Opinions de DigitalOcean: una de les empreses més grans basades en núvols

DigitalOceans serveis d’allotjament en núvol per a desenvolupadors. La seva infraestructura és escalable i es pot utilitzar per desenvolupar aplicacions i llocs web amb facilitat i rapidesa.


Fundada el 2011 per Moisey i Ben Uretsky, l’empresa té la seu a Nova York.

DigitalOcean ha rebut aclamacions crítiques en els seus set anys de negoci.

Netcraft el va nomenar entre els núvols que més creixen serveis d’allotjament el 2013. Això ho situa per sobre d’Amazon Web Services!

L’any següent, Netcraft va assenyalar DigitalOcean com la 3a major empresa d’allotjament del mercat. El finançament de IA Ventures, Crunchfund i Techstars ha donat suport a DigitalOcean des dels seus inicis.

Els serveis que DigitalOcean proporciona es poden ampliar per a les necessitats de diferents desenvolupadors, ja siguin individuals o empresarials.

La companyia ofereix diversos nivells de hosting basat en núvols. Els productes d’allotjament que s’ofereixen varien segons el volum i les necessitats d’emmagatzematge. Els plans de facturació es produeixen cada hora o mensualment. El nivell escollit correspondrà a la quantitat d’espai de disc, processadors bàsics, memòria i límit de transferència que inclou el vostre pla.

Els desenvolupadors que utilitzen DigitalOcean tenen la possibilitat de crear servidors virtuals anomenats “gotetes” en qüestió de segons. Aquests gotets proporcionen als desenvolupadors accés root i la possibilitat de triar el sistema operatiu i personalitzar el servidor.

Opinions i atenció al client de DigitalOcean

teclat amb dades d'allotjament web

Com la majoria de les empreses actuals, els problemes de suport a DigitalOcean es resolen mitjançant un sistema de bitllets. Podeu marcar el problema com a “crític” per obtenir una atenció immediata. Actualment no hi ha cap suport telefònic o de xat en directe disponible.

DigitalOcean té l’objectiu de permetre als seus usuaris ser autosuficients a l’hora d’operar els seus propis servidors. En lloc d’ajudar els clients al llarg de cada pas, el seu objectiu és dotar-los de totes les eines i habilitats necessàries per resoldre els problemes pel seu compte. Per tant, se centren més en la documentació i suport de la comunitat que en el servei tradicional al client.

Al seu lloc web hi trobareu una àmplia documentació, com ara una guia “per començar”, una secció de preguntes freqüents i una base de coneixement..

Mitjançant la documentació anterior, DigitalOcean Community ofereix mitjans amb els quals la comunitat es pot donar suport. Els creadors de DigitalOcean pretenen que aquesta plataforma sigui utilitzada pels seus clients per ajudar-se mútuament.

La Comunitat DigitalOcean permet als usuaris interactuar entre ells i oferir les seves opinions i experiències per obtenir suport. Els usuaris tenen la capacitat de crear perfils únics i actualitzar temes, comentar tutorials, fer preguntes i proporcionar respostes a preguntes i compartir projectes d’API..

El personal de DigitalOcean modera la comunitat i respon les preguntes a la seva secció de preguntes i respostes.

DigitalOcean Revisió de funcions

Com a servei d’allotjament web basat en núvols, DigitalOcean permet als desenvolupadors crear diversos productes, entre ells:

Aplicacions web

Amb DigitalOcean, podeu crear l’aplicació web per a mòbils o web mitjançant diverses opcions d’emmagatzematge i informàtica. També podeu triar les eines d’orquestració i configuració.

Intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic

Amb DigitalOcean, podeu implementar l’aprenentatge de màquina o Aplicació AI per analitzar i processar grans quantitats de dades mitjançant l’API de DigitalOcean i les màquines virtuals basades en unitats sòlides.

Ofereixen serveis per ajudar-vos en l’emmagatzematge de dades, el processament distribuït, la mesura de mètriques i la visualització de dades.

Llocs web

Per descomptat, una empresa d’allotjament pot acollir llocs web. DigitalOcean us permet crear i gestionar blocs, llocs web i pàgines web estàtiques amb la seva senzilla API o tauler de control fàcil d’utilitzar. Segons les empreses, totes les pàgines tenen un 99,9% de temps de vida.

Podeu utilitzar DigitalOcean per gestionar còpies de seguretat i DNS a través del tauler de control. Això és beneficiós per als desenvolupadors que necessiten un control total ja que construeixen els seus microsites, pàgines de màrqueting i altres pàgines web estàtiques.

DigitalOcean facilita la gestió de llocs web per als clients. Les agències, consultors i botigues de desenvolupament poden distribuir diversos llocs per gotet, gestionar gotetes a través de l’API o del tauler de control i tractar l’accés al compte i la facturació mitjançant els comptes de l’equip.

