Å starte din egen skjønnhetsblogg for under $ 100 – Sinnsykt enkle og enkle trinn

Skjønnhetsnisjen er både morsom og spennende. Bransjen i seg selv er svært dynamisk, så trender er i stadig utvikling, og emner er alltid i endring.


Hvis du er spent på kosmetikk, generell helse, hudpleie, frisyrer, skjønnhetsprodukter og mote, kan du snakke et sted for deg selv på nettet med en skjønnhetsblogg.

hvordan starte en skjønnhetsblogg for under $ 100

Hvorfor starte en skjønnhetsblogg?

Du trenger ikke å ha en skrivegrad eller en profesjonell skrivebakgrunn til start din helt egen skjønnhetsblogg.

Faktisk er mange av de mest populære bloggene på nettet laget av folk som bare skriver om det som mest begeistrer dem, og oppdaterer leserne hele tiden med informative og vittige innlegg.

Det er mange fordeler ved å ha din egen blogg. Først av alt kan du tjene en anstendig inntekt gjennom annonser og tilkoblinger med skjønnhets- og moteselskaper.

Du kan også få kontakt med forhandlere av skjønnhetsprodukter slik at du kan tjene ekstra inntekter.

Det er også mange skjønnhetsbloggere som får tilsendt produkter for testing og anmeldelser, noen ganger også før produktene treffer butikkene.

Dette lar deg bli utsatt for de siste trendene i skjønnhetsindustrien, en stor fordel hvis du vil bli en autoritet i denne nisjen.

Før du kommer i gang

Det er viktig å brainstorme helt ved begynnelsen. Når inspirasjonen treffer deg, sett deg ned og bestem deg for hvilket aspekt av skjønnhetsindustrien du vil blogge om. Lag deretter en liste over innleggene du kanskje vil skrive.

Det viktigste spørsmålet du kan stille er: “Hvis jeg var min egen bloggleser, hva ville jeg interessert i å lese?”

Tenk også på de forskjellige “underkategoriene” som du kan rotere gjennom. For eksempel: Produktanmeldelser, Dagens produkt, Makeover-tips og tilfeldige ting.

Neste gang, se deg rundt på andre blogger og se på tingene du ikke liker og ikke liker med tanke på innhold, temaer, skrivestil og generelt utseende.

Ikke kopier noen selvfølgelig, men å se deg rundt vil hjelpe deg med å få kreative juice til å renne og få noen ideer om hvordan bloggen din kan være annerledes.

Tenk også på hvordan du legger media til innleggene dine, for eksempel videoer eller bilder. Det vil hjelpe hvis du har et HD-kamera som tar klare bilder, i tillegg til programvare for fotoredigering for fargekorrigering og beskjæring.

Du må også vurdere målinnleggingsfrekvensen. Ønsker du eller kunne legge ut hver dag, en gang i uken eller hver tredje dag? Vær oppmerksom på at uansett hvilken frekvens du bestemmer deg for, er det viktig at du legger ut regelmessig.

Du vil lett miste leserne hvis oppslaget ditt er inkonsekvent. Det ville faktisk vært enklere hvis du kan skrive innlegg på forhånd og bare “planlegge” dem for fremtidige datoer.

Hvordan tjener du penger? Det er noen måter å tjene penger på bloggen din. Den mest populære måten er via Google Adsense – du kan tjene inntekter når seerne klikker på annonsene på bloggen din.

The Nitty-Gritty Stuff – enkle trinn for å lage din egen skjønnhetsblogg

For å oppsummere, er det fire enkle trinn for hvordan du starter en skjønnhetsblogg:

 1. Velg en leverandør av webhotell
 2. Få et domenenavn
 3. Installer WordPress
 4. Forskjønn skjønnhetsbloggen din

Men før vi kommer til disse trinnene, la oss snakke om hosting først – om vi skal velge gratis eller betalt hosting.

Hva i all verden er gratis hosting?

Hvis dette er din første bloggingssatsing, kan du gjøre en god start med en gratis bloggleverandør. Gratis hosting betyr at du kan starte bloggen din uten å betale noe via en vertsleverandør. De beste eksemplene er blogger.com og wordpress.com.

Hvorfor velge gratis hosting?

Den beste fordelen ved å bruke gratis blogghosting er selvfølgelig, du trenger ikke å bruke noe for å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en konto, og du er klar til å gå.

Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke kredittkortet ditt for månedlige eller årlige avgifter.

