Pornirea unui blog este ușor cu Softaculous

Softaculous 1 Faceți clic pe software de instalareExistă practic două tipuri de webmasteri. Există cei cărora le plac lucrurile făcute repede și cât mai automatizate. Celălalt fel sunt cei cărora le place să facă lucrurile într-un fel mai manual, manual.


În funcție de ce parte a gardului în care stai, poți fi sau nu un fan al suplimentului tău de software de cpanel de găzduire web cunoscut sub numele de Softaculous.

Softaculous este un 1-clic software de instalare și este anunțat în majoritatea cursurilor și programelor de blog-uri de pe net ca fiind cel mai bun prieten chiar și cel mai nou dintre creatorii de site-uri web, datorită ușurinței cu care permite oricui să inițieze o prezență online.

Cu un milion de utilizatori finali raportați că au fost mulțumiți de funcțiile sale de instalare de la înființare, nu este de mirare că instalatorul trăiește printr-o etichetă atrăgătoare.

Nu toată lumea este de acord, însă, că este la fel de fantastic pe cât pare. În această postare pe blog, vom dezvălui lucrările lui Softaculous și dacă merită hype-ul pe care îl sugerează titlul său.

Softaculos în Cpanel

Softaculous este un program de instalare automată script care este utilizat pe serverele panoului de control pentru găzduire web. 99,9% dintre gazdele web oferă Softaculous, inclusiv HostGator și Bluehost în controlpanel.

Nu este ușor să ratați biblioteca de scripturi, care este reprezentată de o pictogramă rotundă zâmbitoare, care se află în categoria de software (sau undeva similar) din cPanel-ul dvs. de hosting.

Funcția răsunătoare a Softaculous este că permite instalarea unui singur clic a aplicațiilor pe site-ul utilizatorului. Aceste aplicații includ, dar nu se limitează la;

 • Crearea de bloguri (cum ar fi WordPress)
 • Sisteme de gestionare a conținutului
 • Galerii de imagini
 • Liste de e-mail și alte aplicații de trimitere
 • Comerț electronic & Coșurile de cumpărături
 • Colegii de discuții

Direcționarea principală a aplicațiilor open-source, această listă depinde de ceea ce fiecare gazdă web specifică a instalat pentru instalare. Această listă poate fi găsită cu ușurință făcând clic pe pictograma Softaculous, apoi selectând pur și simplu cea pe care doriți să o instalați, apoi urmând nasul dvs..

Se spune că instalarea aplicațiilor împovărătoare a devenit o sarcină aproape banală odată cu introducerea Softaculous.

Funcțiile Done-for-you includ crearea bazei de date, copierea fișierelor, reglarea permisiunilor și configurarea fișierelor de configurare.

De asemenea, permite o actualizare rapidă a aplicațiilor web la cele mai recente versiuni pentru a vă proteja de atacurile cu defecte de securitate. Pentru a face acest lucru, este important ca gazda dvs. web să fi actualizat mai întâi software-ul Softaculous, sau nu veți putea face același lucru pentru scripturile dvs., cu excepția cazului în care îl faceți manual.

Cel mai mare beneficiu oferit de Softaculous pentru majoritatea proprietarilor de site-uri care nu au o atenție tehnică este ușurința de utilizare și rapiditatea cu care oricine poate instala rapid un blog.

instalator de wordpress softaculous

Nu toată lumea este fan, însă. Cei mai experimentați webmasteri dintre noi au oferit mai multe argumente pentru a nu folosi niciodată instrumentul pentru a instala WordPress și alte scripturi. Îngrijorările exprimate despre Softaculous pot fi rezumate după cum urmează;

 • Update Timing Delays – cea mai recentă versiune a oricărui script ajunge la Softaculous ca o actualizare la câteva zile după lansare, lăsând blogurile expuse defectelor de securitate..
 • Capacități de învățare reduse – instalarea automată a scripturilor php anulează necesitatea de a învăța manual sarcina, ceea ce altfel ar crește conștientizarea utilizatorului cu privire la modul de a face modificări benefice și depanare a problemelor..
 • Limitări ale bazelor de date – bazele de date nu pot fi personalizate în timpul instalării.
 • Setări de instalare ocolite – Softaculous direcționează utilizatorul către scriptul instalat, ocolind opțiunile de setări care ar fi disponibile în timpul unei instalări manuale.

Prin procesul său de instalare la cheie, Softaculous a fost la curent cu numele său atât pentru webmaster-uri cu experiență, cât și pentru creatorii de site-uri începători care doresc să-și taie dinții pe piața online.

Instalarea rapidă, ușurința accesului și simplu de utilizat, instalatorul auto pentru scripturi open source a schimbat ritmul și progresul cu care site-urile web populează acum spațiile web, împreună cu o interfață prietenoasă cPanel..

Argumentele contrare, totuși, faptul că Softaculous a împiedicat mai mult decât a ajutat publicul webmaster, își au locul în măsura în care expune zone de îngrijorare cu probleme potențiale de securitate la actualizările întârziate ale aplicației.

La fel ca majoritatea software-urilor și scripturilor, viabilitatea fiecăruia este apreciată de răspunsul utilizatorilor săi și de acest lucru ca un criteriu major, Softaculous rămâne o forță competitivă pentru pasionații de site-uri web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map