissa planer kan vara för dyra för mindre företag.
 • Inga prisbokningar, vilket är dåligt för företag som använder katalogbaserad produktprissättning.

Freshsales CRM-kostnad: systemet har inte en gratis plan även om det erbjuder en 21-dagars kostnadsfri test för att testa alla tillgängliga paket. De fyra befintliga planerna inkluderar Blossom (för små lag) kostar 12 $ per månad, Trädgård (för små växande team) kostar $ 25 per månad, Estate (för större företag) kostar $ 49 per månad och Forest (utformad för enorma företag) kostar 79 $ per månad.

Prova Freshsales CRM nu

Salesforce CRM

Salesforce CRM

Salesforce CRM – är en plattform perfekt för småföretagens behov. Systemet representerar det kraftfulla ekosystemet med en massa viktiga funktioner som inkluderar massmeddelanden och kontakthanteringsverktyg leder fångst osv. Systemet levereras med sin anpassade mobilapp som ger användarnas åtkomst till CRM när du är på språng. Premiumplaner har ytterligare tillstånd och rolltilldelningsverktyg och mer.

Salesforce CRM-proffs:

 • Flexibel inträdesplan – medan vissa CRM begränsar sina inträdesplaner, erbjuder Salesforce tillräckligt med viktiga funktioner för att komma igång. De inkluderar verktyg för att anpassa försäljningsprocessen, starta massmeddelanden, fånga potentiella kunder eller få full tillgång till kundsupportfall.
 • Enkel användning – systemet har ett enkelt och intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att använda instrumenten även för dem som aldrig har hanterat CRM tidigare.
 • Ljusplattform – systemet byggdes med Lighting-plattformen. Det ger mer kraft och användarvänlighet till Salesforce CRM.
 • Servicemodul – modulen gör det enkelt för småföretag att hantera både kundstödssaker och själva försäljningsprocessen inom en enda modul.
 • SaaS CRM i full skala – Med en uppgraderad plan får du SaaS-funktionalitet utöver 24/7 support, leadpoäng och försäljningsprognosverktyg förutom instrument som låter dig tilldela roller och behörigheter i teamet.
 • Mobil app – Du kan använda systemet var som helst och när du är på språng. Dessutom har plattformen full offline-funktionalitet.

Salesforce CRM-nackdelar:

 • Ingen fri plan för att testa systemet.
 • Inreseplanen är dyrare om man jämför med andra CRM: er.
 • Postpaketet är endast för upp till 10 användare.

Salesforce CRM: plattformen finns i fyra olika planer beroende på dina affärsbehov och storlek. Det finns ingen gratis plan även om den kostnadsfria testversionen är tillgänglig för varje paket. Paketet innehåller Essentials-planen för upp till 10 användare med baslinje CRM-funktionalitet som kostar $ 25 per månad. Professional-planen kostar 75 $ per månad för företag med obegränsade användare. Enterprise planen för växande företag. Det kostar $ 150 per månad med funktioner som automatiskt arbetsflöde och samarbetsprognoser. Den obegränsade planen kostar $ 300 per månad. Det passar mestadels stora företag som kräver insiktstatistik i realtid, premium support dygnet runt, etc..

Prova Salesforce CRM nu

bpm’online CRM

bpm'online CRM

bpm’online CRM – är en SaaS-lösning för småföretag med fantastiska anpassningsverktyg. Systemet levereras som en lättanvänd online CRM med funktioner som inkluderar kundrelationer och leadhantering, säljstyrka och arbetsflödesautomation, etc. Systemet har inga typiska planer och erbjuder ett abonnemang per användare. Systemets flexibilitet låter dig välja önskad funktionsuppsättning beroende på om du representerar B2B- eller B2C-modellen.

bpm’online CRM-proffs:

