Webbplatsbyggare: Analyserade vita etikett- och återförsäljarprogram

Bästa skolbyggare och lärare Webbplatsbyggare


Vikten av vit märkning i modern webbdesignnisch bör inte underskattas, särskilt när det gäller framgångsrik webbplatsutveckling. White Labelling är en kraftfull strategi som gör det möjligt att öka distributionen, samtidigt som du fokuserar på att marknadsföra produkterna istället för att skapa dem. Som ett resultat får du flera fördelar, inklusive ökningen av kundbasen, webbplatstrafik, affärspotential och naturligtvis vinst.

Vit märkning inom webbdesign bidrar till enkel webbplats- och affärsmärkesvarumärkning, minskade marknadsinvesteringar, utveckling av kostnadseffektiva lösningar, produkt- / tjänstevärdetillväxt, försäljningsfokusering etc. Många mjukvaruföretag inklusive webbplatsbyggare använder vit märkning som en viktig komponent i sin verksamhet strategi, eftersom det är fördelaktigt för båda sidor: producenter får fler kunder utan extra marknadsinvesteringar, medan återförsäljare tjänar provision utan att behöva oroa sig för produkten de säljer.

Vi har undersökt det här ämnet för att ge dig en lista med webbplatsbyggare som antingen erbjuder en vit etikettlösning eller intressanta alternativ till det. Oavsett om du är en oberoende formgivare, en startup eller ett etablerat företag, har vi täckt dig.

Vi analyserade 10 av den bästa webbplatsbyggaren White Label & Återförsäljarprogram:

 1. IM Creator PRO – Det bästa vitmärket & Återförsäljarprogram
 2. Ucraft – White Label Website Builder-programvara
 3. Bokmärke – White Label Design Agency Program
 4. uKit – Ett av de bästa livslängdsprogrammen
 5. Wix – vit etikett & Återförsäljarprogram förklarat
 6. ShopWired – White Label E-handelsplattform
 7. Weebly för webbdesigners – Fördjupad programgranskning
 8. Webydo – En allt-i-ett-plattform för webbdesign
 9. Duda – Webbplatsbyggare med klienthantering
 10. Squarespace Developer Platform Explained

Om du har rätt till att starta ditt eget företag med vita etiketter, kan du uppmuntras att ta reda på mer om dessa typer av webbplatsbyggnadsprogramvara och programmen de erbjuder. Var och en av systemen är värda uppmärksamheten eftersom var och en av dem erbjuder flera fördelar med vita etiketter som bidrar till ditt företags resultat och marknadsföring. Låt oss granska de mest populära och fullständiga webbplatsbyggarna som tillhandahåller avancerade lösningar för vita etiketter.

IM Creator Pro – Den bästa vita etiketten & Återförsäljarprogram

IM Creator White Label

IM Creator – är en fullständig webbplatsbyggare som erbjuder det bästa och billigaste White Label-lösning riktad mot driftiga webbdesigners, webbdesignbyråer, återförsäljare och nystartade företag. Du börjar med en mycket liten initialinvestering (en $ 300 årlig betalning) och du kan skapa och publicera så många webbplatser du vill. Även alla webbplatser får obegränsad hosting gratis oavsett hur mycket trafik de får. Det finns också nivåer som är relevanta för byråer och värdföretag som ger dem möjlighet att vara värd för webbplatserna på sina servrar och debitera användare för det också.

Om du behöver dessa och fler alternativ som cPanel-integration, egna domäner API och andra utvecklare funktioner, erbjuder IM Creator två White Label-paket: ‘Host It Yourself’ och ‘Servers Control’. Förutom ‘Standard vit etikett’ du (eller ditt företag) får en obegränsad potential att hantera funktionen för webbplatsbyggare under ditt varumärke. Kostnaden för dessa paket är $ 2500 respektive $ 25000.

Hjälpsamt tips: kan du sänka “Standard White Label” -kostnader med 20% med en speciell promokod för SWB-besökare – superb20off.

