Hosting24 gjennomgang, funksjoner, priser, tilbud og mer

hosting24


Vi har alt sett dette før: leverandører av webhoteller med deres hyperbolske språk og løfter:

 • Garantert 99,9% oppetid!
 • Raskeste side lastes rundt!
 • Aldri bekymre deg for sikkerhetskopiering av data igjen!

Det bringer oss til Hosting24, ble grunnlagt i Litauen i 2008, og med ytterligere kontorer i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Det jobber hardt for å skille ut sitt eget stykke av den svært segmenterte vertsindustrien.

Fra januar 2017 hevdet den å ha 29 millioner brukere med 20.000 nye brukerpåmeldinger og 15.000 nye nettsider opprettet hver dag. I tillegg brakte 2018 en høyt spionert oppgradering med et nytt nettsteddesign, oppdatert medlemsområde, ytelsesforbedringer og forbedret kundeservice.

Hosting24 er en del av Hostinger Group som inkluderer nettstedbyggingsprogramvaren Zyro, open source e-handelsprogramvaren BoxBilling, og minst to andre webhotellleverandører, 000webhost og VPS.me.Dine penger og data er for viktige til å stole på bare hvem som helst. Så, hvordan vurderer Hosting24 når det gjelder løfter kontra levering? Hvilke funksjoner kan bare gjøre det verdt å gjøre det? Vår grundige gjennomgang nedenfor viser alle viktige fakta og relevant informasjon.

Hvordan fungerer Hosting24?

Hosting24

Hosting24 tilbyr en komplett pakke med Linux-baserte tjenester: delt webhotell, virtual private servers (VPS) hosting, forhandlerhotell og domeneregistrering. Hosting24 er en akkreditert ICANN-domeneregistrator.

Det er også WordPress, cPanel og e-post hosting. Det er et tilstrekkelig kunnskapsgrunnlag fordelt på tre brede områder: nettsteder, domener og generelle emner som fakturering, profilstyring og SSL-sertifikater (Secure Sockets Layer).

Hjemmesiden deres beskriver 24/7 live kundesupport, men uten å logge inn på en konto, er det eneste kontakten på nettstedet – annet enn sneglpostadresser til firmakontorer – to generiske former: en for å rapportere misbruk og en for generelle henvendelser. Det er en lenke for live chat på kontaktsiden, men den leder deg til det generelle henvendelsesskjemaet.

Det er tre delte hostingplaner: enkelt-, premium- og forretningsvirksomhet.

Den enkle nettstedsplanen støtter ett nettsted, en e-postkonto og begrensede mengder lagring og båndbredde.

Premium- og forretningsplanene har et gratis domene og ubegrenset støttede nettsteder, e-postkontoer, lagringsplass og båndbredde.

Ytterligere funksjoner i forretningsplanen inkluderer daglige sikkerhetskopier, “deluxe” live support og et gratis SSL-sertifikat.

Det er fire VPS-hostingplaner med varierende mengder RAM (1-4 spillejobber), lagring (20-80 spillejobber) og båndbredde (1000-4000 spillejobber). CPU-er har hastigheter fra 2,4 GHz til 9,6 GHz. Alle planer har en dedikert internettprotokoll (IP) -adresse, full root-tilgang, IPv6-støtte og solid-state-stasjoner (SSD-er).

Det er to hostingsplaner for forhandler: start og forretning. Begge planene inkluderer en gratis lisens for å bruke cPanel og WHM, CloudFlare dedikert denial of service (DDOS) beskyttelse, og Cloud SMTP-levering sammen med et gratis domenenavn og SSL-sertifikater.

De største forskjellene mellom de to planene er lagringsgrenser (50 gigs vs. ubegrenset), båndbreddegrenser (500 gigs vs. ubegrenset), og antall cPanel-kontoer (50 vs. 150).

Hosting24s unike funksjoner

Hosting24s mest unike er Zyro, morselskapet Hostinger Groups egen programvare for bygging av nettsteder, som er gitt for kundene å bruke. Det finnes et bredt utvalg av profesjonelle gratis maler som også enkelt kan endres ved å bruke dra-og-slipp-verktøy.

SEO-verktøy er også inkludert. En annen nyttig funksjon er muligheten til å produsere flerspråklige nettsteder slik at du kan nå et globalt publikum. Vil hjemmesiden din være optimalisert for nettbrett og smarttelefoner? Zyro gjør det automatisk. Ingen koding er nødvendig for å integrere handlekurver for netthandel.

Et annet Hostinger Group-produkt du kanskje vurderer på grunn av enkel integrering, er åpen kildekode BoxBillingce-programvare. Gratisversjonen støtter en ansatt, to valutaer, tre kampanjekoder og fem produkter.

Den betalte versjonen – som bare er $ 5 i måneden – støtter ubegrenset medarbeidere, valutaer, kampanjekoder og produkter. I tillegg er den kompatibel med PayPal, AlertPay og WebMoney sammen med mange andre online betalingssystemer.

Til slutt, hvis du liker det Hosting24 har å tilby, kan du vurdere å samarbeide med tilknyttet program. Det er gratis å delta, og du vil tjene 100% provisjon på hvert delt hosting-salg og 50% for hvert VPS-hosting-salg som følge av en henvisning.

Det er heller ingen begrensning for kommisjonene du kan gjøre. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, dele tilknyttet lenke, kanskje til og med legge til noen bannere til ditt eget nettsted med høy trafikk og vente på at kommisjonene skal rulle inn.

Priser

Forskjellene mellom delt hosting og forhandlerplaner er detaljert ovenfor. Prisene nedenfor gjenspeiler gjeldende pris per måned på Hosting24s produktsider. Disse kan endres, så sørg for å dobbeltsjekke prisene hvis du går til nettstedet deres. I tillegg er det muligheter for ytterligere rabatter på slutten av denne gjennomgangen.