 • Anpassad marknadsplats – systemet har sin egen anpassade marknadsplats med dussintals appar att välja och anpassa. Alla applikationer är indelade i grupper (Försäljning, samarbete, marknadsföring och mer). Här har vi FED-kontakten, SMS-avsändare, applikationer för sociala medier, avancerad schema-app och mer.
 • Integration – Plattformen kan enkelt integreras med tredje parts tjänster. Allt du behöver är att välja ett relevant tillägg för att aktivera Asana- eller Facebook-kontakt, integrera PandaDoc Management-verktyg, etc..
 • Färdiga mallar – användare kan dra nytta av snabbare CRM-integration och arbetsflödesautomation med hjälp av färdiga mallar. Välj mellan B2B-korsförsäljning, anställds onboarding / uppsägningsprocess, rekryterings- eller utbildningsmallar med redan integrerade funktioner.

bpm’online CRM-nackdelar:

 • Ingen fri plan.
 • Bristen på rapporteringsgenerationsinstrument.
 • Knappast det billigaste CRM-erbjudandet på marknaden.

bpm’online CRM-kostnad: systemet har inte traditionella planer för inträde och premium, det erbjuder samma funktionalitet för varje abonnent. Det finns en 21-dagars gratis rättegång. För att komma igång måste du ange personliga uppgifter och gå vidare. Månadsabonnemanget kostar $ 25 per uppsättning med alla funktioner som redan finns i paketet.

Prova bpm’online CRM nu

Lynkos CRM

De bästa CRM: erna för småföretag

Lynkos CRM – är en plattform som ger baslinjefunktioner för företag av små och medelstora storlekar. Trots att produkten verkar lite typisk vid första anblicken, levererar den fortfarande några värdefulla verktyg bortsett från baslinjen CRM-alternativ. Det låter företag nå kunder från mer än 120 länder över hela världen utöver sina analys- och rapporteringsfunktioner, bra mobilapp för on-the-go access, anpassad onlinebutik med appar och integrationer, etc..

Lynkos CRM-proffs:

 • Flexibilitet och integrationer – systemet har en egen onlinebutik där du kan ansluta olika appar med bara ett klick. Dessutom kan CRM integreras med tredje parts tjänster för integration av sociala medier, e-postmarknadsföring, etc. Tjänsterna inkluderar MailChimp, Facebook, Google, MS Excel-kontakt och andra verktyg.
 • Kraftfull bly och försäljning – Lynkos CRM levereras med ett ganska effektivt bly- och försäljningsgenerationsverktyg.
 • Prisvärda planer – priserna är lite lägre om de jämförs med andra plattformar. Det gör Lynkos CRM till en bra lösning för små företag med begränsade ekonomiska möjligheter.
 • Native Mobile Apps – plattformen har sina anpassade mobilapplikationer för Android och iOS för åtkomst till dina CRM-hanteringsverktyg trots platsen när du är på språng.
 • Realtidsrapportering – Produkten har bra rapporteringsfunktioner som låter dig kontrollera din affärsstatus i realtid. Du kan också tilldela eller spåra viktiga affärsmetriker med ett klick.

Lynkos CRM-nackdelar:

 • Begränsad lagring. Du måste betala för varje 5 GB lagringsutrymme som överskrider dina plangränser.
 • Ingen fri plan.

Lynkos CRM-kostnad: användare kan välja mellan tre olika planer. Varje plan har en 30-dagars kostnadsfri test för att testa sina verktyg. Den första planen börjar på $ 14,99 per månad vid årlig fakturering. Pro och Max plan är för större företag och kostar $ 39,99 respektive $ 74,99. De erbjuder mer lagring utöver arbetsflödesautomatiseringsverktyg, webbformulär osv.

Prova Lynkos CRM nu

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM – är en molnbaserad CRM med en uppsättning viktiga startfunktioner i sin gratis plan för att starta ditt lilla företag. Systemet representerar sig själv som en allt-i-ett-CRM-lösning för företag av alla storlekar om man också tar hänsyn till dess betalda paket. De viktigaste hanteringsinstrumenten inkluderar 100% affärsautomation från leadgenerering och infångning till avslutande av affären, rolltilldelning, åtkomsttillstånd, schemaläggning av uppgifter etc..