Nyckelfunktioner för IM Creator White Label Program

 • Full kontroll. Med White Label-lösningen får du full kontroll över elementen i webbplatsredigeraren. Dessa inkluderar språk (du kan göra din webbplats tillgänglig på vilket språk som helst, om det finns ett sådant behov), prissättning, mallval, skapande av användare, redigering av webbplatser och mer.
 • Webbplats märkesstil. Systemet integreras med ditt företags varumärkesstil, vilket gör det möjligt att ställa in ditt eget projekt som kommer att innehålla varumärkesidentitet och erkännande. Genom att ersätta det ursprungliga IM Creator-varumärket får du en möjlighet att göra ditt projekt igenkännbart för nuvarande och potentiella kunder.
 • Domänregistrering. Verktyget gör det möjligt att skapa och registrera det obegränsade antalet webbplatser och domän i den valda planen.
 • Kontrollpanel. Webbplatsbyggaren kommer med Kontrollpanelen, som är skapad med behov av återförsäljare i åtanke och erbjuder flera funktionsspårningsfunktioner.
 • Kundsupport. När du använder White Label-verktyget utnyttjar du kundtjänst 24/7 som du kan använda för att lösa systemrelaterade problem.
 • säkerhet. Tjänsten säkerställer ultimat säkerhet för alla betalningar och personlig information som finns tillgänglig på webbplatsen genom användning av det integrerade SSL-certifikatet.

Prova IM Creator White Label

Ucraft – White Label Website Builder-programvara

Ucraft vit etikett

Ucraft – är en avancerad webbplatsbyggare som har lanserat sin White Label-program i juni 2017. Dess erbjudande är tillräckligt fängslande för alla användarkategorier. Om du är en liten designstudio eller frilansare som arbetar med dussintals enkla eller nästan enkla webbplatser per år, kan du använda “Standardpaket” -lösningar, som kostar 479 USD / månad. För denna kostnad får du: eget varumärke, mallar och domän, Google molnhotell, unika mallar designade av Ucraft webbutvecklare, eCommerce App, integrerad Landing Page Creator App, Logo Maker App, 20+ integrationer med design, analys och marknadsföringsplattformar , förmåga att skapa obegränsade webbplatser.

Detta White Label-program kommer också med en egen adminpanel, dedicerad manager, Domain Reseller Program och ditt eget faktureringssystem och andra privilegier. Detta är en riktigt unik funktion för sådana whitelabelkostnader.

Den andra Ucrcrs whitelabelplan – ‘Self Hosted Platform’ ($ 1899 / månad) passar bäst för stora webbstudior, som årligen skapar hundratals webbplatser. Förutom tidigare alternativ får du en möjlighet att vara värd för webbplatser på din värdplattform, skapa ditt eget referensprogram, utöka och åsidosätta kärnan, använda vilsam API för anpassade webbplatsintegrationer, | kraftfullt teknisk support och många andra alternativ.

Viktiga funktioner i Ucraft White Label Program:

 • Eget varumärke. Om du är webbdesigner kan du skapa webbplatser utan Ucraft-varumärke. För en webbdesign eller ett värdföretag finns det ett alternativ att använda Ucarfts redigeringsgränssnitt med sin egen logotyp.
 • Egen prissättningsmodell. Du kan fakturera dina kunder med den prissättningsmodell du väljer för att hantera betalningar och prenumerationer efter behov. Försäljningskampanjer och rabattkampanjkoder ingår också.
 • Eget remissprogram. Du kan marknadsföra din märkesbyggda webbplatsbyggare genom hänvisnings- eller associerade program. Du kan ställa in remissavgift som du vill.
 • Egna mallar. Design av nya mallar gör din märkesbyggda webbplatsbyggare helt unik. Dessutom får du 5 mallar designade av Ucraft-teamet.
 • Egen värd. Om du ställer in din märkesbyggda webbplatsbyggare kan du välja mellan värd på Ucrafts servrar, Google Cloud eller din egen servervärd. Det är användbart för webbhotellleverantörerna som använder en webbplatsbyggnadstjänst för sina kunder.
 • Egen webbutik. Du kan framgångsrikt starta och hantera din egen onlinebutik genom att använda de obegränsade fördelarna med White Label-programmet och dess integrerade eCommerce-app..
 • Egna integrationer. Oavsett vilken vit etikettplan du kommer att gå för kommer du att kunna välja och använda över 20 integrationer med avancerad plattform för design, marknadsföring och analys. Samarbete med dessa plattformar bidrar effektivt till dina konverteringsfrekvenser och behåller kunden.

