Rishikimi dhe krahasimi i MDDHosting


MDDHosting është një kompani më e vogël e mbajtjes së faqeve në internet me qendër në Mooresville, Indiana, me një qendër pritëse në Denver, Kolorado.

Për këdo që është kurioz për mënyrën se si trajtohen faqet në internet në internet, kompanitë e pritjes së faqeve në internet si MDDHosting ofrojnë teknologji dhe njohuri teknike, të nevojshme për të lidhur informacionin dhe biznesin tuaj me internetin. Përdoruesit blejnë shërbimin, hapësirën e diskut dhe teknologjinë nga kompania e mbajtjes së faqes në internet për të mbajtur faqen e tyre në një server dhe ta dorëzojnë atë përmes internetit.

Me kaq shumë kompani të mbajtura në internet atje, mund të jetë e vështirë për të gjetur kompaninë e duhur për nevojat tuaja. Edhe varg i çmimeve dhe karakteristikave mund të ndryshojnë, duke e bërë të vështirë të dini nëse po punoni me kompaninë e duhur për ju.

Si një kompani pritëse më e vogël që krenohet me transparencën dhe lidhjen me klientët, ato do të dukeshin një mundësi e mirë për blogerët dhe kompanitë që kanë nevojë për një uebfaqe më të vogël, por funksionet përputhen me premtimin?

MDDHosting

Le të shohim se çfarë MDDHosting ka për të ofruar.

Farë e bën unike MDDHosting?

Me një përqëndrim në shërbimin e klientit dhe ofrimin e një kontakt personal për klientët, shumë nga karakteristikat dhe mjetet e ofruara nga MDDHosting janë drejtuar drejt klientëve që duan pak më shumë nga ofruesi i tyre i web hosting.

Le të shohim disa nga veçoritë dhe opsionet që e bëjnë MDDHosting unike.

1. Planet e përshtatshëm të strehimit

Uebfaqja MDDHosting

Shumë ofrues të web hosting ofrojnë mundësi të rrepta për planet e tyre të pritjes. Ka nivele nga të cilat mund të zgjidhni, me një gamë çmimesh, aftësish dhe veçorish. Për klientët që mund të kenë nevojë për diçka që bie midis niveleve, nuk ka shumë zgjidhje.

MDDHosting ju lejon të përshtatni paketën tuaj të hostit për nevojat tuaja të sakta, përfshirë zgjidhjet e përbashkëta të pritjes. Opsionet fillojnë aq të ulëta sa bërthama U CPU, një domen i vetëm dhe vetëm 10 koncerte të bandës në muaj. Meqenëse po ndani hapësirë ​​me kompani të tjera, shumica e shërbimeve të pritjes së përbashkët nuk lejojnë këtë nivel të personalizimit. Kjo siguron që po merrni atë që ju nevojitet, pa paguar për veçoritë që nuk i bëni.

Edhe VPS (server privat virtual) përfshijnë opsione personalizimi. MDDHosting përfshin mbajtjen standarde të VPS, si dhe opsionet premium të pritjes së cloud. Rregullimi i paketës tuaj është aq i thjeshtë sa të përdorni një shirit rrëshqitës. Ju mund ta dizajnoni shpejt serverin në specifikimet tuaja të sakta.

2. Specifikimet e SeRver

Site CloudLinux

Shumë kompani i mbajnë specifikimet e tyre harduerike sa më larg klientëve të mundshëm. MDDHosting merr transparencë në ekstrem, dhe madje përfshin fotografi të serverave të tyre të bazuar në Denver në faqen e tyre të internetit. Të gjithë serverët përdorin një CPU 48 Core ose më të lartë, dhe një minimum prej 256 GB RAM.

MDDHosting përdor disqet e ngurta të shtetit (SSD) për shërbimin e tyre të fuqizuar LiteSpeed ​​dhe ClouldLinux. Ata ofrojnë lidhje të tepërta 10 GBPS në internet. Serverat janë modernizuar në një rrjet shumë të disponueshëm, të shpërndarë dhe vetë-shërues të zonës së depozitimit SSD duke përdorur StorPool, një zgjidhje për ruajtjen e bllokut të specializuar në sistemet me bazë cloud. Sipas MDDHosting, ky sistem po sjell një rritje prej 900% në operacionet I / O një sekondë, dhe 1200% rritje në gjerësinë e përgjithshme të bandës. Sistemi, pretendojnë ata, siguron performancë dhe besueshmëri dukshëm më të lartë.

MDDHosting ofron një pritje me kosto të ulët, por jashtëzakonisht të shpejtë dhe të besueshme në serverë të përparuar. Ata kanë futur kohë, para dhe mendim në burimet e teknologjisë që përdorin, dhe kjo tregon.

