Revizuire Hosting24, caracteristici, prețuri, oferte și multe altele

hosting24


Am văzut toate acestea înainte: furnizorii de găzduire web cu limbajul lor hiperbolic și promite:

 • Garantat 99.9% timp de funcționare!
 • Cea mai rapidă pagină se încarcă!
 • Nu vă mai faceți griji pentru copiile de rezervă ale datelor!

Asta ne aduce la hosting24, fondată în Lituania în 2008 și cu birouri suplimentare în Asia, Africa și America de Sud. Lucrează din greu pentru a-și crea propria piesă din industria de hosting extrem de segmentată.

În ianuarie 2017, a susținut că are 29 de milioane de utilizatori cu 20.000 de noi înregistrări de utilizator și 15.000 de noi pagini web create în fiecare zi. În plus, 2018 a adus un upgrade foarte apreciat cu un design nou al site-ului, zona de membri actualizată, îmbunătățiri de performanță și servicii pentru clienți îmbunătățite.

Hosting24 face parte din grupul Hostinger, care include software-ul de construire a site-urilor Zyro, software-ul de comerț electronic open-source BoxBilling și cel puțin alți doi furnizori de găzduire web, 000webhost și VPS.me.Bani, iar datele sunt prea importante pentru a avea încredere doar oricine. Deci, cum se calculează Hosting24 în termeni de promisiuni față de livrare? Ce caracteristici ar putea face să merite timpul tău? Analiza noastră aprofundată de mai jos prezintă toate faptele cheie și informațiile pertinente.

Cum funcționează Hosting24?

hosting24

Hosting24 oferă o suită completă de servicii bazate pe Linux: găzduire web partajată, găzduire servere private virtuale (VPS), găzduire revânzători și înregistrare de domenii. Hosting24 este un registrator de domeniu acreditat ICANN.

Există, de asemenea, WordPress, cPanel și găzduire prin e-mail. Există o bază de cunoștințe adecvată împărțită în trei mari domenii: site-uri web, domenii și subiecte generale, cum ar fi facturarea, gestionarea profilurilor și certificatele SSL (Secure Sockets Layer).

Pagina sa de pornire descrie asistența pentru clienți în direct 24/7, dar fără a vă conecta la un cont, singurul mijloc de contact de pe site-ul web – altele decât adresele de poștă melc către oficiile companiei – sunt două forme generice: una de raportare a abuzurilor și alta pentru anchete generale. Există un link pentru chat live pe pagina de contact, dar vă direcționează către formularul general de anchetă.

Există trei planuri de găzduire partajate: unic, premium și de afaceri.

Planul site-ului unic acceptă un site web, un singur cont de e-mail și cantități limitate de stocare și lățime de bandă.

Planurile premium și de afaceri vin cu un domeniu gratuit și site-uri web nelimitate, conturi de e-mail, spațiu de stocare și lățime de bandă.

Funcțiile suplimentare din planul de afaceri includ backup-uri zilnice, asistență live „deluxe” și un certificat SSL gratuit.

Există patru planuri de găzduire VPS cu cantități diferite de RAM (1-4 concerte), stocare (20-80 concerte) și lățime de bandă (1000-4000 concerte). CPU au viteze de la 2,4 GHz la 9,6 GHz. Toate planurile sunt prevăzute cu o adresă IP dedicată a protocolului (Internet), acces root complet, suport IPv6 și unități SSD (SSD).

Există două planuri de găzduire a revânzătorilor: starter și business. Ambele planuri includ o licență gratuită pentru a utiliza cPanel și WHM, protecția dedicată refuzului serviciului (DDOS) CloudFlare și livrarea SMTP Cloud împreună cu un nume de domeniu gratuit și certificate SSL.

Cele mai mari diferențe între cele două planuri sunt limitele de stocare (50 concerte față de nelimitat), limitele de lățime de bandă (500 concerte vs. nelimitat) și numărul de conturi cPanel (50 vs. 150).

