Revizuirea MDDHosting and Comarison


MDDHosting este o companie mai mică de găzduire web cu sediul în Mooresville, Indiana, cu un centru de găzduire în Denver, Colorado.

Pentru oricine este curios de cum sunt gestionate paginile web pe internet, companiile de găzduire web precum MDDHosting oferă tehnologia și cunoștințele tehnice necesare pentru conectarea informațiilor și afacerilor dvs. la internet. Utilizatorii cumpără servicii, spațiu pe disc și tehnologie de la compania de găzduire web pentru a-și păstra site-ul web pe un server și a-l livra prin internet.

Cu atât de multe companii de găzduire web acolo, poate fi dificil să găsești compania potrivită pentru nevoile tale. Chiar și gama de prețuri și funcții poate varia, ceea ce face dificil să știți dacă lucrați cu compania potrivită pentru dvs..

Fiind o companie de găzduire mai mică care se mândrește cu transparența și conectarea cu clienții, acestea ar părea o opțiune bună pentru bloggerii și companiile care au nevoie de un site web mai mic, dar funcțiile se potrivesc cu promisiunea?

MDDHosting

Să ne uităm la ce oferă MDDHosting.

Ce face MDDHosting unic?

Cu accent pe serviciul pentru clienți și oferind o notă personală clienților, multe dintre funcțiile și instrumentele oferite de MDDHosting sunt orientate către clienții care doresc un pic mai mult de la furnizorul lor de găzduire web.

Să ne uităm la câteva dintre caracteristicile și opțiunile care fac MDDHosting unic.

1. Planuri de gazduire personalizabile

Website MDDHosting

Mulți furnizori de găzduire web oferă opțiuni stricte pentru planurile lor de găzduire. Există niveluri din care puteți alege, cu o gamă largă de prețuri, capacități și caracteristici. Pentru clienții care ar putea avea nevoie de ceva care se încadrează între niveluri, nu există prea multe opțiuni.

MDDHosting vă permite să personalizați pachetul de găzduire la nevoile dvs. exacte, inclusiv soluții de găzduire partajate. Opțiunile pornesc de la ½ nuclee de procesor, un singur domeniu și doar 10 direcții de lățime de bandă pe lună. Deoarece partajați spațiu cu alte companii, majoritatea serviciilor de găzduire partajate nu permit acest nivel de personalizare. Astfel, veți obține ceea ce aveți nevoie, fără să plătiți pentru funcțiile pe care nu le aveți.

Chiar și VPS (server privat virtual) includ opțiuni de personalizare. MDDHosting include găzduire standard VPS, precum și opțiuni premium de găzduire în cloud. Personalizarea pachetului este la fel de ușoară ca utilizarea unei bare de diapozitive. Puteți proiecta rapid serverul conform specificațiilor dvs. exacte.

2. Specificații SeRver

Site-ul CloudLinux

Multe companii își păstrează specificațiile hardware cât mai departe de clienții potențiali. MDDHosting duce transparența la extrem și include chiar și imagini cu serverele lor bazate pe Denver pe site-ul lor web. Toate serverele folosesc un procesor 48 Core sau superior și un minim de 256 GB RAM.

MDDHosting utilizează unități SSD (Solid State Drives) pentru servitorul lor LiteSpeed ​​și ClouldLinux. Oferă conexiuni duble redundante de 10 GBPS la internet. Serverele au fost modernizate la o rețea de stocare SSD extrem de disponibilă, distribuită și auto-vindecătoare folosind StorPool, o soluție de stocare bloc specializată în sisteme bazate pe cloud. Conform MDDHosting, acest sistem oferă o creștere de 900% a operațiunilor de I / O pe secundă și o creștere de 1200% a lățimii de bandă totale. Potrivit acestora, sistemul oferă performanțe și fiabilitate semnificativ mai mari.