Prova Ucraft White Label

Bokmärke – White Label Design Agency Program

Bokmärk webbdesignbyrå

Bokmärke – är en ny generations webbplatsbyggare som kommer med avancerade Byrånsprogram, vilket effektivt bidrar till tillväxten och utvidgningen av ditt företag. Programmet låter dig ställa in och hantera din egen webbplats för webbdesignbyrå, med hjälp av det kraftfulla integrerade Artificial Intelligence-verktyget. Det är superlätt att registrera sig för programmet.

Från och med idag kan du bli den registrerade Bookmark Agent för endast $ 99,95 per år, genom att använda intäkterna baserat på faktureringsalternativet och villkoren för planen du kommer att gå till. Bland de stora fördelarna med programmet kan vi inte annat än nämna avancerade analysverktyg, frånvaro av bokmärkesannonser, videointegrationsalternativ, obegränsat antal kunder, bandbredd och diskutrymme, domänanslutningsfunktion etc..

Viktiga funktioner i Bookmark Agency-programmet:

 • AIDA-assistent. På grund av det integrerade AIDA-verktyget kan du med Bookmark Agency Program få det färdiga projektet på nästan kort tid och med minimal ansträngning. Den AI-baserade AIDA-assistenten skapar automatiskt en webbplats med det innehåll du tillhandahåller samtidigt som det besvarar de frågor som systemet genererar. Bokmärke utnyttjar kraften i artificiell intelligens för att öka konverterings- och användarengagemangsgraden.
 • Flera affärstyper. För att starta en fullständig responsiv webbplats med Bookmark Agency-programmet kan du välja mellan över 750 affärstyper baserat på den nisch du är specialiserad på och det företag du planerar att starta.
 • Snabb webbplatshantering. Programmets villkor innebär den pågående webbplatshantering och fakturering, vilket på motsvarande sätt bidrar till effektiva projektprestanda.
 • Faktureringsalternativ. Du kan välja mellan flera faktureringsalternativ som fungerar bäst för din affärsspecifikation. Således kan systemet hantera alla faktureringsnyanser för dina kunder eller så kan du vara ansvarig för betalningsaspekterna på egen hand. De intäkter du får i gengäld beror på det valda faktureringsalternativet.
 • Anpassning av kod. Precis som systemet gör det möjligt att starta en webbplats utan kodning behövs, gör det också möjligt att använda anpassad kodinbäddningsfunktion vid lansering av webbplatsbyrån.
 • Strip Integration. Bokmärke hanterar alla betalningar och andra relaterade faktureringsnyanser via Stripe, en pålitlig och välkänd handelsprocessor. Dina kunder faktureras varje månad, medan du får 60% vinst. Det är väldigt bekvämt och tidsbesparande.
 • e-handel. Webbplatsbyggaren är e-handel redo redan från början och därmed låter dina kunder skapa och hantera sina egna webbbutiker. Bland eCommerce-funktionerna som systemet erbjuder som standard är det vettigt att nämna en möjlighet att sälja det obegränsade antalet produkter antingen online eller via Facebook och Instagram, frånvaro av transaktionsavgifter, anpassningsbara e-postmeddelanden, grossistprisgrupper, kraftfulla verktyg för webbshantering , säkra betalningsalternativ, rabattkuponger, integrerad kundvagn, tillgänglighet av webbutikstatistik, leveransalternativ och mer.
 • SSL-certifikatanslutning. Systemet gör det möjligt att ansluta SSL-certifikatet för att säkerställa maximalt skydd för betalningar och konfidentiell information från webbplatsanvändare.

Försök med Bookmark Agency-programmet

uKit – Ett av de bästa livslängdsprogrammen

uKit White Label

uKit – är en webbplatsföretag för små företag som erbjuder en möjlighet att gå med i Affiliate Program som gör att alla som är engagerade i professionell webbplatsbyggnad – webbansvariga, frilansare, webbdesignstudior och ägare av nischsamhällen – kan driva trafik till uKit och få betalt.

Om du hänvisar nya användare från din webbplats till uKit-webbplats kommer de att kompensera dig för alla som slutar göra ett köp på uKit.

