MDDHosting gjennomgang og sammenligning


MDDHosting er et mindre webhotell med base i Mooresville, Indiana, med et vertssenter i Denver, Colorado.

For alle som er nysgjerrige på hvordan websider håndteres på internett, tilbyr webhotellfirmaer som MDDHosting teknologien og teknisk kunnskap som er nødvendig for å koble din informasjon og virksomhet til internett. Brukere kjøper service, diskplass og teknologi fra webhotellfirmaet for å holde nettstedet sitt på en server og levere det via internett.

Med så mange webhotellbedrifter der ute, kan det være vanskelig å finne det rette selskapet for dine behov. Selv utvalget av priser og funksjoner kan variere, noe som gjør det vanskelig å vite om du jobber med det rette selskapet for deg.

Som et mindre vertsfirma som er stolte av åpenhet og kontakt med kunder, vil de virke som et godt alternativ for bloggere og selskaper som trenger et mindre nettsted, men samsvarer funksjonene med løftet?

MDDHosting

La oss se på hva MDDHosting har å tilby.

Hva gjør MDDHosting unikt?

Med fokus på kundeservice og å levere et personlig preg til klienter, er mange av funksjonene og verktøyene som tilbys av MDDHosting rettet mot kunder som ønsker litt mer fra deres webhotellleverandør..

La oss se på noen av funksjonene og alternativene som gjør MDDHosting unik.

1. Tilpassbare vertsplaner

MDDHosting nettsted

Mange webhotellleverandører tilbyr strenge alternativer for hostingplanene sine. Det er lag du kan velge mellom, med en rekke priser, muligheter og funksjoner. For kunder som kanskje trenger noe som faller mellom nivåene, er det ikke mye valg.

MDDHosting lar deg tilpasse hostingpakken til dine eksakte behov, inkludert delte hostingløsninger. Alternativene starter så lave som ½ CPU-kjerner, et enkelt domene og bare 10 spillebåndbredder per måned. Siden du deler plass med andre selskaper, tillater ikke de fleste delte hostingtjenester dette tilpasningsnivået. Dette sikrer at du får det du trenger, uten å betale for funksjoner du ikke har.

Til og med VPS (virtuell privat server) inkluderer tilpasningsalternativer. MDDHosting inkluderer standard VPS-hosting, samt premium hosting-alternativer. Det er like enkelt å tilpasse pakken som å bruke en lysbildefelt. Du kan raskt designe serveren til dine krevende spesifikasjoner.

2. SeRver-spesifikasjoner

CloudLinux-nettsted

Mange selskaper holder maskinvarespesifikasjonene så langt borte fra potensielle kunder som mulig. MDDHosting tar transparens til det ekstreme, og inkluderer til og med bilder av Denver-baserte servere på deres nettsted. Alle servere bruker en 48 Core eller høyere CPU, og minimum 256 GB RAM.

MDDHosting bruker Solid State Drives (SSD) for sin LiteSpeed- og ClouldLinux-drevne servicer. De tilbyr doble overflødige 10 GBPS-tilkoblinger til internett. Serverne er oppgradert til et høyt tilgjengelig, distribuert og selvhelbredende SSD-lagringsområde-nettverk ved hjelp av StorPool, en blokklagringsløsning som spesialiserer seg i skybaserte systemer. I følge MDDHosting leverer dette systemet en 900% økning i I / O-operasjoner et sekund, og 1200% økning i total båndbredde. Systemet, hevder de, gir betydelig høyere ytelse og pålitelighet.

MDDHosting tilbyr lave kostnader, men ekstremt rask og pålitelig webhotell på avanserte servere. De har brukt tid, penger og tanker på teknologiressursene de bruker, og det viser.

3. Sikkerhetskopiering av nettstedet

Ta sikkerhetskopi

MDDHosting tilbyr en manuell full sikkerhetskopi fra sikkerhetskopieringsdelen på cPanel (et Linux-basert grafisk grensesnitt for å administrere nettstedet ditt). En full sikkerhetskopi inkluderer FTP- og e-postinnstillingene, databasen og nettstedet. På samme måte kan du gjenopprette nettstedet ditt ved hjelp av cPanel.

4. Sette opp og designe et nettsted

SitePad nettsted

MDDHosting bruker SitePad, et nettstedbyggingsverktøy med mer enn 300 forskjellige temaer å velge mellom. SitePad inneholder mer enn 40 populære dra og slipp-widgeter du kan bruke på nettstedet ditt, inkludert glidebrytere, rik tekst, bilder, video, lyd, sosiale medier, Google Maps og kontaktskjemaer. Du kan også bygge sider i SitePad og deretter publisere dem automatisk på nettstedet ditt. Alle temaene i SitePad er mobile responsive.

SitePad er et flott alternativ for selskaper og brukere som allerede har et nettsted og ønsker å legge til eller oppdatere sider. For brukere som ønsker å bygge et nytt nettsted fra bunnen av, kan maler og mangel på widgeter og apper være et problem.

