Cum să îmbunătățiți securitatea site-ului dvs. WordPress fără să instalați mai multe pluginuri

Indiferent dacă rulați site-ul dvs. ca un proiect amuzant, ca entitate comercială sau undeva între ele, păstrarea acestuia în siguranță ar trebui să fie una dintre prioritățile dvs..


Deși există o mulțime de plugin-uri destinate să îmbunătățească securitatea site-ului dvs. WordPress, dacă sunteți ceva ca mine, atunci site-ul dvs. web creează deja sub greutatea unei biblioteci în creștere de suplimente și extensii..

Cum să îmbunătățiți securitatea site-ului dvs. web fără plugin-uri WP

Deci, dacă doriți să consolidați securitatea site-ului dvs. WordPress fără să instalați alte plugin-uri WordPress, atunci acest articol vă oferă câteva sfaturi acționabile care vă pot ajuta să faceți exact asta.

Asigurați-vă plugin-uri & Temele sunt actualizate

Actualizări WordPress

Să începem cu cele mai de bază sfaturi, dar poate cel mai important: păstrarea software-ului WordPress, precum și orice teme și plugin-uri la zi.

Fiecare plugin și temă care este instalat pe site-ul dvs. WordPress este o posibilă rută către partea din spate a blogului și a codului și bazei de date de bază pentru cei cu intenție rău intenționată. Asta nu înseamnă că toate pluginurile și temele prezintă un risc pentru securitate, ci doar uneori apar defecte. Când o fac, dezvoltatorii încearcă să rezolve aceste probleme, eliberând actualizări la codul lor.

Prin urmare, asigurându-vă că toate componentele site-ului dvs. web sunt la zi, puteți face foarte mult minimizați riscul ca site-ul dvs. să fie hacked printr-o vulnerabilitate într-un plugin sau o temă pe care o utilizați, sau chiar prin software-ul WordPress în sine.

Conectându-vă în mod regulat în zona de administrare a site-ului dvs. WordPress, puteți rămâne la curent cu actualizările disponibile. Datorită pictogramei utile care este afișată pe tabloul de bord, puteți vedea rapid dacă există actualizări disponibile. WordPress include chiar și abilitatea de a se actualiza automat, și lăsarea acestei funcții activate este o idee bună pentru majoritatea utilizatorilor.

Consolidăți numele de utilizator și parola combinată

Un alt mod în care hackerii pot avea acces la site-ul dvs. web este să vă ghiciți numele de utilizator și parola. Fie că fac acest lucru manual sau folosind software-ul pentru a introduce cât mai multe combinații, puteți îmbunătăți securitatea site-ului dvs. WordPress, asigurându-vă că numele de utilizator și parola alese nu sunt ușor de ghicit.

Cont de utilizator Admin

Primul loc pentru a începe este schimbarea numelui de utilizator al contului de administrator pentru site-ul dvs. web. Multe site-uri WordPress folosesc pur și simplu „admin” ca nume de utilizator pentru acest cont puternic care controlează toate aspectele site-ului dvs. web. Dacă site-ul dvs. web utilizează acest nume de utilizator, atunci le oferiți hackerilor o pornire primordială în crearea acestui combo.

Ștergeți contul de utilizator Admin

Prin urmare, schimbarea numelui de utilizator pentru acest cont este o idee minunată. din pacate nu puteți redenumi pur și simplu contul prin ecranul profilului de utilizator. Deci, mai degrabă decât să efectuați această modificare prin baza de date WordPress, cea mai simplă abordare este de a crea pur și simplu un nou cont de administrator cu un nume de utilizator mai obscur, apoi conectați-vă la tabloul de bord WordPress cu acel cont, înainte de a șterge contul de utilizator admin original..

Ștergeți conținutul utilizatorului

Nu este nevoie să vă faceți griji pentru pierderea conținutului la ștergerea unui cont de utilizator. Pur și simplu reasignați-l noului utilizator după ce ați apăsat butonul de ștergere.

