Per tant, heu registrat un nom de domini. Ara que?

Heu aprofitat i heu comprat el vostre primer nom de domini. Pot ser que estigueu una mica nerviosos en aquest moment, o us sentireu emocionats, havent explicat a tothom que us escoltarà els vostres plans per al vostre bloc personal o la vostra propera aventura a crear el vostre propi negoci animat..


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

Sigui quina sigui la vostra motivació, no és infreqüent que moltes persones que acaben de comprar el seu domini acabin progressant. De sobte, la satisfacció d’acabar de superar un gran obstacle per a una presència en línia s’aconsegueix amb el següent obstacle de sobrepoder; què cal fer després després d’haver registrat un nom de domini?
ara que
Si aquest és l’escenari en què et trobes, aquest article és per a tu. Si bé no podem convertir-vos en una icona d’Internet en una sola sessió, us podem mostrar com passar des del propietari d’un domini únic fins al creador de llocs web confiats en tres passos bàsics..

Pas 1: obtingueu allotjament

Hi ha moltes companyies a Internet que “acolliran” la vostra presència en línia. Això simplement significa que proporcionen una instal·lació d’emmagatzematge o d’habitatge que permet que el vostre lloc web es pugui veure en línia. Feu la vostra diligència deguda en aquest àmbit i llegiu comentaris d’altres persones per obtenir una visió de quins són potencialment els millors per als vostres propòsits..

Algunes de les companyies més grans i conegudes inclouen HostGator.com i BlueHost.com, però n’hi ha moltes més, i la discussió sobre la seva dignitat és un altre tema. Si l’empresa que heu adquirit el vostre domini també ofereix hosting, p. godaddy.com i vau comprar aquest pla de combinació, ni tan sols haureu de preocupar-vos per aquest pas.

En els casos en què el vostre compte de domini sigui una entitat independent de qualsevol instal·lació d’allotjament, haureu de registrar un compte amb un amfitrió de lloc web abans de poder avançar més. La majoria de les persones que comencen amb un domini ho fan amb un bloc personal en ment o amb aspiracions de crear una presència en línia de petita o mitjana mida, almenys a curt termini. En aquest cas, un paquet d’allotjament “compartit” és suficient per complir tots els vostres requisits d’allotjament.

Aquesta instal·lació compartida significa el que implica el terme; que tots els fitxers del vostre lloc web tindran allotjament compartit amb fitxers de llocs web que pertanyen a altres persones. Això no afecta de cap manera el funcionament del vostre lloc i és molt rendible, ja que us permetrà allotjar tots els vostres llocs web sense la necessitat de comprar allotjament addicional..

Pas 2: canvieu els servidors de nom

Quan hàgiu completat els passos de registre amb la vostra empresa de hosting escollida, rebrà una confirmació per correu electrònic amb les dades del vostre compte. Aquests detalls inclouen certs criteris que haureu de necessitar per registrar el vostre domini.

L’empresa d’allotjament només pot allotjar el vostre lloc web si esteu “connectats” amb el vostre nom de domini. La manera de connectar el vostre domini amb l’amfitrió és “assenyalant” els servidors de noms del vostre domini al vostre amfitrió. Els servidors de noms són com les llibretes de telèfon.

Existeixen en forma de números, però el directori en què existeixen permet a la gent trobar el vostre lloc web i on enviar els vostres correus. Sense arribar a la tècnica, quan apunteu els vostres servidors de noms a la vostra empresa de hosting, això garanteix que el domini i l’amfitrió del lloc web poden “parlar entre ells” per tal que el vostre lloc web es pugui viure en línia.

Podeu localitzar les dades del servidor de nom al correu electrònic de registre que vau rebre del vostre amfitrió. Haureu rebut, com a mínim, dos servidors de noms que semblin a nsxxxx.hostname.com. Per assenyalar aquests números del registre de domini a la vostra empresa de hosting, localitzeu el vostre nom de domini al compte de registre del vostre domini i aneu a la secció “Transferir DNS” (servidor de noms de domini) o un enllaç similar.

Introduïu els números del servidor de nom i deseu els canvis. Realment és tan senzill. Doneu fins a 48 hores perquè el canvi tingui efecte, tot i que normalment és bastant ràpid. Aquest retard de temps es coneix com a “propagació” i és el període que cal que la vostra empresa d’allotjament reconegui el vostre nom de domini apuntat ara.

Pas 3: instal·leu el lloc web

Podeu instal·lar el vostre bloc o lloc web mentre espereu que es propaguen els servidors de noms. La manera més funcional de fer-ho és accedint al vostre compte d’allotjament i desplaçant-vos a la categoria de programari i serveis (o similar) del vostre tauler de control..

Probablement, es coneix com el tipus de lloc per instal·lar més eficient WordPress.org i es pot fer mitjançant la funció coneguda com Fantastico De Luxe. Aquesta instal·lació de programari està representada per una icona de rostre somrient que convida que simplement cal que hi feu clic. A partir d’aquí, seleccionareu WordPress, després Nova instal·lació, seleccioneu el vostre domini al camp desplegable i completeu els detalls de registre abans de seleccionar el botó “instal·lar WordPress”..

Alguns quadres de control han substituït l’opció Fantastico per nous comptes per una funció coneguda com QuickInstall, mentre que d’altres ofereixen l’opció per a tots dos. QuickInstall també es troba a la categoria de programari i serveis, i es mostra en forma de icona com a rellotge i fletxa o com a representació molt similar. Si aquesta és la característica que necessiteu, heu de fer clic de nou sobre la icona, seleccionar WordPress i seguir el vostre nas.

Les dues funcions d’instal·lació del lloc web són fàcils d’utilitzar i, després d’haver instal·lat el primer lloc web utilitzant-les, pot arribar a ser addictiu per la seva facilitat d’aplicació.

Així que allà el teniu. Si bé el registre del vostre nom de domini per primera vegada va ser un triomf per si mateix, la resta del procediment per iniciar-se en línia també és senzill i us farà preguntar-vos per què no l’heu començat abans.

Amb la tranquil·litat de saber que podeu repetir aquest procés en qualsevol moment sense necessitar cap coneixement tècnic, la diversió real comença ara amb el disseny del vostre lloc, afegint-ne les funcions i desenvolupant el vostre hobby o negoci al següent nivell de diversió i èxit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map