Ce să creați un site web despre?

Când vine vorba de pornirea unui site web, găsirea unui subiect sau a unei idei poate fi extrem de dură – și chiar atunci când ați venit cu câteva idei, de unde știți dacă ideea dvs. pentru un site web este de fapt ceva bun?


despre ce să creezi un site web

>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

La urma urmei, sunt sigur că veți fi de acord că este puțin important să începeți un site web în care proverbiala un bărbat și câinele său vor fi interesați!

Dacă te regăsești luptându-vă pentru a veni cu un subiect sau o idee pentru următorul dvs. site web atunci a sosit momentul să începi să-ți treci mintea.

Porniți un site web despre ceva care vă pasionează

Mulți oameni aleg să pornească un site web despre ceva ce sunt interesat de – și a scrie o listă cu pasiunile tale poate fi cu siguranță un bun punct de plecare.

Indiferent dacă este pasiunea ta gradinarit sau alpinism, a vă baza site-ul dvs. pe un subiect care este aproape de inima dvs. poate fi o idee bună în măsura în care va fi ușor pentru tine să rămâi motivat pentru a o dezvolta pe termen lung.

În plus, șansele sunt ca tu să fii deja va avea cunoștințe bune în jurul subiectului, deci ideile pentru conținut nou ar trebui să fie relativ simple. Ar trebui să fiți deja în ton cu ceea ce este fierbinte în acea anumită piață și cu subtopurile pe care publicul dvs. le va considera interesante.

Cu toate acestea, există o problemă cu pornirea unui site web doar pentru că sunteți pasionat de subiect – și asta nu știți întotdeauna dacă există o piață decentă pentru aceasta.

Dacă pasiunea ta este golf, atunci aceasta ar putea fi o idee bună, dar ce se întâmplă dacă pasiunea ta este colectarea pufului de buric? Da, mi s-a spus că un astfel de hobby există de fapt, dar câți alți oameni îți împărtășesc interesul?

Porniți un site web despre ceva care vă va face bani

Dacă doriți să câștigați bani cu site-ul dvs. web, este de două ori importanți să cercetați nișele potențiale și apoi să alegeți unul care să aibă piață considerabilă și potențial bun de profit.

Dacă sunteți în căutarea de idei, începeți să vă îndreptați către rețeaua de afiliați Clickbank și aruncați o privire prin categoriile de pe piața lor. Există multe subiecte acolo, dar, de regulă, orice este legat de bani, sănătate sau bunăstare este „mereu verde”.

În continuare, și poate că nu te-ai gândit la asta, aruncă o privire la stand de revistă în magazinul local și observați subiectele oferite. Dacă există o revistă care acoperă subiectul, este posibil să fie un subiect profitabil.

De asemenea, aruncați o privire spre partea din spate a revistei și priviți companiile care fac publicitate în cadrul numărului. Preluarea unei reclame sănătoase semnalează de obicei potențialul de profit.

Dacă tot luptați pentru idei, atunci dați seama trenduri Google pentru a afla despre ce subiecte vorbesc oamenii în prezent. Tendințele actuale pot fi o potențială mină de aur, dar amintiți-vă, de asemenea, să vă gândiți la cât de lung ar putea fi unele dintre acele idei.

Trageți-vă ideile împreună și luând o decizie

Până acum, cu siguranță, ați generat câteva idei potențiale, dar vreuna dintre ele este bună? Pentru a afla, mergeți la Planificatorul de cuvinte cheie Google. Acest instrument util este conceput în principal pentru persoanele care derulează campanii AdWords, însă oferă informații foarte utile despre volumele de căutare lunare (numărul de persoane care caută un anumit cuvânt cheie).

Introduceți câteva cuvinte cheie legate de subiecte / nișe din lista dvs. scurtă și aflați câte căutări se fac pentru fiecare. Ar trebui să puteți evalua aproximativ cât de popular și potențial este profitabil un anumit subiect.

Resurse utile

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Subiectul blogului & Generatoare de conținut

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

website & Generatoare de idei pe blog

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Acum, când ai venit cu o idee grozavă, tot ce trebuie să faci este să obții un nume de domeniu și să găzduiești și să începi să construiești site-ul. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru crearea unui blog, consultați aici ghidul nostru pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map