Rishikimi i hostMonster

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për përdorim personal, një faqe të re për tregti elektronike, ose zbatimin e zgjidhjeve të ndërmarrjeve që ofrojnë akses në të gjithë botën për klientët dhe fuqinë punëtore të lëvizshme, ka mundësi të disponueshme pa shpenzimet e ndërtimit të një infrastrukture teknologjike nga e para.


Pritja në internet mund të jetë përgjigjja që po kërkoni.

Farë është Web Hosting?

Dorë duke punuar në kompjuter

Ytdo herë që të hyni në kompjuterin tuaj dhe të krijoni një shfletues në internet, ju po përdorni një rrjet të gjerë të serverëve të ndërlidhur me njëri-tjetrin përmes internetit, shpesh pa shqetësim se ku serverët banojnë fizikisht, ose kush zotëron dhe operon teknologjinë që ju jeni duke përdorur.

Secili prej atyre serverëve kërkon një përzierje të pajisjeve kompjuterike, sistemeve operative dhe bazës së të dhënave të sofistikuara dhe softuerit të aplikimit për të menaxhuar aplikacionet që ata paraqesin për përdoruesit. Së bashku me harduerin dhe lidhjen e rrjetit që kërkohet, mbajtja e këtyre pajisjeve në funksionimin e pikut dhe mbajtja e një niveli të lartë të disponueshmërisë varet nga një ekip teknik shumë i aftë..

Këta profesionistë duhet të jenë të aftë të monitorojnë sistemet, të kryejnë azhurnime në sistemet operative, softuerin e bazës së të dhënave dhe aplikacionet. Njohuria për konfigurimin dhe azhurnimin e përbërësve kritikë të rrjetit është gjithashtu një aspekt i rëndësishëm i ruajtjes së performancës së sistemit dhe disponueshmërisë.

Tingull i ndërlikuar dhe i shtrenjtë? Shpesh është.

Kjo është ajo ku shërbimet e mbajtjes së faqes në internet mund të ofrojnë një kthim më të shpejtë të investimit tuaj për individë, biznese të vogla dhe ndërmarrje globale.

Shërbimet e mbajtjes së uebit ofrojnë infrastrukturën teknike, sistemet operative dhe shpesh qasjen në programet e të dhënave dhe aplikacionet për klientët, me një garanci të performancës dhe niveleve të disponueshmërisë për shumicën e shërbimeve. Shumë shërbime të mbajtjes së faqeve në internet gjithashtu ofrojnë mjete për ndërtimin dhe monitorimin e faqeve në internet për klientët që kanë nevojë për ato funksione.

HostMonster është një ofrues i web hosting që ofron një gamë të plotë të këtyre shërbimeve.

Kush (ose çfarë) është HostMonster?

Uebfaqja e HostMonster

Themeluar në vitin 1996, HostMonster (HM) ka ofruar zgjidhje në internet për bizneset dhe individët duke përfshirë një bazë të mijëra klientëve.

HM krenohet me rekordin e saj të faqeve të internetit me performancë të lartë dhe me disponueshmëri të lartë përmes përqendrimit të tyre në sisteme cilësore dhe të tepërta që sigurojnë nivele optimale të kohës në një pjesë të kostos së ndërtimit të arkitekturës tuaj teknike..

Suksesi i HostMonster vjen nga përvoja e tyre në vite që i lejon ata të ofrojnë një larmi shërbimesh për çdo nevojë, me një themel të bazuar në:

 • Ndershmëri dhe integritet në marrëdhëniet me klientët
 • Garancia maksimale e kohës
 • Infrastruktura e pajisjeve cilësore
 • Mjete administrative të sofistikuara dhe funksionale
 • Vëmendje për shërbimin ndaj klientit dhe kënaqësi totale
 • Kopje rezervë të besueshme dhe të sigurt

HostMonster ofron një sërë shërbimesh, planeve dhe çmimeve që korrespondojnë me nevojat e ndryshme të individëve, bizneseve të vogla dhe kompanive të mëdha.

