Pornirea propriului dvs. blog de frumusețe pentru mai puțin de 100 de dolari – pași nesimțit de simpli și ușor

Nișa de înfrumusețare este amuzantă și captivantă. Industria în sine este extrem de dinamică, deci tendințele sunt în continuă evoluție, iar subiectele sunt mereu în schimbare.


Dacă sunteți entuziasmat de produse cosmetice, sănătate generală, piele, coafuri, produse de înfrumusețare și modă, atunci puteți să vă creați un loc online cu un blog de frumusețe.

cum să pornești un blog de frumusețe cu sub 100 USD

De ce începe un blog de frumusețe?

Nu trebuie să aveți o diplomă de scriere sau o pregătire profesională începe-ți propriul blog de frumusețe.

De fapt, multe dintre cele mai populare bloguri online sunt create de oameni care pur și simplu scriu despre ceea ce îi excită cel mai mult și își actualizează cititorii în mod constant cu postări informative și ingenioase.

Există multe beneficii de a avea propriul blog. În primul rând, puteți obține un venit decent prin reclame și conexiuni cu companii de modă și frumusețe.

De asemenea, vă puteți conecta cu comercianții cu amănuntul de produse de înfrumusețare pentru a vă permite să obțineți un venit suplimentar.

Există, de asemenea, mulți blogger-uri de frumusețe care sunt trimise produse pentru testare și recenzii, uneori chiar înainte ca produsele să lovească magazinele.

Acest lucru vă permite să fiți expus la cele mai recente tendințe din industria frumuseții, un mare avantaj dacă doriți să deveniți o autoritate în această nișă.

Înainte de a începe

Este important să se facă brainstorms chiar la debut. Când inspirația te lovește, stai jos și decide ce aspect al industriei frumuseții ai vrea să faci blog. Apoi, faceți o listă cu postările pe care poate doriți să le scrieți.

Cea mai importantă întrebare pe care ți-o poți pune este: „Dacă aș fi propriul meu cititor de blog, ce m-ar interesa să citesc?”

Gândiți-vă, de asemenea, la diferitele „subcategorii” prin care puteți roti. De exemplu: Recenzii despre produs, Produsul zilei, Sfaturi de schimbare și Lucrări aleatorii.

Urmăriți în sus, priviți în jur alte bloguri și observați lucrurile care vă plac și care nu vă plac în ceea ce privește conținutul, temele, stilul de scriere și aspectul general.

Nu copiați desigur pe nimeni, dar căutând în jur vă va ajuta să generați sucurile creative și să aveți câteva idei despre modul în care blogul dvs. poate fi diferit.

Gândiți-vă, de asemenea, la cum să adăugați media la postările dvs., cum ar fi videoclipuri sau fotografii. Te-ar ajuta dacă ai o cameră de înaltă definiție care surprinde fotografii clare, precum și un software de editare foto pentru corectarea și decuparea culorilor.

De asemenea, luați în considerare frecvența de înregistrare a țintei. Ți-ar plăcea sau poți posta în fiecare zi, o dată pe săptămână sau la fiecare 3 zile? Rețineți că, indiferent de frecvența pe care o decideți, este important să postați periodic.

Îți vei pierde cititorii cu ușurință dacă postarea ta este inconsistentă. De fapt, ar fi mai ușor dacă puteți scrie postări în avans, atunci doar „programați-le” pentru datele viitoare.

Acum, cum câștigi bani? Există câteva modalități de a-ți monetiza blogul. Cel mai popular mod este prin Google Adsense – puteți obține venituri atunci când telespectatorii fac clic pe anunțurile de pe blogul dvs..

The Nitty-Gritty Stuff – Pași simpli pentru a-ți crea propriul blog de frumusețe

Pentru a rezuma, există 4 pași simpli pentru a începe un blog de frumusețe:

 1. Alegeți un furnizor de găzduire web
 2. Obțineți un nume de domeniu
 3. Instalați WordPress
 4. Înfrumusețează-ți blogul despre frumusețe

Dar înainte de a trece la acești pași, haideți să vorbim mai întâi despre găzduire – dacă alegem o găzduire gratuită sau plătită.

Ceea ce în lume este gazduire gratuită?

Dacă aceasta este prima dvs. acțiune de blogging, ați face bine să începeți cu un furnizor gratuit de hosting de bloguri. Găzduirea gratuită înseamnă că puteți începe blogul dvs. fără să plătiți nimic prin intermediul unui furnizor de hosting. Cele mai bune exemple sunt blogger.com și wordpress.com.

De ce să alegi găzduire gratuită?

Cel mai bun avantaj pentru a utiliza blog-ul gratuit de găzduire este, desigur, nu va trebui să cheltuiți nimic pentru a începe. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru un cont și sunteți gata să mergeți.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la utilizarea cardului dvs. de credit pentru taxe lunare sau anuale.

Găzduirea gratuită de bloguri este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă nu aveți puțină experiență în proiectarea web. Majoritatea furnizorilor de găzduire de bloguri gratuite, cum ar fi WordPress.com, au șabloane de blog-uri pregătite.

