Căutați un constructor puternic de site-uri WordPress gratuit? Încercați straturi

Când vine vorba de instrumente care permit non-dezvoltatorilor să personalizeze aspectul site-ului lor web, utilizatorii WordPress sunt răsfățați la alegere. Există nenumărate pluginuri și teme disponibile care vă permit să modificați aproape fiecare aspect al site-ului dvs. web. Layers este cel mai recent constructor de site-uri WordPress de pe bloc și este 100% gratuit!


Straturi WordPress - Instrument gratuit pentru constructor de site-uri

De la simpla schimbare a culorilor, fonturilor, logo-urilor și granițelor, până la crearea de șabloane personalizate pentru postările și paginile dvs. și chiar revizuirea întregului aspect și design al site-ului dvs., există un instrument care vă poate ajuta..

Cu toate acestea, cu atât de multe instrumente diferite de site-uri web și de creatoare de pagini disponibile pentru WordPress, poate fi greu de știut care să alegeți. O opțiune populară, care face o treabă excelentă de a permite non-codificatorilor să își facă cu adevărat propriul site web WordPress, este straturi, tema de constructor gratuit din Obox Themes.

Așadar, dacă căutați sau o modalitate de a face schimbări – mici sau mari – pe site-ul dvs. WordPress, fără a atinge o linie de cod, atunci acest ghid pentru constructorul de site-uri Layers vă va arăta ce este posibil.

Cum vă pot ajuta straturile să creați site-ul pe care l-ați dorit întotdeauna

Straturile sunt disponibile ca o temă WordPress de sursă deschisă, care poate fi descărcată gratuit. Dacă aveți îndoieli cu privire la cât de util ar putea fi un instrument de construire a site-urilor gratuite, consultați unele dintre aceste documente site-uri demo care au fost create cu straturi să-ți odihnești rezervările.

Site demonstrativ straturi

Interfață intuitivă pentru personalizarea site-urilor web

Una dintre atracțiile cheie ale straturilor este că a fost construit modul WordPress. Rezultatul este că caracteristicile și controalele sale integrați-vă perfect cu restul site-ului. Acest lucru îl face să se simtă ca o parte a WordPress, mai degrabă decât un supliment terț.

Atunci când îți desfășori activitatea de personalizare și de creație, toată acțiunea se desfășoară prin interfața personalizată personalizată cu tema WordPress. Cu excepția unei teme WordPress obișnuite, unde puteți modifica fonturile, culorile de fundal și alte câteva elemente ale site-ului dvs., Layers vă permite să mergeți în oraș pe întregul design al site-ului dvs..

Personalizatorul straturilor

În timp ce lucrezi, obțineți o previzualizare live a site-ului dvs. web. Acest lucru este excelent, deoarece întregul proces de personalizare a designului și a aspectului este mult mai rapid și mai intuitiv.

Widgets personalizate și blocuri de conținut

Straturile se lipesc de o structură destul de convențională pentru machete: rânduri, care pot fi populate cu widgeturi și blocuri de conținut.

Widgets pentru straturi

Cu toate acestea, pe lângă faptul că este în măsură să insereze orice widget care este activ pe site-ul dvs. web în layout-urile dvs. personalizate, straturile includ și o bună selecție proprie widget-uri și blocuri de conținut.

Aceasta include: detalii de contact și hărți, un glisor și liste de postări. Există, de asemenea, un widget conținut personalizat, care vă permite să introduceți text, imagini, coloane, butoane și multe altele, chiar în aspectele dvs..

Modul de contact straturi

Fiecare modul sau widget are apoi propriul set de opțiuni și setări de personalizare. Aceste controale facilitează accesarea fiecărui bloc de conținut arata exact asa cum vrei. Utilizatori mai avansați pot face clic și pe butonul corespunzător pentru a afișa CSS-ul de bază. Acest CSS poate fi apoi editat direct pentru un control și mai mare.

Straturi CSS personalizate

Personalizați totul

Prin interfața personalizatoare a temelor, puteți personaliza cu ușurință aproape fiecare aspect al site-ului dvs. web. Aceasta include setări la nivel de site, cum ar fi logo-ul și titlul site-ului, meniurile de navigare, unde să afișeze barele laterale și ce fonturi să folosească. Straturile includ, de asemenea, integrarea fonturilor Google, oferind acces la sute de fonturi.

Straturi Sidebars

Modificarea aspectului antetului și a decide dacă să fie lipicios sau nu este la fel de ușor ca să faceți clic pe un buton. Zona de subsol poate fi, de asemenea, ușor personalizată pentru a include câte zone de widget-uri trebuie.