Arkitekturat në dispozicion

Server Virtual Privat (VPS) – Shërbimet VPS u ofrojnë klientëve shumicën e përfitimeve të një serveri ekskluziv, ndërsa ndan infrastrukturën fizike. Teknologjia virtuale lejon ndarjen e burimeve të serverit, ndërsa siguron të gjithë sigurinë dhe funksionalitetin e serverave privatë.

Disa nga avantazhet e planeve dhe teknologjisë VPS:

 • Ulja e kostos së infrastrukturës
 • Kostoja më e ulët e pritjes rezulton me kosto më të ulët për klientët
 • Sigurimi i menjëhershëm – burime të tilla si memorja, përpunuesit dhe ruajtja mund të caktohen dinamikisht sipas nevojës
 • Shërbimet e menaxhuara – burimet dhe aktiviteti mund të monitorohen dhe kontrollohen nëpër mjedise të shumta, duke lejuar caktimin proaktiv të burimeve dhe performancën e besueshme
 • Arkitektura e mbështetur në re që mbështet përmirësime të vazhdueshme
 • Konsumatorët blejnë atë që u nevojitet, me një rrugë fleksibël rritjeje

Server i përkushtuar – për klientët që kërkojnë siguri dhe kontroll shtesë, të siguruar nga serverë të dedikuar për aplikacionet dhe të dhënat kritike për misionin, HostMonster ofron teknologji të dedikuar të serverëve në qendrat e tyre të sigurta të të dhënave.

Ky mjedis i dedikuar siguron serverë të veçuar fizikisht që u japin bizneseve kontroll të plotë mbi burimet e disponueshme, ndërsa lejojnë gjithashtu shtimin e burimeve lehtësisht kur është e nevojshme. Përparësitë e shërbimeve të dedikuara përfshijnë:

 • Një mjedis i vetëm me qiramarrës, i sigurt fizikisht i ndarë nga ndikimi i aktivitetit të serverëve të tjerë
 • Fleksibilitet në re për përmirësime të thjeshta të kërkesës
 • Performanca – zgjedh nivelin e performancës të përshtatur për nevojat tuaja

Si qëndron HostMonster deri në konkurs

Dikush që punon në laptop

Bërja e një kërkimi të shpejtë në internet për shërbimet e mbajtjes së faqes në internet do të zbulojë një bollëk opsionesh në dispozicion të klientëve.

Këto shkojnë nga shërbimet e pritjes “falas” për faqet e internetit të veçanta që përfshijnë burime të kufizuara të ruajtjes dhe shpesh kontakte mbështetëse minimale, për korporatat globale që ofrojnë:

 • Mbështetje 24×7
 • Shërbimet e monitorimit
 • Funksionaliteti i e-Tregtisë
 • Mjete për Optimizimin e Motorit të Kërkimit (SEO) për monitorimin e veprimtarisë së faqes në internet
 • Mjetet e zhvillimit të faqes në internet, përfshirë gjuhë të shumta programimi dhe bazat e të dhënave
 • Kapaciteti i pakufizuar i ruajtjes
 • Disponueshmëria e lartë e bandës
 • Siguria e integruar
 • Sisteme të tepërta dhe rezervë të të dhënave

Grupi i mjeteve dhe funksioneve të HostMonster renditet në fund të lartë të ofruesve të mbajtjes së faqes në internet, me nivele optimale shërbimi dhe një infrastrukturë teknike të sofistikuar që ilustron përvojën e tyre të viteve në biznesin e web hosting:

 • Sistemet e ruajtjes rezervë UPS
 • Fuqia rezervë me gjeneratorë me naftë
 • Serverë të dyfishtë me një proces të dyfishtë
 • Shumëllojshmëri sistemesh operative, përfshirë Windows, Linux, dhe serverë në internet Apache
 • Monitorimi i rrjetit 24×7

Konsumatorët e hostMonster përdorin këto zgjidhje të pritura si një avantazh strategjik i biznesit.

