Mest populära webbplatsbyggare

mest populära webbplatsbyggare


Är du inte säker på vilken webbplatsbyggare som fungerar bäst för dina webbdesignbehov? Letar du efter en plattform som har den bästa pris / kvalitetskorrelation?

Då är det hög tid att granska de mest populära webbplatsbyggarna, som inte bara har vunnit popularitet över hela världen, men också med rätta blev erkända de mest anständiga tjänsterna.

Webbplatsbyggare har fått användarigenkänning av flera skäl. De flesta av dem är speciellt skapade med behov och färdigheter nybörjare i åtanke. Som ett resultat säkerställer de en enkel, bekväm och intuitiv webbbyggnadsupplevelse. Dessa tjänster är också prisvärda, medan utbudet av funktioner som de omfattar är mer än tillräckligt för att starta en anständig webbplats på nolltid.

Vi hittade 7 av de mest populära webbplatsbyggarna:

 1. Wix – den mest populära webbplatsbyggaren
 2. WordPress – Världens mest använda CMS
 3. Shopify – den bästa e-handelsplattformen
 4. Bluehost – Mest använda webbhotellleverantör
 5. Weebly – Common Website Builder by Square, Inc
 6. Squarespace – Allt-i-ett-webbplatsbyggare
 7. Skräddarsydda varumärken – Populära webbplatsbyggnadsföretag

Var och en av dessa webbplatsbyggare har mycket att erbjuda målgruppen och var och en av dem har ett visst antal funktioner, som gör det möjligt att slutföra den uppsättning uppgifter som krävs. Vilka av dem fungerar bäst för ditt webbutvecklingsprojekt och vad exakt har de att erbjuda? Det är dags att ta reda på det just nu.

Wix – den mest populära webbplatsbyggaren

Wix - den mest populära webbplatsbyggaren

Wix – är den mest populära molnbaserade webbplatsbyggaren som har sitt huvudkontor i Tel Aviv (Israel). Tjänsten grundades 2006 och har snabbt utvecklats till ett kraftfullt system som för närvarande ger miljontals webbplatser världen över. Systemet levererar ett brett utbud av avancerade funktioner med anpassningsverktyg för fdesign som gör det möjligt att starta och hantera olika typer av projekt, oavsett deras komplexitetsnivå. Titta på de mest distinkta och populära av dem nu:

 • Designer-tillverkade mallar. Wix skiljer sig från mängden på grund av sitt omfattande urval av mobilklara anpassningsbara teman. Nuvarande mallkollektion omfattar mer än 550 mönster, som alla har hög kvalitet.
 • Standard- och mobilredigerare. Webbplatsbyggaren erbjuder två populära redigeringsalternativ – standard WYSIWYG webbplatsredigerare och mobilredigerare. När du använder standardläget kan du anpassa din skrivbordswebbdesign med hänsyn till dina behov. Ändringarna du gör visas automatiskt i mobilversionen, medan de du gör i mobilläget inte visas i skrivbordsversionen.
 • Wix ADI. Artificiell design intelligensverktyg ger en användare en personlig designassistent, som automatiskt skapar webbplatsdesign och layout och fyller den med innehåll som skickas in av en användare. Det är vidare möjligt att redigera en webbplats för att ge den den föredragna designen och funktionerna, men att ha ett kvalitetsutkast är verkligen en anmärkningsvärd fördel.
 • App Market. Wix App Market kommer med flera widgetar och applikationer som du kan integrera på en webbplats för att få ut mesta möjliga av dess funktionalitet. Apparna är betalda och gratis och de delas också in i kategorier baserat på deras implikationer. Alternativet Sökfilter möjliggör enkel och bekväm sökning, vilket sparar användares ansträngningar och tid.
 • e-handel och bloggning. Wix kommer med ganska kraftfulla och flexibla e-handels- och bloggmotorer, som låter användare starta och effektivt hantera små till mitten online-butiker och bloggar. Båda plattformarna omfattar ett brett utbud av verktyg för anpassning av design och alternativ som krävs både för webbplatsutveckling och vidare marknadsföring online.

