Hosting24-arvostelu, ominaisuudet, hinnoittelu, tarjoukset ja paljon muuta

Hosting24


Olemme kaikki nähneet tämän aikaisemmin: Web-palveluntarjoajat hyperbolisella kielellään ja lupauksillaan:

 • Taattu 99,9% käyttöaika!
 • Nopein sivu latautuu!
 • Älä koskaan ole huolissasi tietojen varmuuskopioinnista!

Se vie meidät Hosting24, perustettiin Liettuassa vuonna 2008, ja sillä on lisätoimistoja Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Se työskentelee kovasti löytääkseen oman kappaleensa erittäin segmentoituneesta hosting-teollisuudesta.

Tammikuusta 2017 lähtien sillä väitettiin olevan 29 miljoonaa käyttäjää, joilla on 20 000 uutta rekisteröintiä ja 15 000 uutta verkkosivua joka päivä. Lisäksi vuosi 2018 toi a erittäin suosittu päivitys uudella sivustosuunnittelulla, päivitetyllä jäsenalueella, suorituskyvyn parannuksilla ja parannetulla asiakaspalvelulla.

Hosting24 on osa Hostinger-konsernia, joka sisältää verkkosivujen rakennusohjelmiston Zyro, avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmiston BoxBilling ja ainakin kaksi muuta web-palveluntarjoajaa, 000webhost ja VPS.me.Rahat ja tiedot ovat liian tärkeitä, jotta voit luottaa vain ketään. Joten miten Hosting24 suhtautuu lupauksiin suhteessa toimituksiin? Mitkä ominaisuudet saattavat tehdä siitä vaivan arvoisen? Seuraavassa perusteellisessa katsauksessa esitetään kaikki keskeiset tosiasiat ja asiaankuuluvat tiedot.

Kuinka Hosting24 toimii?

Hosting24

Hosting24 tarjoaa täyden valikoiman Linux-pohjaisia ​​palveluita: jaettua web-isännöintiä, virtuaalisten yksityisten palvelimien (VPS) isäntä, jälleenmyyjien isännöinti ja verkkotunnuksen rekisteröinti. Hosting24 on akkreditoitu ICANN-verkkotunnuksen rekisteröijä.

Siellä on myös WordPress, cPanel ja sähköpostin ylläpito. On olemassa riittävä tietopohja, joka on jaoteltu kolmeen laajaan alueeseen: sivustot, verkkotunnukset ja yleiset aiheet, kuten laskutus, profiilien hallinta ja SSL-varmenteet.

Sen kotisivulla kuvataan ympäri vuorokauden tapahtuvaa live-asiakastukea, mutta ilman tiliä kirjautumista verkkosivuston ainoat yhteydenottomenetelmät – muut kuin etanolähetysosoitteet yrityksen toimistoihin – ovat kaksi yleistä muotoa: yksi väärinkäytösten ilmoittamiseen ja toinen yleisiin tiedusteluihin. Yhteystietosivulla on linkki live-keskusteluun, mutta se ohjaa sinut yleiseen kyselylomakkeeseen.

Jaettua hosting-suunnitelmaa on kolme: yhden, premium-ja yritys.

Yksi verkkosivusto-suunnitelma tukee yhtä verkkosivustoa, yhtä sähköpostitiliä ja rajoitettua määrää tallennustilaa ja kaistanleveyttä.

Palkkio- ja liiketoimintasuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus ja rajoittamaton määrä tuettuja verkkosivustoja, sähköpostitilejä, tallennustilaa ja kaistanleveyttä.

Liiketoimintasuunnitelman lisäominaisuuksiin kuuluvat päivittäiset varmuuskopiot, ”deluxe” live -tuki ja ilmainen SSL-varmenne.

VPS-majoitussuunnitelmia on neljä, ja niillä on vaihtelevat määrät RAM-muistia (1-4 keikkaa), tallennustila (20-80 keikkaa) ja kaistanleveys (1000-4000 keikkaa). Prosessorien nopeudet ovat 2,4 GHz – 9,6 GHz. Kaikissa suunnitelmissa on oma IP-osoite (IP), täysi juuripääsy, IPv6-tuki ja solid-state-asemat (SSD).

On olemassa kaksi jälleenmyyjän hosting-suunnitelmaa: aloittelija ja yritys. Molemmat suunnitelmat sisältävät ilmaisen lisenssin cPanelin ja WHM: n käyttöön, CloudFlare-palvelun esto (DDOS) -suojauksen ja Cloud SMTP -toimituksen sekä ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL-varmenteet.

Suurimmat erot kahden suunnitelman välillä ovat tallennusrajat (50 keikkaa vs. rajoittamaton), kaistanleveysrajoitukset (500 keikkaa vs. rajoittamaton) ja cPanel-tilien lukumäärä (50 vs. 150).