Utilizarea o parolă sigură este următorul pas în acest proces. Utilizarea cât mai multor tipuri de caractere diferite, cum ar fi numere, litere și caractere speciale, este cheia aici. Prin utilizarea unui instrument puternic de generare a parolei, puteți veni cu câteva combinații destul de avansate, care vor fi greu de crăpat de oricine. Singurul dezavantaj este că astfel de parole sigure sunt greu de reținut; pentru a depăși acest lucru, puteți lua în considerare utilizarea unui manager de parole, cum ar fi LastPass sau 1Password.

O altă bucată de bune practici este să examinați și eliminați periodic orice cont de utilizator inactiv pe site-ul dvs. web.

Păstrați-vă numele de utilizator privat

Un alt pas pe care îl puteți face este să faceți ascundeți numele de utilizator de vizitatori. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să schimbați câmpul „Afișați numele public ca” din profilul utilizatorului în altceva decât numele de utilizator de conectare.

Numele de utilizator public

Acum, cititorii dvs. vor vedea acest nume, în loc de numele dvs. de utilizator real, alături de fiecare postare pe care ați scris-o pe blogul dvs..

Modificați adresa URL a paginii de conectare WordPress

Unul dintre motivele principale pentru care hackerii le place să urmeze site-urile WordPress este popularitatea acestui software. Deoarece hacking-ul cu forțe brute poate fi un joc de numere, cu cât puteți ataca mai multe site-uri, cu atât vor fi mai mari șansele dvs. de succes.

În mod implicit, paginile de conectare pentru toate site-urile WordPress pot fi găsite la aceeași adresă URL sau adresă (http://yourdomain.com/wp-login.php). Cu toate acestea, prin schimbarea adresei URL a paginii de conectare puteți pune un obstacol suplimentar în fața oricăror amenințări la adresa securității site-ului dvs. web. În timp ce această abordare este de obicei nu va depăși un atac susținut pe site-ul dvs. web, este posibil să fie suficient pentru a lăsa vizitatori individuali care adulmecă în jurul site-ului dvs. web.

In timp ce folosind un plugin poate face ca procesul de schimbare a adresei URL a paginii de conectare WordPress să fie relativ neperformant și simplu, făcând acest lucru manual nu ar trebui să depășească majoritatea utilizatorilor. Acest post pe forumurile de sprijin WordPress oferă câteva sfaturi despre obscurizarea paginilor de conectare WordPress fără un plugin.

Alegerea unei gazde web focalizate pe securitate

Alegerea unei gazde web pentru site-ul dvs. WordPress care are un angajament puternic pentru securitatea site-ului poate lua cele mai multe responsabilități de pe mâinile dvs. atunci când vine vorba de păstrarea site-ului dvs. web protejat.

Nu numai că o gazdă bună poate avea grijă să mențină software-ul WordPress actualizat, să păstreze departe hackerii și alte amenințări la adresa securității, dar vă pot sprijini și în restaurarea site-ului dvs. web, în ​​cazul în care ceva nu merge bine..

Deși nu există un singur răspuns la întrebarea cine este cel mai bun gazdă web WordPress, verificând arhiva noastră de recenzii, puteți găsi cea mai bună gazdă a site-ului WordPress pentru nevoile dvs..

Concluzie

Sperăm că acum aveți câteva sfaturi acționabile pe care le puteți pune în practică astăzi pentru a întări securitatea site-ului dvs. WordPress.

Software-ul WordPress nu este în mod inerent nesigur, dar popularitatea a ajutat-o ​​să devină o țintă atractivă pentru hackeri. Cu toate acestea, urmând acești pași și devenind mai proactiv în ceea ce privește securitatea site-ului dvs. web, puteți să vă aflați cu un pas înaintea hackerilor și să faceți efortul de a avea acces la site-ul dvs. mai multe probleme decât în ​​valoare.

Dacă aveți sfaturi, sfaturi sau întrebări cu privire la îmbunătățirea securității unui site web WordPress fără a vă baza pe pluginuri, vă rugăm să le împărtășiți mai jos în comentarii..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map