Cum să îți nivelezi site-ul WordPress gratuit, cu SumoMe

Știați că există o suită gratuită de instrumente pe care îl puteți adăuga pe site-ul dvs. WordPress pentru a-l transforma într-o mașină de marketing generatoare de trafic? Prin instalarea unuia sau a mai multor instrumente din această colecție, puteți face site-ul dvs. web nu numai mai bun la colectarea adreselor de e-mail, dar și mai eficient în generarea de oportunități și partajări sociale.


Nu numai asta, dar și celelalte instrumente din acest pachet vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține o perspectivă mai bună despre modul în care vă aflați vizitatorii interacționează cu site-ul dvs. web și conținutul său. Prin aceste instrumente puteți afla unde fac clic pe vizitatorii dvs. pe site-ul dvs. web și, de asemenea, cât de departe derulează paginile dvs..

Dacă ideea de a optimiza și moderniza site-ul dvs. WordPress pentru a putea obțineți mai mulți vizitatori și să-și îmbunătățească ratele de conversie, apoi SumoMe suită de unelte ar putea fi doar ceea ce căutați.

sumome

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest plugin și care dintre suplimentele sale ar trebui să folosiți cu siguranță pe site-ul dvs. web, atunci citiți mai departe pentru site-ul nostru ghid pentru SumoMe pentru WordPress.

SumoMe: Reperele

În timp ce SumoMe și instrumentele sale pot fi utilizate pe orice site web, utilizatorii WordPress sunt deosebit de norocoși, deoarece pot pur și simplu instalați pluginul gratuit gratuit, apoi activați aplicațiile sau modulele pe care doresc să le utilizeze.

Aplicațiile sau instrumentele care alcătuiesc pachetul SumoMe sunt actualizate și adăugate în mod constant. Cu toate acestea, la momentul scrierii există nouă opțiuni gratuite din care să alegeți, inclusiv:

 • List Builder: pop-up formular opt-in e-mail
 • Caseta de derulare: formular de e-mail slide-in
 • Smart Bar: mesaj de bara pentru antet cu formular opțional de e-mail opțional
 • Partajare: butoane de partajare social media
 • Image Sharer: butoane de partajare socială specifice imaginii
 • Highlighter: creați ghilimele de text care pot fi folosite
 • Conținut analitic: vizualizați în ce măsură cititorii defilează paginile în jos
 • Hărți de căldură: vedeți unde fac clic vizitatorii în timp real
 • Formular de contact: colectați mesaje de la cititori cu protecție anti-spam încorporată

Cele mai importante elemente ale SumoMe sunt instrumentele de creștere a buletinului de e-mail. Aceasta include aplicațiile Builder de liste și caseta de defilare. Aceste instrumente pot fi găsite în altă parte, dar adesea în pluginuri scumpe premium, cum ar fi OptinMonster. Acest lucru face ca SumoMe și abilitatea sa de a adăuga o fereastră de tip pop-up, sau formulare de înscriere prin e-mail cu slide-in pe site-ul dvs. web gratuit foarte atractiv.

SumoMe List Builder

declanșează formularul pop-ul prin e-mail sunt foarte avansate, ceea ce este minunat. Aceasta înseamnă că, în funcție de setările alese, formularele nu vor fi afișate până în momentul perfect. Acest lucru vă va ajuta să generați cel mai mare număr de înscrieri de la cititorii dvs., fără a le enerva în acest proces.

Dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri și să transformați vizitatorii dvs. singuri în abonați pe care îi puteți contacta oricând, modulul List Builder este eficient și modalitate gratuită de a adăuga formulare de tip pop-up pe un site web WordPress.

În timp ce creșteți lista dvs. de abonați de e-mail este importantă, asigurați-vă că site-ul dvs. web funcționează ca mașină eficientă de convertire a obiectivelor este poate chiar mai important. Acest lucru face ca aplicațiile pentru Google Analytics și Hărți de căldură să fie, de asemenea, foarte atractive.

