Comparació i revisió de MDDHosting


MDDHosting és una empresa d’allotjament web més petita amb seu a Mooresville, Indiana, amb un centre d’allotjament a Denver, Colorado.

Per a qualsevol persona curiosa sobre com es gestionen les pàgines web a Internet, empreses d’allotjament web com MDDHosting ofereixen la tecnologia i els coneixements tècnics necessaris per connectar la vostra informació i negocis a Internet. Els usuaris compren servei, espai de disc i tecnologia de l’empresa d’allotjament web per mantenir el seu lloc web en un servidor i lliurar-lo a través d’internet.

Amb tantes empreses d’allotjament web allà fora, pot ser difícil trobar l’empresa adequada per a les vostres necessitats. Fins i tot l’abast de preus i funcions pot variar, cosa que és difícil saber si està treballant amb l’empresa adequada per a vostè.

Com a empresa d’allotjament més petita que s’enorgulleix de la transparència i la connexió amb els clients, semblarien una bona opció per a bloggers i empreses que necessiten un lloc web més reduït, però les funcions s’ajusten a la promesa?

MDDHosting

Vegem què ofereix MDDHosting.

Allò que fa que el MDDHosting sigui únic?

Amb una atenció especialitzada en el servei al client i proporcionant un toc personal als clients, moltes de les funcions i eines que ofereix MDDHosting estan dirigides a clients que desitgen una mica més del seu proveïdor d’allotjament web..

Vegem algunes de les funcions i opcions que fan que el MDDHosting sigui únic.

1. Plans d’allotjament personalitzables

Lloc web MDDHosting

Molts proveïdors d’allotjament web ofereixen opcions estrictes per als seus plans d’allotjament. Hi ha nivells que podeu triar, amb diversos preus, capacitats i funcions. Per als clients que puguin necessitar alguna cosa entre els nivells, no hi ha massa opció.

MDDHosting us permet personalitzar el vostre paquet d’allotjament en funció de les vostres necessitats, incloses les solucions d’allotjament compartides. Les opcions comencen fins a ½ nuclis de CPU, un domini únic i només 10 concurrents d’ample de banda al mes. Com que compartiu espai amb altres empreses, la majoria dels serveis d’allotjament compartits no permeten aquest nivell de personalització. Això us garanteix que obteniu el que necessiteu sense haver de pagar les funcions que no disposeu.

Fins i tot el VPS (servidor privat virtual) inclou opcions de personalització. MDDHosting inclou allotjament VPS estàndard, i també opcions d’allotjament en núvols premium. Personalitzar el vostre paquet és tan fàcil com utilitzar una barra de diapositives. Podeu dissenyar el servidor ràpidament segons les vostres especificacions.

2. Especificacions SeRver

Lloc CloudLinux

Moltes empreses mantenen les seves especificacions de maquinari el més allunyades dels possibles clients. MDDHosting porta la transparència a l’extrem i fins i tot inclou imatges dels servidors basats en Denver al seu lloc web. Tots els servidors utilitzen una CPU de 48 nuclis o superior i un mínim de 256 GB de memòria RAM.

MDDHosting utilitza unitats SSD (Solid State Drives) per al seu servicer LiteSpeed ​​i ClouldLinux. Ofereixen connexions dual redundants de 10 GBPS a Internet. Els servidors s’han actualitzat a una xarxa d’emmagatzematge SSD altament disponible, distribuïda i autocuració mitjançant StorPool, una solució d’emmagatzematge en bloc especialitzada en sistemes basats en núvols. Segons MDDHosting, aquest sistema proporciona un increment del 900% en les operacions d’E / S per segon i el 1200% de l’ample de banda total. Segons afirmen, el sistema proporciona un rendiment i fiabilitat significativament més alts.

MDDHosting ofereix allotjament web de baix cost però extremadament ràpid i fiable en servidors avançats. Han invertit temps, diners i pensaments en els recursos tecnològics que utilitzen i així ho demostra.

3. Còpies de seguretat de llocs web

Còpia de seguretat

MDDHosting ofereix una còpia de seguretat manual completa de la secció de còpies de seguretat del vostre cPanel (una interfície gràfica basada en Linux per gestionar el vostre lloc web). Una còpia de seguretat completa inclou la vostra configuració FTP i correu electrònic, la base de dades i el lloc web. De la mateixa manera, podeu restaurar el vostre lloc web mitjançant cPanel.

4. Configuració i disseny d’un lloc web

Lloc web de SitePad

MDDHosting utilitza SitePad, una eina de creació de llocs web amb més de 300 temes diferents. SitePad inclou més de 40 ginys populars que es poden arrossegar i deixar anar al vostre lloc, inclosos els lliscants, text enriquit, imatges, vídeo, àudio, mitjans socials, Google Maps i formularis de contacte. També podeu crear pàgines a SitePad i publicar-les automàticament al lloc. Tots els temes del SitePad tenen resposta mòbil.

SitePad és una opció excel·lent per a empreses i usuaris que ja tenen un lloc i busquen afegir o actualitzar pàgines. Per als usuaris que vulguin construir un lloc nou des de zero, poden ser un problema les plantilles i la falta de widgets i aplicacions.