Delt hosting

 • Enkelt webhotell: $ 2,15 (46% rabatt på standard $ 3,99)
 • Premium webhotell: $ 3,49 (61% rabatt på standard $ 8,84)
 • Business web hosting: $ 7,95 (34% rabatt på standard $ 11,99)

VPS Hosting

 • Plan 1: $ 8.52 (21% rabatt på standard $ 10.78) 1 gig RAM, 2,4 GHz CPUer, 20 gigs lagring, 1000 gigs båndbredde
 • Plan 2: $ 17,03 (21% rabatt på standard $ 21,56) 2 gig RAM, 4,8 GHz CPUer, 40 gigs lagring, 2000 gigs båndbredde
 • Plan 3: $ 25.55 (21% rabatt på standard $ 32.34) 3 gig RAM, 7,2 GHz CPUer, 60 gigs lagring, 3000 gigs båndbredde
 • Plan 4: $ 34,06 (21% rabatt på standard $ 43,12) 4 gig RAM, 9,6 GHz CPUer, 80 gigs lagring, 4000 gigs båndbredde

Forhandlervert

 • cPanel Starter: $ 25.99 (28% rabatt på standard $ 35.99)
 • cPanel Business: $ 41,99 (25% rabatt på standard $ 55,99)

Hva tenker folk på Hosting24?

Som vanligvis er tilfelle når readingreviews, resultatene har en tendens til å være en blandet pose.

For brukere som har hatt positive erfaringer med Hosting24, forholder de seg til lave priser, relativt rask kundesupport og konsekvent oppetid. Støttebilletter har noen ganger langsomme svar, men de fleste synes at live chat-alternativet konsekvent var nyttig. I tillegg blir medlemsområdet sett på som en positiv og nyttig funksjon.

På den annen side har noen kunder hatt problemer med oppetidsprocentene, manglende adekvat problemløsning gjennom kundeservice og Hosting24s svar på DDOS-angrep. I tillegg til tross for hyppig sikkerhetskopiering av data, rapporterer noen kunder at eldre data blir slettet etter sikkerhetskopiering, noe som gjør det umulig å gå tilbake til tidligere versjoner om nødvendig.

Vi må innrømme: anmeldelser på nettet kan være problematiske.

Når alt kommer til alt, vil du typisk enten måtte elske eller hate noe for å være villig til å ta deg tid til å skrive en anmeldelse. For alle produkter eller tjenester er det et stort, stille flertall i midten som er fornøyde med det de får.

Det viktigste her er å gjøre oppmerksom på disse ekstreme svarene i hver ende av rangeringsskalaen for å holde øynene åpne for både potensielt gode eller problematiske problemer som kan oppstå.

Vil du lese mer om Hosting24? Her er en grundig en fra april 2018 som vurderer Hosting24 8.4 på en skala fra 1-10.

Hva vi tenker

Resultatene er varierte når man sammenligner sammenlignbare Hosting24-planer med ubestridt bransjeleder i webhotellindustrien GoDaddy:

 • Delt hosting: Hosting24’s $ 2,15 til $ 7,95 mot GoDaddy’s $ 2,99 til $ 19,99.
 • VPS-hosting: Hosting24’s $ 8.52 til $ 34.06 kontra GoDaddy’s $ 17.99 til $ 39.99.
 • Forhandlervert: Hosting24’s $ 25.99 til $ 41,99 vs. GoDaddy’s $ 8,99 til $ 14,99.

Bevisene er klare: Hvis du leter etter en god pris på Linux-basert VPS-hosting, er Hosting24 det beste alternativet.

Så igjen, selv om prissetting er viktig, til slutt det du betaler for er ytelse, ikke sant? Og deri ligger et større problem med Hosting24s lovede kontra faktisk oppetid og sidebelastningsstatistikk. Som de fleste webhotellleverandører, hevder Hosting24 99,9% oppetid og “raske” sidehastigheter. I virkeligheten er det ikke helt tilfelle.

Accordingdom, i løpet av de tolv månedene fra mai 2017 til april 2018, varierte Hosting24s månedlige oppetidsprocent fra 100% ned til uakseptable 95,58%. Hastigheten for sidebelastning var også gjennomgående langsom – fra 1.043 til 2.223 millisekunder – i løpet av denne tidsrammen.

Til sammenligning varierte GoDaddy oppetidsprosent i samme år bare fra 100% ned til 99,91%, og sidehastigheten var mellom 363 og 420 millisekunder.

Vi sier ikke at du ikke bør bruke Hosting24. På noen områder er det betydelige besparelser i forhold til konkurrentene. Og sikker, kanskje er det en avveining mellom lavere priser og ytelse. Men hvis du kan leve med det for akkurat din situasjon, hvorfor ikke? I tillegg kan Hosting24s relaterte nettstedbygging og netthandel programvare være akkurat det du leter etter. Forsikre deg om at du er utdannet til hvor tilbudene er (og ikke er) før du bruker tid, penger og ressurser.

webhotell

kuponger & tilbud

Hvis du er interessert i å bruke Hosting24, er det flere spesialtilbud og kuponger du kan bruke.

Selskapet tilbyr periodisk betydelig rabatt på Facebook. (I tillegg lenker Hosting24-kontoen noen ganger – men ikke alltid – til disse tilbudene.) Ett flash-salg fra 2017 ga 50% levetidsrabatt på premium hosting-tjenester. Andre rabattkuponger er tilgjengelige fra RetailMeNot og Groupon. mer om webhotell og tilbydere? Sjekk ut disse anbefalte netthosting som vil gi deg den informasjonen du trenger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map