Excelent pentru noii utilizatori WordPress

După ce ați activat tema Straturi de pe site-ul dvs. web, veți fi prezentat cu un progres rapid al principalelor caracteristici a constructorului, arătând cum poți începe cât mai repede. Acest lucru vă ajută să faceți Straturile o alegere excelentă pentru cele care sunt noi pentru personalizarea site-ului sau WordPress în general.

Straturi Noțiuni introductive

Videoclipurile și instrucțiunile scurte și la obiect vă ajută să faceți cunoștință rapid cu aspectele cheie ale straturilor.

Șabloane pre-construite de înaltă calitate

Deși sunteți liber să porniți de la zero și să vă construiți site-urile și paginile de la început, Layers include o selecție de șabloane pre-construite de înaltă calitate. Aceste șabloane sunt potrivite, dar sunt și ele perfect pentru personalizare și folosind drept bază pentru proiectarea site-ului dvs. web.

Șabloane de straturi

În prezent există șapte șabloane din care să alegeți. Aceasta include o pagină de contact, o pagină de destinație, o pagină de portofoliu și câteva modele de pagini de pornire diferite. Fiecare este pregătit pentru a vă personaliza și adăuga propriul conținut.

Truse de stil, extensii și teme pentru copii

Șabloane de straturi

Pe lângă toate caracteristicile care vin cu straturi din cutie, există o serie de suplimente premium disponibile. Acestea au cea mai mare parte sub formă de schiuri de stil, teme pentru copii, și extensiile.

Temele pentru copii sunt șabloane pre-construite sau teme care facilitează aplicarea rapidă a unui nou design pe site-ul dvs. web bazat pe straturi. Apoi, aveți libertatea de a personaliza tema copilului, utilizând funcționalitatea straturilor.

Straturi Tema copilului

Trusele de stil pe de altă parte, sunt un colecție de setări de design și aspect, completat cu conținut demo. Aceste kituri de stil pot fi descărcate și apoi aplicate pe site-ul dvs..

Utilizatorii de straturi își pot crea propriile lor schiuri de stil sau skins și apoi le pot distribui pentru a fi utilizate pe alte site-uri web care rulează Layers. Acest lucru înseamnă că nu numai că puteți folosi kituri de stil create de alți designeri, dar puteți utiliza această caracteristică pentru a vă reutiliza cu ușurință propriile creații pe alte site-uri web pe care lucrați.

Extensiile pentru straturi vă permit să introduceți mai mult conținut în machete. niste exemple de tip de extensii care sunt disponibile includ: tabele de prețuri, diagrame și grafice, conținut de comerț electronic, cursoare și multe altele.

Deși aceste suplimente sunt upgrade-uri premium, Layers este încă perfect funcțional fără ele. Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți timp sau să adăugați o caracteristică nouă pe site-ul dvs. web, aveți opțiunea de a face acest lucru în funcție de dvs..

Design mobil prim-receptiv

Site-ul web pe care îl construiți cu Layers va fi complet mobil-mobil. Indiferent pe ce dispozitiv accesează vizitatorii site-ului dvs., nu ar trebui să aibă nicio problemă în vizualizarea conținutului dvs. Straturile erau creat primul mobil, înainte de a fi extins pentru a acoperi ecrane de tablete, laptop și desktop mai mari.

Straturi mobile sensibile

Cu Google, acum evaluează site-urile în funcție de mobilitatea acestora, atunci când decide unde să le plaseze în paginile de rezultate ale motorului de căutare, nu a fost niciodată mai important să te asiguri că site-ul tău răspunde pe deplin..

Straturi WordPress: Gânduri finale

Este adevărat că este posibil ca straturile să nu aibă la fel de multe funcții sau setări ca cele mai avansate instrumente de construire a paginilor premium pentru WordPress. in orice caz, este mai bine decât o mulțime de concurență – chiar și opțiunile plătite – și face foarte ușor pentru oricine, fie să personalizeze șabloanele incluse, fie să creeze propriul design al site-ului de la zero.

Interfața prietenoasă, combinată cu cantitatea impresionantă de control pe care o obțineți asupra multor aspecte vizuale ale site-ului dvs. web, lucrează împreună pentru a face acest lucru Strat un instrument de construire a site-urilor WordPress foarte recomandat, ceea ce doar se întâmplă să fie liber.

Încercați straturile acum

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map