Världens bästa webbhotellföretag

Bästa webbhotellleverantörer granskade


Att hitta en pålitlig webbhotell är det första steget i att bygga en stark webb-närvaro för webbplatsen. Ditt uppdrag är att hitta en plattform som inte bara kommer att lagra webbplatsens filer och leverera dem till besökarens webbläsare så snabbt som möjligt, utan också tjäna några extra syften som dataöverföring, lagring och domänregistrering utöver en uppsättning andra funktioner att dra nytta av.

Du kanske letar efter en delad eller molnbaserade värdlösning eller en plattform som är lämplig för vissa speciella CMS (WordPress, Joomla, etc.). Valet beror också på dina budgetförväntningar, webbplatsstruktur, nödvändigt lagringsutrymme och andra viktiga kriterier att ta hänsyn till.

Vi recenserade 10 av världens bästa webbhotellföretag:

 1. Bluehost – 2020: s bästa webbhotellföretag
 2. HostPapa – Amerikas största webbhotellföretag
 3. HostGator – global leverantör av värdtjänster och relaterade tjänster
 4. Liquid Web – Fullt hanterad webbhotell för företag av alla storlekar
 5. SiteGround – Prisvinnande webbhotellföretag
 6. 1&1 IONOS – den tyskbaserade europeiska värdleverantören
 7. Hostinger – de billigaste webbhotelltjänsterna
 8. iPage – Prisvärt webbhotellföretag sedan 1998
 9. A2Hosting – En av de snabba webbhotell i världen
 10. GoDaddy – Det största domänregistret + värdföretag

Vi har granskat 10 topphotellleverantörer som kan vara ett bra val beroende på dina krav.

Bluehost – 2020: s bästa webbhotellföretag

Bluehost - 2020: s bästa webbhotellföretag

Bluehost – är den bästa webbhotell som är mest intresserad av WordPress-webbplatser om man jämför med andra tjänster. Det levereras med en uppsättning WordPress-orienterade funktioner som gör det lättare att hantera installationen och andra operationer för dem som föredrar en av de mest populära CMS-plattformarna. Från ManageWP-integration till superb WP-anpassad kontrollpanel – låt oss titta närmare på alla funktioner som levereras av Bluehost:

Bluehost-fördelar:

 • Blue Flash – en helt ny funktion som hjälper nybörjare att komma igång med sina WordPress-webbplatser. Det designades som en inline guide för att visa nybörjare hur man arbetar i både WP- och Bluehost-instrumentpaneler, hur man gör första steg, ställer in projekt etc. Blue Flash gör det enkelt att bekanta sig med grundläggande problem med webbplatshantering och utbildar användare att arbeta med WordPress på rätt spår.
 • Anpassad webbplatsbyggare – en utmärkt lösning för dig som vill skapa sina egna webbplatser från början och värd för dem på Bluehost-servrar som en allt-i-ett-lösning. Plattformen har sina egna App Marketplaces som erbjuder massor av widgets och plugins, e-handelsfunktionalitet för digitala butiker, självgjorda SEO och marknadsföringslösningar för att växa och marknadsföra ditt företag online.
 • Special WP-specifika funktioner – webbhotell kommer med inbyggt ManageWP-stöd. Systemet låter dig enkelt hantera upp till 5 olika webbplatser på en enda grundläggande plan redan från början. En anpassad kontrollpanel för WordPress levereras som en enkel att använda WP-instrumentbräda med anpassade menyalternativ och sektioner.
 • Gratis alternativ och tillägg – Bluehost erbjuder ett urval av gratisfunktioner. De inkluderar plattformens egen gratis dra-och-släpp-webbplatsbyggare utöver ett gratis domännamn. Tjänsteleverantören har ett urval av gratis skript att välja mellan. De inkluderar skript för sociala nätverk, e-postlistor, bloggsektioner, bilder och gallerier samt andra alternativ för att anpassa din webbplats.
 • Prestanda – Trots att Bluehost inte delar platsen för sina datacenter, ger det fortfarande en funktion för förbättrad webbplatsprestanda. De inkluderar VPS för WordPress-webbplatser utöver NGINX som verkar vara ett smalare alternativ till Apache. KVM hypervisor kommer att förhindra andra användare från att påverka din webbplats prestanda genom att isolera några av de specifika hårdvaruressurserna. Det genomsnittliga resultatet för sidbelastningshastighet är 2,00 sekunder.