5. Assistència per correu electrònic mitjançant MDDHosting

Treball a mà a l'ordinador portàtil

MDDHosting admet correu electrònic. Podeu crear un compte de correu electrònic mitjançant el vostre cPanel mitjançant MDDHosting. Per un suplement, podeu comprar un filtre de correu electrònic, SpamExperts, per bloquejar programari maliciós, correu brossa i virus. Podeu revisar el correu electrònic mitjançant SpamPanel, assegurant-vos que teniu accés al correu electrònic que anteriorment havia estat en quarantena pel filtre.

6. Seguretat del lloc

Pany

La seguretat del lloc amb MDDHosting es gestiona amb SiteLock per una petita quota. SiteLock proporciona una exploració diària de programari maliciós per a vulnerabilitats del lloc i codi perillós. El servei elimina automàticament les amenaces que troba al vostre lloc. SiteLock es configura automàticament, proporcionant protecció instantània sense necessitat d’instal·lació.

SiteLock també ofereix TrueShield, un tallafoc d’aplicació web, com a protecció addicional. MDDHosting també ofereix (per un cost addicional) SiteLock Emergency Response, que ofereix assistència d’emergència per recuperar un lloc que ha estat piratat.

7. Altres característiques

Altres funcions als ordinadors

A més de l’allotjament web, MDDHosting també ofereix allotjament en núvol premium per a empreses.

Amb l’allotjament en núvol premium, les empreses poden substituir servidors in situ per un servidor núvol mitjançant MDDHosting. Els servidors al núvol estan altament disponibles, toleren a les errades i són extremadament escalables, cosa que els converteix en una excel·lent solució per a negocis en creixement.

Amb MDDHosting, teniu accés a un espai de disc SSD il·limitat i a transferència de dades. És fàcil augmentar la potència del servidor núvol. Les opcions comencen en 2 nuclis de CPU i 2 GB de RAM i van fins a un sistema central de 16 CPU amb 16 GB de RAM.

Preu per MDDHosting

Pla d’Hosting MDD

Els plans MDDHosting són extremadament configurables, i l’empresa ofereix cupons que es poden utilitzar per reduir el cost de la compra. Els preus es poden escalar en funció de les funcions que vulgueu i dels requisits que tingueu. Veurem el preu base dels plans típics i les opcions addicionals.

Els preus per als plans d’allotjament compartit inclouen:

 • Personalitzable: 3,00 dòlars al mes per ½ CPU Core i 1 GB de RAM. També teniu 1 domini, 1 GB d’emmagatzematge SSD, 10 GB d’ample de banda i 5 bases de dades MySQL.

 • Premium: 24,25 dòlars al mes per 2 còpies de CPU i 2 GB de RAM. També teniu dominis il·limitats, emmagatzematge SSD il·limitat, amplada de banda il·limitada i bases de dades MySQL il·limitades.

 • Cadascun d’aquests plans pot augmentar amb més potència. Un cop més, una fortalesa de MDDHosting és la possibilitat de dimensionar el servei d’allotjament web a les vostres necessitats.

 • A més de l’allotjament compartit per a un lloc web, MDDHosting també inclou allotjament de núvols premium. Hi ha una gran varietat de nivells per al hosting en núvol. Aquí en mostrem quatre.
 • PR2: 25,00 dòlars / mes per 2 nuclis de CPU i 2 GB de memòria RAM. També inclou espai de disc il limitat de SSD i amplada de banda.
 • PR8: 100,00 USD per mes per 8 nuclis de CPU i 8 GB de RAM. També inclou espai de disc il limitat de SSD i amplada de banda.
 • PR12: 150,00 USD per mes per 12 nuclis de CPU i 12 GB de RAM. També inclou espai de disc il limitat de SSD i amplada de banda.
 • PR16: 200,00 dòlars / mes per 16 nuclis de CPU i 16 GB de RAM. També inclou espai de disc il limitat de SSD i amplada de banda.
 • MDDHosting ofereix diversos nivells de preus per allotjar llocs de distribuïdors. Els venedors utilitzen MDDHosting per allotjar un lloc web venut pel venedor. Tots els comptes de distribuïdors inclouen Softaculous per descarregar i gestionar widgets, així com el creador de llocs SitePad i l’amplada de banda il·limitada:
 • Bàsic del distribuïdor: 24,50 dòlars / mes per fins a 50 comptes de cPanel i 50 GB d’espai en disc.
 • Intermediari del distribuïdor: 49,50 dòlars al mes per fins a 100 comptes de cPanel i 100 GB d’espai en disc.
 • Avançat del distribuïdor: 74,50 dòlars al mes per fins a 150 comptes de cPanel i 500 GB d’espai en disc.
 • MDDHosting ofereix servidors privats virtuals (VPS). Tots els nivells inclouen la gestió de cPanel, accés complet a l’arrel i configuració gratuïta.
 • VZ 2G: 99,95 dòlars al mes per 100 GB d’emmagatzematge, 1 transferència de dades TB, 2 nuclis de CPU i 2 GB de RAM.
 • VZ 4G: 179,95 dòlars / mes per 200 GB d’emmagatzematge, transferència de dades de 3 TB, 4 nuclis de CPU i 4 GB de RAM.
 • VZ 6G: 249,95 dòlars / mes per 300 GB d’emmagatzematge, 5 TB de transferència de dades, 6 nuclis de CPU i 6 GB de RAM.
 • MDDHosting ofereix diversos nivells de seguretat de SiteLock, permetent als clients seleccionar el pla adequat per a ells.
 • Trobar: 24,99 dòlars de l’any per anàlisi de programari maliciós al vostre lloc. Inclou fins a 25 pàgines.
 • Correcció: 99,99 USD / any (o 14,99 $ / mes) per trobar i eliminar automàticament codi maliciós. Inclou fins a 500 pàgines.
 • Defensar: 299,99 dòlars / any (o 49,99 dòlars al mes) per trobar, arreglar i prevenir amenaces amb acceleració del lloc web. Inclou fins a 500 pàgines.
 • MDDHosting ven una gran varietat de certificats SSL per obtenir més protecció al vostre lloc. Això inclou:
 • RapidSSL: 35,00 dòlars / any amb una força de xifrat de 256 bits
 • GeoTrust QuickSSL: 125,00 dòlars / any per un nom de domini completament qualificat, que ofereix segell de lloc dinàmic i llicències de servidor il·limitades.
 • GeoTrust True BusinessID amb EV 179,00 dòlars / any. El certificat proporciona la màxima seguretat, un segell de lloc dinàmic i llicències de servidor il·limitades.
 • MDDHosting també proporciona un filtratge de correu brossa per correu electrònic.
 • Filtratge de correu electrònic: 2,99 USD per mes per domini per al servei de filtratge de correu brossa de SpamExperts.

