Com millorar la seguretat del vostre lloc web de WordPress sense instal·lar cap complement més

Tant si teniu un lloc web com a projecte de diversió, com a entitat comercial o bé en algun lloc entremig, mantenir-lo segur ha de ser una de les vostres prioritats.


Tot i que hi ha un munt de plugins dissenyats per millorar la seguretat del vostre lloc web de WordPress, si sou alguna cosa com jo, el vostre lloc web ja creix sota el pes d’una biblioteca creixent de complements i extensions..

Com millorar la seguretat del vostre lloc web sense connectors WP

Així, si voleu reforçar la seguretat del vostre lloc web de WordPress sense instal·lar cap complement addicional de WordPress, aleshores, aquest article us ofereix alguns consells que poden ajudar-vos a fer-ho.

Assegureu-vos que es complementin & Els temes estan actualitzats

Actualitzacions de WordPress

Comencem amb els consells més bàsics, però potser el més important: mantenir actualitzat el programari de WordPress, així com els temes i plugins instal·lats..

Cada plugin i tema que s’instal·la al lloc web de WordPress és una ruta potencial cap al final del vostre bloc i el seu codi i base de dades subjacents, per a aquells amb intenció maliciosa. Això no vol dir que tots els plugins i temes presentin un risc per a la seguretat, sinó que de vegades es produeixen desperfectes. Quan ho fan, els desenvolupadors busquen resoldre aquests problemes publicant actualitzacions al seu codi.

Per tant, garantint que tots els components del vostre lloc web estiguin actualitzats, podeu fer-ho molt minimitzar el risc de que el pirateig del vostre lloc mitjançant una vulnerabilitat en un plugin o tema que estàs utilitzant, o fins i tot mitjançant el propi programari de WordPress.

En iniciar la sessió regularment a l’àrea d’administració del lloc web de WordPress, podeu mantenir-vos al capdamunt de les actualitzacions disponibles. Gràcies a la icona útil que es mostra al tauler, podeu veure ràpidament si hi ha alguna actualització disponible. WordPress ara inclús capacitat automàtica per actualitzar-se, i deixar aquesta funció activa és una bona idea per a la majoria dels usuaris.

Reforça el teu nom d’usuari i la teva combinació de contrasenya

Una altra manera que els pirates informàtics poden accedir al vostre lloc web és endevinar el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya. Tant si ho fan manualment com si utilitzen programari per introduir tantes combinacions com sigui possible, podeu millorar la seguretat del vostre lloc web de WordPress assegurant que el nom d’usuari i la contrasenya escollits no són fàcils d’endevinar.

Compte d'usuari d'administrador

El primer lloc per començar és canviar el nom d’usuari del compte d’administrador per al vostre lloc web. Molts llocs web de WordPress simplement utilitzen “administrador” com a nom d’usuari d’aquest compte potent que controla tots els aspectes del vostre lloc web. Si el vostre lloc web utilitza aquest nom d’usuari, esteu donant a les pirates informàtics la possibilitat de produir aquest crack en combinació.

Suprimeix el compte d’usuari d’administrador

Per tant, és fantàstic canviar el nom d’usuari d’aquest compte. Malauradament no pots simplement canviar el nom del compte a través de la pantalla del perfil d’usuari. Així que en lloc de fer aquest canvi mitjançant la base de dades de WordPress, l’enfocament més senzill és simplement crear un nou compte d’administrador amb un nom d’usuari més obscur i, després, iniciar la sessió al tauler de WordPress amb aquest compte, abans d’esborrar el compte d’usuari d’administració original..

Suprimeix el contingut de l’usuari

No és necessari preocupar-se de la pèrdua de contingut en suprimir un compte d’usuari. N’hi ha prou amb assignar-lo al nou usuari després de prémer el botó d’eliminació.

Utilitzant una contrasenya segura és el següent pas d’aquest procés. Usar tants tipus de caràcters com sigui possible, com ara números, lletres i caràcters especials, és la clau aquí. Mitjançant un Eina forta generadora de contrasenya, podeu trobar algunes combinacions força avançades que seran complicades per a tothom. L’únic inconvenient és que aquestes contrasenyes segures són difícils de recordar; per superar-ho, podríeu considerar l’ús d’un gestor de contrasenyes com ara LastPass o 1 Paraula clau.

Una altra de les bones pràctiques és fer-ho revisar i eliminar regularment qualsevol compte d’usuari inactiu al vostre lloc web.

Mantingueu el vostre nom d’usuari privat

Un altre pas que podeu fer és fer-ho amaga el nom d’usuari dels usuaris. La millor manera de fer-ho és canviar el camp “Mostra el nom públicament com” al vostre perfil d’usuari a una altra cosa que no sigui el vostre nom d’usuari.

Nom d'usuari públic

Ara els lectors veuran aquest nom, en lloc del vostre nom d’usuari real al costat de cada publicació que heu escrit al vostre bloc.

Canvieu l’URL de la pàgina d’inici de sessió de WordPress

Una de les raons principals dels hackers els agrada anar després dels llocs web de WordPress és la popularitat d’aquest programari. Com que la pirata bruta pot ser un joc de números, més llocs puguis atacar, majors són les possibilitats d’èxit.

De manera predeterminada, es poden trobar les pàgines d’inici de sessió de tots els llocs web de WordPress a la mateixa URL o adreça (http://yourdomain.com/wp-login.php). Tanmateix, a canviar l’URL de la pàgina d’inici de sessió podeu posar un obstacle addicional davant de possibles amenaces per a la seguretat del vostre lloc web. Si bé aquest enfocament normalment no superarà un atac sostingut al vostre lloc web pot ser suficient per deixar els visitants individuals que esmicolen al vostre lloc web.

Mentre utilitzant un complement pot fer que el procés de canviar l’URL de la vostra pàgina d’inici de sessió de WordPress sigui relativament insensible i senzill, fent-ho manualment no hauria d’estar fora de la majoria d’usuaris. Aquesta publicació als fòrums de suport de WordPress us proporcionen alguns consells oculta les pàgines d’inici de sessió de WordPress sense cap plugin.

Elecció d’un amfitrió web centrat en la seguretat

L’elecció d’un amfitrió web per al vostre lloc web de WordPress que té un fort compromís amb la seguretat del lloc pot assumir la majoria de les responsabilitats de les vostres mans, a l’hora de mantenir protegit el vostre lloc web..

No només un bon amfitrió web s’ocupa de mantenir actualitzat el programari de WordPress, d’allunyar els pirates informàtics i d’altres amenaces de seguretat, sinó que també us poden ajudar a restaurar el vostre lloc web en cas que alguna cosa vagi malament..

Si bé no hi ha una única resposta a la pregunta de qui és el millor amfitrió web de WordPress, consultant el nostre arxiu de ressenyes, podeu trobar el millor amfitrió de llocs web de WordPress segons les vostres necessitats.

Conclusió

Esperem que ara tingueu alguns consells actuables que podeu dur a la pràctica avui per endurir la seguretat del vostre lloc web de WordPress.

El programari de WordPress no és inherentment insegur, però la popularitat ha ajudat a convertir-lo en un objectiu atractiu per als pirates informàtics. Tanmateix, seguint aquests passos i fent-se més proactiu sobre la seguretat del vostre lloc web, podeu mantenir un pas per davant dels pirates informàtics i fer l’esforç d’accedir al vostre lloc més problemes que el que val la pena.

Si teniu cap consell, consell o dubte sobre com millorar la seguretat d’un lloc web de WordPress sense dependre de plugins, compartiu-los a continuació als comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map