Eines per a desenvolupadors

Als servidors DigitalOcean, podeu automatitzar les proves del vostre codi. Utilitzant eines com Travis CI, Jenkins CI i Drone, podeu implementar gotetes en segons i executar CI per als vostres entorns. No saps quines eines utilitzar? Poseu-vos còmodes amb ells configurant entorns de prova personalitzats mitjançant la seva senzilla API.

Mitjançant les eines de control completes, podeu obtenir una visió valuosa del rendiment de l’aplicació.

La visualització de codi obert com Nagios, Grafana i Zabbix ho aconsegueixen amb facilitat. Mitjançant la seva API, també podeu afegir nodes de supervisió addicionals. Seguint fidel al model de núvol escalable, sempre podeu augmentar els recursos a mesura que continueu creixent.

Fins i tot podeu autodepositar dipòsits de codi privat i establir estructures de control de git mitjançant eines com GitLab. Amb una aplicació Git Lab d’un clic, podeu començar en menys de seixanta segons.

DigitalOcean Opinions i preus

DigitalOcean a la pantalla de l’ordinador

Els plans de DigitalOcean més populars costen 5, 10 dòlars i 20 dòlars al mes. L’espai del disc oscil·la entre els 20GB i els 40 GB mentre que l’ample de banda oscil·la entre els 2TB i els 3TB.

Per obtenir un preu tan assequible, és fàcil veure per què s’han convertit ràpidament en un actor important de l’espai d’allotjament al núvol.

DigitalOcean ha compartit feliçment que actualment més de 150.000 empreses utilitzin la seva plataforma. Alguns dels seus clients més destacats inclouen la popular aplicació de contractació assistent TaskRabbit i el gestor de dipòsits Git basat en web.

Evan Tahler, director de Tecnologia de TaskRabbit, assegura que la seva empresa utilitza una “instal·lació de col·locació física” per a la major part del seu negoci. Però, afegeix, “Valoren el núvol per la seva versatilitat en moments que demanen un desenvolupament espontani”. També considera que DigitalOcean és “útil per controlar la producció fora de lloc”.

DigitalOcean són abundants. Moltes d’elles són positives, algunes no.

Una cosa és certa: una gran majoria d’experts verificats de la indústria recomanen DigitalOcean.

Si considereu que DigitalOcean està configurat per a usuaris altament autosuficients, rageu que aquells que no coneixeu el procés d’establiment i manteniment d’un servidor web tindran problemes.

I quan es trobin amb problemes, sens dubte buscaran atenció al client. Quan troben que aquest suport és diferent del que esperen, es frustren i criden: “Aquesta empresa és terrible!”

Aquesta teoria es valida pel fet que, mentre que la majoria d’experts de la indústria donen al servei una revisió superior a 8 o 9 estrelles en general, mentre que la majoria de les revisions negatives dels usuaris citen un servei al client o un problema aleatori sense relació amb res sota el control directe de DigitalOcean. ella mateixa.

Tenint en compte aquests fets importants, vegem algunes ressenyes de DigitalOcean.

Ressenyes negatives de DigitalOcean

Alexandre Morin, del Canadà, descriu DigitalOcean com el “pitjor servei mai”. Aquesta persona no va oferir molts detalls que no ha estat capaç de cancel·lar el seu registre.

Josh S., d’Amèrica, diu que la companyia va prendre els seus diners “i va córrer amb ell”. Segons Josh, va pagar 10 dòlars per crear un compte que va estar “sota revisió” durant dues setmanes senceres.

Després de crear un bitllet d’assistència, se li va dir que no es podia fer res. Després de negar-se a proporcionar un reembossament, Josh està intentant revertir el càrrec al seu compte de PayPal.

Quaranta Zaoldyeck d’Alemanya escriu en la seva revista DigitalOcean que la seva atenció al client és “inexistent”.

Algunes altres queixes dels usuaris impliquen que els servidors estiguin a la baixa i una atenció al client insuficient. Un usuari diu que el seu servidor ha caigut i Ubuntu es va estavellar, moment en què el suport només respondria amb respostes d’una sola síl·laba..

Algunes queixes semblen ser idiosincràtiques, ja que no sembla que hi hagi cap queixa semblant.

Per exemple, un usuari que es queixa de la seva factura per dirigir-los a una pàgina web irrellevant pot haver tingut problemes. En qualsevol cas, l’usuari va expressar la seva frustració davant l’empresa i afirma estar buscant una alternativa.

Opinions positives de DigitalOcean

Sean McKeown, d’Amèrica, diu a DigitalOcean “una de les millors empreses d’allotjament” que mai ha fet servir. Assenyala que els seus serveis tenen un preu raonable, a més d’ésser fiable i fàcil d’utilitzar.

