DigitalOcean arvostelut: Yksi suurimmista pilvipohjaisista yrityksistä

DigitalOceans pilvipalvelu kehittäjille. Niiden infrastruktuuri on skaalautuvaa, ja niitä voidaan käyttää sovellusten ja sivustot helposti ja nopeasti.


Moisey ja Ben Uretsky perustivat vuonna 2011 yrityksen pääkonttorin New Yorkiin.

DigitalOcean on saanut kriittistä suosiota seitsemän toimintavuotensa aikana.

Netcraft nimitti sen nopeimmin kasvavaksi pilveksi isännöintipalvelut vuonna 2013. Tämä sijoitti sen Amazon Web Services -tason yläpuolelle!

Seuraavana vuonna Netcraft totesi DigitalOcequen olevan markkinoiden kolmanneksi suurin isäntäyritys. IA Venturesin, Crunchfundin ja Techstarsin rahoittama tuki DigitalOceea sen perustamisesta lähtien.

DigitalOcequen tarjoamat palvelut voidaan skaalata tarpeisiin eri kehittäjät, ovatpa ne yksilöitä tai yrityksiä.

Yhtiö tarjoaa pilvipohjaisen isännöinnin eri tasoja. Tarjottavat isännöintituotteet vaihtelevat tilavuuden ja tallennustarpeiden mukaan. Laskutussuunnitelmat tapahtuvat tunneittain tai kuukausittain. Valitsemasi taso vastaa levytilan, ydinprosessorien, muistin ja siirtorajan määrää, jonka suunnitelma sisältää.

DigitalOceea käyttävillä kehittäjillä on mahdollisuus luoda muutaman sekunnin ajan virtuaalisia palvelimia, joita kutsutaan pisaroiksi. Nämä pisarat antavat kehittäjille pääkäyttäjän pääsyn ja mahdollisuuden valita käyttöjärjestelmäsi ja mukauttaa palvelinta.

DigitalOceenen arvostelut ja asiakastuki

näppäimistö web-hosting-tiedoilla

Kuten useimmat yritykset tänään, myös DigitalOceenen tukiasiat ratkaistaan ​​lippujärjestelmän kautta. Voit merkitä ongelmasi ”kriittiseksi” saadaksesi välitöntä huomiota. Puhelin- tai live-chat-tukea ei ole tällä hetkellä saatavana.

DigitalOceenen tavoitteena on antaa käyttäjilleen mahdollisuus olla omavarainen omien palvelimiensa käyttämisessä. Sen sijaan, että autettaisiin asiakkaita jokaisella vaiheella, heidän tavoitteenaan on varustaa heidät kaikilla työkaluilla ja taidoilla, joita tarvitaan ongelmien ratkaisemiseksi yksin. Siksi he keskittyvät enemmän yhteisötukeen ja dokumentointiin kuin perinteiseen, yksitellen asiakaspalveluun.

Heidän verkkosivuilta löydät laajan dokumentaation, kuten aloitusoppaan, usein kysytyt kysymykset ja tietokannan..

Yllä olevien asiakirjojen kautta DigitalOcean-yhteisö tarjoaa keinoja, joilla yhteisö voi tukea itseään. DigitalOcecen luojat haluavat asiakkaidensa käyttävän tätä alustaa toistensa auttamiseen.

DigitalOcean-yhteisö antaa käyttäjien olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja tarjota näkemyksiään ja kokemuksiaan tueksi. Käyttäjät voivat luoda yksilöllisiä profiileja ja äänestää aiheita, kommentoida opetusohjelmia, kysyä kysymyksiä ja antaa vastauksia kysymyksiin sekä jakaa sovellusliittymäprojekteja.

DigitalOceenen henkilökunta moderoi yhteisöä ja vastaa kysymyksiin sen kysymys- ja vastausosassa.

DigitalOceenen ominaisuuksien katsaus

Pilvipohjaisena verkkopalveluna DigitalOcean antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda erilaisia ​​tuotteita, mukaan lukien:

Web-sovellukset

DigitalOceenen avulla voit rakentaa mobiili- tai verkkosovelluksesi erilaisten tallennus- ja laskentavaihtoehtojen avulla. Voit myös valita työkaluja orkestrointiin ja kokoonpanoon.