MDDHosting oferă găzduire web low cost, dar extrem de rapidă și fiabilă pe servere avansate. Ei au pus timp, bani și gânduri în resursele tehnologice pe care le folosesc și se arată.

3. Backup-uri de site-uri web

Back up

MDDHosting oferă o copie de rezervă completă manuală din secțiunea de backup-uri de pe cPanel (o interfață grafică bazată pe Linux pentru a gestiona site-ul dvs. web). O copie de rezervă completă include setările FTP și e-mail, baza de date și site-ul web. În mod similar, puteți restaura site-ul dvs. web folosind cPanel.

4. Configurarea și proiectarea unui site web

SitePad Website

MDDHosting folosește SitePad, un instrument de construire a site-urilor web cu peste 300 de teme diferite. SitePad include peste 40 de widget-uri populare de drag and drop pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs., inclusiv glisoare, text bogat, imagini, video, audio, social media, Google Maps și formulare de contact. De asemenea, puteți construi pagini în SitePad și apoi să le publicați automat pe site-ul dvs. Toate temele din SitePad răspund mobil.

SitePad este o opțiune excelentă pentru companii și utilizatori care au deja un site și caută să adauge sau să actualizeze pagini. Pentru utilizatorii care doresc să construiască un site nou de la zero, șabloanele și lipsa de widget-uri și aplicații pot fi o problemă.

5. Suport prin e-mail prin MDDHosting

Mână de lucru pe laptop

MDDHosting acceptă e-mailul. Puteți crea un cont de e-mail folosind cPanel-ul dvs. prin MDDHosting. Pentru o taxă suplimentară, puteți achiziționa un filtru de e-mail, SpamExperts, pentru a bloca malware, spam și viruși. Puteți revizui e-mailul utilizând SpamPanel, asigurându-vă că aveți acces la e-mailurile care au fost anterior în carantină de filtru.

6. Securitatea site-ului

Lacăt

Securitatea site-ului cu MDDHosting este gestionată cu SiteLock contra cost. SiteLock oferă scanare malware zilnică pentru vulnerabilitățile site-ului și codul periculos. Serviciul elimină automat amenințările pe care le găsește pe site-ul dvs. SiteLock este configurat automat, oferind protecție instantanee fără a fi nevoie de instalare.

SiteLock oferă, de asemenea, protecție suplimentară TrueShield, un firewall pentru aplicații web. MDDHosting oferă și (contra cost suplimentar) SiteLock Emergency Response, care oferă asistență de urgență pentru a recupera un site care a fost hacked.

7. Alte caracteristici

Alte caracteristici În computer

În plus față de găzduirea web, MDDHosting oferă și servicii premium de găzduire cloud pentru companii.

Cu hostingul cloud premium, companiile pot înlocui serverele de pe site cu un server cloud prin MDDHosting. Serverele cloud sunt foarte disponibile, tolerante la erori și extrem de scalabile, ceea ce le face o soluție excelentă pentru întreprinderile în creștere.

Cu MDDHosting, aveți acces la spațiu nelimitat pe disc SSD și transfer de date. Creșterea puterii serverului dvs. cloud este ușor. Opțiunile pornesc de la 2 nuclee CPU și 2 GB RAM și merg până la un sistem core 16 CPU cu 16 GB RAM.

Preț pentru MDDHosting

Planul de stocare MDD

Planurile MDDHosting sunt extrem de configurabile, iar compania oferă cupoane care pot fi utilizate pentru a reduce costul achiziției. Prețurile sunt scalabile în funcție de funcțiile pe care le doriți și de cerințele pe care le aveți. Vom analiza prețul de bază pentru planurile tipice și opțiunile suplimentare.

Tarifele pentru planurile de găzduire partajată includ:

 • personalizate: 3,00 USD / lună pentru ½ CPU Core și 1 GB de RAM. De asemenea, aveți 1 domeniu, 1 GB de stocare SSD, 10 GB lățime de bandă și 5 baze de date MySQL.

