Programari de comerç electrònic allotjament independent (gratuït) contra allotjament (pagat)

Si busqueu el tipus adequat de programari per operar el vostre negoci de comerç electrònic, aviat descobrireu que la gamma d’opcions és vasta.


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

programari de comerç electrònicUs podeu preguntar si escolliu un dels molts paquets de programari gratuït o pagueu a un venedor per un determinat producte. La resposta dependrà en certa mesura del tipus d’aplicació que necessiteu. A continuació, es detallen algunes consideracions sobre el codi obert programari de comerç electrònic allotjament gratuït (gratuït) contra allotjament (pagat)

Diferència entre allotjaments independents & Programari de comerç electrònic allotjat

El programari de comerç electrònic desenvolupat per una comunitat poc organitzada s’anomena “codi obert”. També es coneix com FOSS (Programari gratuït i de codi obert). El codi font està disponible per a tots. La pot veure qualsevol persona que sàpiga llegir codi. Aquells que tinguin coneixement puguin modificar i descarregar la codificació. L’element clau d’aquest programari és que és gratuït. Gratuït per executar, lliure per veure el codi, gratuït per copiar i redistribuir i gratuït per modificar i llançar modificacions. Cal destacar que “gratuït” no vol dir productes “barats” ni de baixa qualitat.

El programari pagat no és necessàriament el contrari al de codi obert. Els paquets comercials són creats i distribuïts per una organització de venedors, que ven el dret a utilitzar el paquet. El venedor proporciona formació, assistència, instal·lació i altres deures, normalment per un cost per al client.

Hi ha alguns avantatges evidents per a l’ús programari de comerç electrònic o de codi obert. És gratuït de provar, comprar i actualitzar. No hauràs de comprar la codificació, però és possible que hagis de gastar recursos per tal que sigui operativa per a les necessitats de la teva organització. És útil la capacitat de personalitzar i controlar l’aplicació exacta del paquet bàsic per a les vostres necessitats. L’organització basada en la comunitat significa que les solucions solen ser adequades per al grup que utilitza el programari. També hi ha una filosofia que certes coses haurien de ser gratuïtes per als usuaris en comptes de ser estretament controlades per unes quantes amb motiu de benefici.

Els punts forts dels venedors proporcionats o allotjava programari de comerç electrònic incloure la possibilitat de posseir un producte “clau en mà”, amb una àmplia assistència professional disponible. El programari proporcionat pel venedor tendeix a documentar-se millor, de manera que els canvis que s’han de fer per personalitzar l’aplicació són menys difícils. El programari del venedor sol tenir una expectativa que el comerciant solucioni errors o problemes. La majoria d’ells han estat elaborats abans del llançament del programari.

No es pot obviar la importància de valorar les seves pròpies necessitats abans de prendre una decisió. Consulteu els punts forts de cada tipus de programari de comerç electrònic. Mireu les característiques, els costos i els atributs de cada tipus. Abans de comprar programari, us recomanem que mireu el que hi ha disponible amb les mateixes funcions o funcions similars als paquets de programari lliure.

Quan es fa una investigació sobre el programari de comerç electrònic de codi obert (gratuït) i allotjat (de pagament), és important prendre temps per definir les necessitats i l’estructura organitzativa del grup. És possible que un únic propietari no tingui temps per fer cap ajustament que hagi de fer-se. També és cert que el cost inicial del programari de venedor pot ser significativament més gran.

Programari de comerç electrònic allotjament independent

Aquestes plataformes de carretons de compra són programes autònoms que poden utilitzar gratuïtament, però hauran de ser instal·lats i allotjats mitjançant el servidor del proveïdor d’allotjament web propi, p. utilitzant Bluehost, HostGator o GoDaddy.

 • Per a molts, Magento.com (Community Edition) és el millor. Magento és una potent solució de comerç electrònic i ofereix moltes funcions. L’inconvenient és que aprendre el seu funcionament comporta una corba d’aprenentatge força forta.

Cistelles de compra de WordPress

 • Realment només val la pena esmentar WooCommerce si decidiu baixar pel camí de WordPress. Hi ha alguns altres al voltant, així com connectors que podeu instal·lar, però WooCommerce és de molt la millor plataforma de comerç electrònic de WordPress..

Programari de comerç electrònic allotjat

Aquests carros de compres són un servei completament allotjat, el que significa que no us haureu de preocupar pel manteniment de programari o servidors. Tanmateix, això arriba a un preu, ja que totes aquestes opcions necessitaran una subscripció mensual. A continuació es mostren els proveïdors més populars de l’espai de programari allotjat:

 • L’elecció més popular aquí és Shopify.com. La seva plataforma de programari potencia més de 70.000 botigues en línia, com General Electric, Foo Fighters i Amnistia Internacional.
 • Magento.com
 • BigCommerce.com
 • Volusion.com

TL; DR

La decisió més important que prendrà per a l’èxit futur de la vostra botiga en línia, triar la plataforma adequada. Breu història breu, hi ha tres factors que cal tenir en compte abans de prendre la seva elecció. Aquests són; pressupost – podeu obtenir tranquil·litat amb una solució totalment acollida, habilitats de programació – si sabeu codificar, podeu fer moltes de les personalitzacions i fer servir una solució WordPress o una solució autònoma i quins són els funcions imprescindibles per a la vostra botiga (SKU / gestió d’inventaris, SEO, màrqueting per correu electrònic, seguretat, suport, etc.) que pot proporcionar una solució allotjada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map