Hva skal jeg lage et nettsted om?

Når det gjelder å starte et nettsted, kan det være ekstremt tøft å finne et emne eller en ide – og selv når du har kommet med noen ideer, hvordan vet du om ideen din til et nettsted faktisk er noe bra?


hva du skal lage et nettsted om

>> Klikk her for å laste ned PDF-filen <<

Tross alt er jeg sikker på at du vil være enig i at det er lite poeng i å starte et nettsted som den ordspråklige en mann og hunden hans kommer til å være interessert i!

Hvis du finner deg selv sliter med å komme med et emne eller en ide til din neste webside så er det på tide å begynne å få tankene til å krysse av.

Start en webside om noe du brenner for

Mange velger å starte et nettsted om noe de er interessert i – og å skrive ned en liste over lidenskapene dine kan absolutt være et godt utgangspunkt.

Enten lidenskapen din er hagearbeid eller fjellklatring, Å basere nettstedet ditt rundt et tema som ligger ditt hjerte, kan være en god idé i så mye som det kommer til å bli enkelt for deg å være motivert å utvikle det på lang sikt.

I tillegg er sjansen stor for at du er det allerede kommer til å ha god kunnskap rundt emnet, så det å komme med ideer for nytt innhold bør være relativt grei. Du bør allerede være i tråd med det som er varmt i det aktuelle markedet og subtopikkene som publikum vil synes er interessant.

Det er imidlertid et problem med å starte et nettsted bare fordi du brenner for emnet – og det er at du ikke alltid vet om det er et anstendig marked for det..

Hvis lidenskapen din er golf, så kan det være en god ide, men hva med hvis lidenskapen din er å samle navle-fluff? Jepp, jeg blir fortalt at en slik hobby faktisk eksisterer, men hvor mange andre som deler din interesse?

Start en webside om noe som vil tjene penger

Hvis du ønsker å tjene penger med nettstedet ditt, er det dobbelt viktig å undersøke potensielle nisjer og deretter velge en som har en betydelig marked og godt gevinstpotensial.

Hvis du leter etter ideer, kan du begynne med å gå over til tilknyttet nettverk Clickbank og se gjennom kategoriene på deres markedsplass. Det er mange temaer der, men som hovedregel er alt relatert til penger, helse eller velvære “eviggrønt.”

Neste, og du kanskje ikke har tenkt på dette, ta en titt på magasinstand i din lokale butikk og observer temaene som tilbys. Hvis det er et magasin som dekker emnet, er det potensielt et lønnsomt emne.

Ta også en titt på baksiden av magasinet og se på selskapene som annonserer innen utgaven. Sunn reklameopptak signaliserer vanligvis gevinstpotensialet.

Hvis du fortsatt sliter med ideer, kan du sjekke ut det Google Trender for å finne ut hvilke fag folk for tiden snakker om. Nåværende trender kan være en potensiell gullgruve, men husk å også tenke på hvor langsiktige noen av disse ideene kan være.

Dra ideene dine sammen og ta en beslutning

Nå har du forhåpentligvis generert noen potensielle ideer – men er noen av dem noen gode? For å finne ut av det, gå over til Googles nøkkelordplanlegger. Dette nyttige verktøyet er primært designet for folk som kjører AdWords-kampanjer, men det gir veldig nyttig informasjon om månedlige søkevolumer (antall personer som søker etter et bestemt søkeord).

Skriv inn noen nøkkelord relatert til emner / nisjer på kortlisten din, og finn ut hvor mange søk som gjøres for hver enkelt. Du skal kunne grovt vurdere hvor populært og potensielt lønnsomt et bestemt emne er.

Nyttige ressurser

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Bloggemne & Innholdsgeneratorer

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

nettsted & Blogggeneratorer

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Når du nå har funnet en god idé, er alt du trenger å gjøre å få et domenenavn og være vertskap og begynne å bygge siden. Hvis du trenger hjelp til å lage en blogg, kan du sjekke ut vår nybegynnerguide her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map