Què crear un lloc web?

Quan es tracta d’iniciar un lloc web, trobar un tema o idea pot ser extremadament difícil, i fins i tot quan heu presentat algunes idees, com sabeu si la vostra idea per a un lloc web és realment bona.?


de què crear un lloc web

>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

Al cap i a la fi, estic segur que esteu d’acord que no té gaire sentit començar un lloc web que el proverbial home i el seu gos estiguin interessats en!

Si us trobeu amb problemes per crear un tema o idea per al vostre proper lloc web aleshores ha arribat el moment de començar a deixar-vos passar.

Inicieu un lloc web sobre alguna cosa que us apassiona

Molta gent decideix iniciar un lloc web sobre alguna cosa que són Interessat en – i redactar una llista de les vostres passions pot ser un bon punt de partida.

Tant si és la vostra passió jardineria o alpinisme, Basar el vostre lloc web en un tema que estigui a prop del vostre cor pot ser una bona idea tant com serà fàcil per mantenir-se motivat desenvolupar-lo a llarg termini.

A més, és probable que ho siguis ja tindrà un bon coneixement al voltant del tema, per tant, crear idees per a un nou contingut hauria de ser relativament senzill. Ja hauríeu d’estar en sintonia amb el que calenta dins d’aquest mercat en particular i amb els subtòpics que la vostra audiència trobarà interessants.

Tanmateix, hi ha un problema per iniciar un lloc web només perquè us apassiona el tema, i és que no sempre sabreu si hi ha un mercat digne..

Si la teva passió ho és golf, aleshores, podria ser una bona idea, però, i si la vostra passió és la recollida de pelussa de melic? Sí, m’han dit que existeix en realitat aquest hobby, però quantes altres persones comparteixen el vostre interès?

Inicieu un lloc web sobre alguna cosa que us guanyi diners

Si voleu guanyar diners amb el vostre lloc web, és doblement important investigar nínxols potencials i escollir un que tingui una mercat reduït i bon potencial de benefici.

Si busqueu idees, comenceu a dirigir-vos a la xarxa d’afiliats Clickbank i fer una ullada a les categories del seu mercat. Hi ha molts temes, però, per regla general, qualsevol cosa relacionada amb els diners, la salut o el benestar és “perenne”.

A continuació, i és possible que no ho hagueu pensat, feu una ullada a la secció estand de revista a la botiga local i observeu els temes que s’ofereixen. Si hi ha una revista que tracti el tema, pot ser que sigui un tema rendible.

Feu una ullada a la part posterior de la revista i mireu les empreses que fan publicitat dins del número. La recollida sanitària d’anuncis sol indicar un potencial de benefici.

Si encara lluiteu per idees, feu un cop d’ull Tendències de Google per conèixer quins són els temes que parlen les persones actualment. Les tendències actuals poden ser una potencial mineria d’or, però recordeu també pensar en la durada del que poden ser algunes d’aquestes idees.

Unir les idees i prendre una decisió

En aquest moment, ja haureu generat algunes idees potencials, però n’hi ha alguna? Per saber-ho, dirigiu-vos a la secció Planificador de paraules clau de Google. Aquesta eina útil està dissenyada principalment per a persones que duen a terme campanyes d’AdWords, però proporciona informació molt útil sobre els volums de cerques mensuals (el nombre de persones que cerquen una paraula clau determinada).

Escriviu algunes paraules clau relacionades amb temes / nínxols a la vostra llista i esbrineu quantes cerques es fan per a cadascuna. Hauríeu de valorar aproximadament la popularitat i la possibilitat de rendibilitat d’un tema en particular.

Recursos útils

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Tema del bloc & Generadors de contingut

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

Lloc web & Generadors d’idees del bloc

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Ara, quan teniu una idea fantàstica, tot el que heu de fer és aconseguir un nom de domini i allotjament i començar a crear el lloc. Si necessiteu ajuda per crear un bloc, consulteu la nostra guia per a principiants aquí.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map