Nu trebuie decât să alegeți tema preferată, apoi să tastați prima postare. De asemenea, aveți voie să vă personalizați blogul până la un anumit punct.

Dezavantajele

Cel mai mare dezavantaj al găzduirii de bloguri gratuite este că nu dețineți acest domeniu. URL-ul dvs. va fi întotdeauna ca „beauty.wordpress.com”, în loc de „beauty.com”.

Deși a fi un sub-domeniu poate fi suficient de bun pentru cei care abia încep, veți găsi mai dificil să vă extindeți blogul dacă doriți să fiți recunoscuți ca autoritate în nișa de înfrumusețare sau când doriți să vă creați propriul dvs. numele sau marca.

Un alt dezavantaj al utilizării serviciilor gratuite de găzduire pe blog este faptul că există opțiuni limitate în ceea ce privește personalizarea. Cu o găzduire gratuită pe blog, puteți modifica temele, machete, culori și fonturi, dar nu vă puteți aștepta la o mulțime de funcționalități pe site-ul dvs..

De asemenea, va trebui să te lupți cu o mulțime de anunțuri pe blogul tău.

Alegerea Gazduirii Plătite

Dacă ați început blogul dvs. folosind găzduire gratuită și ați câștigat o urmare decentă, vă puteți extinde prin mutarea blogului dvs. către o găzduire plătită.

Iată care sunt avantajele:

 • Domeniul propriu – unul dintre cele mai bune avantaje atunci când alegeți găzduirea blogului premium este deținerea numelui sau a domeniului blogului dvs. De ce este important acest lucru? Deținerea domeniului facilitează reținerea adresei site-ului. Puteți, de asemenea, să vă stabiliți blogul pentru a face personal branding și pentru a genera bani, ar fi mai ușor.
 • Propriul dvs. e-mail – toți furnizorii de găzduire cu plată vă permit una sau mai multe adrese de e-mail personalizate. De exemplu, dacă domeniul dvs. de blog este „beauty.com”, puteți avea o adresă de e-mail, cum ar fi [Email protected] sau [Email protected].În acest fel, nu va trebui să folosiți adresa personală de Gmail sau Yahoo atunci când corespundeți cu urmăritorii dvs. Puteți configura, de asemenea, răspunsuri automate în scopuri de comunicare și marketing.
 • Ușor de utilizat Website Builder– în timp ce găzduirea premium este folosită mai ales de dezvoltatorii de site-uri cu experiență, un începător cu zero cunoștințe de codificare îl poate utiliza. Datorită constructorilor de site-uri web incluse în pachetele de găzduire, puteți crea blogul dvs. de frumusețe doar făcând clic și glisând elemente. Cel mai bun lucru în acest sens este că puteți personaliza complet site-ul dvs. cu mai multe funcționalități, teme, machete și scheme de culori pentru a se potrivi cu preferințele și branding.
 • Fără reclame—Pentru că ați plătit pachetul de găzduire, blogul dvs. va fi complet gratuit de reclame, în afară de cele pe care le-ați propus.
 • Plugin-uri și widget-uri— Gazduirea cu bloguri plătite vă permite să îmbunătățiți capacitatea de utilizare și funcționalitatea site-ului dvs. prin intermediul pluginurilor, aplicațiilor și widget-urilor. Puteți adăuga, de asemenea, fluxuri și galerii de imagini din conturile de social media.
 • Monetizează-ți blogul – mulți furnizori de găzduire gratuită afirmă în termenii și condițiile lor că nu puteți să vă monetizați blogul, ceea ce înseamnă că nu vă puteți oferi spațiul pentru anunțuri. De asemenea, Google Adsense nu acceptă bloguri găzduite gratuite pentru generarea de bani.

Până acum, ar trebui să poți determina ce opțiune de găzduire să alegi. Pentru găzduire premium, sunt multe dintre care să alegeți și este foarte recomandat să verificați recenziile pentru furnizorul de hosting pe care îl alegeți, astfel încât să știți dacă va satisface bugetul și nevoile dvs. de găzduire.

Rețineți că, atunci când cumpărați un pachet de găzduire, acesta vine în mod normal cu o înregistrare a unui nume de domeniu. Nu va trebui să cumpărați un nume de domeniu, așa că nu va trebui să cheltuiți mai mult.

Acum că aveți o idee despre găzduire, să vorbim despre alegerea numelui dvs. de blog și obținerea unui nume de domeniu.