Durant la seva etapa com a client de DigitalOcean, Sean només ha experimentat una interrupció: una interrupció que li van notificar amb quatre dies d’antelació a causa del manteniment rutinari.

M.K. d’Alemanya afirma que tot funciona amb facilitat i que la interfície és fàcil d’utilitzar. Aquest usuari també destaca que l’empresa proporciona una gran quantitat de recursos sobre tot allò relacionat amb els servidors Linux.

Aquesta revisió de DigitalOcean és especialment interessant tenint en compte que l’usuari va quedar sense crèdit en un moment. En lloc d’aturar immediatament el servei, com farien la majoria de proveïdors, va rebre una notificació per correu electrònic i va veure que el seu saldo baixava de zero.

Patrick Bell, de França, assegura que no ha tingut cap problema amb DigitalOcean a excepció dels complements de WordPress (que no són responsabilitat del proveïdor). No pot parlar amb el servei d’atenció al client perquè ni tan sols ha hagut d’utilitzar-lo.

Segons Patrick, el preu val la pena. Segons els altres, els que no són gurus poden tenir un servidor com aquest (segons altres persones podrien discrepar).

Ressenyes d’experts de DigitalOcean

Lloc web de DigitalOcean

Com en qualsevol cas relacionat amb la tecnologia, les fonts que probablement siguin creïbles i de confiança (no hi ha conflictes d’interès) són experts de la indústria.

Un expert anomenat Idan Cogen va donar al servei una qualificació total de 9,6. En aquesta revisió de DigitalOcean, el crític posa de manifest les excel·lents ofertes de preus que ofereix l’empresa.

Segons aquesta empresa, aquesta empresa d’allotjament pot satisfer les necessitats de llocs web de mida petita i mitjana. Ell recomana el servei a qualsevol persona nova a l’allotjament en núvol (suposem que vol dir aquells que són nous per a l’allotjament basat en núvol específicament, no els que són nous en allotjament web en general).

Bala Krishan de Nailartdesigns20.com afirma que DigitalOcean és excel·lent per a desenvolupadors i és encara millor per a allotjament VPS. Ella diu que ha començat a aprendre servidors Linux amb el seu servei ja que l’utilitza per allotjar els seus llocs web. També destaca el preu assequible.

La seva qualificació: 5 sobre 5.

Kostas Sinakidis de Corplace.com assegura que el servei és “tan fantàstic que no us podeu imaginar”.

El servei va permetre al seu equip de desenvolupament instal·lar un portal de clients mitjançant un gotet. Els tutorials i suport van resultar útils.

Tot i això, només va donar tres estrelles per a la mètrica del “temps de funcionament”. Adverteix els propietaris de llocs web més grans sobre aquest problema. Curiós, considerant que llocs com TaskRabbit són presumptament molt grans i han donat comentaris positius.

La seva qualificació: 4,5 sobre 5.

Shelby Brinegar (sense lloc web ni empresa especificada) diu que crear i gestionar diversos VPS és “fàcil” mitjançant la interfície DigitalOcean.

Pel que fa al rendiment, l’ús de SSD fa que tot sigui “ràpidament ràpid”.

Aquesta pot ser la millor revisió de tots, tenint en compte que Shelby inclou al final la següent declaració crucial:

Mentre “sabeu gestionar el vostre propi servidor Linux”, DigitalOcean és el millor proveïdor d’allotjament disponible al preu més assequible.

La seva qualificació: cinc de cada cinc.

En general, tindreu problemes per trobar una única revisió experta sota quatre estrelles (per a escales de cinc estrelles) o vuit estrelles (per a escales de deu estrelles).

A més d’aquestes ressenyes expertes de DigitalOcean, es poden trobar diverses històries d’èxit de clients al lloc web de DigitalOcean. Els fundadors d’algunes empreses i aplicacions en línia notables utilitzen el servei i han deixat ressenyes, totes elles positives.

Resum de comentaris de DigitalOcean

DigitalOcean

En resum, sembla que el bo superi el dolent quan es tracta DigitalOcean.

El fet que tantes empreses de bona reputació utilitzin el servei parla de volums.

Com un dels serveis de hosting d’allotjament web basats en núvols més grans del món, les ressenyes de DigitalOcean són tan omnipresents que hi ha una certa negativitat. Com s’ha apuntat anteriorment, la gran majoria d’aquesta negativitat prové de la inexperiència dels usuaris més que de qualsevol altra cosa.

Nosaltres som fans i recomanem definitivament DigitalOcean. Alguns experts, com Shelby Brinegar, fins i tot diuen que tenen problemes per presentar cap crítica sobre les seves ressenyes de DigitalOcean.

Si busqueu un proveïdor d’allotjament web basat en núvols de qualitat, considereu DigitalOcean. Només heu d’assegurar-vos que podeu gestionar les necessitats d’executar el vostre propi servidor de núvol basat en Linux.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map