Keinotekoinen äly ja koneoppiminen

DigitalOceenen avulla voit ottaa käyttöön koneoppimisen tai AI-sovellus analysoida ja käsitellä valtavia määriä tietoja käyttämällä DigitalOceenen sovellusliittymää ja solid-state-drive-pohjaisia ​​virtuaalikoneita.

Ne tarjoavat palveluita, jotka auttavat sinua tiedon tallentamisessa, hajautetussa käsittelyssä, mittaustietojen mittauksessa ja datan visualisoinnissa.

sivustot

Tietysti hosting-yritys voi isännöidä verkkosivustoja. DigitalOceen avulla voit luoda ja hallita blogeja, verkkosivustot ja staattiset verkkosivut yksinkertaisella sovellusliittymällä tai helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla. Yrityksen mukaan kaikilla sivuilla on käyttöaika 99,9%.

DigitalOceenen avulla voit hallita varmuuskopioita ja DNS: tä ohjauspaneelin kautta. Tämä on hyödyllistä kehittäjille, jotka tarvitsevat täydellistä hallintaa, kun ne rakentavat mikrosivuja, markkinointisivuja ja muita staattisia verkkosivuja.

DigitalOcean tekee asiakkaiden verkkosivustojen hallinnasta helppoa. Agenttitoimistot, konsultit ja kehityskaupat voivat jakaa useita sivustoja pisaraa kohden, hallita pisaroita API- tai ohjauspaneelin kautta ja käsitellä tilin käyttöoikeuksia ja laskutusta ryhmätileillä.

Kehittäjän työkalut

DigitalOcelen palvelimilla voit automatisoida koodisi testauksen. Työkalujen, kuten Travis CI, Jenkins CI ja Drone, voit ottaa pisarat käyttöön sekunneissa ja suorittaa CI ympäristösi varten. Etkö ole varma mitä työkaluja käytetään? Nauti heistä asettamalla räätälöityjä testausympäristöjä heidän yksinkertaisen sovellusliittymänsä avulla.

Kattavien seurantatyökalujen avulla saat arvokasta tietoa sovelluksesi suorituskyvystä.

Avoimen lähdekoodin visualisoinnit, kuten Nagios, Grafana ja Zabbix, suorittavat tämän helposti. Niiden sovellusliittymää käyttämällä voit lisätä myös lisävalvontasolmuja. Pysymällä skaalattavissa olevan pilvimallin kanssa voit lisätä resursseja aina kasvaessasi.

Voit jopa isännöidä yksityisen koodin arkistoja ja luoda git: n hallintarakenteita työkalujen, kuten GitLab, avulla. Käyttämällä yhden napsautuksen Git Lab -sovellusta voit aloittaa alle 60 sekunnissa.

DigitalOcean arvostelut ja hinnoittelu

DigitalOcean tietokoneen näytöllä

Suosituimmat DigitalOceen-suunnitelmat maksavat 5, 10 ja 20 dollaria kuukaudessa. Levytila ​​on 20–40 Gt, kun taas kaistanleveys on 2–3 kt.

Tällaisen edulliseen hintaan on helppo ymmärtää, miksi heistä on nopeasti tullut merkittävä toimija pilvipalveluiden isännöintitilassa.

DigitalOcean on onnellisesti jakanut, että yli 150 000 yritystä käyttää tällä hetkellä alustaansa. Jotkut heidän merkittävimmistä asiakkaistaan ​​ovat suosittu avustajien palkkaussovellus TaskRabbit ja verkkopohjainen Git-arkiston hallintapäällikkö Git Lab.

TaskRabbitin teknologiajohtaja Evan Tahler sanoo, että hänen yrityksensä käyttää suurimman osan liiketoiminnastaan ​​”fyysistä sijoituspaikkaa”. Mutta hän lisää: “He arvostavat pilviä sen monipuolisuudesta ajoittain, jotka vaativat spontaania kehitystä.” Hänen mielestä DigitalOcean on myös hyödyllinen tuotannon seurannassa ulkopuolella.

DigitalOcean on runsaasti. Monet heistä ovat myönteisiä, toiset eivät.

Yksi asia on varma – ylivoimainen enemmistö todennetuista alan asiantuntijoista suosittelee DigitalOceea.

Kun katsot, että DigitalOcean on perustettu erittäin omavaraisille käyttäjille, on kohtuullista, että verkkopalvelimen perustamis- ja ylläpitoprosessille tuntemattomilla on vaikeuksia.