Bitrix24 CRM-proffs:

 • Molnbaserad CRM – det betyder att varje teammedlem kan komma åt plattformen direkt från sin webbläsare trots platsen. Detta faktum möjliggör stor samarbetsfrihet.
 • Obegränsade rörledningar – Du är fri att skapa och hantera så många pipelines samtidigt som du behöver. Systemet reserverar tillräckligt med utrymme för tillväxt och diversifiering av företag.
 • Helt packad gratis plan – Bitrix24 CRM levererar en helt funktionell gratis plan, till skillnad från vissa andra system. Gratispaketet innehåller allt det väsentliga som börjar från kontakthantering, livechatt, telefoni och onlinebutik till webbplatsformulär, rapporter, analyser och e-postmarknadsföring.
 • Dokumentbyggare – ett bra verktyg för att skapa och anpassa affärsdokument. Du kan dela dem med dina kollegor eller kunder.
 • Förbättrad anpassning – användare är fria att konfigurera några av verktygen inklusive Live Chat. Du kan lägga till nya fält, ställa in automatiska svar och mer.

Bitrix24 CRM-nackdelar:

 • Lite komplicerat. Gränssnittet kan vara lite förvirrande speciellt för nybörjare.
 • Ingen e-postmarknadsföring i en gratis plan. Förmodligen den enda funktionen som ett gratispaket saknar.

Bitrix24 CRM-kostnad: bortsett från den kostnadsplan som vi nämnde tidigare, har Bitrix24 CRM fyra betalda planer med förbättrade funktioner för ett företag av alla storlekar. Alla planer är indelade i två grupper: Special och Business. Den första gruppen består av CRM + och Project + -paket som kostar $ 55,20 per månad vardera. Affärspaketet består av standard- och professionella planer som kostar $ 79,20 respektive $ 159,20 per månad.

Prova Bitrix24 CRM gratis

Apptivo CRM

Apptivo CRM

Apptivo CRM – är en gratis molnbaserad CRM-plattform som levererar en uppsättning viktiga appar för småföretag för att hantera deras försäljning och kunder. Från bly- och projektledning till försäljningsspårning och poäng – användare kommer att uppskatta alla baslinjealternativ samlade i en enda lättanvänd och kraftfull CRM som finns tillgänglig för företag med mer än 30 anställda (CRM-konton).

Apptivo CRM-proffs:

 • Allt-i-ett CRM – Apptivo CRM-funktionalitet låter användare racka försäljningsprocessen från början till slutfasen. Systemet har verktyg för att stänga erbjudanden trots platsen tack vare en molnbaserad online CRM-plattform.
 • Anskaffning – möjliggöra en effektiv hantering av leveranskedjan för varje leverantör samt lager och inköp du gör.
 • Online fakturering – dra nytta av ett integrerat faktureringsverktyg för att behandla inkommande och utgående transaktioner trots platsen.
 • Projektledning – upprätta samarbete när man arbetar med olika uppgifter med teamet. Skapa tidtabeller, generera loggkostnadsrapporter, aktivera eller inaktivera olika arbetsflöden osv.
 • Apptivo-kampanjer – ett bra verktyg för avancerad e-postmarknadsföring som kommer som en inbyggd funktion i din online CRM.

Apptivo CRM-nackdelar:

 • Den kostnadsfria planen har ingen mobilåtkomst.
 • Ingen inbyggd telefoni.
 • Den kostnadsfria planen tillåter endast upp till 3 användare.

Apptivo CRM-kostnad: systemet har en startplan som är 100% fri att använda. Resten tre planer betalas. De har alla en fri provperiod. När det gäller priserna är de följande: Premium, Obegränsat och Enterprise. Premium- och obegränsade planer kostar från $ 8 till $ 20 per månad, medan Enterprise-paketets pris förhandlas individuellt för varje kund.