Caracteristicile unice de-a lui Hosting24

Cel mai unic Hosting24 este Zyro, Software-ul proprietății de construire a site-urilor companiei Hostinger Group, care este oferit clienților pentru a le utiliza. Există o selecție largă de șabloane gratuite cu aspect profesional, care pot fi, de asemenea, ușor modificate prin utilizarea instrumentelor drag-and-drop.

Instrumentele de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) sunt de asemenea incluse. O altă caracteristică utilă este capacitatea de a produce site-uri web multilingve care vă permit să ajungeți la o audiență globală. Doriți pagina dvs. web optimizată pentru tablete și smartphone-uri? Zyro face asta automat. Nu este necesară codificarea pentru a integra coșurile de cumpărături de comerț electronic.

Un alt produs al grupului Hostinger pe care l-ați putea avea în vedere datorită ușurinței integrării este open-source Software-ul BoxBillingce. Versiunea gratuită acceptă un membru al personalului, două valute, trei coduri promoționale și cinci produse.

Versiunea plătită – care este de doar 5 dolari pe lună – acceptă personalul nelimitat, valute, coduri promoționale și produse. În plus, este compatibil cu PayPal, AlertPay și WebMoney împreună cu multe alte sisteme de plată online.

În cele din urmă, dacă vă place ce are de oferit Hosting24, puteți lua în considerare parteneriatul cu programul său de afiliere. Este gratuit să vă alăturați și veți câștiga o comision de 100% pentru fiecare vânzare de găzduire partajată și 50% pentru fiecare vânzare de hosting VPS rezultată dintr-o sesizare.

De asemenea, nu există nicio limită la comisioanele pe care le puteți face. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, să împărtășiți link-ul de afiliere, poate chiar să adăugați câteva bannere pe propriul dvs. site web cu trafic mare și să așteptați comisiile să fie rulate în.

Prețuri

Diferențele dintre planurile de găzduire partajată și planurile de revânzare sunt detaliate mai sus. Prețurile de mai jos reflectă tarifele curente pe lună pe paginile de produs ale lui Hosting24. Acestea s-ar putea schimba, așa că asigurați-vă că verificați dublu prețurile dacă mergeți pe site-ul lor. În plus, există oportunități pentru reduceri suplimentare la sfârșitul acestei analize.

Gazduire comună

 • Gazduire web unică: 2,15 USD (reducere de 46% la 3,99 USD standard)
 • Gazduire web premium: 3,49 USD (61% reducere la 8,84 USD standard)
 • Gazduire web de afaceri: 7,95 USD (reducere de 34% la 11,99 USD standard)

Gazduire VPS

 • Planul 1: 8,52 USD (21% reducere la 10,78 USD standard) 1 gig RAM, procesoare 2,4 GHz, stocare 20 concerte, 1 000 lățime de bandă
 • Planul 2: 17,03 USD (21% reducere la 21,56 USD standard) 2 RAM RAM, procesoare 4,8 GHz, stocare 40 concerte, lățime de bandă de 2 000 de concerte
 • Planul 3: 25,55 USD (21% reducere la 32,34 dolari standard) 3 GRI RAM, procesoare 7,2 GHz, stocare 60 concerte, lățime de bandă de 3 000 de concerte
 • Plan 4: 34,06 USD (21% reducere la 43,12 USD standard) 4 gv RAM, procesoare 9,6 GHz, stocare 80 concerte, 4,000 lățime bandă

Gazduire pentru distribuitori

 • cPanel Starter: 25,99 USD (reducere de 28% la standardul de 35,99 USD)
 • cPanel Business: 41,99 USD (25% reducere la 55,99 USD standard)

Ce cred oamenii despre gazduire24?

Așa cum se întâmplă de obicei când readingreviews, rezultatele tind să fie o pungă mixtă.

Pentru utilizatorii care au avut experiențe pozitive cu Hosting24, aceștia se referă la prețuri mici, asistență relativ rapidă pentru clienți și timp de funcționare consecvent. Biletele de asistență au uneori răspunsuri lente, dar majoritatea oamenilor au considerat că opțiunea de chat live este de ajutor constant. În plus, zona membrilor este văzută ca o caracteristică pozitivă și utilă.