3. Kopje rezervë në internet

Kthehu mbrapa

MDDHosting ofron një manual rezervë të plotë nga seksioni rezervë në cPanel tuaj (një ndërfaqe grafike me bazë Linux për të menaxhuar faqen tuaj të internetit). Një kopje rezervë e plotë përfshin cilësimet tuaja FTP dhe email, databazën tuaj dhe faqen e internetit. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të rivendosni faqen tuaj të internetit duke përdorur cPanel.

4. Vendosja dhe Dizajni i një Uebfaqe

Uebfaqja e faqes së faqes

MDDHosting përdor SitePad, një mjet ndërtimi në internet me më shumë se 300 tema të ndryshme për të zgjedhur. SitePad përfshin më shumë se 40 pajisje të njohura tërheqëse dhe tërheqëse që mund të përdorni në faqen tuaj duke përfshirë rrëshqitës, tekst të pasur, imazhe, video, audio, media sociale, Google Maps dhe format e kontaktit. Ju gjithashtu mund të ndërtoni faqe në SitePad dhe pastaj t’i botoni ato automatikisht në faqen tuaj. Të gjitha temat në SitePad janë përgjegjëse për celular.

SitePad është një mundësi e shkëlqyeshme për kompanitë dhe përdoruesit që tashmë kanë një sit dhe janë në kërkim të shtimit ose azhurnimit të faqeve. Për përdoruesit që kërkojnë të ndërtojnë një sit të ri nga e para, shabllonet dhe mungesa e pajisjeve dhe aplikacionet mund të jenë një problem.

5. Mbështetje përmes postës elektronike përmes MDDHosting

Dorë duke punuar në laptop

MDDHosting bën email mbështetës. Mund të krijoni një llogari me email duke përdorur cPanel tuaj përmes MDDHosting. Për një tarifë shtesë, mund të blini një filtër emaili, SpamExperts, për të bllokuar malware, spam dhe viruse. Ju mund të rishikoni emailin duke përdorur SpamPanel, duke siguruar që të keni akses në email që më parë ishte karantifikuar nga filtri.

6. Siguria e sitit

Lock

Siguria e sitit me MDDHosting trajtohet me SiteLock për një tarifë të vogël. SiteLock siguron skanim të përditshëm të malware për dobësitë e sitit dhe kodin e rrezikshëm. Shërbimi automatikisht heq kërcënimet që gjen në faqen tuaj. SiteLock është ngritur automatikisht, duke siguruar mbrojtje të menjëhershme pa nevojë për instalim.

SiteLock gjithashtu ofron TrueShield, një firewall të aplikacionit në internet, si mbrojtje shtesë. MDDHosting gjithashtu ofron (me një kosto shtesë) SiteLock Reagimi i Urgjencës, i cili jep ndihmë urgjente për të rikuperuar një sit që është hakuar.

7. Karakteristika të tjera

Karakteristika të tjera në kompjuterë

Përveç mbajtjes së faqes në internet, MDDHosting gjithashtu siguron pronë primitive premium për bizneset.

Me primit të primit të cloud, kompanitë mund të zëvendësojnë serverat në vend me një server cloud përmes MDDHosting. Serverat e cloud janë shumë të disponueshëm, të gabueshëm dhe janë jashtëzakonisht të shkallëzuar, duke i bërë ata një zgjidhje të shkëlqyeshme për bizneset në rritje.

Me MDDHosting, ju keni qasje në hapësirën e pakufizuar të diskut SSD dhe transferimin e të dhënave. Rritja e fuqisë së serverit tuaj cloud është e lehtë. Opsionet fillojnë në 2 bërthama CPU dhe 2 GB RAM dhe shkojnë deri në një sistem thelbësor 16 CPU me 16 GB RAM.

Mimet për MDDHosting

Plani MDDHosting

Planet MDDHosting janë jashtëzakonisht të konfigurueshme, dhe kompania ofron kuponë të cilat mund të përdoren për të ulur koston e blerjes. Mimet janë të ndryshueshme në varësi të tipareve që dëshironi dhe kërkesave që keni. Ne do të shikojmë çmimin bazë për planet tipike dhe opsionet shtesë.

Mimet për planet e përbashkëta të hostimit përfshijnë:

 • customizable: 3.00 dollarë në muaj për ½ CPU Core dhe 1 GB Ram. Ju gjithashtu keni 1 domen, 1 GB ruajtje SSD, 10 GB bandwidth dhe 5 bazat e të dhënave MySQL.