Värdleverantören har serverpaket för olika behov och webbplatsägare på alla nivåer oavsett om du är nybörjare eller dedikerad proffs.

Bluehost Cons:

 • Höga förnyelsepriser.
 • Begränsade erbjudanden om webbplatsmigrering.

Bluehost-kostnad: Bluehost har olika planer att välja mellan. Den grundläggande planen börjar från $ 3,95 per månad (för besökare av SuperbWebsiteBuilders – $ 2,95 / mo) och är bra för små och medelstora webbplatser med måttliga krav. Plus (4,96 dollar per månad), Choice Plus (4,96 dollar per månad) och Pro-planer ($ 12,69) säkerställa obegränsade webbplatsbesök utöver gratis SSL-certifikat. De är båda bra för komplex e-handel och andra typer av webbplatser med en komplex struktur och massor av filer att ladda upp. Det finns också VPS (från $ 17,28 till $ 54,59 per månad), Cloud and Dedicated (från $ 72,78 till $ 109,18 per månad) lösningar för avancerade webbplatser.

Prova Bluehost nu

HostPapa – Amerikas största webbhotellföretag

HostPapa - Amerikas största webbhotellföretag

HostPapa – är en av de mest pålitliga och igenkännliga amerikanska värdleverantörerna. Användare kanske inte bara är värd för webbplatser utan också bygger olika projekt från grunden, distribuerar och marknadsför dem med marknadsföringsverktyg designade för företag och enskilda. Systemet levereras med intuitivt cPanel, en anpassad drag-and-drop-webbplatsbyggare för nybörjare och ett e-postmarknadsföringspaket. De viktigaste värdfunktionerna inkluderar:

 • 100% kompatibilitet – HostPapa kan användas med alla större CMS-plattformar inklusive WordPress, Joomla, Drupal och andra. Funktionen garanterar mer flexibilitet och användarvänlighet när det gäller sömlös webbplatsintegration, automatiserade säkerhetskopior av system och uppdateringar.
 • Gratis domän – varje värdplan inkluderar ett gratis 1-årigt domän trots priset. Det spelar ingen roll om du prenumererar på en grundläggande plan med bara inmatningsfunktioner eller får ett fullständigt e-handelspaket, du får fortfarande din gratis domän.
 • Flera webbplatser – HostPapa ger tillräckligt med resurser för att vara värd för flera webbplatser inom en enda plan. Till och med ingångsabonnemanget gör det möjligt att lagra upp till 2 projekt samtidigt för baspriset.
 • Solid prestanda – användare kan räkna med en tillräckligt hög drifttid, som för närvarande är 99,98%. Sidhastigheten är 795 ms, vilket fortfarande är högre än industristandarden.
 • säkerhet – bortsett från grundläggande anti-spam och DDoS-förebyggande instrument kommer systemet med Panda Cloud-integration. Dessutom kan användare dra nytta av dedikerade IP-adresser, ett integrerat SSL-certifikat och mer.
 • 24/7 support – plattformen ger flera sätt att komma i kontakt inklusive direktstöd via Live Chat eller telefon. Hjälpcentret innehåller flera artiklar, handledning och videoguider för att täcka alla möjliga problem. Dessutom är HostPapa-expertgruppen redo att ge hand när man konfigurerar en digital butik eller löser tekniska problem.
 • Extra egenskaper – användare kan räkna med gratis webbplatsmigrering eller domänöverföring. Dessutom erbjuder systemet e-postmarknadsföringsverktyg för att växa ditt företag. Om du behöver skapa en webbplats från marken, gå till anpassad webbplatsbyggare.

HostPapa Cons:

 • Förnyelsepriset kan vara två gånger högre.
 • Vissa säkerhetsfunktioner är endast tillgängliga i Pro-planer.

HostPapa-pris: För att gå live med webbplatsen kan användare välja en start-, affärs- eller Business Pro-plan som kostar $ 3,95 respektive $ 12,95 per månad. Om du behöver mer resurser kan VPS-värd vara ett bra alternativ även om priset kan gå upp till $ 299,49 för Diamond-planen. Att vara värd för en digital butik med HostPapa kostar från $ 19.99 till $ 139.99 per månad.