SumoMe Adaugă conținut Analytics

Aplicația Content Analytics vă va arăta exact cât de departe parcurg vizitatorii în fiecare dintre paginile de pe site-ul dvs. web. În timp ce poate doriți să credeți că vizitatorii dvs. citesc fiecare cuvânt al articolelor dvs., există șanse mari ca un număr considerabil să renunțe la paginile dvs. înainte de a ajunge la sfârșit – oricât de bine sunt scrise..

Să știți unde au citit majoritatea vizitatorilor dvs. în paginile dvs. este foarte important. Înarmat cu aceste informații, puteți apoi poziționați-vă apelurile la acțiuni în locațiile care vor primi cele mai multe vizualizări, oferind în același timp vizitatorilor dvs. posibilitatea de a citi conținutul dvs. înainte de a fi prezentat cu o propunere – indiferent dacă este vorba de un link pentru a vă cumpăra produsul, a vă abona la serviciile dvs. sau a unei alte acțiuni.

SumoMe Add Maps Maps

Aplicația Heat Maps vă oferă câteva informații similare pe care să le utilizați pentru a vă optimiza site-ul. Prin faptul că puteți vedea cu ușurință pe ce linkuri faceți clic pe vizitatorii dvs. și care nu sunt, puteți crește numărul de vizitatori care ajung în paginile dvs. cele mai importante, făcând modificările necesare.

De asemenea, atunci când utilizați instrumente de mapare a căldurii, este întotdeauna interesant să descoperiți elementele de pagină pe care vizitatorii dvs. fac clic pe linkurile care nu sunt link-uri. Prin adăugarea de link-uri către acele zone pe care se face clic, puteți devia mai ușor mai mulți vizitatori către paginile pe care le caută.

Noțiuni introductive cu SumoMe

Pluginul gratuit poate fi instalat direct de pe site-ul dvs. web. Apoi, după ce a fost activat, va trebui să vă înregistrați site-ul pentru a vă solicita contul gratuit – din fericire, acest lucru durează doar câteva clicuri și minute din timpul dvs..

SumoMe Add Plugin

Acum, din partea frontală a site-ului dvs. web, puteți faceți clic pe pictograma plutitoare pentru a vizualiza aplicațiile sau modulele disponibile. În magazinul Sumo, aplicațiile sunt împărțite în funcție de tip, incluzând atât opțiunile gratuite, cât și cele premium.

Magazinul SumoMe

Puteți alege apoi ce aplicații să activeze pe site-ul dvs. După care, puteți accesa opțiunile de personalizare pentru a configura aplicația pentru site-ul dvs. web.

Opțiuni premium

În timp ce SumoMe include un set impresionant de instrumente gratuite care pot crește cantitatea de trafic pe care o primește site-ul dvs., precum și creșterea listei de e-mailuri, există și câteva upgrade-uri premium disponibile..

Deși acestea sunt accesorii opționale, merită luat în considerare actualizarea SumoMe Starter. Acest lucru se datorează faptului că vă oferă opțiunea de ascunzând pictograma plutitoare de vizitatorii tăi. Această taxă lunară de 10 dolari vă oferă acces și la asistență prin e-mail premium, în cazul în care aveți nevoie vreodată de ajutor cu site-ul dvs. web.

După ce pluginul s-a dovedit și te-a ajutat fie să-ți crești lista, fie să generezi mai multe afaceri, poți lua în considerare actualizarea la opțiunile premium..

Concluzie

Se pare că aplicațiile SumoMe sunt utilizate pe peste 2 milioane de site-uri web, inclusiv unele nume de uz casnic, cum ar fi Airbnb și Social Media Examiner.

Acest lucru înseamnă nu numai că este foarte puțin probabil ca acest produs să dispară, ci și că dezvoltatorii sunt capabili să colecteze cantități imense de date despre modul în care aplicațiile sunt utilizate. Acest lucru le spune ce modele de forme și configurațiile butoanelor duce la cele mai mari rate de conversie. Această informație permite dezvoltatorilor să continue să modifice aplicațiile lor pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune de la acestea.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga gratuit formularele de înscriere prin e-mail de conversie la site-ul dvs. gratuit, atunci suita de aplicații SumoMe este o opțiune puternică care continuă să devină mai utilă pe măsură ce trece timpul.

Află mai multe despre SumoMe astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map