 • Premium: 24.25 dollarë në muaj për 2 bërthama CPU dhe 2 GB Ram. Ju gjithashtu keni fusha të pakufizuara, ruajtje të pakufizuar të SSD, gjerësi të pakufizuar dhe të dhëna të pakufizuara të MySQL.

 • Secila prej këtyre planeve mund të shkojë me më shumë fuqi. Përsëri, një forcë e MDDHosting është aftësia për të shkallëzuar shërbimin e web hosting për nevojat tuaja.

 • Përveç mbajtjes së përbashkët për një uebfaqe, MDDHosting gjithashtu përfshin një pronë primitive cloud. Ekzistojnë një shumëllojshmëri e niveleve për pritjen e cloud. Ne i tregojmë katër prej tyre këtu.
 • PR2: 25,00 dollarë në muaj për 2 bërthama CPU dhe 2 GB RAM. Gjithashtu përfshin hapësirë ​​të pakufizuar të diskut SSD dhe bandës.
 • PR8: 100,00 dollarë në muaj për 8 bërthama CPU dhe 8 GB RAM. Gjithashtu përfshin hapësirë ​​të pakufizuar të diskut SSD dhe bandës.
 • PR12: 150,00 dollarë në muaj për 12 bërthama CPU dhe 12 GB RAM. Gjithashtu përfshin hapësirë ​​të pakufizuar të diskut SSD dhe bandës.
 • PR16: 200,00 dollarë në muaj për 16 bërthama CPU dhe 16 GB RAM. Gjithashtu përfshin hapësirë ​​të pakufizuar të diskut SSD dhe bandës.
 • MDDHosting ofron disa nivele çmimesh për pritjen e faqeve të shitësit. Rishitësit përdorin MDDHosting për të pritur një faqe në internet të shitur nga shitësi. Të gjitha llogaritë e shitësit përfshijnë Softaculous për të shkarkuar dhe menaxhuar widget, si dhe ndërtuesin e faqes SitePad dhe bandën e pakufizuar të bandës:
 • Rishitesi Basic: 24.50 $ / muaj për deri në 50 llogari cPanel dhe 50 GB hapësirë ​​në disk.
 • Shitësi ndërmjetës: 49,50 $ / muaj për deri në 100 llogari cPanel dhe 100 GB hapësirë ​​në disk.
 • Rishitësi i Avancuar: 74.50 $ / muaj për deri në 150 llogari cPanel dhe 500 GB hapësirë ​​në disk.
 • MDDHosting ofron serverë privatë virtualë (VPS). Të gjitha nivelet përfshijnë menaxhimin cPanel, aksesin e plotë të rrënjëve dhe vendosjen falas.
 • VZ 2G: 99,95 $ / muaj për 100 GB depo, transferim të dhënash 1 TB, 2 bërthama CPU dhe 2 GB RAM.
 • VZ 4G: 179,95 $ / muaj për 200 GB depo, transferimin e të dhënave 3 TB, 4 bërthama CPU dhe 4 GB RAM.
 • VZ 6G: 249,95 $ / muaj për 300 GB depo, transferimin e të dhënave 5 TB, 6 bërthama CPU dhe 6 GB RAM.
 • MDDHosting ofron disa nivele të sigurisë SiteLock, duke i lejuar klientët të zgjedhin planin që është i duhuri për ta.
 • Gjej: 24,99 $ / vit për skanimin e faqes tuaj për malware. Përfshinë deri në 25 faqe.
 • Fix: 99,99 $ / vit (ose 14,99 $ / muaj) për të gjetur dhe hequr automatikisht kodin me qëllim të keq. Përfshinë deri në 500 faqe.
 • Defend: 299,99 $ / vit (ose 49,99 $ / muaj) për gjetjen, rregullimin dhe parandalimin e kërcënimeve me përshpejtimin e faqes në internet. Përfshinë deri në 500 faqe.
 • MDDHosting shet një shumëllojshmëri të çertifikatave SSL për mbrojtje të shtuar në faqen tuaj. Kjo perfshin:
 • RapidSSL: 35,00 dollarë në vit me një forcë kriptimi 256-bit
 • GeoTrust QuickSSL: 125,00 dollarë në vit për një emër domain të kualifikuar plotësisht, duke ofruar vulë dinamike të faqes dhe licencimin e serverit të pakufizuar.
 • GeoTrust BusinessID i Vërtetë me EV $ 179.00 / vit. Certifikata ofron sigurinë më të lartë, një vulë dinamike të faqes dhe licencimin e pakufizuar të serverit.
 • MDDHosting gjithashtu siguron filtrimin e spamave të postës elektronike.
 • Filtrimi i postës elektronike: 2,99 $ / muaj për domen për shërbimin e filtrimit spam SpamExperts.