Se även: HostPapa-granskning.

Prova HostPapa nu

HostGator – global leverantör av värdtjänster och relaterade tjänster

HostGator - global leverantör av värdtjänster och relaterade tjänster

HostGator – är en molnbaserad webbhotell, som är dess huvudfördel om man jämför med leverantörer av delade webbhotell. Cloud hosting betyder att du inte behöver oroa dig för överbelastade servrar eller prestandahastighet. HostGator har stor drifttid utöver utökad kundsupport, skalbarhet, prisvärda planer och extra resurser för åtkomst dygnet runt.

HostGator-proffs:

 • Hög hastighet – HostGator har en molntjänstlösning, men har ett A + hastighetstest utfört av Bitcatcha. Det fungerade också riktigt bra i USA-baserade regioner.
 • Stor Uptime – HostGator introducerar en pålitlig värdtjänst med 99,9% drifttid. Det är en av de högsta uppdateringsspårningsvärderingarna bland alla webbhotellföretag.
 • Säkerhet och uppdateringar – värden tar hand om alla nödvändiga systemuppdateringar automatiskt. Det har ett avancerat detekteringssystem för skadlig programvara som snabbt kommer att definiera och eliminera det minsta problemet.
 • Flexibilitet – skalbarhet är en fantastisk funktion i HostGator. När din webbplats har börjat känna överbelastning med trafik kan du enkelt växla mellan planer och omedelbart få extra resurser utan trafikförlust.
 • Enkel användning – till skillnad från många andra värdar som erbjuder sina föråldrade cPanels, introducerar HostGator sin fantastiska instrumentpanel som är enkel att hantera. Användare kan välja mellan olika justeringar och förmåner för att spåra några kärnvärden på webbplatsen och annan information bakom scenen.
 • Gator Webbplatsbyggare – ett enkelt verktyg för webbplatsbyggnad för nybörjare med sin anpassade App-marknad, sömlös integration med tredje parts tjänster och betalningsalternativ (till exempel PayPal eller SoundCloud), eCommerce, SEO och Blogging-funktioner för att starta en växande online-verksamhet.
 • 30-dagars återbetalning – Företaget erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med de tillhandahållna tjänsterna.

En ganska prisvärd webbhotellösning med tillräckligt bra prestanda utöver sin anpassade webbplatsbyggare, säkerhetsmenor och total värdflexibilitet.

HostGator-nackdelar:

 • Oändliga uppsäljningar.
 • Begränsad lagring.
 • Ingen fri domän.

HostGator-kostnad: webbhotell är relativt billigare jämfört med andra molnbaserade webbhotellleverantörer. Den grundläggande planen (Hatching Cloud) börjar från $ 2,75. Om du behöver en mer resurslös lösning kan du byta till Baby- eller Business Cloud-planer som kostar $ 3,95 respektive $ 5,95.

Prova HostGator nu

Liquid Web – Fullt hanterad webbhotell för företag av alla storlekar

Liquid Web - Fullt hanterad webbhotell för företag av alla storlekar

Liquid Web – är en pålitlig webbhotell med över 20 års historia. Företaget startades 1997 och har gjort sitt namn tack vare en solid serverhastighet och total prestanda. Det lovar 100% av drifttid utöver helt hanterbara serverlösningar. Användare kan lita på kraftfullt stöd, olika paket designade för individer och företag och vissa andra funktioner.

Titta på några av dem:

 • Sync Pro för flera webbplatshantering – Sync Pro är en anpassad kontrollpanel som garanterar användarvänlighet. Funktionen är avgörande eftersom varje flytande webbplan är utformad för att hantera flera webbplatser samtidigt. Till exempel stöder den billigaste planen upp till 10 webbplatser medan avancerade paket låter användare vara värd för upp till 50 webbplatser samtidigt (Byråns plan).
 • High-End Server-paket – Plattformen erbjuder flera typer av värdtillgångar på hög nivå. De inkluderar dedikerade moln VPS och WP-optimerade serverlösningar. Användare kan också välja en separat WooCommere-plan, serverkluster.
 • Förbättrad hastighetsteknologi – Liquid Web använder olika tekniker för att öka webbplatsens hastighet. De inkluderar automatisk bildkomprimering utan att behöva hantera processen manuellt med hjälp av deras partier eller betalda tjänster. Dessutom använder plattformen SSD istället för HDD-hårddiskar. Vi bör också nämna Ngnix-integration och support för PHP 7-version.
 • WP-optimerade servrar – systemet levererar kraftfull värd för webbplatser byggda på WordPress. Det garanterar snabbare hastighet, automatiserade systemuppdateringar, säkerhetskopiering av filer, enkel integration med CMS, en separat plan för WooCommerce, etc..