Pe de altă parte, unii clienți au avut probleme cu procentele uptime, lipsa rezolvării adecvate a problemelor prin intermediul serviciului pentru clienți și răspunsul lui Hosting24 la atacurile DDOS. În plus, în ciuda copiilor de rezervă deseori, unii clienți raportează date mai vechi fiind șterse după backup-uri, ceea ce face imposibil să revină la versiunile anterioare, dacă este necesar.

Trebuie să recunoaștem: recenziile online pot fi problematice.

La urma urmei, în mod obișnuit, va trebui să iubești sau să urăști ceva pentru a fi dispus să îți faci timp pentru a scrie o recenzie. Pentru orice produs sau serviciu, există o mare și silențioasă majoritate la mijloc, care sunt mulțumiți de ceea ce primesc.

Lucrul esențial aici este să notăm aceste răspunsuri extreme la fiecare capăt al scării de evaluare pentru a menține ochii deschiși atât pentru probleme potențial bune, cât și pentru probleme care pot apărea..

Vrei să citești mai multe despre Hosting24? Iată un unul în profunzime din aprilie 2018 care evaluează Hosting24 8.4 pe o scară de la 1-10.

Ce gândim

Rezultatele sunt variate atunci când comparăm planurile de Hosting24 comparabile cu liderul industriei de găzduire web, incontestabil GoDaddy:

 • Gazduire partajată: de la 2,15 la 7,95 USD la Hosting24, la 2,99 la 19,99 USD la GoDaddy.
 • Gazduire VPS: 8,52 USD până la 34,06 USD de la Hosting24 vs. 17,99 USD 39,99 USD GoDaddy.
 • Gazduire distribuitor: 25,99 USD până la 41,99 USD Hosting24 față de 8,99 USD până la 14,99 USD GoDaddy.

Dovada este clară: dacă căutați o rată bună pentru găzduirea VPS bazată pe Linux, Hosting24 este cel mai bun pariu.

Apoi, din nou, în timp ce prețurile sunt importante, în cele din urmă, ceea ce plătiți este performanță, nu? În plus, există o problemă mai mare cu promisiunile Hosting24 față de statul de funcționare și de încărcare a paginii reale. La fel ca majoritatea furnizorilor de găzduire web, Hosting24 solicită viteze de încărcare de 99,9% și viteze de încărcare a paginii „rapide”. În realitate, nu este chiar cazul.

Accordingdom, în decursul celor douăsprezece luni, din mai 2017 până în aprilie 2018, procentele lunare ale serviciului Hosting24 au variat de la 100% până la un 95,58% inacceptabil. Viteza de încărcare a paginii a fost, de asemenea, constantă – de la 1.043 la 2.223 milisecunde – în acest interval de timp.

În comparație, în același an procentul de funcționare GoDaddy a variat doar de la 100% până la 99,91%, iar viteza de încărcare a paginii a fost cuprinsă între 363 și 420 de milisecunde..

Nu spunem că nu ar trebui să folosiți Hosting24. În unele domenii, există economii semnificative față de concurenții săi. Și, cu siguranță, poate există o întrerupere între prețuri mai mici și performanță. Dar dacă poți trăi cu asta pentru situația ta particulară, de ce nu? În plus, software-ul de creare a site-urilor și de comerț electronic pot fi exact ceea ce căutați. Asigurați-vă, deși, că sunteți educat (ă) unde sunt ofertele (și nu sunt) înainte de a vă angaja timpul, banii și resursele..

web hosting

cupoane & oferte

Dacă sunteți interesat să utilizați Hosting24, puteți utiliza speciale și cupoane suplimentare.

Compania oferă periodic reduceri substanțiale la Facebook. (În plus, contul Hosting24 uneori – dar nu întotdeauna – link-uri către aceste oferte.) O vânzare flash din 2017 a oferit o reducere de 50% pe durata de viață la serviciile premium de găzduire. Alte cupoane de reducere sunt disponibile de la RetailMeNot și Groupon. mai multe despre servicii și furnizori de găzduire web? Consultați aceste recomandări găzduire web care vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map