Gratis blogghosting er også et utmerket alternativ hvis du ikke har liten erfaring med webdesign. De fleste gratis bloggvertleverandører som WordPress.com har ferdige bloggmaler.

Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket tema, og skriv deretter bort det første innlegget ditt. Du har også lov til å tilpasse bloggen din til et bestemt punkt.

Ulempene

Den største ulempen med gratis blogghosting er at du ikke eier domenet. Nettadressen din vil alltid være som “beauty.wordpress.com” i stedet for bare “beauty.com”.

Selv om det å være et underdomener kan være bra nok for de som bare begynner, vil du synes det er mer utfordrende å oppskalere bloggen din hvis du vil bli anerkjent som en autoritet i skjønnhetsnisjen eller når du vil etablere din egen navn eller merke.

En annen ulempe ved å bruke gratis blogghosttjenester er å ha begrensede alternativer når det gjelder tilpasning. Med gratis blogghosting kan du endre temaer, oppsett, farger og skrifter, men du kan ikke forvente mye funksjonalitet på nettstedet ditt.

Du må også kjempe med mange annonser på bloggen din.

Velge betalt hosting

Hvis du startet bloggen din ved å bruke gratis hosting og du har fått et anstendig følgende, kan du skalere opp ved å flytte bloggen til et betalt hosting.

Her er fordelene:

 • Ditt eget domene – en av de beste fordelene når du velger premium blogghosting er å eie navnet eller domenet til bloggen din. Hvorfor er dette viktig? Å eie domenet gjør det lettere for folk å huske nettstedadressen din. Du kan også etablere bloggen din for personlig merkevarebygging og tjene penger på at det ville være enklere.
 • Din egen e-post – alle betalte hostingleverandører lar deg en eller flere tilpassede e-postadresser. For eksempel, hvis bloggdomenet ditt er “beauty.com”, kan du ha en e-postadresse som [Email protected] eller [Email protected].På denne måten slipper du å bruke din personlige Gmail- eller Yahoo-adresse når du tilsvarer dine følgere. Du kan også konfigurere autosvar for kommunikasjons- og markedsføringsformål.
 • Enkel å bruke Nettstedsbygger—Imens premium-hosting brukes mest av erfarne nettstedutviklere, en nybegynner med null kunnskap om koding kan bruke den. Takket være nettstedbyggere som er inkludert i hostingpakker, kan du opprette din skjønnhetsblogg bare ved å klikke og dra elementer. Det beste med dette er at du fullt ut kan tilpasse nettstedet ditt med mer funksjonalitet, temaer, oppsett og fargevalg for å matche dine preferanser og branding.
 • Ingen annonser– fordi du har betalt for hostingpakken, vil bloggen din være helt fri for annonser, bortsett fra de du har lagt ut selv.
 • Plugins og widgets—Betalt blogghosting lar deg forbedre brukervennligheten og funksjonaliteten til nettstedet ditt via plugins, apper og widgeter. Du kan også legge til strømmer og bildegallerier fra sosiale mediekontoer.
 • Tjen penger på bloggen din – Mange gratis hostingleverandører oppgir i vilkårene og betingelsene at du ikke kan tjene penger på bloggen din, noe som betyr at du ikke kan tilby din plass for annonser. Google Adsense godkjenner heller ikke gratis hostede blogger for å tjene penger.

Nå skal du kunne bestemme hvilket hostingalternativ du skal velge. For premium hosting er det mange å velge mellom, og det anbefales på det sterkeste at du sjekker anmeldelser for hostingleverandøren du velger, slik at du vil vite om den vil dekke budsjettet og hostingbehovene dine.

Vær oppmerksom på at når du kjøper en hostingpakke, kommer den normalt med et domenenavnsregistrering. Du trenger ikke å kjøpe et domenenavn, så du trenger ikke å bruke mer.

Nå som du har en ide om hosting, la oss snakke om å velge bloggenavnet ditt og få et domenenavn.

