Esteu buscant un potent creador de llocs web de WordPress? Proveu Capes

Quan es tracta d’eines que permeten als no desenvolupadors personalitzar l’aspecte del seu lloc web, els usuaris de WordPress tenen mal d’elecció. Hi ha infinitat de plugins i temes disponibles que permeten modificar gairebé tots els aspectes del vostre lloc web. Layers és el més recent creador de llocs de WordPress del bloc i és 100% gratuït!


Capes de WordPress: eina de creador de llocs gratuït

Des de simplement canviar els colors, tipus de lletra, logotips i sanefes, fins a crear plantilles personalitzades per a les vostres publicacions i pàgines, fins a revisar tot el disseny i disseny del vostre lloc web, hi ha una eina que us pot ajudar..

Tanmateix, amb tantes eines de creador de pàgines web i de pàgines diferents disponibles per a WordPress, pot ser difícil saber quin triar. Una de les opcions més populars, que fa un gran treball per permetre als no codificadors fer realment el seu lloc web de WordPress és la seva pròpia Capes, el tema lliure del creador dels temes d’Obox.

Així, si busqueu o voleu fer canvis, petits o grans, al vostre lloc web de WordPress, sense tocar una línia de codi, aquesta guia per al creador de llocs web de Capes us mostrarà el que és possible.

Com poden ajudar les capes a crear el lloc web que sempre heu desitjat

Layers està disponible com a tema de WordPress de codi obert que es pot descarregar gratuïtament. Si teniu dubtes sobre la utilitat que pot resultar una eina gratuïta per crear creadors de llocs web, consulteu alguns dels elements llocs de demostració creats amb Capes de reposar les vostres reserves.

Lloc de demostració de capes

Intuitiva interfície de personalitzador de llocs web

Un dels atractius clau de Capes, és que s’ha creat la forma WordPress. El resultat és que les seves característiques i controls integrar-se perfectament amb la resta del vostre lloc web. Això fa que sembli una part de WordPress, més que no pas un complement de tercers.

Quan porteu a terme la vostra tasca de personalització i de creació, totes les accions es realitzen mitjançant la interfície de personalitzador de temes integrada de WordPress. Excepte a diferència d’un tema de WordPress habitual, on podríeu canviar els tipus de lletra, els colors de fons i alguns altres elements del vostre lloc, Layers us permetrà anar a la ciutat amb tot el disseny del vostre lloc web..

Personalitzador de capes

Mentre treballes, obteniu una previsualització en directe del vostre lloc web. Això és excel·lent ja que fa que tot el procés de personalització del disseny i la disposició sigui molt més ràpid i intuïtiu.

Ginys personalitzats i blocs de contingut

Les capes s’adhereixen a una estructura força convencional per als seus dissenys: files, que es poden omplir amb widgets i blocs de contingut.

Ginys de capes

Tanmateix, a més de poder inserir qualsevol widget actiu al vostre lloc web als dissenys personalitzats, les capes també inclouen una bona selecció pròpia ginys i blocs de contingut.

Inclou: dades de contacte i mapes, un control lliscant i llistes de publicacions. També hi ha un giny de contingut personalitzat que us permet inserir text, imatges, columnes, botons i molt més, als vostres dissenys.

Mòdul de contacte de capes

A continuació, cada mòdul o giny té el seu propi conjunt d’opcions i configuracions de personalització. Aquests controls faciliten l’obtenció de cada bloc de contingut mira exactament com vulguis. Els usuaris més avançats també poden fer clic al botó adequat per mostrar el CSS subjacent. Aquest CSS pot ser editat directament per obtenir un control encara més gran.

Capes CSS personalitzades

Personalitza tot

Mitjançant la interfície del personalitzador de temes, podeu personalitzar fàcilment gairebé tots els aspectes del vostre lloc web. Això inclou configuració a tot el lloc, com ara el logotip i el títol del lloc, els menús de navegació, on mostrar les barres laterals i quins tipus de lletra han de fer servir. Capes també inclou la integració de tipus de lletra de Google, que permet accedir a centenars de tipus de lletra.

