Leter du etter en kraftig gratis WordPress nettstedbygger? Prøv lag

Når det gjelder verktøy som lar ikke-utviklere tilpasse utseendet til nettstedet deres, blir WordPress-brukere bortskjemt med valg. Det er utallige plugins og temaer som lar deg endre nesten alle aspekter av nettstedet ditt. Layers er den nyeste WordPress-nettstedbyggeren på blokken, og den er 100% gratis!


WordPress Layers - Gratis nettstedbyggerverktøy

Fra å bare endre farger, skrifter, logoer og grenser, helt til å lage tilpassede maler for innleggene og sidene dine, og til og med å gjennomgå hele utformingen og utformingen av nettstedet ditt, det er et verktøy der ute som kan hjelpe deg.

Men med så mange forskjellige verktøy for nettsteder og sider som er tilgjengelige for WordPress, kan det være vanskelig å vite hvilken du skal velge. Et populært alternativ, som gjør en god jobb med å gjøre det mulig for ikke-kodere å virkelig gjøre WordPress-nettstedet sitt til sitt eget, er lag, de gratis byggertema fra Obox-temaer.

Så hvis du leter etter eller en måte å gjøre endringer – enten de er små eller store – på WordPress-nettstedet ditt, uten å berøre en linje med kode, så vil denne guiden til nettstedets byggherre av Layers vise deg hva som er mulig.

Hvordan lag kan hjelpe deg med å bygge nettstedet du alltid har ønsket deg

Lag er tilgjengelig som et åpen kildekode WordPress-tema som kan lastes ned gratis. Hvis du er i tvil om hvor nyttig et gratis nettstedbyggerverktøy kan være, kan du sjekke ut noen av disse demosider som er bygget med lag å sette reservasjonene i ro.

Lagers demonstrasjonsside

Intuitivt grensesnitt for tilpassing av nettsteder

En av de viktigste attraksjonene i lag, er at det har blitt bygget WordPress-måten. Resultatet av dette er at dens funksjoner og kontroller integreres sømløst med resten av nettstedet ditt. Dette får det til å føles som en del av WordPress, i stedet for et tredjeparts tillegg.

Når du utfører tilpasningen og det kreative arbeidet ditt, foregår all handlingen gjennom det innebygde WordPress-tematilpasningsgrensesnittet. Bortsett fra i motsetning til et vanlig WordPress-tema, der du kanskje kan endre skrifttyper, bakgrunnsfarger og noen få andre elementer på nettstedet ditt, lar Layers deg virkelig gå til byen på hele utformingen av nettstedet ditt..

Lagtilpassing

Mens du jobber, du får en forhåndsvisning av nettstedet ditt. Dette er flott, ettersom det gjør hele prosessen med å tilpasse design og layout mye raskere og mer intuitiv.

Tilpassede widgets og innholdsblokker

Lag holder seg til en ganske konvensjonell struktur for sine oppsett: rader, som kan befolkes med widgets og innholdsblokker.

Lag Widgets

I tillegg til å kunne sette inn en hvilken som helst widget som er aktiv på nettstedet ditt i dine tilpassede oppsett, inkluderer Layers også et godt utvalg av sine egne widgets og innholdsblokker.

Dette inkluderer: kontaktinformasjon og kart, en glidebryter og lister over innlegg. Det er også en tilpasset innholdswidget som lar deg sette inn tekst, bilder, kolonner, knapper og mer, rett i oppsettene.

Kontaktmodul for lag

Hver modul eller widget har deretter sitt eget sett med alternativer og tilpasningsinnstillinger. Disse kontrollene gjør det enkelt å få hver innholdsblokk til se nøyaktig ut som du vil. Mer avanserte brukere kan også klikke på riktig knapp for å vise den underliggende CSS. Denne CSS kan deretter redigeres direkte for enda større kontroll.

Lag Tilpasset CSS

Tilpass alt

Gjennom tematilpassingsgrensesnittet kan du enkelt tilpasse nesten alle aspekter av nettstedet ditt. Dette inkluderer innstillinger for hele nettstedet, for eksempel logo og nettstedstittel, navigasjonsmenyene, hvor sidelinjene skal vises, og hvilke skrifter du skal bruke. Lag inkluderer også Google Font-integrasjon, noe som gir tilgang til hundrevis av skrifter.

