Recenzii DigitalOcean: Una dintre cele mai mari companii bazate pe cloud

DigitalOceans servicii de găzduire cloud pentru dezvoltatori. Infrastructura lor este scalabilă și poate fi folosită pentru a dezvolta aplicații și site-uri web cu ușurință și rapiditate.


Fondată în 2011 de Moisey și Ben Uretsky, compania are sediul în New York.

DigitalOcean a primit aclamări critice în cei șapte ani de activitate.

Netcraft a numit-o printre norii cu cea mai rapidă creștere servicii de gazduire în 2013. Aceasta a plasat-o deasupra Amazon Web Services!

Anul următor, Netcraft a menționat DigitalOcean a fi a 3-a cea mai mare companie de găzduire de pe piață. Finanțarea de la IA Ventures, Crunchfund și Techstars a susținut DigitalOcean încă de la înființare.

Serviciile furnizate de DigitalOcean pot fi dimensionate pentru nevoile diferiți dezvoltatori, indiferent dacă sunt individuale sau întreprinderi.

Compania oferă diverse niveluri de găzduire bazată pe cloud. Produsele de găzduire oferite variază în funcție de volumul și nevoile dvs. de stocare. Planurile de facturare se fac o oră sau lunar. Nivelul ales va corespunde cantității de spațiu pe disc, procesoarele de bază, memoria și limita de transfer pe care le include planul.

Dezvoltatorii care utilizează DigitalOcean au capacitatea de a crea servere virtuale denumite „picături” în câteva secunde. Aceste picături oferă dezvoltatorilor acces root și posibilitatea de a alege sistemul de operare și personaliza serverul.

Recenzii DigitalOcean și asistență pentru clienți

tastatură cu date de găzduire web

La fel ca majoritatea companiilor de astăzi, problemele de asistență DigitalOcean se rezolvă printr-un sistem de bilete. Puteți marca problema dvs. „critică” pentru a obține atenție imediată. În prezent, nu există asistență pentru telefon sau chat live.

Scopul DigitalOcean este de a permite utilizatorilor lor să fie autosuficienți atunci când vine vorba de operarea propriilor servere. În loc să ajute clienții de-a lungul fiecărui pas, scopul lor este să-i echipeze cu toate instrumentele și abilitățile necesare pentru a rezolva problemele pe cont propriu. Prin urmare, ei se concentrează mai mult pe asistența comunitară și documentația decât pe serviciile clienți tradiționale, individualizate.

Pe site-ul lor web, veți găsi documentație extinsă, cum ar fi un ghid de „inițiere”, o secțiune cu întrebări frecvente și o bază de cunoștințe..

Prin documentația de mai sus, DigitalOcean Community oferă mijloace prin care comunitatea se poate sprijini. Creatorii DigitalOcean intenționează ca această platformă să fie utilizată de clienții lor pentru a se ajuta reciproc.

Comunitatea DigitalOcean permite utilizatorilor să interacționeze între ei și să ofere puncte de vedere și experiențe pentru sprijin. Utilizatorii au capacitatea de a crea profiluri unice și de a promova subiecte, comentează tutoriale, pun întrebări și oferă răspunsuri la întrebări și partajează proiecte API.

Personalul DigitalOcean moderează comunitatea și răspunde la întrebările din secțiunea de întrebări și răspunsuri.

Revizuirea digitală a funcțiilor

Ca serviciu de găzduire web bazat pe cloud, DigitalOcean permite dezvoltatorilor să creeze o varietate de produse, inclusiv:

Aplicații Web

Folosind DigitalOcean, puteți construi aplicația mobilă sau web folosind diferite opțiuni de stocare și calcul. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți instrumente pentru orchestrare și configurare.

Inteligență artificială și învățare automată

Folosind DigitalOcean, puteți implementa învățarea mașinii sau Aplicația AI pentru a analiza și prelucra cantități vaste de date utilizând API-ul DigitalOcean și mașini virtuale bazate pe unitatea solidă.

Acestea oferă servicii pentru a vă ajuta cu stocarea datelor, procesarea distribuită, măsurarea valorilor și vizualizarea datelor.

Site-uri

Desigur, o companie de găzduire poate găzdui site-uri web. DigitalOcean vă permite să creați și gestionează blogurile, site-uri web și pagini web statice cu API-ul lor simplu sau panoul de control ușor de utilizat. Toate paginile au 99,9% uptime, potrivit companiei.

Puteți utiliza DigitalOcean pentru a gestiona backup-uri și DNS prin intermediul panoului de control. Acest lucru este benefic pentru dezvoltatorii care au nevoie de control total întrucât își construiesc microsite, pagini de marketing și alte pagini web statice.

DigitalOcean face administrarea site-urilor web pentru clienți. Agențiile, consultanții și magazinele de dezvoltare pot distribui mai multe site-uri pe picătură, gestiona picăturile prin API sau panoul de control și se pot ocupa de accesul la cont și de facturare prin utilizarea conturilor echipei.