Wix prispolitik är också värt uppmärksamheten. Webbplatsbyggaren har en helt gratis plan som låter dig testa och utforska systemet i detaljer innan du uppgraderar till en av dess betalda planer. Så snart du väljer att välja det avancerade prenumerationen kan du välja mellan två typer av Wix-prenumerationer – Standard och Business / eCommerce. Kostnaden för standardplaner börjar med $ 13 / mo, medan kostnaden för affärsplaner börjar med $ 23 / mo.

Prova Wix gratis

WordPress – Världens mest använda CMS

WordPress - Världens mest använda CMS

WordPress – är världens mest använda Content Management System, som kan tillämpas för att starta och anpassa alla typer av enkla till komplexa projekt. Oavsett vilken webbdesignupplevelse du har har du definitivt hört talas om plattformen på grund av dess imponerande alternativ för designanpassning, mångsidighet av plugins och kraftfulla integrationsfunktioner. Systemet har funnits i över ett dussin år och har förbättrat dess funktionalitet och flexibilitet i de tillhandahållna inställningarna. Det är dags att registrera de stora fördelarna med CMS direkt:

 • Bloggmotor. WordPress skapades ursprungligen som en bloggplattform och därmed erbjuder det ett omfattande utbud av funktioner och verktyg som gör det möjligt att skapa och anpassa fullständiga bloggar. Detta betyder dock inte att du inte kommer att kunna starta andra typer av projekt med plattformen. Systemet innebär inte djup webbdesign eller kodningsmedvetenhet. Tänk dock på att kunskapen om grunderna i programmering definitivt kommer att vara en bonus när du arbetar med tjänsten.
 • Plugin och mallintegration. Oavsett vilken typ av webbplats du planerar att lansera kommer du inte att gå utan integration av plugin / mall, om du vill att det ska bli en framgång. Det finns flera WordPress-plugins och teman som du kan hitta på webben, som är både gratis och betalade. Tänk på att gratis plugins / design inte är helt säkra och pålitliga eftersom de kan omfatta skadlig programvara som så småningom kan sätta din webbplats säkerhet och prestanda i fara.
 • Gutenberg Editor. WordPress har revolutionerat sin strategi för webbplatsutveckling via introduktionen av Gutenberg Editor. Det har förenklat webbdesignprocessen och eliminerat behovet av kodredigering. Vad du behöver göra är att bläddra i samlingen med innehållsblock för att ytterligare anpassa och konfigurera dem samtidigt som du skapar webbplatslayout.
 • Hosting Provider. WordPress har inte sin egen värd, vilket utlöser behovet för att leta efter den bästa leverantören på nätet. CMS rekommenderar dock att man föredrar Bluehost eftersom detta är ett av de mest pålitliga och fullständiga systemen som finns på marknaden.

WordPress är ursprungligen gratis för alla. Du kan ladda ner och installera det utan kostnad och det är till och med möjligt att skapa gratis webbplatser med systemet. Men om du förväntar dig djupare funktionalitet för dina WordPress-projekt går du inte utan att investera i plugin / mallintegration. Dessutom måste du ta hand om webbhotell och domänval.

Som nämnts ovan är den bästa värdleverantören för WordPress och den den officiellt rekommenderar Bluehost. Tjänsten erbjuder gratis domännamn för det första användningsåret, gratis SSL-certifikat, 24/7 kundsupport, 1-klick WordPress-installation, massor av specialerbjudanden och lojalitetsbonusar. Bluehost är också känt för sin e-handelsfokus, omfattande pluginmarknad, tillägg, skript, snabb sidhastighetshastighet, starka drifttider och många integrerade appar. Kostnaden för Bluehost-prenumerationer börjar endast med $ 2,95 / mo – det är definitivt ett värdigt erbjudande!