Lag Sidefelt

Å endre titteloppsettet og bestemme om det skal klebes eller ikke, er like enkelt som å klikke på en knapp. Bunntekstområdet kan også enkelt tilpasses for å inkludere så mange widget-områder du trenger.

Flott for nye WordPress-brukere

Etter at du har aktivert Lag-temaet på nettstedet ditt, får du presentert en raskt gjennomgang av hovedfunksjonene av byggherren, og viser hvordan du kan komme i gang så raskt som mulig. Dette hjelper med å gjøre Layers til et godt valg for de som er nye for tilpasning av nettsteder eller WordPress generelt.

Lag Komme i gang

De korte og punktlige videoene og instruksjonene hjelper deg raskt å bli kjent med de viktigste sidene ved lagene.

Forbygde maler av høy kvalitet

Mens du er fri til å starte helt fra bunnen av og bygge nettsted- og sidedesign fra grunnen av, inneholder Layers et utvalg av forhåndsbygde maler av høy kvalitet. Disse malene er gode å gå, men de er også perfekt for tilpasning og bruke det som grunnlag for design av nettstedet ditt.

Lagmaler

For øyeblikket er det syv maler å velge mellom. Dette inkluderer en kontaktside, en destinasjonsside, en porteføljeside og noen få forskjellige hjemmesidedesign. Hver og en er klar for deg å tilpasse og legge til ditt eget innhold til.

Stilsett, utvidelser og temaer for barn

Lagmaler

I tillegg til alle funksjonene som følger med lag utenfor boksen, er det flere premium tilleggsprogrammer tilgjengelig. Disse kommer stort sett i form av stil sketsjer, barnetemaer, og utvidelser.

Barnetemaene er forhåndsbygde maler eller temaer som gjør det enkelt å raskt bruke en ny design på ditt lagdrevne nettsted. Du er da fri til å tilpasse underordnet tema ved å bruke funksjonaliteten til lag.

Layers Child Theme

Stylsett er derimot en samling av styling og layoutinnstillinger, komplett med demoinnhold. Disse stilkitene kan lastes ned og deretter brukes på nettstedet ditt.

Lagbrukere kan lage egne stilskisser eller skins, og deretter distribuere dem for bruk på andre nettsteder som kjører Lag. Dette betyr ikke bare at du kan bruke stilutstyr som er opprettet av andre designere, men du kan også bruke denne funksjonen til å gjenbruke dine egne kreasjoner på andre nettsteder du jobber med..

Utvidelsene for lag lar deg sette inn mer innhold i layoutene. Noen eksempler på typen utvidelser som er tilgjengelige inkluderer: prissettingstabeller, diagrammer og grafer, netthandel, glidebrytere og mer.

Selv om disse tilleggene er premiumoppgraderinger, er Layers fortsatt perfekt funksjonelle uten dem. Imidlertid, hvis du ønsker å spare tid eller legge til en ny funksjon på nettstedet ditt, har du muligheten til å gjøre det på dine egne betingelser.

Mobile-First Responsive Design

Nettstedet du bygger med lag vil være fullstendig mobilvennlig. Uansett hvilken enhet de besøkende får tilgang til nettstedet ditt på, skal de ikke ha noen problemer med å se innholdet ditt. Lag var opprettet mobil først, før den blir utvidet til å dekke større nettbrett, laptop og stasjonære skjermer.

Lag Mobile Responsive

Med Google nå rangering av nettsteder etter hvor mobilvennlige de er, og når de bestemmer hvor de skal rangeres på resultatsidene for søkemotoren, har det aldri vært viktigere å sikre at nettstedet ditt reagerer fullt ut.

WordPress Layers: Final Tankes

Det er sant at lag kanskje ikke har så mange funksjoner eller innstillinger som de mest avanserte verktøyene for premiumsidebygger for WordPress. derimot, det er bedre enn mye av konkurransen – til og med de betalte alternativene – og gjør det veldig enkelt for alle å enten tilpasse de inkluderte malene, eller lage sitt eget nettsteddesign fra bunnen av.

Det brukervennlige grensesnittet, kombinert med den imponerende mengden kontroll du får over mange av de visuelle aspektene på nettstedet ditt, samarbeider om å lage Lag et sterkt anbefalt WordPress-byggherrerverktøy, som bare tilfeldigvis er gratis.

Prøv lag nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map