DigitalOcean-anmeldelser: Et av de største skybaserte selskapene

DigitalOceans nettskyvertjenester for utviklere. Deres infrastruktur er skalerbar og kan brukes til å utvikle applikasjoner og nettsteder med letthet og raskhet.


Selskapet ble grunnlagt i 2011 av Moisey og Ben Uretsky, og har hovedkontor i New York City.

DigitalOcean har mottatt kritikkroste i sine syv år med virksomhet.

Netcraft kåret den til den raskest voksende skyen hostingtjenester i 2013. Dette plasserte det over Amazon Web Services!

Året etter bemerket Netcraft DigitalOcean som det tredje største vertselskapet på markedet. Finansiering fra IA Ventures, Crunchfund og Techstars har støttet DigitalOcean siden starten.

Tjenestene som DigitalOcean tilbyr, kan skaleres etter behovene til forskjellige utviklere, enten de er individuelle eller foretaksaktige.

Selskapet tilbyr forskjellige nivåer av skybasert hosting. Hostingproduktene som tilbys varierer i henhold til volum og lagringsbehov. Faktureringsplaner skjer på time eller månedlig basis. Ditt valgte nivå vil tilsvare mengden diskplass, kjerneprosessorer, minne og overføringsgrense som planen inkluderer.

Utviklere som bruker DigitalOcean, har muligheten til å lage virtuelle servere kalt “dråper” i løpet av få sekunder. Disse dråpene gir utviklere rottilgang og muligheten til å velge operativsystem og tilpasse serveren din.

DigitalOcean-anmeldelser og kundestøtte

tastatur med datavertshotell

Som de fleste selskaper i dag, løses problemer med støtte fra DigitalOcean gjennom et billettsystem. Du kan merke problemet ditt som “kritisk” for å få øyeblikkelig oppmerksomhet. Ingen telefon- eller live chat support er for øyeblikket tilgjengelig.

Målet med DigitalOcean er å gjøre det mulig for brukerne å være selvforsynende når det gjelder drift av egne servere. I stedet for å hjelpe kunder på alle trinn, er målet å utstyre dem med alle verktøyene og ferdighetene som trengs for å løse problemer på egen hånd. Derfor fokuserer de mer på samfunnsstøtte og dokumentasjon enn de gjør på tradisjonell, en-til-en kundeservice.

På deres hjemmeside finner du omfattende dokumentasjon, for eksempel en “komme i gang” guide, en seksjon med ofte stilte spørsmål og en kunnskapsbase.

Gjennom dokumentasjonen over tilbyr DigitalOcean Community midler som samfunnet kan støtte seg selv på. Skaperne av DigitalOcean har til hensikt at denne plattformen skal brukes av kundene sine for å hjelpe hverandre.

DigitalOcean Community tillater brukere å samhandle med hverandre og tilby sine synspunkter og opplevelser for støtte. Brukere har muligheten til å lage unike profiler og oppdatere emner, kommentere opplæringsprogrammer, stille spørsmål og gi svar på spørsmål og dele API-prosjekter.

DigitalOcean-ansatte modererer samfunnet og svarer på spørsmål i spørsmål- og svardelen.

DigitalOcean gjennomgang av funksjoner

Som en skybasert webhotell gir DigitalOcean utviklere mulighet til å lage en rekke produkter, inkludert:

Nett-apper

Ved hjelp av DigitalOcean kan du bygge din mobil- eller webapp ved å bruke forskjellige lagrings- og databehandlingsalternativer. Du kan også velge verktøy for orkestrering og konfigurasjon.

Kunstig intelligens og maskinlæring

Ved hjelp av DigitalOcean kan du distribuere maskinlæringen eller AI-app å analysere og behandle store datamengder ved hjelp av DigitalOcean’s API og solid-state-drive-baserte virtuelle maskiner.

De tilbyr tjenester som hjelper deg med datalagring, distribuert behandling, måling av beregninger og datavisualisering.

nettsteder

Selvfølgelig kan et vertsfirma være vert for nettsteder. DigitalOcean lar deg lage og administrere blogger, nettsteder og statiske websider med sitt enkle API eller brukervennlige kontrollpanel. Alle sider har 99,9% oppetid, ifølge selskapet.

Du kan bruke DigitalOcean til å administrere sikkerhetskopier og DNS via kontrollpanelet. Dette er gunstig for utviklere som trenger total kontroll når de bygger mikrositer, markedsføringssider og andre statiske websider.

DigitalOcean gjør det enkelt å administrere nettsteder for kunder. Byråer, konsulenter og utviklingsbutikker kan distribuere flere nettsteder per dråpe, administrere dråper gjennom API eller kontrollpanel, og håndtere kontotilgang og fakturering ved hjelp av teamkontoer.