Prova WordPress gratis

Shopify – Den bästa e-handelsplattformen

Shopify - Den bästa e-handelsplattformen

Shopify – är den bästa världsberömda webbplatsen för e-handel, som kommer med en kraftfull funktionsuppsättning och samling av verktyg som säkerställer ett värdigt resultat. Shopify är en Kanada-baserad e-handelsplattform som har sitt huvudkontor i Ottawa, ON, Kanada. Det grundades 2004 och har vuxit till världens mest kraftfulla byggare av webbutiker. Shopify är en e-handelsplattform och har popularitet hos användare som föredrar att handla online. Det är inte konstigt eftersom systemet gör det möjligt att skapa, anpassa och marknadsföra alla typer av onlinebutiker, allt från små och upp till stormarknader. Här är de viktigaste funktionerna i programvaran:

 • Försäljningsstället (POS) Programvara. Shopify har POS-funktionen, som gör det möjligt att sälja produkter på den fysiska platsen, acceptera kreditkort och använda systemets inventerings-, marknadsförings-, leverans- och hanteringsverktyg.
 • Produkthanteringsfunktioner. Plattformen gör det möjligt att integrera en kundvagn och en “Köp” -knapp i din onlinebutik för att låta kunder skapa önskat antal produktkort. Programvaran kommer på motsvarande sätt att generera produktbädda koder i det automatiserade läget för att göra det möjligt för användare att lägga till produktlistor / gallerier till sina projekt. Vad är myr, systemet kommer med CSV-filimport / exportfunktion, vilket säkerställer en mer bekväm produkthanteringsprocess.
 • Avancerade marknadsföringsalternativ. Shopify har flera avancerade marknadsföringsverktyg och funktioner som gör det möjligt att utnyttja det slutliga resultatet när det hanterar marknadsföringsprocessen för webbshop. Bland fördelarna du kan utnyttja här är det i första hand vettigt att nämna en möjlighet att skapa kvitton online, utforska och analysera statistik över webbutiker, kontrollera saldot på ditt eCommerce-konto och använda en lista med kraftfulla Shopify-funktioner som App Store, BOGO rabatter, Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader och många fler.
 • Kraftfulla integrationsmöjligheter. Med Shopify kan du använda en uppsättning kraftfulla integrationsfunktioner. Således kan du framgångsrikt integrera ditt Shopify-konto med världskända marknadsplatser och redovisningsprogramvara, som Amazon, Quickbooks, Xero etc. Detta gör att du kan sälja fysiska / digitala produkter på dessa plattformar och använda multikanals support.
 • Augmented Reality. Den här avancerade funktionen kommer definitivt att vara till stor hjälp när det gäller att öka effektiviteten av produktpromotering och försäljningstillväxt. På grund av Augmented Reality kommer du att kunna presentera de produkter som finns tillgängliga i lager i 3D-läge så att dina potentiella kunder kan se sina fördelar i detaljer.

Shopify: s prissättningspolicy är måttlig men den uppfyller definitivt användarnas förväntningar. Utbudet av programvaran erbjuder är mer än tillräckligt för att köra alla typer av e-handelsprojekt – från små och upp till komplicerade. Det finns en gratis 14-dagars provperiod, under vilken du kan testa ett av Shopify-prenumerationer i detaljer. Den billigaste planen du kan uppgradera till kostar $ 9 / mo, vilket är en ganska rimlig och prisvärd lösning.

Prova Shopify gratis

Bluehost – Mest använda webbhotellleverantör

Bluehost - Mest använda webbhotellleverantör

Bluehost – är den mest använda webbhotellleverantören, som också är känd för sin säkerhet, trovärdighet och kraftfulla funktioner. Plattformen fungerar särskilt bra för de användare som aldrig har varit involverade i webbplatsutveckling eller inte har använt CMS tidigare. Systemet är ett perfekt alternativ för att lagra alla typer av webbaserade projekt, oavsett storlek, komplexitet inom specialiseringsområdet. Samtidigt är Bluehost den enda webbleverantören, som officiellt rekommenderas av WordPress CMS på grund av de många fördelarna den erbjuder. Här går de:

 • Integrerad marknadsplats. Bluehost kommer med en kraftfull integrerad marknadsplats som tillhandahåller ett omfattande urval av applikationer, skript, tillägg och widgets som kan ge din webbplatsprestanda till den helt nya nivån. Bland de appar du kan välja här är det vettigt att nämna flera WordPress-mallar, blogg- och e-handelstillägg, projektmarknadsförings- och marknadsföringsverktyg, bildgallerier etc..
 • Säkerhet. Systemet är känt för sina avancerade säkerhets- och skräppostalternativ som gör det möjligt att förhindra ditt projekt från obehörig åtkomst av tredjepartsanvändare och mångsidiga konfidentiella hot. Tillsammans med hotlink-skyddsfunktionen erbjuder Bluehost ett omfattande utbud av säkerhetsverktyg, inklusive Spam Hammer, Spam Expert och mer.
 • Snabb sidbelastningshastighet och höga drifttider. Värdleverantören säkerställer förbättring av sidhastighetshastighet och ökning av drifttider. Dessa funktioner gör det möjligt att förbättra din webbplatsprestanda och få den till en helt ny nivå. En sådan strategi resulterar så småningom i trafiktillväxt och förbättring av din projektfunktion.
 • Flexibilitet. Företaget integrerar framgångsrikt med flera externa tjänster, applikationer och tillägg som har en positiv inverkan på den totala webbplatsens prestanda. Det är upp till dig att välja de tjänster som kommer att bidra till ditt företags popularitet och marknadsföring.

Bluehost-prispolitiken är mer än prisvärd för alla. Systemet erbjuder två typer av prenumerationer, varav den billigaste kostar endast $ 2,95 per månad. Planen ger flera fördelar inklusive obegränsad bandbredd, SSL-anslutningsfunktion, flera regelbundna WordPress-uppdateringar och mer.

Prova Bluehost nu

Weebly – Common Website Builder by Square, Inc.

Weebly - Common Website Builder av Square, Inc.

Weebly – är en trovärdig webbplatsbyggare som används för att utveckla och anpassa tilltalande och fullständiga webbplatser. Webbplatsbyggaren lanserades 2006 och har vunnit popularitet hos över 50 miljoner användare över hela världen.

Från idag väljs webbplatsbyggaren huvudsakligen av användare som tänker skapa små till stora onlinebutiker, men den kan fortfarande användas för att starta andra typer av projekt för personlig och affärsapplikation. Förutom den fantastiska e-handelsfunktionen är Weebly också känd för sina omfattande blogg-, bildredigerings- och integrationsfunktioner. Om du är intresserad av att arbeta med Weebly, titta på de enastående funktionerna nu:

 • Omfattande integrationsalternativ. Weebly kommer med massor av integrerade widgetar och appar du kan välja för dina projekt. Dessa inkluderar mediefiler, kartor, bildspel, bildsamlingar, sökrutor och vad inte. Funktionen “Bädda in kod” ger i sin tur du kan lägga till önskad mängd element på din sida för att ge den unik design. Webbplatsbyggaren levererar dessutom en uppsättning avancerade funktioner som gör att den sticker ut från mängden.
 • e-handel. Som nämnts ovan har Weebly nu det toppnoterade e-handelsfokuset. Webbplatsbyggaren omfattar flera affärsinriktningsfunktioner som har stark inverkan på din webbutik. Således kommer det med integrerad kundvagn, säkra betalnings- och leveransalternativ, omfattande produkthanteringsverktyg, praktiskt och användbart sökfilteralternativ, exklusiva erbjudanden och kundsupportstöd, CSV-produktimport / -export, praktiska mobilappar och vad inte.
 • blogga. Weebly gör det möjligt att ansluta och hantera en fullständig blogg till ditt projekt på nästan ingen tid. Vad du kan göra för att starta din blogg är att lägga till, uppdatera och schemalägga inlägg, tilldela delningsalternativ för sociala medier för varje inlägg, välja ett föredraget kommentarsystem, anpassa sidböcker och sidhuvud för varje inlägg som läggs till, välja metataggar för artiklar och vad inte . Systemet erbjuder också en uppsättning bloggmallar som är gratis och anpassningsbara också.
 • Weebly Promote Tool. Verktyget har införts för inte så länge sedan, men det avslöjar flera e-postmarknadsföringsalternativ för systemanvändarna. Det kommer med en uppsättning färdiga mönster för olika e-posttyper (reklamnyhetsbrev, bulletiner, evenemang och produktpresentation osv.) och skapar automatiskt meddelanden med avseende på användaraktivitet. E-postmarknadsföringskampanjer som organiseras och hålls med verktyget är effektiva och professionella. Weebly Promote erbjuder också en praktisk drag-and-drop-konstruktör för e-post, många tekniska supportverktyg, kontaktsegmenteringsalternativ och mer.