Liquid Web Cons:

 • Webbplatsen är väldigt komplex från början. Det kan vara svårt att hitta det erbjudande du letar efter.
 • Ingen delad värd.
 • Kunskapsbas kan vara bättre organiserad.
 • Anmälningsplaner är för dyra.

Pris för flytande webb: priset beror på det sätt du letar efter och projektets komplexitet. Till exempel kostar de fyra grundläggande VPS-planerna $ 15, $ 25, $ 45 och $ 95 per månad. Den viktigaste skillnaden är i GB-volymen och antalet CPU: er. Några mer resursfria erbjudanden inkluderar dedicerad molnserver som kostar $ 99 per månad, hanterad WooCommerce från $ 19 / månad och andra planer för de mest krävande projekten som kostar upp till $ 1127 för förbättrad prestanda.

Prova Liquid Web Now

SiteGround – Prisvinnande webbhotellföretag

SiteGround - Prisvinnande webbhotellföretag

Siteground – är en populär webbhotellleverantör med över 14 års erfarenhet. Företaget har mer än 2 000 000 domännamn och levererar en utökad uppsättning funktioner utöver stor drifttid, digitala säkerhetsmedel, ett brett urval av planer och mer. Det kommer att vara bra för olika typer av webbplatser från en liten blogg till en enormt e-handelsprojekt med en komplex struktur. Användare kan välja mellan Linux-baserad delad serverlösning eller molnbaserad webbhotell.

Fördelar med SiteGround:

 • Prestanda och säkerhet – SiteGround använder sina självgjorda serverlösningar för att säkerställa stabil webbplatsdrift trots trafikspikarna. Företaget har datacenter i olika delar av världen. Det betyder högre sidhastighet och filleverans till användare från olika länder. Laddningstiden för sidorna är 714 ms medan den genomsnittliga uppetiden är 99,99%.
 • Stor uppsättning funktioner – SiteGround kommer med en utökad funktionslista från gratis webbplatsöverföring och SSL-säkerhet till obegränsade e-postmeddelanden och en egen gratis webbplatsbyggare. Det tillhandahåller serverlösning med fokus på några stora CMS-plattformar som WordPress och Joomla. Systemet kommer att ta hand om dina plugin-uppdateringar, laddningshastighet på webbplatsen och total prestanda.
 • Integrationsförmåga – SiteGround har visat sig vara en flexibel webbhotell. Integration med CloudFares CDN kommer att resultera i bättre prestanda och webbplatssäkerhet.
 • e-handelsfunktioner – Plattformarna reserverar lite utrymme för dem som söker bredare e-handelsmöjligheter tack vare Reseller-serveralternativ. Plattformen levererar dessutom 18 olika e-handelsbaserade applikationer att välja mellan utan att behöva överbelasta din webbplats med flera tredjepartsappar.
 • Gratis WordPress Site Migration – systemet erbjuder en enkel WP-webbplatsmigrering. Allt du behöver är att sjunga in och installera WordPress Migrate-plugin. Systemet kommer att generera ett token som kommer att starta migreringsprocessen för att överföra din webbplats till ett nytt SiteGround-konto.
 • Gratis webbplatsbyggnadsverktyg – ett bra alternativ för dig som vill bygga en ny webbplats från grunden. Användare kommer att ha full tillgång till alla Weebly webbplatsbyggare funktioner samt möjligheten att integrera WordPress CMS sömlöst.
 • Förbättrad lagarbete – SiteGround har ett gäng samarbetsverktyg i paketet. Användare kan tilldela roller, tillhandahålla åtkomsträttigheter till tredjepartsanvändare, leverera en färdig webbplats till dina kunder, skapa listor med användarkonton, klienter etc. Ett bra alternativ för återförsäljare.