Hosting24: n ainutlaatuiset ominaisuudet

Hosting24: n ainutlaatuisin on Zyro, emoyhtiön Hostinger Groupin omistama verkkosivustojen rakennusohjelmisto, jota tarjotaan asiakkaiden käyttöön. Tarjolla on laaja valikoima ammattimaisia ​​ilmaisia ​​malleja, joita voi myös helposti muokata vedä ja pudota -työkaluilla.

Hakukoneiden optimointi (SEO) -työkalut ovat myös mukana. Toinen hyödyllinen ominaisuus on kyky tuottaa monikielisiä verkkosivustoja, joiden avulla tavoitat maailmanlaajuisen yleisön. Haluatko verkkosivusi optimoinnin tablet-laitteille ja älypuhelimille? Zyro tekee sen automaattisesti. Verkkokaupan ostoskärryjen integrointiin ei tarvita koodausta.

Toinen Hostinger-ryhmän tuote, jota voit harkita integroinnin helppouden vuoksi, on avoimen lähdekoodin tuote BoxBillingce -ohjelmisto. Ilmainen versio tukee yhtä henkilöstöä, kahta valuuttaa, kolme promokoodia ja viittä tuotetta.

Maksullinen versio – joka on vain 5 dollaria kuukaudessa – tukee rajattomia työntekijöitä, valuuttoja, promokoodeja ja tuotteita. Lisäksi se on yhteensopiva PayPalin, AlertPayn ja WebMoneyn kanssa monien muiden online-maksujärjestelmien kanssa.

Viimeiseksi, jos pidät siitä, mitä Hosting24 tarjoaa, voit harkita kumppanuutta sen tytäryhtiöohjelman kanssa. Liittyminen on ilmaista, ja ansaitset 100% palkkiota jokaisesta jaetusta isäntämyynnistä ja 50% jokaisesta VPS-isäntämyynnistä, joka johtuu viittauksesta.

Palkkioillesi ei myöskään ole mitään rajoituksia. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään, jakaa tytäryhtiö-linkki, ehkä lisätä jopa bannereita omaan suuren liikenteen verkkosivustoosi ja odottaa, että palkkiot otetaan käyttöön.

hinnoittelu

Eroja jaetun isännöinnin ja jälleenmyyjäsuunnitelmien välillä on kuvattu yllä. Alla olevat hinnat heijastavat nykyisiä kuukausimaksuja Hosting24: n tuotesivuilla. Ne voivat muuttua, joten muista tarkistaa hinnoittelu, jos menet heidän sivustoon. Tämän tarkastelun lopussa on myös mahdollisuuksia lisäalennuksiin.

Jaettu hosting

 • Yksi web-hosting: 2,15 dollaria (46% alennus tavallisesta 3,99 dollarista)
 • Ensiluokkainen web-hosting: 3,49 dollaria (61% alennus tavallisesta 8,84 dollarista)
 • Yritysten web-hosting: 7,95 dollaria (34% alennus normaalista 11,99 dollarista)

VPS-hosting

 • Suunnitelma 1: 8,52 dollaria (21% alennus normaalista 10,78 dollarista) 1 keikkamuisti, 2,4 GHz: n suorittimet, 20 keikan tallennustila, 1000 keikan kaistanleveys
 • Suunnitelma 2: 17,03 dollaria (21% alennus normaalista 21,56 dollarista) 2 keikkamuistia, 4,8 GHz: n suorittimet, 40 keikan tallennustila, 2000 keikan kaistanleveys
 • Suunnitelma 3: 25,55 dollaria (21% alennus tavallisesta 32,34 dollarista) 3 keikkamuistia, 7,2 GHz: n suorittimet, 60 keikan tallennustila, 3000 keikan kaistanleveys
 • Suunnitelma 4: 34,06 dollaria (21% alennus normaalista 43,12 dollarista) 4 keikan RAM-muistia, 9,6 GHz: n suorittimia, 80 keikan tallennustilaa, 4000 keikan kaistanleveyttä

Jälleenmyyjien hosting

 • cPanel Starter: 25,99 dollaria (28% alennus normaalista 35,99 dollarista)
 • cPanel Business: 41,99 dollaria (25% alennus normaalista 55,99 dollarista)

Mitä ihmiset ajattelevat hosting24: sta?

Kuten yleensä, kun readingreviews, tulokset ovat yleensä sekoitettu pussi.

Niille käyttäjille, joilla on ollut positiivisia kokemuksia Hosting24: stä, ne liittyvät alhaisiin hintoihin, suhteellisen nopeaan asiakastukeen ja johdonmukaiseen käytettävyyteen. Tukilipuilla on joskus vastauksia hitaasti, mutta useimpien mielestä live chat -vaihtoehto on jatkuvasti hyödyllinen. Lisäksi jäsenaluetta pidetään positiivisena ja hyödyllisenä ominaisuutena.