Weebly sticker också ut från mängden på grund av dess mångsidiga men ändå överkomliga prispolitik. Webbplatsbyggaren erbjuder flera typer av prenumerationer, inklusive en gratis plan som aldrig går ut och som låter dig testa hela funktionsuppsättningen för systemet till fördel. Kostnaden för de betalade planerna börjar med $ 4 / mo och växer med avseende på de funktioner / villkor som ingår i betalda prenumerationer.

Prova Weebly gratis

Squarespace – Allt-i-ett-webbplatsbyggare

Squarespace - Allt-i-ett-webbplatsbyggare

Squarespace – är en av de mest populära och igenkännliga DIY allt-i-ett-webbplatsbyggarna, som främst är inriktade på kreativers och entreprenörers behov. Systemet gör det möjligt att starta olika typer av projekt, men det fungerar särskilt bra för portföljer, bloggar och små digitala webbbutiker. Det som är viktigt, alla webbplatser byggda med Squarespace har tilltalande design och anmärkningsvärd funktionalitet, även om systemet inte är så lätt att behärska för nybörjare. Titta på några av de mest anmärkningsvärda Squarespace-funktionerna nu:

 • WYSIWYG Editor. Som en WYSIWYG webbplatsbyggare låter Squarespace dig kontrollera hela utvecklingen av webbplatsen. Du bör dock tänka på att alla ändringar du gör sparas automatiskt, vilket gör förhandsgranskningsalternativet inte tillgängligt. Det betyder att du inte ser det slutliga resultatet förrän en webbplats publiceras. På motsvarande sätt kommer dina webbplatsbesökare att se det tillsammans med de fel och fel du kan göra av misstag.
 • Responsiva mallar. Squarespace-mallar är helt lyhörda och har hög kvalitet, även om designkollektionen inte är så omfattande jämfört med andra populära tjänster. Webbplatsbyggaren har en bekväm drag-and-drop-redigerare som gör att du enkelt kan välja och ordna de nödvändiga webbplatselementen. Plattformen erbjuder professionella mallar som är bra när det gäller utveckling av digitala webbbutiker, portföljer, bloggar, kafé- och restaurangwebbplatser, bröllopswebbplatser och andra liknande projekt.
 • Portföljdesignfokus. Squarespace har en distinkt och rik funktionsuppsättning, som täcker den rådande mängden användares portföljbehov. Systemet har en Cover Page Builder, HTML / CSS redigeringsalternativ, Checkout Page Editor for Digital Stores, Logo & Titelredigeringsverktyg. Det erbjuder också en avancerad Style Editor, som låter dig välja olika sidstilar för att möta dina behov (dessa inkluderar omslagssidor, gallerier, bloggsidor, indexsidor, bloggsidor och evenemangssidor och vad inte). Så snart du väljer önskad sidtyp, kommer resten av sidorna automatiskt att anpassas till den.
 • e-handel. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att starta och hantera små till medelstora onlinebutiker, vars funktionalitet beror på den valda planen. ECommerce-funktionen kommer med ett gratis SSL-certifikat, integrerad kundvagn, tilltalande produktvisningsalternativ, videoinbäddningsfunktion, detaljerad produktpresentation och beskrivning. Du kan också lägga till mångsidiga produktvariationer, initiera lojalitetsprogram samt justera priser och fraktalternativ baserat på dina behov.
 • blogga. Med Squarespace kan du starta och hantera din egen blogg för att öka användarnas engagemang och nöjdhetsgrader. Vad du kan göra här är att publicera och uppdatera inlägg, aktivera kommentarer och RSS-flöden, lägga till geolokaliseringstaggar, använda iTunes-taggning, alternativ för omloggning och mer.