Capes Barra lateral

Canviar la disposició de la capçalera i decidir si es fa enganxós o no és tan fàcil com fer clic sobre un botó. L’àrea de peu de pàgina també es pot personalitzar fàcilment per incloure tantes àrees de widget com necessiteu.

Genial per als usuaris de nou WordPress

Un cop heu activat el tema de les capes del vostre lloc web, se us presentarà un recorregut ràpid de les principals característiques del constructor, mostrant com es pot començar el més ràpidament possible. Això ajuda a que les capes siguin una elecció fantàstica per a aquells que són nous per a la personalització del lloc web o WordPress en general.

Iniciat capes

El vídeo i les instruccions breus i puntuals us ajuden a conèixer de forma ràpida els aspectes clau de les capes.

Plantilles pre-construïdes de gran qualitat

Tot i que és lliure de començar des de zero i crear dissenys de pàgines web i pàgines des de la base, Layers inclou una selecció de plantilles pre-construïdes de gran qualitat. Aquestes plantilles són bones per anar, però també ho són perfecte per personalitzar i utilitzant com a base per al disseny del vostre lloc web.

Plantilles de capes

Actualment, hi ha set plantilles per triar. Inclou una pàgina de contacte, una pàgina de destinació, una pàgina de cartera i alguns dissenys de pàgines d’inici diferents. Cadascú està preparat per personalitzar i afegir el vostre propi contingut.

Kits d’estil, extensions i temes infantils

Plantilles de capes

Hi ha diverses funcions, així com totes les funcions que inclouen capes Complements premium disponibles. Principalment tenen la forma de patins d’estil, temes infantils, i extensions.

Els temes secundaris són plantilles o temes preconstruits que faciliten l’aplicació ràpida d’un nou disseny al lloc web que funciona amb capes. Aleshores, podeu personalitzar el tema fill mitjançant la funcionalitat de Capes.

Tema infantil de capes

Els kits d’estil, en canvi, són un col·lecció de configuració d’estil i de disseny, completat amb contingut demostratiu. Aquests kits d’estil es poden descarregar i després aplicar al vostre lloc.

Els usuaris de capes poden crear els seus propis estils o estils, i després distribuir-los per utilitzar-los en altres llocs web que facin capes. Això no només significa que podeu utilitzar kits d’estil creats per altres dissenyadors, sinó que també podeu fer servir aquesta funció per reutilitzar fàcilment les vostres pròpies creacions en altres llocs web on esteu treballant..

Les extensions per a capes us permeten inserir més contingut als dissenys. Alguns exemples del tipus d’extensions que estan disponibles: taules, gràfics i gràfics de preus, contingut de comerç electrònic, lliscants i molt més.

Tot i que aquests complements són actualitzacions premium, Layers continua funcionant perfectament sense ells. Tanmateix, si voleu estalviar temps o afegir una funció nova al vostre lloc web, podeu optar per fer-ho segons els vostres termes.

Disseny receptor per a mòbils

El lloc web que creeu amb Capes serà totalment mòbil. No importa quin dispositiu visiten els vostres visitants al vostre lloc, no haurien de tenir cap problema per veure el vostre contingut. Capes era primer s’ha creat el mòbil, abans d’ampliar-se per cobrir pantalles de tauleta, portàtil i escriptori més grans.

Capes mòbils sensibles

Amb Google ara s’avalua els llocs d’acord amb la capacitat de ser mòbils, quan decidiu on classificar-los a les pàgines de resultats del motor de cerca, mai no ha estat més important assegurar-vos que el vostre lloc web respongui plenament..

Capes de WordPress: Pensaments finals

És cert que les capes poden no tenir tantes funcions ni configuracions com les eines més avançades de creació de pàgines premium per a WordPress. malgrat això, és millor que molta competència – fins i tot les opcions de pagament – i és molt fàcil per a qualsevol persona personalitzar les plantilles incloses o crear el seu propi lloc web des de zero.

La interfície fàcil d’utilitzar, combinada amb la impressionant quantitat de control que obté sobre molts dels aspectes visuals del vostre lloc web, funcionen junts Capa una eina de creació de llocs web de WordPress molt recomanable, cosa que també passa a ser gratuïta.

Proveu les capes ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map