Ndërsa ndryshojnë nevojat tuaja, HostMonster siguron burime shtesë shpejt dhe me efikasitet, në pak minuta apo edhe sekonda, në krahasim me azhurnimet e kushtueshme të brendshme, ndërsa kërkesat e shërbimit tuaj të internetit rriten.

Karakteristikat e hostMonster

Dy burra që kanë konkurrencë

HostMonster ka qasjen e tyre unike ndaj mbajtjes në internet, duke ofruar një larmi teknologjish dhe veçorish të aplikacionit, në varësi të kërkesave të secilit klient.

Karakteristikat në dispozicion, bazuar në kërkesat e secilit klient ose klient të biznesit, përfshijnë:

 • Mjetet e ndërtimit të sitit
 • Magazinim i pakufizuar në disk
 • Mbështetje e sigurt e postës elektronike, listat e postave, përcjellja e postës elektronike dhe zgjidhjet e postës elektronike
 • Mbrojtja ndaj Spam Assassin
 • Statistikat e sitit
 • Qasje në mbi 100 aplikacione me burim të hapur
 • Instaloni WordPress me një klik të vetëm
 • Karakteristikat e multimedializmit përfshijnë mbështetjen e transmetimit audio / video dhe më shumë
 • Mbështetja e bazës së të dhënave përfshin bazat e të dhënave MySQL dhe PostgreSQL
 • Skriptet falas në internet janë të disponueshme për rrjetet sociale, mbështetjen e blogut, listat e postimeve, biletat e qendrës së ndihmës / mbështetjes, menaxhimin e projektit dhe shumë më tepër

Lista e veçorive të disponueshme është e konsiderueshme – kjo është vetëm një listë e pjesshme e asaj që mund të zgjidhni, përfshirë funksionalitetin e gatshëm të e-commerce:

 • Serverë të sigurt SSL
 • Shërbime të shportave të blerjeve, duke përfshirë Tregtinë OS, Agora, Cube Cart, dhe Zen Cart
 • Kriptimi i hapur PGP / GPG

Prmimet dhe promovimet

kartë krediti që mban dora

HostMonster ofron shërbime në disa nivele për të përmbushur nevojat e secilit klient:

Shërbime VPS

 • Standard – bazuar në procesor dual-core, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / muaj dhe 1 IP
 • Procesues i zgjeruar – dual core, RAM 4 GB, 60 GB, 2 TB / muaj, 2 IP
 • Premium – procesor i trefishtë thelbësor, RAM 6 GB, 90 GB, 2 TB / muaj, 2 IP
 • Procesori Ultimate – quad core, 8 GB RAM, 120 GB, 3 TB / muaj, 2 IP

Secili plan përfshin një emër falas domain dhe qasje në programet e fuqishme CentOS 6.5.

Prmimet për shërbimin VPS fillojnë një 29,99 $ të përballueshme / muaj për shërbimin Standard, duke lëvizur deri në 119,99 $ / muaj për Ultimate.

Prmimet promovuese të periudhës së parë zvogëlojnë shërbimin Standard në 19,99 $ / muaj, me Ultimate të ofruar në 59,99 $ / muaj.

Shërbime të përkushtuara

Ashtu si ofertat VPS, ka shumë nivele të HostMonster për shërbime të dedikuara:

 • Standard – 4 bërthama, 8 fije procesori Intel Xeon, 3 MB cache, 4 GB RAM, 500 GB, 5 TB / muaj, 3 IP
 • Zgjeruar – 4 bërthama, 8 fije procesori Intel Xeon, cache 8 MB, 8 GB RAM, 1000 GB, 10 TB / muaj, 4 IP
 • Premium – 4 bërthama, 8 fije procesori Intel Xeon, cache 8 MB, 16 GB RAM, 1000 GB, 15 TB / muaj, 5 IP

Secili plan përfshin mbrojtjen e ruajtjes Raid 1, emrin e domain falas dhe programin CentOS.