Plattformen kommer som en solid värdleverantör med alla nödvändiga funktioner i paketet för att komma igång. Du bör dock överväga några av dess svaga nackdelar.

SiteGround-nackdelar:

 • Inga planer med obegränsad datalagring.
 • Förnyelseskostnaden är 3 och ibland till och med fyra gånger högre än startpriset.
 • Begränsad funktionsuppsättning.

SiteGround-kostnad: Startplanen kostar dig från $ 3,95 till $ 6,85 för GrowBig- och GoGeek-kokkärl per månad för delad värd. Företaget har också WP-optimerad värdlösning med samma priser medan Cloud Hosting varierar från $ 64 till $ 192 per månad.

Se även: SiteGround-granskning.

Prova SiteGround nu

1&1 IONOS – den tyskbaserade europeiska värdleverantören

1 & 1 IONOS - Den tyskbaserade europeiska värdleverantören

1&1 IONOS – är den största värdleverantören i Europa, som har mer än 30 års erfarenhet och har sitt huvudkontor i Tyskland. Tjänsten behandlar över 8 miljoner användare över hela världen och ger mer än 12 miljoner domäner. De lokala servrarna finns över hela världen och ger exceptionell säkerhet och prestanda. Värden levereras med flera avancerade funktioner inriktade på att tillhandahålla professionell webbhotell till webbplatsägare. Bland de funktioner som gör att systemet sticker ut från mängden bör följande vara de första som nämner:

1&1 IONOS-fördelar:

 • Dual Platform Technology – Hostingleverantören erbjuder pålitlig dubbelteknologi, som gör det möjligt att behålla lagrings- och webbservrar på samma plattform. Detta tillvägagångssätt bidrar till bättre laddningstid på webbplatsen och exceptionell prestanda.
 • DDoS-skydd – Det avancerade DDoS-skyddet skyddar din webbplats från skadliga problem, hackattacker och bedrägliga åtgärder.
 • Avancerad säkerhetsåtgärd – Systemet har ett förbättrat SiteLock-skydd mot skadlig programvara och Wildcart SSL-certifiering.
 • Personlig konsult – Plattformen erbjuder omfattande kundsupportalternativ, inklusive hjälp av en personlig konsult. Det är upp till dig att bestämma när du ska kontakta assistenten för att lösa dina systemrelaterade problem.
 • Webbplatsbyggare – Funktionerna i 1&1 IONOS är inte begränsade till värd endast eftersom systemet också gör det möjligt att starta och hantera anständiga webbplatser. Det kommer med WYSIWYG-redigeraren, professionella fördesignade mallar, gratis domänanslutning och designanpassningsalternativ som behövs för att skapa en värdig webbplats.

Ett bra val för dig som söker bra prestanda och webbplatshastighet. Plattformen kommer med prisvärda planer för att komma igång medan växande projekt kan leta efter ett bättre alternativ.

1&1 IONOS-nackdelar:

 • Komplicerad installationsprocess.
 • Låg låg användarupplevelse.
 • Sammantaget kan bli bättre.

1&1 IONOS-kostnad: 1&1 IONOS erbjuder tre planer att välja mellan. Kostnaden för planen börjar på $ 1 per månad under 12 månader och når $ 14 per månad vid slutet av terminen.

Se även: 1&1 IONOS-granskning.

Försök 1&1 IONOS nu

Hostinger – de billigaste webbhotelltjänsterna

Hostinger - de billigaste webbhotelltjänsterna

Hostinger – är en webbhotell som levererar serverlösningar med bra värde packade med olika funktioner trots det låga planpriset. Även om de flesta av dessa funktioner är tillgängliga endast med premiumplaner, kommer webbplatsägare ändå att uppskatta coola cPanel-liknande instrumentpanelen, gratis webbplatsbyggare utöver några andra fantastiska tillägg, funktioner till mer än bara ett rimligt pris.