Ja kun he kohtaavat ongelmia, he etsivät epäilemättä asiakastukea. Kun he huomaavat, että tuki on erilaista kuin mitä he odottavat, he turhautuvat ja huutavat: “Tämä yritys on kauhea!”

Tätä teoriaa vahvistaa se tosiasia, että vaikka suurin osa alan asiantuntijoista antaa palvelulle katsauksen, joka ylittää kokonaisuudessaan 8 tai 9 tähteä, kun taas suurin osa negatiivisista käyttäjäarvosteluista mainitsee joko asiakaspalvelun tai satunnaisen kysymyksen, joka ei liity mihinkään, joka on DigitalOceenen välittömässä valvonnassa. itse.

Katsotaan nämä tärkeät tosiasiat mielestämme joitakin DigitalOceenen arvosteluja.

Negatiiviset DigitalOcean arvostelut

Kanadalainen Alexandre Morin kuvailee DigitalOceenea kaikkien aikojen huonoimmaksi palveluksi. Tämä henkilö ei tarjonnut paljon muuta kuin se, että hän ei pystynyt peruuttamaan rekisteröintiään.

Josh S. Amerikasta kertoo, että yritys otti rahansa “ja juoksi sen mukana”. Joshin mukaan hän maksoi 10 dollaria tilin luomiseksi, jonka päättyessä sitä tarkistettiin kahden kokonaisen viikon ajan.

Tukilipun luomisen jälkeen hänelle sanottiin, ettei mitään voida tehdä. Kieltäytyessään palautuksesta, Josh yrittää peruuttaa maksun PayPal-tilinsä.

Saksalainen Fortty Zaoldyeck kirjoittaa DigitalOceen-katsauksessaan, että heidän asiakastukensa on “olematonta”.

Joissakin muissa käyttäjien tekemissä valituksissa palvelimet eivät ole käytössä ja asiakastuki on riittämätöntä. Yksi käyttäjä kertoo heidän palvelimensa menneen alas ja Ubuntu kaatui. Tuolloin tuki vastaisi vain yhden tavun vastauksilla..

Jotkut valitukset vaikuttavat olevan omituisia, koska vastaavia valituksia ei näytä olevan.

Esimerkiksi käyttäjä, joka valittaa laskustaan, joka ohjaa hänet asiaankuulumattomalle verkkosivulle, on saattanut kokea liittyvän ongelman. Joka tapauksessa käyttäjä ilmaisi turhautumisensa yritykseen ja väitti etsivänsä vaihtoehtoa.

Positiiviset DigitalOcean arvostelut

Amerikkalainen Sean McKeown kutsuu DigitalOceea “yhdeksi parhaimmista hosting-yrityksistä”, jota hän on koskaan käyttänyt. Hän toteaa, että heidän palveluistaan ​​tulee kohtuuhintaan, koska ne ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä.

DigitalOcecen asiakkaana ollessaan Sean on kokenut vain yhden seisokin – seisokin, josta hänelle ilmoitettiin neljä päivää etukäteen rutiinihuollon vuoksi.

M. K. Saksasta väittää, että kaikki toimi helposti ja että käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen. Tämä käyttäjä huomauttaa myös, että yritys tarjoaa runsaasti resursseja kaikista Linux-palvelimiin liittyvistä asioista.

Tämä DigitalOcean-arvostelu on erityisen mielenkiintoinen, kun otetaan huomioon, että käyttäjän krediitti loppuu yhdessä vaiheessa. Sen sijaan, että se välittömästi lopettaa palvelun, kuten useimmat palveluntarjoajat tekisivät, hän sai sähköposti-ilmoituksen ja näki saldonsa laskevan nollan alapuolelle.

Ranskalainen Patrick Bell kertoo, että hänellä ei ole ollut muita ongelmia DigitalOceenin kanssa kuin WordPress-laajennukset (jotka eivät ole palveluntarjoajan vastuulla). Hän ei voi puhua heidän asiakastukeensa, koska hänen ei ole edes tarvinnut sitä käyttää.

Patrickin mukaan hinta on sen arvoinen. Jopa muut kuin gurut pystyvät käsittelemään tällaisen palvelimen, hän sanoo (muut saattavat kuitenkin olla eri mieltä).

Asiantuntija DigitalOcean arvostelut

DigitalOceenen verkkosivusto

Kuten kaikessa tekniikkaan liittyvässä muodossa, kaikkein todennäköisimmin luotettavia ja luotettavia (ilman eturistiriitoja) lähteet ovat alan asiantuntijoita.