Mimi për shërbimet e dedikuara fillon me 109,99 $ / muaj për shërbimin Standard, duke lëvizur deri në 209,99 $ / muaj për Premium.

Shërbimet e dedikuara gjithashtu ofrojnë çmime promovuese të periudhës së parë që zvogëlojnë shërbimin Standard në 79,99 $ / muaj, me Premium që fillon me 119.99 $ / muaj.

Sayfarë thonë klientët e HostMonster

Kontrollimi i mendimeve të klientit është një barometër i mirë për atë që mund të prisni zakonisht nga një shërbim (shpesh është e dobishme të hidhni poshtë vlerësimet e ndezura dhe ata përdorues që duket se mbajnë një mëri) – shikoni për atë që ka qenë përvoja mesatare e klientit).

mbështetje

Si me çdo teknologji, do të ketë raste (përveç fillimit fillestar) që do t’ju duhet mbështetje për aplikimet tuaja, do të hasni çështje të performancës ose thjesht keni pyetje “si të bëni”. HostMonster ofron mundësi të shumta për mbështetje, përfshirë email, telefon dhe chat live.

Mbështetja është një konsideratë kritike në zgjedhjen e ofruesit tuaj të web hosting, kështu që paguan për të provuar ujërat përmes kontrollimit të komenteve të klientit.

Shqyrtimi i burimeve të shumta për kritikat / komentet e klientëve të HostMonster, shumica janë përgjithësisht të kënaqur me mbështetjen që kanë marrë, megjithëse disa janë më pak se impresionuar plotësisht.

siguri

Konsumatorët ofrojnë rezultate të larta për sigurinë e ofruar nga HostMonster, përmes praktikës së tyre të kopjimit të rregullt të faqes, mbrojtje Spam Assassin, mbështetje SSL dhe mbrojtje të Hotlink.

disponueshmëri

Uebsiti juaj nuk do të ju bëjë shumë mirë nëse ju ose klientët tuaj nuk mund të merrni atë. Uptime është një statistikë e mbajtur e dashur nga çdo shërbim pritës. Klientët e hostMonster raportojnë një nivel të lartë të disponueshmërisë, me afërsisht standardin e industrisë prej 99.97%.

shpejtësi

Ngarkimi dhe përgjigja e faqeve është thelbësore për të mbajtur interesin e vizitorëve dhe madje për t’i kthyer vizitorët në klientë ose për t’i rikthyer ata në të ardhmen. Konsumatorët individualë duket se kanë një mendim më pak se yjor të shpejtësisë së HostMonster, megjithëse disa thonë se ka pasur përmirësim në muajt e fundit.

Lehtësinë e përdorimit

Kur HostMonster thotë që ju mund të keni një server në internet në sekonda, ata me sa duket do të thotë biznes. Konsumatorët dëshmojnë për përvojat e fillimit në pak minuta.

Sigurimi i menjëhershëm është gjithashtu më shumë sesa një pikë shitje, me klientët mjaft të kënaqur me atë se sa shpejt nevojat ose kërkesat e tyre në ndryshim mund të adresohen dhe zbatohen nga inxhinierët HostMonster.

Farë mendojmë

kalendar në iPad

HostMonster ka qenë në biznes për shumë vite, dhe aftësitë e tyre dhe gamën e ofertave ilustrojnë se ata kanë mësuar shumë gjatë rrugës.

Me ofertat e tyre të shumta, çmimet e niveleve, dhe veçoritë dhe opsionet e disponueshme, ato paraqesin një zgjidhje tërheqëse për mbajtjen në internet si për individët ashtu edhe për bizneset e të gjitha madhësive.

Disponueshmëria e tyre për mjete të shumta dhe një përqendrim në mbështetje e bëjnë fillimin e një prezence në internet për eCommerce ose operacione të biznesit të vogël më të afrueshëm, pa një investim të konsiderueshëm në softuer ose infrastrukturë teknike..