Alegerea unui nume de domeniu minunat

Da, acesta poate fi un pas provocator. Numărul mare de opțiuni poate fi o sursă de confuzie. Iată câteva sfaturi care să vă ajute:

 • Combinați cuvintele preferate care coincid cu industria frumuseții. Întreabă-te: ce te încântă de nișa frumuseții? Care este personalitatea ta și cum se conectează la interesul tău pentru blogging? Care sunt cuvintele tale preferate? Care sunt hobby-urile tale? Ce subiecte ai dori să acoperi în blogul tău? Ce cuvinte ar descrie cel mai bine blogul tău?
 • Brainstorm și notează cuvintele asociate cu marca sau tema. Scrie în jos tot ce-ți vine în minte. Puteți folosi apoi un tezaur și puteți scrie alte cuvinte înrudite. Veți avea acum o bancă de cuvinte din care puteți alege.
 • Sortează opțiunile, selectează și stabilește ce merge bine împreună. Puteți ruga alte persoane să citească ceea ce ați selectat până acum și, de acolo, să le alegeți pe cele care pot fi pronunțate cu ușurință.
 • Accesați GoDaddy sau Namecheap și verificați dacă sunt disponibile cele listate. Numele de domenii scurte, cu 2 silabe, sunt întotdeauna mai bune. Nu folosiți cele care au liniuțe (example-beauty.com) deoarece acestea sunt greu de reținut.

Sfaturi suplimentare

Păstrează-l întotdeauna scurt, dulce și simplu. Numele blogului tău ar trebui să fie exact același cu adresa URL, astfel încât să nu existe confuzii. Joacă-te pe cuvinte și folosește-le pe cele înțelepte. Numele blogului trebuie să fie ușor de reținut, de scris și de pronunțat.

Instalarea WordPress

După ce v-ați înregistrat pentru un plan de găzduire și un nume de domeniu, va trebui să utilizați cea mai prietenoasă platformă de blog care există – WordPress.

WP este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, care ajută bloggerii să își gestioneze conținutul cu ușurință, cum ar fi adăugarea de postări noi, modificarea acestora, actualizarea și ștergerea conținutului și personalizarea acestuia pentru a-l face mai frumos.

Nu va trebui să cheltuiți în plus cu WordPress, deoarece este adesea inclus în cele mai de bază pachete de găzduire web. Instalarea este corectă, dar vă vom arăta cum să o faceți pas cu pas.

În acest scop, vom folosi BlueHost ca exemplu (dacă aveți nevoie de ajutor pentru înregistrarea la Bluehost, atunci consultați acest ghid pas cu pas)

Pasul 1: Conectați-vă la noul dvs. cont BlueHost și apoi faceți clic pe „Gazduire”. Căutați panoul Builders de site-uri, iar mai jos veți găsi WordPress.

Pasul 2: Faceți clic pe „Instalare”. Veți fi adus pe o altă pagină. Selectați domeniul, apoi faceți clic pe „Verificare domeniu”.

Pasul 3: Bifați opțiunea „Am citit termenii și condițiile”, apoi apăsați pe „Instalare acum”.

Pasul 4: Va apărea o casetă care spune „Instalăm WordPress pentru tine”. Așteptați 2 – 5 minute pentru ca procesul să se finalizeze. Odată terminat, faceți clic pe „Vizualizați procesele”, apoi pe „Vizualizați datele de acreditare”.

Pasul 5: Va trebui să introduceți detaliile de conectare pe pagina următoare. Faceți clic pe „Adresa URL”, apoi introduceți numele de utilizator și parola.

Instalarea dvs. WordPress este completă și, până acum, v-ați construit oficial blogul de frumusețe cu suma de 100 USD.

Fa-ți frumos blogul tău de frumusețe

Deci, acum conduci un blog de frumusețe. Ar trebui să nu spunem că șablonul tău trebuie să fie frumos – o reflectare destul de bună a nișei tale. În funcție de gustul și stilul dvs., puteți merge pentru o temă minimalistă sau puteți alege un șablon cu adevărat colorat.

Important este să vă păstrați aspectul organizat și curat. Cititorii dvs. ar trebui să poată găsi cu ușurință informațiile pe care le caută. Dacă intenționați să puneți o mulțime de fotografii, utilizați imagini de înaltă calitate.

Există tone de teme gratuite WordPress, în afară de ceea ce vedeți în tabloul de bord WP. Dacă încă nu puteți cumpăra teme premium WordPress, accesați www.wordpress.org/themes și căutați teme WordPress legate de frumusețe.

O altă opțiune, recomandată deoarece nu trebuie să petreci prea mult timp cu personalizarea designului și aspectul și senzația este să mergi cu un Tema WordPress de frumusețe premium de la themeforest.net (costă în jur de 50 USD).

Instalarea unei teme este o adiere. Doar faceți clic pe „Aspect”, apoi faceți clic pe „Teme”, alegeți „Adăugare nouă”, selectați tema dvs., apoi faceți clic pe „Încărcare temă”. Atât temele gratuite, cât și cele premium vin cu instrucțiuni detaliate despre cum să începeți.

Gânduri finale

Desfășurarea unui blog de frumusețe este o aventură plină de satisfacții și provocatoare. Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le rețineți sunt dăruirea, consecvența și pasiunea. Nu vă așteptați că va fi un hit peste noapte.

Este nevoie de timp pentru a construi un număr mare de cititori. Ai răbdare și lasă-ți frumoasa pasiune să strălucească în blogul tău, iar recompensele vor fi grozave.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map