Toisaalta joillakin asiakkailla on ollut ongelmia käytettävyysprosenttien suhteen, riittävän ongelmanratkaisun puuttumista asiakaspalvelun kautta ja Hosting24: n vastausta DDOS-hyökkäyksiin. Lisäksi toistuvista tietojen varmuuskopioinnista huolimatta jotkut asiakkaat ilmoittavat vanhempien tietojen poiston varmuuskopioiden jälkeen, mikä tekee mahdotonta palata tarvittaessa aikaisempiin versioihin.

Meidän on myönnettävä: Online-arvostelut voivat olla ongelmallisia.

Loppujen lopuksi tyypillisesti joudut joko rakastamaan tai vihaamaan jotakin ollaksesi halukas käyttämään aikaa kommentin kirjoittamiseen. Jokaisen tuotteen tai palvelun keskellä on suuri, hiljainen enemmistö, joka on tyytyväinen saamaansa.

Tärkeintä on huomata nämä äärimmäiset vastaukset luokitusasteikon molemmissa päissä, jotta silmäsi pysyisivät avoimina mahdollisesti mahdollisille hyville tai ongelmallisille aiheille..

Haluatko lukea lisää Hosting24: stä? Tässä on perusteellinen huhtikuusta 2018 alkaen joka arvioi Hosting24 8.4 asteikolla 1-10.

Mitä ajattelemme

Tulokset vaihtelevat, kun verrataan vertailukelpoisia Hosting24-suunnitelmia kiistattomaan web-hosting-alan johtajaan GoDaddy: iin:

 • Jaettu hosting: Hosting24: n 2,15–7,95 dollaria vs. GoDaddyn 2,99–19,99 dollaria.
 • VPS-hosting: Hosting24: n 8,52–34,06 dollaria vs. GoDaddyn 17,99–39,99 dollaria.
 • Jälleenmyyjän isäntä: Hosting24: n 25,99–41,99 dollaria verrattuna GoDaddyn 8,99–14,99 dollariin.

Todisteet ovat selvät: Jos etsit hyvää hintaa Linux-pohjaisessa VPS-isännöinnissä, Hosting24 on paras veto.

Jälleen kerran, vaikka hinnoittelu on tärkeää, viime kädessä maksat vain suorituskyvyn, eikö niin? Ja siinä on suurempi ongelma Hosting24: n luvattujen ja todellisten käyttöaika- ja sivulataustilastojen välillä. Kuten useimmat web-palveluntarjoajat, myös Hosting24 väittää 99,9%: n käytettävyyden ja ”nopean” sivun latausnopeuden. Todellisuudessa se ei ole aivan niin.

Accordingdom, Kahdentoista kuukauden aikana toukokuusta 2017 huhtikuuhun 2018 Hosting24: n kuukausittaiset käyttöaikaprosentit vaihtelivat 100 prosentista kohtuuttoman 95,58 prosenttiin. Sivun latausnopeudet olivat myös jatkuvasti hitaita – 1 043 – 2 223 millisekuntia – tänä aikana.

Vertailun vuoksi, samana vuonna GoDaddyn käyttöaikaprosentti vaihteli vain 100 prosentista 99,91 prosenttiin ja sivun latausnopeudet olivat välillä 363–420 millisekuntia..

Emme sano, että sinun ei pitäisi käyttää Hosting24: tä. Joillakin alueilla on huomattavia säästöjä verrattuna kilpailijoihin. Ja varmasti, ehkä alhaisten hintojen ja suorituskyvyn välillä on kompromissi. Mutta jos voit elää sen kanssa tietyssä tilanteessa, miksi ei? Lisäksi Hosting24: n liittyvä verkkosivustojen rakennus- ja verkkokauppaohjelmisto voi olla juuri etsimäsi asia. Varmista kuitenkin, että olet koulutettu siitä, missä tarjoukset ovat (eikä niitä ole), ennen kuin sitoudut aikaasi, rahaasi ja resurssejasi.

sivujen ylläpito

kuponkeja & tarjoukset

Jos olet kiinnostunut käyttämään Hosting24: tä, voit käyttää muita erikoistarjouksia ja kuponkeja.

Yhtiö tarjoaa määräajoin huomattavaa alennusta Facebook. (Lisäksi Hosting24-tili linkittää toisinaan – mutta ei aina – linkkejä näihin tarjouksiin.) Yksi vuoden 2017 välkimyynti tarjosi 50% elinajan alennuksen premium-palvelupalveluista. Muita alennuskuponkeja on saatavana alkaen RetailMeNot ja Groupon. lisätietoja web-hosting-palveluista ja tarjoajista? Katso nämä suositukset web-isännät joka antaa sinulle tarvitsemasi tiedot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map