Com anivellar el vostre lloc web de WordPress de forma gratuïta amb SumoMe

Sabíeu que hi ha una suite gratuïta d’eines que podeu afegir al vostre lloc web de WordPress per convertir-lo en una màquina de màrqueting generador de trànsit? Mitjançant la instal·lació d’una o més de les eines d’aquesta col·lecció, podeu fer que el vostre lloc web no només sigui millor a l’hora de recopilar adreces de correu electrònic, sinó que sigui més eficaç per generar clients i accions socials.


No només això, sinó que les altres eines d’aquest paquet també us proporcionen la possibilitat de conèixer millor el vostre funcionament els visitants interactuen amb el vostre lloc web i el seu contingut. A través d’aquestes eines podeu esbrinar on fan clic als vostres visitants al vostre lloc web i també fins a on es desplacen per les vostres pàgines.

Si la idea d’optimitzar i actualitzar el vostre lloc web de WordPress per tal de obtenir més visitants i millorar els seus tipus de conversió, SumoMe suite d’eines podria ser només el que estàs buscant.

sumom

Si voleu saber més sobre aquest complement i quins dels seus complements hauríeu de fer servir definitivament al vostre lloc web, llegiu-ne el següent. Guia de SumoMe per WordPress.

SumoMe: The Highlights

Tot i que SumoMe i les seves eines es poden utilitzar en qualsevol lloc web, els usuaris de WordPress tenen la particularitat de sort que poden simplement instal·leu el complement gratuït de nucli, a continuació, activeu les aplicacions o mòduls que vulguin utilitzar.

Les aplicacions o eines que formen el paquet SumoMe s’actualitzen constantment i s’hi afegeixen. Tot i això, a l’hora d’escriure n’hi ha nou opcions gratuïtes per triar, inclosos:

 • Constructor de llistes: formulari de desplegament de correu electrònic emergent
 • Desplaçament del quadre: formulari de correu electrònic amb diapositiva
 • Smart Bar: pancarta de missatges de la barra de capçalera amb un formulari d’opció de correu electrònic opcional
 • Compartir: botons per compartir xarxes socials
 • Image Sharer: botons de compartició social específics de la imatge
 • Ressaltador: crea cometes de text compartibles
 • Analytics Analytics: consulteu fins a quin punt els lectors es desplacen per les pàgines cap avall
 • Mapes de calor: vegeu on fan clic els visitants en temps real
 • Formulari de contacte: recopila missatges de lectors amb protecció integrada contra spam

El més destacat de SumoMe són les eines de creixement de butlletins de correu electrònic. Inclou les aplicacions del creador de llistes i del quadre de desplaçament. Aquestes eines es poden trobar a altres llocs, però sovint a plugins premium cars, com ara OptinMonster. Això fa que SumoMe i la seva capacitat per afegir caixa de llum emergent o formularis de desactivació de correu electrònic desglossables al vostre lloc web de franc molt atractiu.

SumoMe List Builder

El Aparells de forma emergent per correu electrònic estan molt avançats, cosa que és fantàstica. Això vol dir que, en funció de la configuració escollida, els formularis no es mostraran fins al moment perfecte. D’aquesta manera, us ajudareu a obtenir el major nombre d’inscripcions dels vostres lectors, sense molestar en el procés.

Si voleu créixer la vostra llista de correu electrònic i convertir els vostres visitants únics en subscriptors als quals podeu contactar en qualsevol moment, el mòdul Builder de llistes és eficaç i forma gratuïta d’afegir formularis emergents a un lloc web de WordPress.

Tot i que la vostra llista de subscriptors de correu electrònic és important, assegureu-vos que el vostre lloc web funciona com a màquina efectiva per convertir la meta potser és encara més important. Això fa que les aplicacions de Analytics i contingut de mapes de calor també siguin molt atractives.