Percepció pública de MDDHosting

Gent que camina

Hi ha molts persones que estimen MDDHosting i tot el que aposten.

A molts els agrada la velocitat i fiabilitat de baix cost que obteniu de MDDHosting. Es basa en un sistema estable amb un centre de dades de gamma alta i els clients senten que es mostren a l’hora i la fiabilitat. Estan aconseguint un sistema de gamma alta sense el preu de gamma alta.

Altres, com el servei personalitzable i la fixació de preus mitjançant MDDHosting. Amb ofertes de preus molt baixos que es poden escalar fàcilment, els analitzadors creuen que mai paguen més del que necessiten per allotjament web. La transparència dels seus serveis i equips és un altre dels avantatges que es menciona amb MDDHosting.

Malgrat aquests beneficis, d’altres consideren que MDDHosting és una petita empresa que té problemes amb molts dels problemes que té una petita empresa. Això inclou una falta d’assistència al client. Alguns clients es queixen que es pot trigar uns dies en obtenir una resposta quan es produeixi un problema. Amb unes finestres tan ajustades per a cada nivell personalitzable, és fàcil superar els límits, especialment per a negocis en creixement, que poden provocar queixes sobre preus. A d’altres els molesta la professionalitat d’alguns de l’equip de suport quan es produeixen problemes.

Com es compara la MDDHosting al mercat

Dona que sosté el dòlar

En comparació amb altres serveis d’allotjament web, MDDHosting és una empresa més petita i es mostra d’alguna manera.

MDDHosting no compta amb els recursos de competidors més grans. No ofereixen servidors dedicats i no ofereixen assistència real 24 hores / 7 en directe, tot i que prometen respondre el més ràpidament mitjançant el seu sistema de ticketing. Es quedaran els clients que esperen quan hagin de respondre una pregunta o passi un problema.

No hi ha formació com la que heu fet amb altres proveïdors d’allotjament web, i hi ha menys suport per a aplicacions de tercers. No tenen detalls molts dels serveis i funcions, com ara la migració del lloc web.

Però, MDDHosting sap jugar amb els seus punts forts en els serveis que ofereixen. Són una empresa més petita i molts clients coneixen i treballen amb l’amo de l’empresa regularment. Alguns clients parlen de recollir el telèfon per parlar-li directament.

MDDHosting no té res a amagar. Indiquen als usuaris exactament quin equipament i tecnologia ofereixen i, fins i tot, inclouen imatges de les instal·lacions del seu servidor al lloc web. Estan orgullosos del transparent que són com a empresa i així ho demostra.

Poques altres empreses ofereixen les opcions personalitzables que teniu amb MDDHosting. Si saps exactament què vols i necessites, pots estar segur que obtindràs amb MDDHosting.

Què pensem de MDDHosting

Algú que treballa al portàtil

MDDHosting és una empresa més petita i hi ha alguns problemes que hem vist en l’ús d’un proveïdor d’allotjament web més petit i de propietat privada. Tenir un contacte personal amb totes les interaccions és fantàstic per a algunes persones, però quan el sistema tingui problemes i necessiteu els recursos i el suport d’una empresa molt més gran, no la tindreu amb MDDHosting..

Però, si no us preocupa treballar amb una empresa més petita, MDDHosting proporciona un sistema estable i una experiència positiva per a la majoria dels clients. Potser són petits, però tenen els recursos disponibles per a un treball més gran i per a empreses llestes per escalar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map