Perceptimi Publik i MDDHosting

Njerëzit që ecin

Ka shumë atje që e duan MDDHosting dhe gjithçka që ata kërkojnë.

Shumë pëlqejnë shpejtësinë me kosto të ulët dhe besueshmërinë që merrni nga MDDHosting. Bazohet në një sistem të qëndrueshëm me një qendër të lartë të të dhënave, dhe klientët ndjehen sikur tregojnë në kohën e duhur dhe besueshmërinë. Ata po marrin një sistem të nivelit të lartë pa çmimin e nivelit të lartë.

Të tjerët u pëlqen shërbimi i përshtatshëm dhe çmimi përmes MDDHosting. Me oferta me çmime jashtëzakonisht të ulëta që mund të përshkallëzohen lehtësisht, recensentët mendojnë se ata kurrë nuk paguajnë më shumë sesa duhet për hostimin në internet. Transparenca në shërbimet dhe pajisjet e tyre është një përfitim tjetër i cituar shpesh i MDDHosting.

Përkundër këtyre përfitimeve, të tjerët ndjehen sikur MDDHosting është një kompani e vogël që lufton me shumë nga problemet që ka një kompani e vogël. Kjo përfshin mungesën e mbështetjes së klientit. Disa klientë ankohen se mund të duhen ditë për të marrë një përgjigje kur ndodh një problem. Me dritare të tilla të ngushta për secilin shkallë të përshtatshëm, kalimi i kufijve është i lehtë, veçanërisht për bizneset në rritje, të cilat mund të çojnë në ankesa në lidhje me çmimet. Të tjerët shqetësohen nga profesionalizmi i disa prej ekipeve mbështetëse kur shfaqen probleme.

Si Krahasohet MDDHosting me Tregun

Dollar grua që mban

Krahasuar me shërbimet e tjera të mbajtjes në internet, MDDHosting është një kompani më e vogël, dhe tregon në disa mënyra.

MDDHosting nuk ka burimet e konkurrentëve më të mëdhenj. Ata nuk ofrojnë serverë të dedikuar dhe nuk ofrojnë mbështetje të vërtetë 24/7, edhe pse premtojnë të përgjigjen sa më shpejt që të jetë e mundur përmes sistemit të tyre të biletave. Do të ketë klientë të mbetur duke pritur kur ata kanë nevojë për një pyetje të përgjigjur ose ndodh një problem.

Nuk ka trajnim si ju me ofruesit e tjerë të pritjes së faqeve në internet, dhe ka më pak mbështetje për aplikacionet e palëve të treta. Shumë nga shërbimet dhe veçoritë, të tilla si migrimi i faqeve në internet, nuk kanë detaje.

Por, MDDHosting e di se si të luajë me forcat e tyre në shërbimet që ata ofrojnë. Ata janë një kompani më e vogël, dhe shumë klientë e dinë dhe punojnë rregullisht me pronarin e kompanisë. Disa klientë flasin për marrjen e telefonit për t’i folur drejtpërdrejt.

MDDHosting nuk ka asgjë për të fshehur. Ata u tregojnë njerëzve saktësisht se çfarë pajisje dhe teknologji ofrojnë, dhe madje përfshijnë fotografi të objektit të serverit të tyre në faqen e tyre të internetit. Ata janë krenarë për sa transparente janë si kompani, dhe kjo tregon.

Pak kompani të tjera ofrojnë opsionet e personalizueshme që keni me MDDHosting. Nëse e dini saktësisht se çfarë dëshironi dhe keni nevojë, mund të jeni i sigurt që është ajo që do të merrni me MDDHosting.

Farë mendojmë për MDDHosting

Dikush që punon në laptop

MDDHosting është një kompani më e vogël, dhe ka disa çështje që ne kemi parë me përdorimin e një ofruesi të vogël të pritjes së programeve private në pronësi private. Të kesh një prekje personale me çdo ndërveprim është e shkëlqyeshme për disa njerëz, por kur sistemi shkon në telashe dhe ju nevojiten burimet dhe mbështetja e një kompanie shumë më të madhe, nuk do ta keni me MDDHosting.

Por, nëse nuk shqetësoheni për të punuar me një kompani më të vogël, MDDHosting ofron një sistem të qëndrueshëm dhe një përvojë pozitive për shumicën e klientëve. Mund të jenë të vogla, por ato kanë burimet në dispozicion për punë më të mëdha dhe ndërmarrje të gatshme për shkallë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map