5. E-poststøtte gjennom MDDHosting

Hånd som arbeider på bærbar datamaskin

MDDHosting støtter ikke e-post. Du kan opprette en e-postkonto ved å bruke cPanel gjennom MDDHosting. For en ekstra avgift kan du kjøpe et e-postfilter, SpamExperts, for å blokkere skadelig programvare, spam og virus. Du kan gå gjennom e-posten ved å bruke SpamPanel, og sikre at du har tilgang til e-post som tidligere ble satt i karantene av filteret.

6. Nettstedsikkerhet

Låse

Site Security med MDDHosting håndteres med SiteLock for en liten avgift. SiteLock tilbyr daglig skanning av skadelig programvare etter sårbarheter på nettstedet og farlig kode. Tjenesten fjerner automatisk trusler den finner på nettstedet ditt. SiteLock blir satt opp automatisk, og gir øyeblikkelig beskyttelse uten installasjonsbehov.

SiteLock tilbyr også TrueShield, en brannmur for nettapplikasjoner, som ekstra beskyttelse. MDDHosting tilbyr også (for en ekstra kostnad) SiteLock Emergency Response, som leverer nødhjelp for å gjenopprette et nettsted som har blitt hacket.

7. Andre funksjoner

Andre funksjoner på PC-er

I tillegg til webhotell tilbyr MDDHosting også premium cloud hosting for bedrifter.

Med premium skyhosting kan selskaper erstatte servere på stedet med en skyserver gjennom MDDHosting. Cloud-servere er svært tilgjengelige, feiltolerante og ekstremt skalerbare, noe som gjør dem til en utmerket løsning for voksende virksomheter.

Med MDDHosting har du tilgang til ubegrenset SSD-diskplass og dataoverføring. Det er enkelt å øke kraften på skyserveren. Alternativene starter på 2 CPU-kjerner og 2 GB RAM og går helt opp til et 16 CPU-kjerne-system med 16 GB RAM.

Priser for MDDHosting

MDDHosting Plan

MDDHosting-planer er ekstremt konfigurerbare, og selskapet tilbyr kuponger som kan brukes til å redusere kostnadene ved kjøpet. Prisene er skalerbare avhengig av funksjonene du ønsker og kravene du har. Vi ser på basisprisen for typiske planer og tilleggsutstyr.

Prisene for Shared Hosting-planer inkluderer:

 • passelig: $ 3,00 / måned for ½ CPU Core og 1 GB Ram. Du har også 1 domene, 1 GB SSD-lagring, 10 GB båndbredde og 5 MySQL-databaser.

 • Premium: 24,25 dollar / måned for 2 CPU-kjerner og 2 GB Ram. Du har også ubegrenset domener, ubegrenset SSD-lagring, ubegrenset båndbredde og ubegrenset MySQL-databaser.

 • Hver av disse planene kan skalere opp med mer kraft. Igjen er styrken av MDDHosting muligheten til å skalere webhotellstjenesten til dine behov.

 • I tillegg til delt hosting for et nettsted, inkluderer MDDHosting også premium cloud hosting. Det finnes en rekke lag for netthosting. Vi viser fire av dem her.
 • PR2: $ 25,00 / måned for 2 CPU-kjerner og 2 GB RAM. Inkluderer også ubegrenset SSD-diskplass og båndbredde.
 • PR8: 100,00 dollar / måned for 8 CPU-kjerner og 8 GB RAM. Inkluderer også ubegrenset SSD-diskplass og båndbredde.
 • PR12: $ 150,00 / måned for 12 CPU-kjerner og 12 GB RAM. Inkluderer også ubegrenset SSD-diskplass og båndbredde.
 • PR16: $ 200,00 / måned for 16 CPU-kjerner og 16 GB RAM. Inkluderer også ubegrenset SSD-diskplass og båndbredde.
 • MDDHosting tilbyr flere prisnivåer for hosting av forhandlersider. Forhandlere bruker MDDHosting for å være vert for et nettsted som selges av forhandleren. Alle forhandlerkontoer inkluderer Softaculous for nedlasting og administrasjon av widgeter, samt SitePad-nettstedbygger og ubegrenset båndbredde:
 • Forhandler Basic: 24,50 dollar / måned for opptil 50 cPanel-kontoer og 50 GB diskplass.
 • Forhandler mellomliggende: 49,50 dollar / måned for opptil 100 cPanel-kontoer og 100 GB diskplass.
 • Forhandler avansert: 74,50 dollar / måned for opptil 150 cPanel-kontoer og 500 GB diskplass.
 • MDDHosting tilbyr virtuelle private servere (VPS). Alle nivåene inkluderer cPanel-styring, full root-tilgang og gratis oppsett.
 • VZ 2G: 99,95 dollar / måned for 100 GB lagring, 1 TB dataoverføring, 2 CPU-kjerner og 2 GB RAM.
 • VZ 4G: $ 179,95 / måned for 200 GB lagring, 3 TB dataoverføring, 4 CPU-kjerner og 4 GB RAM.
 • VZ 6G: 249,95 dollar / måned for 300 GB lagring, 5 TB dataoverføring, 6 CPU-kjerner og 6 GB RAM.
 • MDDHosting tilbyr flere nivåer av SiteLock-sikkerhet, slik at kundene kan velge planen som er riktig for dem.
 • Finne: USD 24,99 per år for å skanne nettstedet ditt etter skadelig programvare. Inkluderer opptil 25 sider.
 • Fastsette: 99,99 dollar / år (eller $ 14,99 / måned) for å finne og fjerne skadelig kode automatisk. Inkluderer opptil 500 sider.
 • Forsvare: 299,99 dollar / år (eller 49,99 dollar / måned) for å finne, fikse og forhindre trusler med akselerasjon på nettstedet. Inkluderer opptil 500 sider.
 • MDDHosting selger en rekke SSL-sertifikater for ekstra beskyttelse på nettstedet ditt. Disse inkluderer:
 • RapidSSL: $ 35,00 / år med en 256-bit krypteringsstyrke
 • GeoTrust QuickSSL: $ 125,00 / år for et fullt kvalifisert domenenavn, som tilbyr dynamisk nettstedforsegling og ubegrenset serverlisensiering.
 • GeoTrust True BusinessID med EV $ 179.00 / året. Sertifikat gir den høyeste sikkerheten, et dynamisk nettstedforsegling og ubegrenset serverlisensiering.
 • MDDHosting tilbyr også spamfiltrering via e-post.
 • E-postfiltrering: $ 2,99 / måned per domene for SpamExperts spamfiltreringstjeneste.