Instrumente de dezvoltare

Pe serverele DigitalOcean, puteți automatiza testarea codului dvs. Folosind instrumente ca. Travis CI, Jenkins CI și Drone, puteți implementa picături în câteva secunde și puteți rula CI pentru mediile dvs. Nu sunteți sigur ce instrumente să utilizați? Fii confortabil cu ei prin configurarea mediilor de testare personalizate utilizând API-ul lor simplu.

Folosind instrumente de monitorizare cuprinzătoare, puteți obține informații valoroase cu privire la performanța aplicației dvs..

Vizualizarea open source, precum Nagios, Grafana și Zabbix, realizează acest lucru cu ușurință. Folosind API-ul lor, puteți adăuga, de asemenea, noduri de monitorizare suplimentare. Rămânând fideli modelului de scalabil scalabil, puteți crește întotdeauna resurse pe măsură ce continuați să creșteți.

Puteți chiar să vă auto-gazdați depozite de coduri private și să stabiliți structuri de control pentru git folosind instrumente precum GitLab. Folosind o aplicație Git Lab cu un singur clic, puteți începe în mai puțin de șaizeci de secunde.

DigitalOcean Recenzii și prețuri

DigitalOcean în ecranul computerului

Cele mai populare planuri DigitalOcean costă 5, 10 $ și 20 $ pe lună. Spațiul discului variază de la 20 GB până la 40 GB, în timp ce lățimea de bandă variază de la 2TB la 3TB.

Pentru un astfel de preț accesibil, este ușor de văzut de ce au devenit rapid un jucător important în spațiul de găzduire în cloud.

DigitalOcean a împărtășit cu fericire faptul că peste 150.000 de companii își folosesc în prezent platforma. Unii dintre clienții cei mai notabili includ aplicația populară de asistență de angajare TaskRabbit și managerul de depozit Git Lab bazat pe web.

Evan Tahler, directorul tehnologiei la TaskRabbit, spune că compania sa folosește o „instalație de colocare fizică” pentru cea mai mare parte a activității sale. Dar, adaugă el, „Ei apreciază norul pentru versatilitatea sa în anumite momente care necesită o dezvoltare spontană”. De asemenea, consideră că DigitalOcean este „de ajutor pentru monitorizarea producției în afara site-ului.”

DigitalOcean sunt abundente. Multe dintre ele sunt pozitive, altele nu.

Un lucru este sigur – o majoritate covârșitoare de experți din industria verificată recomandă DigitalOcean.

Atunci când considerați că DigitalOcean este configurat pentru utilizatori extrem de autosuficienți, este important să considerați că cei care nu sunt familiarizați cu procesul de creare și întreținere a unui server web vor avea dificultăți.

Și atunci când vor întâmpina probleme, vor căuta, fără îndoială, asistență pentru clienți. Când consideră că sprijinul este diferit de ceea ce se așteaptă, devin frustrați și strigă: „această companie este groaznică!”

Această teorie este validată de faptul că, în timp ce majoritatea experților din industrie oferă serviciului o revizuire care depășește 8 sau 9 stele în general, în timp ce majoritatea recenziilor negative ale utilizatorului citează fie serviciul pentru clienți, fie o problemă aleatorie care nu are legătură cu nimic sub controlul direct al DigitalOcean în sine.

Având în vedere aceste fapte importante, să ne uităm la câteva recenzii DigitalOcean.

Recenzii negative digitaleOcean

Alexandre Morin din Canada descrie DigitalOcean drept „cel mai rău serviciu din toate timpurile”. Această persoană nu a oferit mai multe detalii decât faptul că nu a putut să își anuleze înregistrarea.

Josh S. din America spune că compania și-a luat banii „și a fugit cu ea”. Potrivit lui Josh, el a plătit 10 dolari pentru a crea un cont care s-a încheiat „în curs de examinare” timp de două săptămâni întregi.

După crearea unui bilet de asistență, i s-a spus că nu se poate face nimic. După ce a refuzat să ofere o rambursare, Josh încearcă să inverseze taxa pe contul său PayPal.

Fortty Zaoldyeck din Germania scrie în revista sa DigitalOcean că asistența lor pentru clienți este „inexistentă”.

Unele alte reclamații din partea utilizatorilor implică reducerea serviciilor și asistență pentru clienți inadecvate. Un utilizator spune că serverul lor a coborât și Ubuntu s-a prăbușit, moment în care suportul va răspunde doar cu răspunsuri cu o singură silabă.

Câteva reclamații par a fi idiosincratice prin faptul că nu par să existe reclamații similare.

De exemplu, un utilizator care se plânge de factura sa care le redirecționează către o pagină web irelevantă s-ar fi confruntat cu o problemă fără legătură. În orice caz, utilizatorul și-a exprimat frustrarea față de companie și susține că caută o alternativă.

Recenzii pozitive DigitalOcean

Sean McKeown din America numește DigitalOcean „una dintre cele mai bune companii de hosting” pe care le-a folosit vreodată. El observă că serviciile lor vin la un preț corect, pe lângă faptul că sunt fiabile și ușor de utilizat.