Hostinger-proffs:

 • Snabb laddning och upptid – Hostinger presterar bra i de flesta fall när det gäller drifttid. Genomsnittsfrekvensen är 99,98%, vilket ser ganska bra ut även om det kan gå ner till 99,88% särskilt under säsongsspikar. När det gäller sidbelastningstiden var den genomsnittliga hastigheten 385 ms under 2018.
 • Pengar tillbaka garanti – som regel erbjuder molnservrar inte en kostnadsfri testversion, till skillnad från delade värdleverantörer. Hostinger har dock 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket faktiskt är detsamma som ett gratis provalternativ. Företaget låter dig välja mellan olika betalningsalternativ från traditionella betalkort / kreditkort av större emittenter till PayPal, Bitcoin osv.
 • Gratis domän- och webbplatsbyggare – Även om Hostinger är mer värdtjänst, har den fortfarande sin gedigen webbplatsbyggare som är gratis att använda. Det kan inte skryta med samma funktionalitet som professionella SaaS-plattformar. Men det ger ett urval av fina mallar för olika typer av webbplatser som är enkla att hantera och anpassa. Med premium- och affärsplaner kan du också dra nytta av en gratis domän.
 • Exklusiv hPanel – Plattformen kommer med sin unika anpassade instrumentpanel med tanke på mer än ett decennium av användarnas feedback och kunders upplevelse. Användare kommer att ha alla element på ett ställe med en tydlig verktygssatsstruktur och alla element framför sina ögon. HPanel har gjort webbplatshanteringen enklare.
 • WP-optimerad värd – en bra funktion för WP-webbplatsägare som kräver maximal behållning och snabbare förfrågningar. Alternativet kommer med förbättrade SEO-inställningar för innehållsreklam och bättre konvertering.

En bra värd för dig som är redo att köpa premiumplaner. Annars kommer yu inte att kunna dra full nytta av alla dess funktioner.

Hostinger nackdelar:

 • Begränsad inträdesplan.
 • Rik funktionsuppsättning tillgänglig endast i premiumpaket.
 • Inga gratis SSL och säkerhetskopior.

Hostinger-kostnad: nu har vi kommit fram till den smakligaste delen av recensionen. Den grundläggande planen med en enda delad server börjar från $ 0,99! Den inkluderar 100 GB bandbredd för en enda webbplats med ett enda e-postkonto. Premium delad värdplan startar från $ 2,59 per månad med obegränsade webbplatser, e-postkonton och bandbredd förutom veckobackup. Business shared hosting levererar obegränsade funktioner och möjligheter som ett allt-i-ett-paket för endast $ 4,49 per månad. Plattformen erbjuder också sin molnhotellösning från $ 9,99 förutom VPS från $ 3,29 per månad.

Se även: Hostinger recension.

Prova Hostinger nu

iPage – Prisvärt webbhotellföretag sedan 1998

iPage - Prisvärt webbhotellföretag sedan 1998

iPage – är en värdplattform som lanserades 1998. Den kan skryta med decennier av erfarenhet av värdtjänst. Det påstår sig vara en av de snabbaste delade server-värdlösningarna förutom överkomliga priser och obegränsade funktioner inom en enda tillgänglig plan. Företaget har två datadelningscentra och driver över 1 miljon domännamn över hela världen.

iPage-proffs:

 • Prestanda och tillförlitlighet – drifttiden är 99,94. Du kan förvänta dig lite mer från en webbhotell med många års erfarenhet. Å andra sidan verkar inte 5 timmars driftstopp inom ett år vara ett stort problem.
 • Flera funktioner – Till skillnad från många andra värdleverantörer erbjuder iPage en enda plan till alla webbplatsägare. Planen har en uppsättning funktioner inklusive obegränsat lagringsutrymme, lättanvänd kontrollpanel, vDeck-instrumentpanelen, förbättrad webbplatssäkerhet, övervakning av skadlig programvara dygnet runt, etc..
 • Gratis obegränsade domäner – iPage erbjuder en gratis domän. Dessutom kan du knyta obegränsade domäner till ett enda konto. Det kan fungera om 2-3 domäner. Men vad händer om användaren tappar och använder 10-15 domännamn, till exempel? Kommer värden att hantera uppgiften?
 • Gratis webbplatsbyggare – När det gäller den kostnadsfria webbplatsbyggaren kan du skapa en enkel mobiloptimerad webbplats med högst 6 sidor.
 • Anpassad appmarknad – få tillgång till en mängd olika applikationer och widgetar för att anpassa din webbplats. Här har du verktyg för att starta en onlinebutik, en professionell portfölj eller blogg genom att lägga till betalningsalternativ, kontaktformulär, fotogallerier osv.
 • e-handelsfunktioner – värdleverantören har ett urval f-verktyg för att starta en digital butik. Du får ett intuitivt produkthanteringssystem såväl som instrument för att spåra försäljning eller marknadsföring av artiklar.
 • Integrerad analys – ett värdkonto innehåller redan verktyg för att analysera och övervaka webbplatsens prestanda.