SumoMe Afegeix anàlisis de contingut

L’aplicació Content Analytics us mostrarà exactament fins a on es desplacen els visitants a baix de cadascuna de les pàgines del vostre lloc web. Tot i que us agradaria pensar que els vostres visitants llegeixen totes les paraules dels vostres articles, hi ha una bona probabilitat que un nombre considerable d’ells abandonin les vostres pàgines abans d’arribar al final, per molt que estiguin escrites..

Saber on han llegit la majoria de visitants a les vostres pàgines és molt important. Armat amb aquesta informació, podeu llavors situa les trucades a les accions a les ubicacions que rebran més visualitzacions, tot i que permeten als vostres visitants l’oportunitat de llegir el contingut abans de rebre una proposició, ja sigui un enllaç per comprar el vostre producte, subscriure’s als vostres serveis o alguna altra acció..

SumoMe Afegeix mapes de calor

L’aplicació Heat Maps us proporciona informació similar a utilitzar per optimitzar el vostre lloc web. Si veieu fàcilment quins enllaços fan clic als vostres visitants i quins no ho són, podeu augmentar la quantitat de visitants que acaben a les vostres pàgines més importants fent els canvis necessaris.

A més, quan utilitzeu eines de mapatge tèrmic, sempre és interessant descobrir quins elements de pàgina fan clic als vostres visitants que no enllacen. Si afegiu enllaços a les àrees que es fan clic, podeu desviar més fàcilment els visitants a les pàgines que cerquen.

Com començar amb SumoMe

El complement gratuït es pot instal·lar directament des del vostre lloc web. Aleshores, un cop activat, haureu de registrar el vostre lloc per reclamar el vostre compte gratuït. Per sort, només tindrà uns clics i uns minuts del vostre temps..

Addició de complement SumoMe

Ara, des del front-end del vostre lloc web, podeu feu clic a la icona flotant per visualitzar les aplicacions o mòduls disponibles. A la botiga Sumo, les aplicacions es divideixen per tipus, incloses les opcions gratuïtes i premium.

SumoMe Store

A continuació, podeu triar quines aplicacions habilitar al vostre lloc web. Després d’això, podeu accedir a les opcions de personalització per configurar l’aplicació per al vostre lloc web.

Opcions Premium

Si bé SumoMe inclou un conjunt impressionant d’eines gratuïtes que poden augmentar la quantitat de trànsit que rep el vostre lloc web, a més de fer créixer la vostra llista de correu electrònic, també hi ha algunes actualitzacions premium disponibles..

Tot i que es tracta d’un complement opcional, cal tenir en compte l’actualització de SumoMe Starter. Això és perquè us dóna l’opció de amagant la icona flotant als vostres visitants. Aquesta quota mensual de 10 dòlars també us permet accedir a l’assistència de correu electrònic premium, si necessiteu ajuda amb el vostre lloc web.

Una vegada que el connector s’ha demostrat per si mateix i us ha ajudat a créixer la vostra llista o a generar més negocis, podeu considerar l’actualització a les opcions premium.

Conclusió

Segons sembla, les aplicacions SumoMe es troben s’utilitzen en més de 2 milions de llocs web, inclosos alguns noms domèstics, com ara Airbnb i Social Media Examiner.

Això no només significa que és molt poc probable que aquest producte desapareixi, sinó que també els desenvolupadors puguin recopilar grans quantitats de dades sobre la manera com s’utilitzen les aplicacions. Això els indica quins dissenys de formes i configuracions de botons donar lloc a les taxes de conversió més altes. Aquesta informació permet als desenvolupadors continuar ajustant les seves aplicacions per ajudar-vos a obtenir millors resultats.

Si busqueu una manera d’afegir formularis d’inclusió de correu electrònic d’alta conversió al vostre lloc web de forma gratuïta, la suite d’aplicacions SumoMe és una opció potent que continua sent més útil a mesura que passa el temps..

Obteniu més informació sobre SumoMe avui

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map