 • Premium: 24,25 USD / lună pentru 2 Cores CPU și 2 GB RAM. De asemenea, aveți domenii nelimitate, stocare SSD nelimitată, lățime de bandă nelimitată și baze de date MySQL nelimitate.

 • Fiecare dintre aceste planuri se poate extinde cu mai multă putere. Din nou, un punct forte al MDDHosting este capacitatea de a adapta serviciul de găzduire web la nevoile dvs..

 • Pe lângă găzduirea partajată pentru un site web, MDDHosting include și hosting premium cloud. Există o varietate de niveluri pentru hostingul cloud. Le arătăm patru dintre ele aici.
 • PR2: 25,00 USD / lună pentru 2 nuclee CPU și 2 GB RAM. Include și spațiu nelimitat pe disc SSD și lățime de bandă.
 • PR8: 100,00 USD / lună pentru 8 nuclee CPU și 8 GB RAM. Include și spațiu nelimitat pe disc SSD și lățime de bandă.
 • PR12: 150,00 USD / lună pentru 12 nuclee de procesor și 12 GB RAM. Include și spațiu nelimitat pe disc SSD și lățime de bandă.
 • PR16: 200,00 USD / lună pentru 16 nuclee CPU și 16 GB RAM. Include și spațiu nelimitat pe disc SSD și lățime de bandă.
 • MDDHosting oferă mai multe niveluri de preț pentru găzduirea de site-uri de revânzători. Vânzătorii folosesc MDDHosting pentru a găzdui un site web vândut de revânzător. Toate conturile revânzătorului includ Softaculous pentru descărcarea și gestionarea widget-urilor, precum și constructorul site-ului SitePad și lățimea de bandă nelimitată:
 • Reseller de bază: 24,50 USD / lună pentru până la 50 de conturi cPanel și 50 GB spațiu pe disc.
 • Intermediarul revânzătorului: 49,50 USD / lună pentru până la 100 de conturi cPanel și 100 GB spațiu pe disc.
 • Advanced Reseller: 74,50 USD / lună pentru până la 150 de conturi cPanel și 500 GB spațiu pe disc.
 • MDDHosting oferă servere private virtuale (VPS). Toate nivelurile includ gestionare cPanel, acces complet la rădăcină și configurare gratuită.
 • VZ 2G: 99,95 USD / lună pentru 100 GB stocare, 1 transfer de date TB, 2 nuclee CPU și 2 GB RAM.
 • VZ 4G: 179,95 USD / lună pentru 200 GB stocare, 3 transfer de date TB, 4 nuclee CPU și 4 GB RAM.
 • VZ 6G: 249,95 USD / lună pentru 300 GB stocare, 5 transfer de date TB, 6 nuclee CPU și 6 GB RAM.
 • MDDHosting oferă mai multe niveluri de securitate SiteLock, permițând clienților să selecteze planul potrivit pentru ei.
 • Găsi: 24,99 USD / an pentru scanarea site-ului dvs. pentru a descărca malware. Include până la 25 de pagini.
 • Fix: 99,99 USD / an (sau 14,99 USD / lună) pentru găsirea și eliminarea codului rău intenționat automat. Include până la 500 de pagini.
 • Apăra: 299,99 USD / an (sau 49,99 USD / lună) pentru găsirea, remedierea și prevenirea amenințărilor cu accelerarea site-ului. Include până la 500 de pagini.
 • MDDHosting vinde o varietate de certificate SSL pentru o protecție suplimentară pe site-ul dvs. Acestea includ:
 • RapidSSL: 35,00 USD / an cu o putere de criptare de 256 biți
 • GeoTrust QuickSSL: 125,00 USD / an pentru un nume de domeniu complet calificat, oferind sigilarea dinamică a site-ului și licențiere de server nelimitate.
 • GeoTrust True BusinessID cu EV $ 179.00 / an. Certificatul oferă cea mai mare securitate, un sigiliu dinamic al site-ului și licențiere de server nelimitate.
 • MDDHosting oferă, de asemenea, filtrare prin e-mail de spam.
 • Filtrare prin e-mail: 2,99 USD / lună pe domeniu pentru serviciul de filtrare a spamului SpamExperts.