Prova Apptivo CRM gratis

Nimble CRM

Nimble CRM

Nimble CRM – är en enkel plattform för att tillgodose småföretagens behov även när det gäller företag med snäv finansiering. Systemet lanserades 2009 och har redan gjort sig känt som ett fantastiskt kontakthanteringsinstrument med automatiserade kontaktsegmenteringsprofiler, kalendrar, aktivitetsspårning, applikationer för smarta kontakter och mer.

Nimble CRM-proffs:

 • Smartkontakter-appen – systemet har sin anpassade webbläsareutvidgning, även känd som Nimble Smart Kontaktapplikationen. Det ger problemfri tillgång till inkorgar eller sociala medier när du är på språng trots platsen.
 • Segmente – Med Nimble CRM är det enkelt att hålla sig organiserad tack vare automatiserad kontaktsegmentering, dela dina kunder i grupper, ställa in prioriteringar och så vidare.
 • 360-graders profilöversikt – live kundprofiler låter dig generera alla nödvändiga kunddata på ett ögonkast. Spåra dina leads, uppdatera profilstatus, göra anteckningar och mer.
 • Automatiska påminnelser – ställ in påminnelsen för att hålla kontakten med de viktigaste händelserna. Systemet låter dig konfigurera påminnelserna och ställa in dem varje vecka, månad och kvartal.

Nimble CRM-nackdelar:

 • Endast en plan tillgänglig.
 • Ingen fri plan.
 • Begränsad lagring per användare.

Nimble CRM-kostnad: systemet har ingen fri plan. Men det erbjuder en 14-dagars gratis testversion för att testa alla dess funktioner. En enda Nimble-affärsplan kostar $ 19 per månad. Det levereras med 2 GB lagring per användare, kontakthantering, kalendersynkronisering, integration i sociala medier, e-postmarknadsföring och mer.

Prova Nimble CRM nu

CRM-jämförelsetabell

Tabellen nedan är för att lyfta fram några av nyckelfunktionerna i var och en av de ovan nämnda CRM: erna för småföretag. Du kan kanske titta snabbt på alla funktioner som de levererar såväl som gratis plan tillgänglighet, paketpriser och andra avgörande faktorer. Tanken är att göra det enklare och snabbare för användarna att bestämma, vilket som kan vara det bästa alternativet.

Gratis planFunktionerLägsta planprisMaximalt planpris
HubSpot CRMJaLead capture, popup-formulär, marknadsföring av annonser och e-post$ 50$ 3200
Zoho CRMJaProcesshantering, inventeringshantering, makron, webb-till-fall-formulär$ 12$ 35
Pipedrive CRMNejAnpassade fält, samtal med ett klick och samtalspårning, distributionslistor via e-post$ 12.50$ 99.00
Freshsales CRMNejRörledning och bulkhantering, anpassad marknadsplats, SMS-integration$ 12$ 79
Salesforce CRMNejSalesforce Mobile App, samarbetsprognoser, godkännande och arbetsflödesautomat$ 25$ 300
bpm’online CRMNejWebbformulär, färdiga mallar, anpassad appmarknad$ 25$ 25 + beroende på antalet användare.
Lynkos CRMNejWebformulär, inbyggda mobilappar, rapportering i realtid$ 14.99$ 74,99
Bitrix24 CRMJaPlatformens API, popup-fönster, blyfångst, försäljningspårning$ 55,20$ 159,20
Apptivo CRMJaDeveloper API, webbaserade formulär, popup-fönster$ 8$ 20
Nimble CRMNejKontaktsegmentering, liveprofiler, smart mobilapp, Nimble Browser Extension$ 19$ 19

Slutsats

Du kommer säkert att behöva en bra CRM för småföretag vid någon utvecklingspunkt. Systemet är det enda sättet att hantera dina kunder och försäljning inom ett enda ekosystem med uppgiftsdistribution och ole-tilldelning.

Med så många erbjudanden på webben rekommenderar vi att du börjar från de enklaste alternativen som har en gratis plan för att testa systemets funktionalitet och bestämma om det passar dina affärsbehov eller inte. Förklar dina företagsmål och definiera företagets storlek för att välja den bäst matchande CRM-lösningen för små företag från vår lista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map