Nyckelfunktioner i uKit Affiliate Program:

 • Vinstgenerering. Registrerade uKit-användare, som kommer att uppmuntra sina kunder att gå med i systemet, kommer att få 30% av alla betalningar som görs av den hänvisade användaren. Ju mer trafik du kör till uKit – desto högre vinst kommer du så småningom att generera.
 • Affiliate Control Panel. Alla prenumeranter och deltagare i uKit Affiliate Program har åtkomst till den delade kontrollpanelen. Detta är platsen, där de kan ta reda på senaste systemrelaterade nyheter, händelser, nuvarande vinstgenerering erbjuder systemet introducerar för att säkerställa lönsamt och givande samarbete.
 • Flera intjäningsalternativ. Affiliate-programmet innebär flera alternativ för vinstgenerering baserat på villkoren i den plan du bestämmer dig för.
 • Lojalitetsprogram. uKit är bekymrad över deras kunders komfort och därför introducerar den regelbundet specialerbjudanden, lojalitetsprogram, bonusar, kampanjkoder och gåvor som bidrar till vinstgenereringsmöjligheter.

Prova uKit Partnership Program

Wix – vit etikett & Återförsäljarprogram förklarat

Wix Arena-experter

Wix – är allt-i-ett-webbplatsbyggare, som för närvarande inte erbjuder vit märkning, men de har dock två attraktiva alternativ:

 • Bli medlem för att tjäna pengar på intäkter från din webbplats. När du har skapat ett affiliate-konto och fått dina unika länkar kan du rikta nya användare från din webbplats till Wix och få kompensation för alla som slutar uppgradera till Premium.
 • Bli Wix-partner Wix är ett populärt och världsberömt varumärke och har vunnit användarnas förtroende på grund av den avancerade funktionsuppsättningen och myriaderna av designanpassning och alternativ för webbplatspromotering.

Viktiga funktioner i Wix Partner Program:

 • Du behöver inte starta en separat webbplats för designbyråer. Om du möter behovet av att skapa din egen webbdesignstudio, behöver du inte bry dig om anpassningen av ditt administratörspanelgränssnitt för att uppfylla dina krav på varumärkesstil. I stället är det vettigt att bli Wix-expert för att kunna komma åt systemet när som helst på dygnet och erbjuda dina webbdesigntjänster där. Som Wix-partner skapar du webbplatser för dina kunder med Wix-systemet och får betalt inte bara för ditt designarbete av dina kunder, utan också av Wix för varje Premium-webbplats.

  Denna plan fungerar på samma sätt som deras partnerprogram. Det är här du kan visa upp din portfölj till andra Wix-medlemmar som letar efter en professionell webbdesigner. Följande fördelar är värda att nämna följande fördelar:

 • Möjlighet att visa din portfölj till potentiella kunder;
 • Tillgång till expertpanelen, som innehåller följande avsnitt: Nyheter & Resurser, expertblogg, verktyg & Guider, experter webbseminarier, experthub etc. Tänk på att den initiala tillgången till instrumentpanelen är något begränsad, men när du fortsätter att skapa nya webbplatser för klienter, kommer dina åtkomsträttigheter att bli mer omfattande. För att automatiskt få obegränsad tillgång till Experts Dashboard måste du starta fyra eller fler Premium Wix-webbplatser.

Prova Wix White Label

ShopWired – White Label eCommerce Platfor

ShopWired vit etikett

ShopWired – är den brittiska e-handelsplattformen som låter dig sälja online utan att hantera problem med webbdesign. Programvaran gör det enkelt att hantera din webbutik och tillhandahåller över tusen avancerade e-handelsfunktioner och lösningar. Dessa inkluderar bogging engine, säker och pålitlig hosting, obegränsad bandbredd, mer än 100 marknadsförings- och försäljningsverktyg, flerkanals support, SEO-optimering osv..

ShopWired erbjuder också en exklusiv White Label-lösning som tillhandahåller alla e-handelsfunktioner och verktyg som en klient behöver allt under sitt eget varumärke. Därmed blir det möjligt att starta och hantera alla typer av onlinebutiker med hjälp av den omfattande funktionalitet som ShopWired erbjuder.