Percepția publică a MDDHosting

Oamenii care merg pe jos

Există mulți oameni care iubesc MDDHosting și tot ceea ce susțin.

Multe le place viteza și fiabilitatea scăzute pe care le obțineți de la MDDHosting. Se bazează pe un sistem stabil, cu un centru de date de înaltă performanță, iar clienții au impresia că arată în funcționare și fiabilitate. Primesc un sistem de înaltă performanță fără prețul extrem.

Alții le plac serviciul personalizabil și prețurile prin MDDHosting. Cu oferte la prețuri extrem de mici, care pot fi reduse cu ușurință, recenzorii consideră că nu plătesc niciodată mai mult decât au nevoie pentru găzduire web. Transparența în serviciile și echipamentele lor este un alt avantaj frecvent menționat de MDDHosting.

În ciuda acestor beneficii, alții simt că MDDHosting este o companie mică care se luptă cu multe dintre problemele pe care le are o companie mică. Aceasta include lipsa de asistență pentru clienți. Unii clienți se plâng că poate dura zile pentru a primi un răspuns atunci când se întâmplă o problemă. Cu astfel de ferestre strânse pentru fiecare nivel personalizabil, trecerea peste limite este ușoară, în special pentru întreprinderile în creștere, ceea ce poate duce la reclamații cu privire la prețuri. Alții sunt deranjați de profesionalismul unora dintre echipa de suport atunci când apar probleme.

Cât se raportează MDDHosting la piață

Femeie care deține dolar

În comparație cu alte servicii de găzduire web, MDDHosting este o companie mai mică și se arată în unele moduri.

MDDHosting nu are resursele concurenților mai mari. Ei nu oferă servere dedicate și nu oferă asistență reală 24/7 în direct, chiar dacă promit să răspundă cât mai rapid prin intermediul sistemului de ticketing. Vor rămâne clienți care așteaptă când au nevoie de o întrebare răspuns sau când se întâmplă o problemă.

Nu există niciun fel de pregătire ca și alți furnizori de găzduire web și există mai puțin suport pentru aplicațiile terțe. Multe dintre servicii și caracteristici, cum ar fi migrația site-ului web, lipsesc detalii.

Dar, MDDHosting știe să-și joace punctele forte în serviciile pe care le oferă. Sunt o companie mai mică și mulți clienți cunosc și lucrează cu proprietarul companiei în mod regulat. Unii clienți vorbesc despre ridicarea telefonului pentru a-i vorbi direct.

MDDHosting nu are nimic de ascuns. Ei spun oamenilor exact ce echipamente și tehnologie oferă și chiar includ imagini cu facilitățile serverului lor pe site-ul lor web. Sunt mândri de cât de transparenți sunt ca companie și așa arată.

Puține alte companii oferă opțiunile personalizabile pe care le aveți cu MDDHosting. Dacă știți exact ce doriți și aveți nevoie, puteți fi sigur că asta veți obține cu MDDHosting.

Ce ne gândim la MDDHosting

Cineva care lucrează la laptop

MDDHosting este o companie mai mică și există unele probleme pe care le-am văzut cu utilizarea unui furnizor de gazduire web mai mic, privat. Să ai o legătură personală cu fiecare interacțiune este excelent pentru unii oameni, dar atunci când sistemul se confruntă cu probleme și ai nevoie de resursele și sprijinul unei companii mult mai mari, nu o vei avea cu MDDHosting.

Dar, dacă nu vă preocupă să lucrați cu o companie mai mică, MDDHosting oferă un sistem stabil și o experiență pozitivă pentru majoritatea clienților. Pot fi mici, dar au resursele disponibile pentru munca mai mare și pentru companiile gata să se extindă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map