Velge et fantastisk domenenavn

Ja, dette kan være et utfordrende skritt. Det store antallet alternativer alene kan være en kilde til forvirring. Så her er noen tips for å hjelpe deg:

 • Kombiner favorittordene dine som faller sammen med skjønnhetsindustrien. Spør deg selv: hva begeistrer deg for skjønnhetsnisjen? Hva er din personlighet, og hvordan kobles det til interessen din for blogging? Hva er favorittordene dine? Hva er dine hobbyer? Hvilke emner vil du dekke i bloggen din? Hvilke ord vil best beskrive bloggen din?
 • Hugstorm og noter ordene som er knyttet til merkevaren eller temaet ditt. Skrikk ned alt som kommer til hjernen. Du kan deretter bruke en synonymordbok og skrive noen mer beslektede ord. Du vil nå ha en bank med ord som du kan velge mellom.
 • Sorter ut alternativene, kortlisten og bestem hva som går bra sammen. Du kan be andre om å lese ut hva du har listet så langt, og derfra velger du de som lett kan uttales.
 • Gå til GoDaddy eller Namecheap og sjekk om de du har listet er tilgjengelige. Korte, stavelsesdomener med to stavelser er alltid bedre. Ikke bruk de som har bindestreker (example-beauty.com) da disse er vanskelig å huske.

Ekstra tips

Hold det alltid kort, søtt og enkelt. Bloggenavnet ditt skal være nøyaktig det samme som nettadressen din, slik at det ikke blir noen forvirring. Spill på ord og bruk vittige. Bloggenavnet skal være lett å huske, stave og uttale.

Installerer WordPress

Når du har registrert deg for en hostingplan og et domenenavn, må du bruke den brukervennligste bloggplattformen som finnes – WordPress.

WP er verdens mest populære Content Management System som hjelper bloggere å administrere innholdet enkelt, for eksempel å legge til nye innlegg, endre dem, oppdatere og slette innhold og tilpasse det for å gjøre det vakrere.

Du trenger ikke å bruke ekstra med WordPress, da det ofte er inkludert i selv de mest grunnleggende webhotellpakkene. Installering er en jiff, men vi vil vise deg hvordan du gjør det trinn for trinn.

For dette formålet vil vi bruke BlueHost som eksempel (hvis du trenger hjelp med å registrere deg hos Bluehost, sjekk ut denne trinnvise guiden)

Trinn 1: Logg inn på din nye BlueHost-konto og klikk deretter på “Hosting”. Se etter Nettstedet Builders-panelet, og nedenfor finner du WordPress.

Steg 2: Klikk “Installer”. Du blir ført til en annen side. Velg domenet, og klikk deretter på “Kontroller domene”.

Trinn 3: Merk av for alternativet “Jeg har lest vilkårene”, og trykk deretter “Installer nå”.

Trinn 4: En boks som sier “Vi installerer WordPress for deg” vises. Vent i 2 til 5 minutter til prosessen er fullført. Når det er gjort, klikker du på “Vis prosesser” og deretter “Vis legitimasjon”.

Trinn 5: Du må legge inn påloggingsdetaljene dine på neste side. Klikk på “Admin URL” og skriv deretter inn brukernavn og passord.

WordPress-installasjonen din er fullført, og nå har du offisielt bygget din skjønnhetsblogg for under $ 100.

Gjør din skjønnhetsblogg vakker

Så du driver nå med en skjønnhetsblogg. Det må være en selvfølge at malen din må være vakker – en ganske refleksjon av din nisje. Avhengig av din smak og stil, kan du gå for et minimalistisk tema, eller gå for en virkelig fargerik mal.

Det viktige er å holde oppsettet organisert og rent. Leserne dine skal lett kunne finne informasjonen de leter etter. Hvis du har tenkt å legge mange bilder, bruk bilder av høy kvalitet.

Det er mange gratis WordPress-temaer bortsett fra hva du ser på WP-dashbordet. Hvis du ikke kan kjøpe premium WordPress-temaer ennå, gå til www.wordpress.org/themes og se etter skjønnhetsrelaterte WordPress-temaer.

Et annet alternativ, anbefalt fordi du ikke trenger å bruke for mye tid på å tilpasse designen og utseendet og følelsen er å gå med a premium skjønnhet WordPress-tema fra themeforest.net (koster rundt $ 50).

Det er en lek å installere et tema. Bare klikk på “Utseende”, klikk deretter på “Temaer”, velg “Legg til nytt”, velg ditt tema og klikk deretter på “Last opp tema”. Både gratis og premium temaer kommer med detaljert instruksjon om hvordan du kommer i gang.

Siste tanker

Å drive skjønnhetsblogg er både en givende og utfordrende satsning. De viktigste tingene du må huske er engasjement, konsistens og lidenskap. Forvent ikke at det blir en hit over natten.

Det tar tid å bygge et stort lesertall. Vær tålmodig og la den vakre lidenskapen din skinne igjennom i bloggen din, og belønningen vil være stor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map