Asiantuntija nimeltä Idan Cogen antoi palvelulle yleisen arvosanan 9,6. Tässä DigitalOcean-arvosteluissa arvioija korostaa yrityksen tarjoamia hienoja hintatarjouksia.

Tämä hosting-yritys pystyy tyydyttämättä vastaamaan pienten ja keskisuurten verkkosivustojen tarpeisiin, hän sanoo. Hän suosittelee palvelua kenelle tahansa, joka on uusi pilvipalvelu (oletamme, että hän tarkoittaa niitä, jotka ovat uusia pilvipohjaisia ​​hosting-palveluita, ei niille, jotka ovat uusia web-hosting-palveluita yleensä)..

Nailartdesigns20.com-sivuston Bala Krishan sanoo, että DigitalOcean on upea kehittäjille ja vielä paremmin VPS-isännöintiin. Hän kertoo aloittaneensa Linux-palvelimien oppimisen heidän palvelunsa kanssa, kun hän käyttää sitä verkkosivustojensa isännöintiin. Hän toteaa myös kohtuuhintaan.

Hänen arvio: 5/5.

Kostas Sinakidis Corplace.comista kertoo, että palvelu on ”niin upea, jota et voi kuvitella”.

Palvelun avulla hänen kehitystiiminsä pystyi asentamaan asiakasportaalin pisaroilla. Oppaat ja tuki osoittautuivat hyödyllisiksi.

Hän antoi kuitenkin vain kolme tähteä käytettävyyden metrille. Hän varoittaa suurten verkkosivustojen omistajia tästä aiheesta. Utelias, ottaen huomioon, että TaskRabbitin kaltaiset sivustot ovat oletettavasti erittäin suuria ja ovat antaneet positiivisia arvosteluja.

Hänen arvosana: 4.5 / 5.

Shelby Brinegar (verkkosivustoa tai yritystä ei ole määritetty) sanoo, että useiden VPS: ien luominen ja hallinta on ”helppoa” DigitalOceenen käyttöliittymän avulla.

Suorituskyvyn suhteen SSD-levyjen käyttö tekee kaikesta ”mielettömän nopeaa”.

Tämä saattaa olla paras katsaus kaikista, kun otetaan huomioon, että Shelby sisältää seuraavan tärkeän lausunnon lopussa:

Niin kauan kuin osaat hallita omaa Linux-palvelintasi, DigitalOcean on paras saatavissa oleva palveluntarjoaja edullisimpaan hintaan.

Hänen arvosana: viisi viidestä.

Kaiken kaikkiaan sinun on vaikea löytää yhtä asiantuntijaarvostelua, joka on alle neljän tähden (viiden tähden asteikolla) tai kahdeksan tähteä (kymmenen tähden asteikolla)..

Näiden asiantuntija-arvosteluiden lisäksi DigitalOceenen verkkosivuilla on useita menestyviä asiakasjuttuja. Joidenkin merkittävien verkkoyritysten ja -sovellusten perustajat käyttävät palvelua ja ovat jättäneet arvosteluja – ne kaikki ovat positiivisia.

DigitalOcean-arvostelujen yhteenveto

DigitalOcean

Yhteenvetona voidaan todeta, että hyvä näyttää ylittävän pahan, kun se tulee DigitalOcean.

Se, että niin monet hyvämaineiset yritykset käyttävät palvelua, puhuu paljon.

Yhtenä maailman suurimmista pilvipohjaisista verkkopalvelupalveluista DigitalOceenen arvostelut ovat niin kaikkialla läsnä olevia, että siellä on varmasti joitain negatiivisuuksia. Kuten aiemmin todettiin, suurin osa kyseisestä negatiivisuudesta johtuu käyttäjien kokemattomuudesta enemmän kuin mikään muu.

Olemme DigitalOcecen faneja ja ehdottomasti suosituksia. Jotkut asiantuntijat, kuten Shelby Brinegar, jopa sanovat, että heillä on vaikeuksia esitellä kritiikkiään DigitalOceenen arvosteluihin.

Jos etsit laadukasta pilvipohjaista verkkopalveluntarjoajaa, harkitse DigitalOcean-palvelua. Varmista vain, että pystyt käsittelemään oman Linux-pohjaisen pilvipalvelimen suorittamisen vaatimukset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map