Ett bra val för nybörjare som inte vill sortera varje plan efter bandbredd eller andra tekniska problem eller okända funktioner. Här har vi en lika-för-alla-serverlösning till ett rimligt pris.

iPage-nackdelar:

 • Begränsat planalternativ.
 • Rabatter endast för långsiktiga prenumeranter.
 • Genomsnittlig prestanda.
 • upsells.

iPage-kostnad: Som vi redan har nämnt, kommer iPage med en enda plan för alla storlekar som kostar $ 2,99 per månad. Den innehåller grundläggande funktioner utöver verktyg för webbbyggnad, kundsupport och e-handelsmöjligheter.

Se även: iPage-granskning.

Prova iPage nu

A2Hosting – En av de snabba webbhotell i världen

A2Hosting - En av de snabba webbhotell i världen

A2Hosting – är en webbhotellleverantör som har funnits på marknaden sedan 2001. Den är inte lika populär som de största branschnamnen. Men det har verkligen några fantastiska funktioner att erbjuda när det gäller prestanda, flexibilitet och säkerhet. Värdlösningen kan användas med stora CMS-plattformar såväl som webbplatsbyggare. Användaren kan räkna med professionellt support dygnet runt, utöver återbetalningar när som helst, gratis överföring av webbplatser och mer.

A2Hosting-proffs:

 • Flexibilitet – A2Hosting erbjuder flera värdlösningar för olika behov. De inkluderar delad webbhotell för bloggare och små webbplatsägare, lösning för återförsäljare som vill vara värd för sina kunders projekt, VPS och dedikerade värdpaket för växande webbplatser och projekt med mer intensiva behov.
 • Kompatibilitet – systemet garanterar sömlös integration med någon av de tillgängliga CMS-plattformarna utan teknisk kompetens. Oavsett om du planerar att bygga en webbplats på Joomla, Magento, OpenCart, WordPress eller annan applikation, fungerar A2Hosting sömlöst med var och en av dem. Till exempel kommer WP-optimerad hosting med speciella turboplaner för att göra din webbplats så snabb som möjligt.
 • Gratis kontomigrering – användare kan välja en gratis migreringshjälp för webbplatsen för att flytta det befintliga projektet från en server till den som värdas av A2Hosting. Användare har från 1 till 25 gratis migreringar beroende på paketet de väljer.
 • Hastighet och prestanda – systemet påstår sig leverera 20X snabbare tjänster tack vare Turbo Server-lösningar. Den genomsnittliga sidhastigheten är ganska bra. Systemet fick 337 ms under de senaste månaderna även om driftstiden på 99,92% kan vara lite bättre. Den har servrar lokaliserade över hela världen för att vara värd för ditt projekt närmare målgruppen.
 • Gratis funktioner – Varje plan innehåller gratis SSL för att säkerställa besökarnas datasäkerhet utöver gratis SSH. Åtkomst aktiveras automatiskt när du har betalat för planen.

Värdleverantören har allt som krävs för att möjliggöra fleruppdrag och starta ett solid webbprojekt. Å andra sidan måste du komma ihåg några av dess nackdelar också.

A2Hosting-nackdelar:

 • Förvirrande prissättningspolicy.
 • Komplicerad installation och onboarding.
 • reklam och försäljning.

A2Hostingkostnad: Innan vi dyker djupt in i priserna bör vi nämna om A2Hosting-pengarna tillbaka-funktionen. Plattformen garanterar återbetalningspolicy när som helst. Med andra ord kan användare fritt ansöka om återbetalning utan begränsade tidsramar. Vad gäller plankostnaderna kan användare välja delad värd (från $ 2,69 / månad), Återförsäljarbjudande (från $ 9,80 / månad), VPS-värd (från $ 5,0 / månad) och dedikerad serverlösning (från $ 99,95). Den ytterligare förnyelsen kommer att kosta användare från 17% till 61% högre, med undantag för ett VPS-paket som kommer med ett fast pris.