Nyckelfunktioner i ShopWired White Label e-handelsprogram:

 • Rebranded Web Store Management System. ShopWired webbplatshanteringssystem är helt omklassificerat för att möta dina affärsbehov, varumärkesutseende och andra avgörande parametrar.
 • Professionella responsiva mallar. Programvaran eCommerce har ett brett utbud av professionella mallar, som är mycket anpassningsbara och lyhörda. Du kan använda dessa teman för att ge kunderna valfrihet och kreativa e-handelsmöjligheter.
 • Enterprise Level Hosting. Webbplatsbyggaren är värd på pålitlig Amazon Web Services-plattform som följer de senaste säkerhetsstandarderna och säkerställer största säkerhet för webbbutiker skapade med systemet.
 • Skräddarsydd designtjänst. Systemet låter dig erbjuda dina kunder en helt märkt skräddarsydd designtjänst, som kan producera avancerade design för deras webbbutiker med avseende på deras speciella preferenser och krav.
 • Rebranded Resources. ShopWired resurscenter ger tillgång till mer än 500 enskilda hjälp- och vägledningsartiklar som hjälper användare att få ut det mesta av alla funktioner och verktyg som ditt företag erbjuder.
 • White Label Support. Du kan investera en extra avgift för att få support från ShopWired-teamet för att ge dina kunder professionell support under ditt eget varumärke..
 • Alternativ för produktskapning. Dina kunder kan hantera sina produktlager och lagerverktyg via ditt ShopWired-konto. De kan ladda upp obegränsat antal bilder för varje produkt, organisera dem i kategorier / underkategorier, använda gratis filterförlängning för att lägga till ett sökfilteralternativ till sina produktlistor, använda import / exportfunktion för att redigera och ladda upp bulkprodukter, ställa in SEO-parametrar för bättre marknadsföring av webbutik mm.
 • försäljning & Konverteringstillväxt. Med ShopWired White Label-program kommer du att kunna öka din försäljningsvolym och konverteringsgraden. Detta kan göras genom att engagera kunder och visa sociala bevis genom att tillhandahålla recensioner av andra kunder, skicka automatiserade e-postmeddelanden till kunder, som har övergivit sina kundvagnar, med hjälp av funktionen Google Trusted Stores för att öka kundernas förtroende osv..

Prova ShopWired White Label

Weebly för webbdesigners – + Fördjupad programgranskning

Weebly White Label

Weebly – är en webbplatsbyggare som är ett bra val för frilansande webbdesigners. Deras småskaliga vita etikettlösning också känd som Designerplattform förser användarna med en bakre instrumentpanel, som kan köras helt om.

Det finns inga förskottsavgifter för att komma igång här. Plattformen gör det möjligt för designers att använda systemets WYSIWYG-redigerare, mallar och hosting gratis. Du debiteras bara när webbplatsen publiceras live till klientens domän ($ 8- $ 25 / mo) för varje publicerad webbplats. Weebly tillåter designers att debitera sina kunder högre än sina avgifter för att tjäna återkommande inkomst månad efter månad.

För att kunna använda de avancerade funktionerna och webbverktygen för webbdesign, erbjuder webbplatsbyggaren WebPro-planen till medlemmarna i ”Designplattformen”. Kostnaden för prenumerationen utgör $ 30 / mo. Vad du kommer att få här är obegränsad webbhotell, gratis SSL-certifikatsanslutning samt en möjlighet att skapa anpassade varumärkeswebbplatser.

Viktiga funktioner i Weebly White Label Program:

 • Kodkontroll. Du får full kontroll över varje projekt du utvecklar. Det är upp till dig att skapa en funktionsladdad webbplats för att öka dina kunders engagemang genom att använda kodbäddningsalternativ, lägga till Javascript / HTMl-koder, anpassa CSS osv..
 • e-handel. Planen gör det möjligt att förse dina framtida kunder med avancerade e-handelsfunktioner och verktyg, som produktrecensioner, realtidssändningsalternativ, flera betalningsportar och mer.
 • Delade administratörsbehörigheter. Det är upp till dig att ge delade administratörspaneler åtkomsträttigheter till enskilda användare och teammedlemmar. Detta betyder mycket för ett effektivt samarbete om webbplatsutveckling, särskilt när det gäller enkel åtkomst och hantering av klientkonton.
 • Anpassad kundportal. Den inbyggda kundanpassade portalen tillsammans med den integrerade instrumentpanelen på webbplatsen gör det möjligt att dela åtkomsträttigheterna med dina kunder som vill hantera sina projekt samtidigt som du håller dig till ditt varumärke..
 • Kundtillstånd. Du har en möjlighet att ställa in ett brett spektrum av behörigheter för de klienter som vill arbeta med sin webbplatsutveckling och kunna redigera dem oberoende.