Offentlig oppfatning av MDDHosting

Folk som går

Det er mange der ute som elsker MDDHosting og alt de står for.

Mange liker lavprishastigheten og påliteligheten du får fra MDDHosting. Det er basert på et stabilt system med et high-end datasenter, og kundene føler det vises i oppetid og pålitelighet. De får et high-end-system uten high-end-prisen.

Andre liker tilpassbare tjenester og priser gjennom MDDHosting. Med ekstremt lave tilbud som enkelt kan skaleres opp, føler anmelderne at de aldri betaler mer enn de trenger for webhotell. Åpenhet i deres tjenester og utstyr er en annen hyppig sitert fordel med MDDHosting.

Til tross for disse fordelene, føler andre at MDDHosting er et lite selskap som sliter med mange av problemene et lite selskap har. Dette inkluderer mangel på kundesupport. Noen kunder klager over at det kan ta dager å få svar når det oppstår et problem. Med så tette vinduer for hvert tilpassbare nivå, er det enkelt å gå over grenser, spesielt for voksende bedrifter, noe som kan føre til klager på prissetting. Andre plages av profesjonaliteten til noen av støtteapparatene når det oppstår problemer.

Hvordan MDDHosting sammenlignes med markedet

Kvinne holder dollar

Sammenlignet med andre webhotelltjenester er MDDHosting et mindre selskap, og det viser på noen måter.

MDDHosting har ikke ressursene til større konkurrenter. De tilbyr ikke dedikerte servere, og tilbyr ikke ekte 24-timers live support, selv om de lover å svare så raskt som mulig gjennom billettsystemet. Det vil være kunder igjen som venter når de trenger et spørsmål som besvares eller det oppstår et problem.

Det er ingen opplæring som du har med andre webhotellleverandører, og det er mindre støtte for tredjepartsapper. Mange av tjenestene og funksjonene, for eksempel migrering av nettsteder, mangler detaljer.

Men MDDHosting vet å spille til sine styrker i tjenestene de tilbyr. De er et mindre selskap, og mange kunder kjenner og jobber regelmessig med eieren av selskapet. Noen kunder snakker om å ta opp telefonen for å snakke med ham direkte.

MDDHosting har ingenting å skjule. De forteller folk nøyaktig hvilket utstyr og teknologi de tilbyr, og inkluderer til og med bilder av serveranlegget deres på hjemmesiden deres. De er stolte av hvor gjennomsiktige de er som selskap, og det viser.

Få andre selskaper tilbyr de tilpassede alternativene du har med MDDHosting. Hvis du vet nøyaktig hva du vil og trenger, kan du være sikker på at det er det du får med MDDHosting.

Hva vi tenker om MDDHosting

Noen som jobber på den bærbare datamaskinen

MDDHosting er et mindre selskap, og det er noen problemer vi har sett med å bruke en mindre, privateid webhotellleverandør. Å ha et personlig preg med alle samhandlinger er bra for noen mennesker, men når systemet har problemer og du trenger ressurser og støtte fra et mye større selskap, vil du ikke ha det med MDDHosting.

Men hvis du ikke er bekymret for å jobbe med et mindre selskap, gir MDDHosting et stabilt system og en positiv opplevelse for de fleste kunder. De kan være små, men de har ressursene tilgjengelig for større arbeid og selskaper som er klare til å skalere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map