Prova A2Hosting nu

GoDaddy – Det största domänregistret + värdföretag

GoDaddy - Det största domänregistret + värdföretag

GoDaddy – är en av de mest populära domänregistreringstjänsterna över hela världen. Plattformen är också en webbhotellleverantör som levererar sina exklusiva serverlösningar för att tillgodose olika behov. Företaget erbjuder ganska låga startpriser utöver stor drifttid (99,97%), tillräckligt hög hastighet (517 ms), kundtjänst dygnet runt och en massa andra funktioner.

Plattformen har visat sig vara en pålitlig webbhotell, även om den kommer med oändliga försäljningar, höga förnyelsekostnader och avsaknaden av avgörande funktioner som finns i startpaketen. Av denna anledning kanske GoDaddy inte är den billigaste lösningen. Men användare uppskattar fortfarande det antal funktioner som den levererar.

GoDaddy-proffs:

 • Stor upptid och sidhastighet – Trots att GoDaddy ursprungligen lanserades som en domänregistreringstjänst fann plattformen det möjligt att leverera en tillförlitlig delad hosting med bra drifttid, vilket för närvarande är 99,97% enligt de senaste testerna. När det gäller driftsstopp har GoDaddy visat cirka 13 minuter per månad, vilket sätter plattformen över de genomsnittliga konkurrenterna. Laddningstiden har varit cirka 517ms under de senaste 12 månaderna.
 • Skapad för WP-värd – Systemet har en separat WordPress-värdplan som innehåller en enkel dra-och-släpp-sidredigerare utöver automatiska säkerhetskopior och uppdateringar, webbplatsåterställning funktionell med ett enda klick, etc..
 • Anpassad webbplatsbyggare – Systemet kan vara ett bra alternativ för dem som letar efter en allt-i-ett-webbplatslösning. Du kan registrera ett domännamn samt skapa och vara värd för en ny webbplats på ett ställe. Programvaran är bra för nybörjare utan tekniska färdigheter. Allt du behöver är att välja och anpassa den färdiga mallen för att gå live.
 • Appar och säkerhet – bortsett från automatiska uppdateringar och dagliga säkerhetskopior använder GoDaddy avancerad teknik för att övervaka, upptäcka och förhindra DDoS-attackinsatser. Dessutom får användare full åtkomst till över 125 olika appar som är tillgängliga med ett klick. De inkluderar populära CMS inklusive Drupal eller Joomla samt annan viktig programvara.

Plattformen har erkännande med kunder över hela världen. Det har visat goda prestandafrekvenser, även om vissa nackdelar fortfarande ska övervägas.

GoDaddy-nackdelar:

 • Begränsade inträdesplaner.
 • Höga förnyelseskostnader.
 • Irriterande upsells.

GoDaddy-kostnad: Plattformen erbjuder initialt tre av sina stora planer som inkluderar paket Economy, Deluxe och Ultimate som kostar $ 2,49, $ 4,99 respektive $ 7,99. Priset ser mycket överkomligt tills förnyelsen är nödvändig. Det är här du måste betala cirka 60% högre priser för att fortsätta använda värden. Alla planer är tillgängliga för både Linux- och Windows-användare med en liten skillnad. Linux-planer kommer också med affärspaketet som är utformat för avancerade e-handelsprojekt. Det kostar $ 20.99 för den första månaden medan det förnyade månatliga priset är $ 29.99.

Prova GoDaddy nu

Poängen

En webbhotell är kärnfrågan av närvaron på nätet. Du måste bestämma vilken som passar bäst med tanke på din webbplats typ, struktur, mål osv. Behöver du en delad hosting eller en molnserverlösning för att säkerställa hög hastighet när som helst? Behöver du specialfunktioner som gratis domäner eller verktyg för byggande av webbplatser? Det är frågorna du bör tänka på innan du väljer ett värdföretag.

En sak är densamma för alla webbhotell: de måste säkerställa en smidig och snabb webbplatsoperation trots serverbelastningen eller trafikspikar. Det borde skryta med lysande sidbelastning och drifttid utöver 100% tillförlitlighet och uppsättning specifika funktioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map