Prova Weebly White Label Program

Webydo – En allt-i-ett-plattform för webbdesign

Webydo White Label

Webydo – är en betrodd webbplatsbyggare som tydligt syftar till webbdesignbyråer och oberoende designers, som erbjuder vit märkning som Webydo för byråer lösning. Med den här funktionen kan du fullständigt omdirigera systemet och erbjuder den kompletta webbdesignplattformen för att effektivt starta och växa din byrå.

Som webbdesigner och byråägaren får du ett antal meriter som säkerställer ett imponerande resultat och ökad kundbas på lång sikt.

Nyckelfunktioner i Webydo White Label Program:

 • Full kreativ kontroll. Du får den obegränsade kontrollen över skapandet av webbplatsen, vilket så småningom resulterar i en ökad ROI (ingen kodning krävs för att bygga webbplatser med systemet) och kundbevaringsgraden. Webydo-experter har beräknat att den sista tiden för webbplatsutveckling minskas med 70%, vilket gör att du kan slutföra mycket fler projekt än tidigare.
 • Teamsamarbete. Du är välkommen att bevilja delad webbplatshanteringsåtkomst till alla teammedlemmar som är ansvariga för olika stadier i webbutvecklingsprocessen.
 • Service på heltid. När du prenumererar på “Webydo for Agencies” -lösningen får du både kundsupport och service på heltid. Dedikerade kontospecialister och professionella tekniska supportassistenter kommer att ta hand om ditt projekt såväl som effektiviteten i skapandet av webbplatsen.

Prova Webydo White Label

Duda – Webbplatsbyggare med klienthantering

Duda White Etikett

Duda – är en trovärdig webbplatsbyggare, som kommer med White Label-programmet tillgängligt för Team-, Agency- och Custom-användare. Det ger återförsäljare en mängd vita märkta verktyg: en fullständig version av Duda-redaktören; klientinloggningssida och instrumentpanel; förhandsgranskningar för webbplatser, e-postkommunikation och mer.

Alla webbadresser för dessa verktyg kommer att ligga under återförsäljarens domännamn. Visningen av varje element kan anpassas. För partners erbjuder Duda grossistpriser med ytterligare rabatter för de flesta produktiva designers.

Viktiga funktioner i Duda White Label Program:

 • Klientinloggningsskärm. Funktionen ger en möjlighet för dina kunder att logga in i systemet från den anpassade inloggningsskärmen för vit etikett, som perfekt matchar ditt webbplatsmärke.
 • Egen webbplatsbyggare. Dina kunder kan se och använda den anpassade och ombyggda webbplatsbyggaren med dina märkesidentitetsfärger, logotyp och andra element. När de når webbplatsbyggaren ser de på motsvarande sätt ditt domännamn.
 • Client Dashboard. Kunder får tillgång till den delade instrumentpanelen för vit etikett, där de kan visa webbplatsstatistik, supportportal och annan affärsrelaterad information.
 • Förhandsvisning av webbplatsen. Du kan generera förhandsvisningsversion av webbplatser som kommer att innehålla ditt varumärke för att ytterligare skicka den till dina kunder. Det kommer att ge dina kunder förståelse för hur din webbplats ser ut på olika mobila och stationära enheter.
 • Enkel redigering. Dina kunder kommer att kunna redigera sina projekt även under resan under ditt varumärke. På grund av den integrerade mobilredigeraren blir det möjligt att redigera webbplatserna även från surfplattor och uppdatera innehållet när som helst på dygnet.
 • E-postmeddelanden. Oavsett om du behöver meddela dina kunder om evenemang eller nyheter eller bara planerar att hålla dem medvetna om din företagsinfo, kan du skicka märkesmeddelanden som ger nödvändig information.
 • Behörigheter och kontroll. Det är du som har full kontroll över kundernas redigeringsprocess, webbplatsbehörigheter och åtkomsträttigheter. Vad du kan göra i detta avseende är att välja de funktioner som dina kunder kommer att kunna få, ge individuella åtkomsträttigheter för dina teammedlemmar.