Utviklerverktøy

På DigitalOcean-servere kan du automatisere testing av koden din. Bruke verktøy som Travis CI, Jenkins CI og Drone, du kan distribuere dråper på sekunder og kjøre CI for miljøene dine. Er du usikker på hvilke verktøy du vil bruke? Bli komfortabel med dem ved å sette opp skreddersydde testmiljøer ved hjelp av deres enkle API.

Ved hjelp av omfattende overvåkningsverktøy kan du få verdifull innsikt i ytelsen til appen din.

Visualisering av åpen kildekode som Nagios, Grafana og Zabbix oppnår dette med letthet. Ved å bruke deres API kan du også legge til flere overvåkningsnoder. Når du holder deg tro mot den skalerbare skymodellen, kan du alltid øke ressursene når du fortsetter å vokse.

Du kan til og med selv være vert for private kodelager og etablere kontrollstrukturer for git ved hjelp av verktøy som GitLab. Ved å bruke en ett-klikk Git Lab-app, kan du komme i gang på under seksti sekunder.

DigitalOcean omtaler og priser

DigitalOcean på dataskjerm

De mest populære DigitalOcean-planene koster $ 5, $ 10 og $ 20 per måned. Diskplass varierer fra 20 GB til 40 GB mens båndbredden varierer fra 2 TB til 3 TB.

For en så rimelig pris, er det lett å se hvorfor de raskt har blitt en stor aktør på nettskyen.

DigitalOcean har med glede delt at over 150 000 bedrifter i dag bruker plattformen sin. Noen av deres mest bemerkelsesverdige kunder inkluderer populær hjelper-ansettelses-app TaskRabbit og nettbasert Git-depotsjef Git Lab.

Evan Tahler, teknologidirektør i TaskRabbit sier at selskapet hans bruker et “fysisk colocation-anlegg” for det meste av virksomheten. Men, legger han til, “De verdsetter skyen for dens allsidighet til tider som krever spontan utvikling.” Han synes også DigitalOcean er “nyttig for å overvåke produksjon utenfor nettstedet.”

DigitalOcean er rikelig. Mange av dem er positive, andre er det ikke.

En ting er sikkert – et overveldende flertall av verifiserte bransjeeksperter anbefaler DigitalOcean.

Når du tenker på at DigitalOcean er satt opp for brukere med svært selvforsyning, er det grunn til at de som ikke er kjent med prosessen med å etablere og vedlikeholde en webserver, vil ha vanskeligheter.

Og når de får problemer, vil de utvilsomt oppsøke kundestøtte. Når de opplever at støtten er annerledes enn hva de forventer, blir de frustrerte og roper: “Dette selskapet er forferdelig!”

Denne teorien er validert av det faktum at mens de fleste bransjeeksperter gir tjenesten en anmeldelse på over 8 eller 9 stjerner totalt sett, mens de fleste av de negative brukeranmeldelserene siterer enten kundeservice eller et tilfeldig problem som ikke er relatert til noe under direkte kontroll av DigitalOcean seg selv.

Med disse viktige fakta i tankene, la oss se på noen DigitalOcean-anmeldelser.

Negative DigitalOcean anmeldelser

Alexandre Morin fra Canada beskriver DigitalOcean som den “verste tjenesten noensinne.” Denne personen ga ikke så mange detaljer annet enn at de ikke klarte å kansellere registreringen.

Josh S. fra Amerika sier at selskapet tok pengene sine “og løp med dem.” Ifølge Josh betalte han $ 10 for å opprette en konto som avviklet av å være “under vurdering” i to hele uker.

Etter å ha opprettet en supportbillett, fikk han beskjed om at ingenting kunne gjøres. Etter å ha nektet å gi refusjon, prøver Josh å reversere belastningen på PayPal-kontoen sin.

Fortty Zaoldyeck fra Tyskland skriver i sin DigitalOcean-anmeldelse at deres kundestøtte er “ikke-eksisterende.”

Noen andre klager fra brukere innebærer at servere er nede og mangelfull kundesupport. Én bruker sier at serveren deres gikk ned og Ubuntu krasjet, da støtte bare ville svare med svar på én stavelse.

Noen få klager ser ut til å være idiosynkratiske ved at det ikke ser ut til å være noen lignende klager.

For eksempel kan en bruker som klager over fakturaen sin som viderekobler dem til en irrelevant webside, ha hatt et ikke-relatert problem. I alle fall uttrykte brukeren sin frustrasjon over selskapet og hevder å være på jakt etter et alternativ.

Positive DigitalOcean Reviews

Sean McKeown fra Amerika kaller DigitalOcean “et av de beste vertsselskapene” som han noensinne har brukt. Han bemerker at tjenestene deres kommer til en rimelig pris på toppen av at de er pålitelige og enkle å bruke.