Squarespace är en betrodd molnwebbplatsbyggare som fungerar utmärkt för att skapa portföljer, små och medelstora e-handelswebbplatser samt affärsprojekt. Webbplatsbyggaren erbjuder inga kostnadsfria planer men det gör det möjligt att testa systemets funktionalitet under den 14-dagars gratisversionen. Kostnaden för det betalda prenumerationen börjar med $ 12 / mo, vilket är ett ganska bra alternativ för varje användare som är intresserad av ytterligare systemapplikation.

Prova Squarespace gratis

Skräddarsydda varumärken – Populära företag för webbplatsbyggnad

Skräddarsydda varumärken - Populära företag för webbplatsbyggnad

Tailor Brands – är ett populärt företag som bygger webbplatser som ser sitt stora uppdrag att hjälpa företag att effektivisera sina varumärkesprocesser. Systemet säkerställer avancerad branding och design för ditt företag så att det sticker ut från mängden. Tailor Brands drivs av Artificial Intelligence, vilket bidrar till din projektprestanda och unika varumärkesidentitet. Nedan listas de mest utmärkande höjdpunkterna i företaget som gör att det sticker ut från mängden:

 • Logo Maker. Plattformen gör det möjligt att designa unika logotyper för ditt företag så att det trivs och avslöjar din företags identitet. Tjänsten erbjuder flera logotypverktyg som finns tillgängliga i lager och du kan välja de element som krävs för att designa logotypen som kommer att uppfylla dina krav. Hela logotypprocessen är enkel, snabb och bekväm även för nybörjare, vilket förklaras av den integrerade AO-algoritmen som gör hela jobbet för dig.
 • Alternativ för social förvaltning. Plattformen har den helt integrerade sociala förvaltningsplattformen, som gör det möjligt att dela det projektrelaterade innehållet och publicera artiklar i sociala nätverk.
 • Skräddarsy annonser. Tjänsten är känd för sin integrerade Tailor Ads-plattform som gör det möjligt att skapa och lägga till omedelbara annonser, som tillhandahålls i olika varianter för att matcha användarnas krav och behov.
 • Branding Toolset. Tailor Brands ger tillgång till den avancerade uppsättningen av affärsmärkesverktyg som skapas med ditt företags specialiserings- och marknadsföringsbehov i åtanke. Verktygen är mycket anpassningsbara. Detta innebär att du kan använda dina visitkortidéer eller EPS-filer för att skapa enastående webbdesign som kommer att uppfylla dina företags webbsida krav.

Tailor Brands är ett professionellt företag för branding och webbutveckling som har ett brett utbud av integrerade verktyg och funktioner. Systemet har ingen gratis plan, men dess betalda prenumerationer tillhandahålls till överkomliga priser. Priset för den billigaste planen börjar med $ 9.99 / mo. Men det kan sänkas till $ 2,99 / mo, om du betalar en engångsår.

Prova skräddarsydda märken nu

Slutsats

Valet av webbplatsbyggare är mångsidigt och det finns många alternativ för olika nischer. Men användare har fortfarande problem när det gäller valet av ett anständigt verktyg för webbbyggnad. Wix, Shopify, Squarespace, Weebly, Bluehost, Tailor Brands och WordPress CMS är de mest världsberömda tjänsterna som inte kräver någon presentation alls. Var och en av dem är ledande inom en viss nisch, vare sig det är en webbplatsbyggare, ett webbhotell eller ett CMS. Om du för närvarande letar efter en värdig lösning i någon av dessa nischer, kommer dessa plattformar säkert att vara en rimlig investering som så småningom kommer att betala sig.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map