Pe parcursul perioadei sale de client DigitalOcean, Sean a experimentat doar o întrerupere – o întrerupere la care a fost notificat cu patru zile în avans din cauza întreținerii de rutină.

M.K. din Germania susțin că totul a funcționat cu ușurință și că interfața este ușor de utilizat. Acest utilizator notează, de asemenea, că compania oferă o multitudine de resurse despre toate lucrurile legate de serverele Linux.

Această recenzie DigitalOcean este deosebit de interesantă, având în vedere că utilizatorul a rămas fără credit la un moment dat. În loc să oprească imediat serviciul, așa cum ar face majoritatea furnizorilor, el a primit o notificare prin e-mail și și-a văzut soldul scăzând sub zero.

Patrick Bell din Franța spune că nu a avut probleme cu DigitalOcean, în afară de pluginurile WordPress (care nu sunt responsabilitatea furnizorului). El nu poate vorbi cu serviciul de asistență pentru clienți, deoarece nici măcar nu a trebuit să-l folosească.

Potrivit lui Patrick, prețul merită. Chiar și non-guru se pot descurca cu un server ca acesta, spune el (alții ar putea să nu fie de acord).

Recenzii de expert digitalOcean

Site web DigitalOcean

Ca și în cazul tehnologiei, sursele care sunt cel mai probabil credibile și de încredere (nu există conflicte de interese) sunt experți din industrie.

Un expert pe nume Idan Cogen a acordat serviciului o notă de 9,6 în general. În această recenzie DigitalOcean, recenzorul evidențiază ofertele excelente de preț oferite de companie.

Acesta spune că această companie de găzduire poate răspunde nevoilor site-urilor web mici și mijlocii fără să creeze o problemă, spune el. El recomandă serviciului oricărui utilizator nou în cloud hosting (presupunem că el înseamnă cei care sunt noi în special la găzduirea bazată pe cloud, nu celor care sunt noi în web hosting în general).

Bala Krishan din Nailartdesigns20.com afirmă că DigitalOcean este excelent pentru dezvoltatori și chiar mai bine pentru găzduirea VPS. Ea spune că a început să învețe serverele Linux cu serviciul lor, deoarece îl folosește pentru a găzdui site-urile web. De asemenea, ea notează prețul accesibil.

Evaluarea ei: 5 din 5.

Kostas Sinakidis de la Corplace.com spune că serviciul este „atât de grozav, încât nu vă puteți imagina.”

Serviciul a permis echipei sale de dezvoltare să instaleze un portal de clienți folosind o picătură. Tutoriale și asistență s-au dovedit a fi utile.

Cu toate acestea, el a dat doar trei stele pentru metrica „uptime-ului”. El avertizează proprietarii de site-uri web mai mari despre această problemă. Curios, având în vedere că site-uri precum TaskRabbit sunt probabil foarte mari și au dat recenzii pozitive.

Evaluarea sa: 4,5 din 5.

Shelby Brinegar (nu a fost specificat niciun site web sau companie) că crearea și gestionarea mai multor VPS este „ușoară” folosind interfața DigitalOcean.

În ceea ce privește performanțele, utilizarea SSD-urilor face totul „rapid”.

Aceasta ar putea fi cea mai bună recenzie dintre toate, având în vedere că Shelby include următoarea declarație crucială la sfârșit:

Atâta timp cât „știți să vă gestionați propriul server Linux”, DigitalOcean este cel mai bun furnizor de hosting disponibil la cel mai accesibil preț.

Evaluarea ei: cinci din cinci.

În general, veți fi greu să găsiți o singură recenzie de expert sub patru stele (pentru scale de rating de cinci stele) sau opt stele (pentru scale de rating de zece stele).

Pe lângă aceste recenzii experte DigitalOcean, mai multe povești de succes pentru clienți pot fi găsite pe site-ul DigitalOcean. Fondatorii unor companii și aplicații notabile online folosesc serviciul și au lăsat recenzii – toate pozitive.

Rezumat Recenzii DigitalOcean

DigitalOcean

Pe scurt, binele pare să-l întreacă pe rău când vine vorba DigitalOcean.

Faptul că atât de multe companii de renume folosesc serviciul vorbește despre volume.

Fiind unul dintre cele mai mari servicii de găzduire web bazate pe cloud din lume, recenziile DigitalOcean sunt atât de omniprezente încât nu există niciun fel de negativitate. După cum sa menționat anterior, marea majoritate a acestei negativități provine mai mult decât din orice experiență a utilizatorului.

Suntem fani și recomandăm cu siguranță DigitalOcean. Unii experți, cum ar fi Shelby Brinegar, spun chiar că au probleme să vină cu critici pentru recenziile lor DigitalOcean.

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de găzduire web bazat pe cloud de calitate, luați în considerare DigitalOcean. Doar asigurați-vă că puteți gestiona cerințele de a rula propriul server cloud bazat pe Linux.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map