Slik nivåer du opp WordPress-nettstedet ditt gratis med SumoMe

Visste du at det er en gratis pakke med verktøy som du kan legge til på WordPress-nettstedet ditt for å gjøre det til en trafikkgenererende markedsføringsmaskin? Ved å installere ett eller flere av verktøyene fra denne samlingen, kan du gjøre nettstedet ditt ikke bare bedre til å samle e-postadresser, men også mer effektivt til å generere potensielle kunder og sosiale aksjer..


Ikke bare det, men de andre verktøyene i denne pakken gir deg også muligheten til å få et bedre innblikk i hvordan dine besøkende samhandler med nettstedet ditt og innholdet. Gjennom disse verktøyene kan du finne ut hvor de besøkende klikker på nettstedet ditt, og også hvor langt de ruller ned på sidene dine.

Hvis ideen om å optimalisere og oppgradere ditt WordPress nettsted for å gjøre det få flere besøkende og forbedre konverteringsfrekvensene, deretter SumoMe pakke med verktøy kan være akkurat det du leter etter.

sumome

Hvis du vil vite mer om denne pluginen, og hvilke av tilleggene du absolutt bør bruke på nettstedet ditt, kan du lese videre for vår guide til SumoMe for WordPress.

SumoMe: Høydepunktene

Mens SumoMe og verktøyene kan brukes på hvilken som helst webside, er WordPress-brukere spesielt heldige som de ganske enkelt kan installer gratis kjerne-plugin, aktiverer deretter de enkelte appene eller modulene de vil bruke.

Appene eller verktøyene som utgjør SumoMe-pakken blir kontinuerlig oppdatert og lagt til. Imidlertid er det i skrivende stund ni gratis alternativer å velge mellom, gjelder også:

 • List Builder: popup-tilmeldingsform for e-post
 • Rulleboks: skyv inn e-postskjema
 • Smart Bar: meldingsbanner for overskrift med valgfri e-postformulering
 • Del: delingsknapper på sosiale medier
 • Bildedeler: bildespesifikke sosiale delingsknapper
 • Merket: opprett delbare tekst sitater
 • Content Analytics: se hvor langt leserne ruller nedover sidene
 • Varmekart: se hvor besøkende klikker i sanntid
 • Kontaktskjema: samle meldinger fra lesere med innebygd spambeskyttelse

Høydepunktene ved SumoMe er vekstverktøyene for e-postnyhetsbrev. Dette inkluderer appene List Builder og Scroll Box. Disse verktøyene finner du andre steder, men ofte i dyre premium plugins som f.eks OptinMonster. Dette gjør SumoMe og dens evne til å legge til popup-lightbox, eller skyve inn e-post-opt-in-skjemaer på nettstedet ditt gratis veldig attraktiv.

SumoMe List Builder

De e-post popup-skjema utløser er veldig avanserte, noe som er flott. Dette betyr, avhengig av de valgte innstillingene, at skjemaene ikke vises før det perfekte øyeblikket. Dette resulterer i at du hjelper deg med å få det høyeste antallet påmeldinger fra leserne dine, uten å irritere dem i prosessen.

Hvis du vil utvide e-postlisten din og gjøre engangs besøkende til abonnenter som du kan kontakte når som helst, er List Builder-modulen en effektiv og gratis måte å legge til popup-opt-in-skjemaer til et WordPress-nettsted.

Selv om det er viktig å utvide e-postabonnentlisten din, må du sørge for at nettstedet ditt fungerer som en effektiv målkonvertering maskin er kanskje enda viktigere. Dette gjør appene Content Analytics og Heat Maps også veldig attraktive.

SumoMe Legg til innholdsanalyse

Content Analytics-appen vil vise deg nøyaktig hvor langt de besøkende ruller ned hver av sidene på nettstedet ditt. Selv om du kanskje vil tro at de besøkende leser hvert eneste ord i artiklene dine, er det en god sjanse for at et betydelig antall av dem forlater sidene dine før de kommer til slutten – uansett hvor godt skrevet de er.

Det er veldig viktig å vite hvor de fleste besøkende leser på sidene dine. Bevæpnet med denne informasjonen, kan du gjøre det plasser samtalene dine til handlinger på de stedene som vil få flest visninger, mens du fremdeles gir de besøkende muligheten til å lese innholdet ditt før de blir presentert med et forslag – enten det er en lenke for å kjøpe produktet ditt, abonnere på tjenestene dine eller annen handling.

SumoMe Legg til varmekart

Heat Maps-appen gir deg litt lignende informasjon du kan bruke for å optimalisere nettstedet ditt. Ved å kunne se hvilke lenker besøkende klikker på, og hvilke ikke, kan du øke antall besøkende som havner på de viktigste sidene dine ved å gjøre de nødvendige endringene.

Når du bruker Heat Mapping-verktøy, er det alltid interessant å oppdage hvilke sideelementer de besøkende klikker på som ikke er lenker. Ved å legge til lenker til områdene som blir klikket, kan du enkelt lede flere av besøkende til sidene de leter etter.

Komme i gang med SumoMe

Gratis plugin kan installeres direkte fra nettstedet ditt. Så når det er blitt aktivert, må du registrere nettstedet ditt for å kreve din gratis konto – heldigvis tar dette bare noen få klikk og minutter av din tid.

SumoMe Legg til plugin

Nå, fra fronten av nettstedet ditt, kan du gjøre det Klikk på det flytende ikonet for å se appene eller modulene som er tilgjengelige for deg. I Sumo Store er appene delt etter type, inkludert både gratis- og premium-alternativene.

SumoMe Store

Du kan deretter velge hvilke apper du vil aktivere på nettstedet ditt. Deretter kan du få tilgang til tilpasningsalternativene for å konfigurere appen for nettstedet ditt.

Premium-alternativer

Mens SumoMe inkluderer et imponerende sett med gratis verktøy som kan øke trafikkmengden på nettstedet ditt, i tillegg til å øke e-postlisten, er det også noen få premiumoppgraderinger tilgjengelig.

Selv om dette er ekstrautstyr, er SumoMe Starter-oppgraderingen verdt å vurdere. Dette er fordi det gir deg muligheten til gjemmer det flytende ikonet for de besøkende. Denne månedlige avgift på $ 10 gir deg tilgang til premium e-poststøtte, hvis du noen gang trenger hjelp med nettstedet ditt.

Når plugin-en har bevist seg og hjulpet deg med å enten utvide listen eller generere mer virksomhet, kan du vurdere å oppgradere til premium-alternativene.

Konklusjon

SumoMe-appene er angivelig brukt på over 2 millioner nettsteder, inkludert noen husholdningsnavn, for eksempel Airbnb og Social Media Examiner.

Dette betyr ikke bare at det er veldig usannsynlig at dette produktet forsvinner, men også at utviklerne er i stand til å samle inn enorme mengder data om hvordan appene blir brukt. Dette forteller dem hvilken formdesign og knappkonfigurasjoner resultere i de høyeste konverteringsfrekvensene. Denne informasjonen lar utviklerne fortsette å finjustere appene sine for å hjelpe deg med å få bedre resultater fra dem.

Hvis du leter etter en måte å legge til skjemaer for høy konvertering av e-post til gratis på nettstedet ditt, er SumoMe-pakken med apper et kraftig alternativ som fortsetter å bli mer nyttig etter hvert som tiden går..

Finn ut mer om SumoMe i dag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map