I løpet av sin tid som DigitalOcean-kunde har Sean bare opplevd ett strømbrudd – et strømbrudd som han ble varslet om fire dager i forveien på grunn av rutinemessig vedlikehold.

M.K. fra Tyskland hevder alt fungerte enkelt og at grensesnittet er brukervennlig. Denne brukeren bemerker også at selskapet gir en mengde ressurser om alle ting relatert til Linux-servere.

Denne gjennomgangen fra DigitalOcean er spesielt interessant med tanke på at brukeren gikk tom for kreditt på et tidspunkt. I stedet for å stoppe tjenesten umiddelbart, som de fleste tilbydere ville gjort, mottok han en e-postvarsling og så balansen synke under null.

Patrick Bell fra Frankrike sier at han ikke har hatt noen problemer med andre DigitalOcean enn WordPress-plugins (som ikke er leverandørens ansvar). Han kan ikke snakke med kundesupporten sin fordi han ikke engang har måttet bruke den.

I følge Patrick er prisen vel verdt det. Selv ikke-guruer kan takle å ha en server som denne, sier han (andre kan imidlertid være uenige).

Ekspert DigitalOcean anmeldelser

DigitalOcean nettsted

Som med noe teknologirelatert, er kildene som sannsynligvis er troverdige og pålitelige (fraværende noen interessekonflikter) bransjeeksperter.

En ekspert ved navn Idan Cogen ga tjenesten en totalvurdering på 9,6. I denne DigitalOcean-gjennomgangen fremhever anmelderen de gode prisavtalene som selskapet tilbyr.

Dette vertsfirmaet kan imøtekomme behovene til små og mellomstore nettsteder uten problemer, sier han. Han anbefaler tjenesten til alle som er nye i skyhosting (vi antar at han mener de som er nye i skybasert hosting spesifikt, ikke de som er nye med webhotell generelt).

Bala Krishan fra Nailartdesigns20.com uttaler at DigitalOcean er flott for utviklere og enda bedre for VPS-hosting. Hun sier at hun har begynt å lære Linux-servere med tjenesten deres, da hun bruker den for å være vertskap for sine nettsteder. Hun noterer seg også den rimelige prisen.

Hennes vurdering: 5 av 5.

Kostas Sinakidis fra Corplace.com sier at tjenesten er “så flott at du ikke kan forestille deg.”

Tjenesten lot utviklingsgruppen hans installere en kundeportal ved hjelp av en dråpe. Opplæringen og støtten viste seg å være nyttig.

Imidlertid ga han bare tre stjerner for beregningen av “oppetid.” Han advarer eiere av større nettsteder om dette problemet. Nysgjerrig, vurderer nettsteder som TaskRabbit er antagelig veldig store og har gitt positive anmeldelser.

Hans rangering: 4.5 av 5.

Shelby Brinegar (ikke noe nettsted eller selskap spesifisert) sier at det er “enkelt” å lage og administrere flere VPS ved hjelp av grensesnittet DigitalOcean.

Når det gjelder ytelse, gjør bruk av SSD-er alt “sinnsykt raskt.”

Dette kan være den beste vurderingen av alle, gitt at Shelby inkluderer følgende avgjørende uttalelse på slutten:

Så lenge du “vet hvordan du administrerer din egen Linux-server”, er DigitalOcean den beste hostingleverandøren som er tilgjengelig til den rimeligste prisen.

Hennes vurdering: fem av fem.

Totalt sett vil du være hardt presset for å finne en enkelt ekspertanmeldelse under fire stjerner (for femstjerners skala) eller åtte stjerner (for ti-stjerners vurderingsskala).

I tillegg til disse ekspertene fra DigitalOcean, kan flere vellykkede kundehistorier bli funnet på nettstedet DigitalOcean. Grunnleggerne av noen betydelige online selskaper og apper bruker tjenesten og har skrevet anmeldelser – alle sammen positive.

Sammendrag av DigitalOcean-anmeldelser

DigitalOcean

Oppsummert ser det ut til at det gode oppveier det dårlige når det gjelder DigitalOcean.

At så mange anerkjente selskaper bruker tjenesten, taler volum.

Som en av verdens største skybaserte webhotelltjenester, er DigitalOcean-anmeldelser så allestedsnærværende at det absolutt er en viss negativitet der ute. Som tidligere nevnt, stammer det store flertallet av negativiteten fra brukernes uerfarenhet mer enn noe annet.

Vi er fans av og anbefaler absolutt DigitalOcean. Noen eksperter, som Shelby Brinegar, sier til og med at de har problemer med å komme med noen kritikk for sine DigitalOcean-anmeldelser.

Hvis du leter etter en skybasert webhotellleverandør av høy kvalitet, kan du vurdere DigitalOcean. Bare vær sikker på at du kan håndtere kravene til å kjøre din egen Linux-baserte skyserver.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map