Opsione të tjera

Web Hosting ka marrë botën e teknologjisë nga stuhia vitet e fundit, dhe si e tillë, ka fjalë për fjalë qindra kompani në biznes. HostMonster ishte një pjesëmarrës i hershëm në treg, duke fituar përvojë dhe duke zgjeruar ofertat e tyre gjatë rrugës.

Nëse po mendoni të kontraktoni me një shërbim të mbajtjes në internet, lejo që biznesi juaj të ketë nevojë për ndihmë të nxisë vendimin tuaj, përfshirë fokusin e shërbimit të ardhshëm (e-Tregtia, media sociale, etj). Disa shërbime tregtojnë më shumë drejt individëve dhe biznesit të vogël, ndërsa të tjerët investojnë në qendra të kolokuara të të dhënave dhe teknologji të tepërt që tregtohet drejt ndërmarrjeve të mëdha.

Shembuj të shërbimeve të tjera të mbajtjes në internet që ia vlen të merren parasysh:

 • GoDaddy
 • Dreamhost
 • Arvixe
 • Hostgator
 • Hostwinds

Gjithmonë paguan për të bërë blerje për opsionin që është më i miri për ju, përfshirë shërbimet opsionale të ofruara, koston totale, reputacionin e shitësit dhe vlerësimet e klientëve.

A është Web Hosting drejt për ju?

Forma e rrumbullakët në një sipërfaqe të bardhë

Bërja e një kalimi në një zgjidhje të pritur në internet duhet të bazohet në një mori konsideratash:

 • Kostoja – implementimi i një prani të pritur në internet zakonisht është me një kosto shumë më të ulët se ndërtimi i infrastrukturës brenda vendit ose pritja e shërbimit tuaj personal personal në internet. Për më tepër, disa biznese mund të përfitojnë nga llogaritja e faturës së pritjes si një shpenzim operativ, mbi kapitalizimin e pajisjeve të kushtueshme të IT.
 • Shpejtësia – shumica e shërbimeve të pritjes theksojnë se sa shpejt klientët mund të kenë një faqe në internet dhe shërbim dhe drejtimin, duke gjeneruar të ardhura ose qasje në aplikacionet e biznesit në ditë, orë, apo edhe minuta.
 • Burimet – shfrytëzoni ekspertizën teknike të stafit të ofruesit. Kurseni përpjekjet e rekrutimit dhe shpenzimet e vazhdueshme të mbajtjes dhe trainimit të personelit të brendshëm.
 • Fleksibiliteti – plane të shumta të ofruara nga shërbimet e mbajtjes së faqeve në internet siç është HostMonster lejojnë bizneset të fillojnë në një nivel, dhe të zgjerojnë përdorimin e tyre të shërbimeve lehtësisht pa pajisje të kushtueshme apo programe kompjuterike.
 • Aftësitë e brendshme – jo të gjithë individët ose ndërmarrjet janë të pajisur për të menaxhuar serverat, sigurinë dhe sistemet e funksionimit, dhe ju mund të keni marrë tashmë një vendim të vetëdijshëm që nuk doni të bëni një investim të tillë. Web hosting është bërë me porosi për klientë të tillë, duke shfrytëzuar përvojën, burimet teknike dhe mjetet e disponueshme përmes shërbimeve të mbajtjes në internet.

Shumë shërbime – përfshirë HostMonster – ofrojnë demonstrime në internet të shërbimeve të tyre të internetit dhe periudhave të provës me pak ose aspak kosto për klientët e ardhshëm.

Konsideroni planet tuaja për përdorimin e shërbimit për një kohë të gjatë, për të shmangur çdo surprizë të tillë si pagesa shtesë për shërbime, opsione pagese ose mungesë të performancës ose përkrahjes së pranueshme.

Gjithashtu, sigurohuni që të përfshini me shkrim marrëveshje të nivelit të shërbimit (SLA) nëse merrni një vendim kritik biznesi ose nënshkruani për kontrata pritjeje afatgjatë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map