Prova Duda White Label

Squarespace Developer Platform Explained

Squarespace White Label

Squarespace – är en funktionsrik webbplatsbyggare som har ett separat system för avancerade användare som heter Utvecklarplattform där du får full kodkontroll. Men det finns för närvarande inga vita etikettversioner eller filialprogram för Squarespace. Genom att använda utvecklarplattformen kommer du emellertid att utnyttja flera fördelar som låter dig skapa och anpassa webbplatser med full funktion och integrera verktyg från tredje part. För att starta en webbplats behöver du bara välja den önskade mallen eller designa ett projekt från början.

Viktiga funktioner för Squarespace Developer Platform:

 • Kodredigering. Med full HTML / CSS-redigering får du tillgång till JavaScript och ett JSON API för att mata ut källinnehåll skapat med innehållshanteringssystemet.
 • Verktyg och moduler. Systemet erbjuder en uppsättning verktyg och moduler för att förenkla webbutvecklingsprocessen. Dessa inkluderar utvecklingsverktyg (Server, Toolbelt, ESLint Config), Frontend-moduler (Kärna, Controller, Mercury, Darwin, Hjälpmedel, Layout: Basklass, Layout: Autocolillar, Polyfills, Sociala länkar, Video bakgrund, Video Bakgrund rendering), Mallramar (Wright, Endeavour, Bureau, Doncab, Dossier) och mer.
 • Teamsamarbete. Squarespace kommer med mallförråd som automatiskt visas via Git, vilket bidrar till ett effektivt DIY och team-samarbete.
 • Utökat innehållsleveransnätverk. Webbplatsbyggaren levereras med det integrerade Content Delivery Network, som minskar laddningstiden för webbplatsen med geografiskt distribuerade servrar.

Förutom utvecklarplattformen sticker Squarespace också ut från mängden på grund av dess Cirkellösning. Det låter dig starta ett webbdesignföretag, lära dig av de kända kreativa företagare och webbplatsutvecklare från hela världen. Vad du får från erbjudande nischspecifik kunskap, avancerade webbdesignverktyg och kraftfullt stöd för att öka utvecklingen av ditt webbaserade företag.

Viktiga funktioner hos Squarespace Circle:

 • Professionell designverktygssats. Medlemmar, som har anslutit sig till Squarespace Circle, får direkt tillgång till avancerade designanpassningsverktyg, community-rekommendationer, guider, marknadsföringsmaterial och tips för effektiv webbdesignuppsättning och marknadsföring.
 • Resurshub. Förutom Design Toolkit utnyttjar du också hjälp av experthandböcker som ger dig de bästa rekommendationerna om framgångsrik affärsfrämjande, kundgenerering och grunderna för att ligga i nichkurvan. Auktoriserat tränarprogram är också tillgängligt här.
 • Gemenskapstillträde. Efter att ha gått med i cirkeln får du en möjlighet att utbyta och dela idéer med det omfattande och livliga Squarespace-samhället. Detta kan göras via deltagande i Community Member Forum, Circle Events, flera kreativa samarbetsmöjligheter.
 • Exklusiva Squarespace-erbjudanden. Tillsammans med kraftfull kundsupport erbjuder webbplatsbyggaren 20% rabatt, 6-månaders provperiod, tillgång till betatest, veckoproduktnyheter, globalt erkännande som manifesteras via det unika Squarespace Circle-märket som visas på webbplatsen och andra anmärkningsvärda meriter.

Prova Squarespace White Label

Slutsats

Skälen till att starta och utveckla din webbdesignverksamhet kan vara mångsidiga. Oavsett vilka avsikter och ambitioner du har, finns det två sätt du kan välja mellan för att göra detta. Du kan välja antingen en White Label-lösning eller ett återförsäljningsalternativ. Vilket alternativ fungerar bäst för just ditt företag? Detta beror på specifikationerna för vart och ett av dessa alternativ samt dina personliga krav.

White Label-program gör det möjligt att starta en webbdesignverksamhet, medan återförsäljarlösningar tillåter att bygga kundbas via den befintliga webbplatsen eller bloggen. Båda alternativen är värda uppmärksamheten, även om de skiljer sig åt i olika strategier, funktioner, tekniker och verktyg som erbjuds. Det är bara upp till dig att välja den bästa varianten baserat på de mål och affärsmodeller du ursprungligen fastställde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map