Allotjament web més intel·ligent amb Hostinger

Des dels primers dies d’internet, desenvolupadors web hem afrontat el desafiament de trobar allotjament web molt ampli però assequible. Els propietaris de llocs web han de considerar la quantitat de trànsit que veuran els seus llocs de forma realista.


A partir d’això, han de pensar quina assistència al client i mà de mà necessitaran en el cicle de vida del seu lloc web. Alguns llocs més petits i senzills es poden gestionar a la part final del propietari del lloc web, mentre que d’altres requereixen una implicació més intensa, especialment davant de problemes de seguretat, pedaços de programari, còpies de seguretat i altres preocupacions en curs..

És a dir, les principals preocupacions quan busqueu un servei d’allotjament web seran la rapidesa, la seguretat, el servei i l’escala (un cop el lloc comenci a desenganxar-se i obtindrà més trànsit).

Alguns proveïdors de serveis poden oferir assistència i atenció al client per correu electrònic o entrades, però els temps de resposta i de tornada poden variar. Unes altres ofereixen atenció telefònica oberta les 24 hores, però el que normalment es descriu és la quantitat de trànsit que pot esperar un lloc.

Els proveïdors d’allotjament ajustaran les seves tarifes mensuals en funció de l’ús d’amplada de banda i l’ample de banda (l’ample de banda es pot pensar en quants bytes fa servir un lloc durant un període de temps determinat). Per a un lloc que no vegi molts visitants, l’amplada de banda serà bastant baixa. Però si de sobte es torna viral un lloc, arriba els resultats del motor de cerca de Google, o bé un producte arriba als consumidors, els requisits d’amplada de banda passaran per la teulada.

Allotjament web: Els fonaments bàsics

Globus

Examinem alguns dels fonaments bàsics necessaris per comprendre el món de l’allotjament web.

Domini

Cada lloc web necessita dues coses: a nom de domini i un amfitrió web, amb un servidor on el nom de domini pot “viure”. Podeu pensar-hi com el nom de domini que és una adreça, i el lloc d’allotjament web és el propi edifici. Quan introduïu un nom de domini al vostre navegador, el navegador comença a preguntar-li el nom de domini on s’allotja el lloc web i, a continuació, es carrega el contingut del lloc al navegador..

Amfitrió web

L’allotjament web, doncs, és només el procés d’assignació del lloc web a un servidor específic, i hi ha moltes opcions diferents per a allotjament web (en el qual ens endinsarem). Només recordeu que com més popular sigui un lloc web i més trànsit atrau, més recursos seran els que funcionin eficaçment.

Per als llocs web més petits, sempre hi ha l’opció de l’allotjament compartit, amb diversos llocs web allotjats al mateix servidor. Això limita la quantitat d’espai d’emmagatzematge i recursos disponibles, però és de baix cost i una excel·lent opció per a bloggers o aficionats. El següent pas és l’allotjament del servidor privat virtual (VPS), que encara allotja diversos llocs web a través del mateix servidor, però està dissenyat amb un programari de virtualització que permet a cada lloc web l’autonomia de funcionar com si estiguessin cadascun en servidors dedicats..

Per a llocs de negocis o de comerç electrònic, hi ha allotjament dedicat, amb un servidor separat per a cada lloc. Això té avantatges evidents quan es tracta de seguretat, emmagatzematge, amplada de banda i diversos altres factors. El darrer avenç en allotjament web, per descomptat, és l’allotjament en núvol amb els administradors web que tenen accés a un gran banc descentralitzat de servidors connectats perquè es puguin fer una còpia de seguretat i prendre el control els uns dels altres si hi ha poca demanda..

En altres paraules, amb allotjament basat en núvol, més recursos hi ha disponibles a la demanda. L’allotjament en núvol té l’avantatge diferent d’oferir un temps de funcionament 100 per cent.

Quan es tracta d’ample de banda, una analogia útil és pensar-ho com una aixeta d’aixeta. Quan un usuari arriba al vostre lloc web, una sol·licitud es dirigeix ​​al servidor i el servidor respon entregant el contingut del vostre lloc. Com més gent arriba al lloc web, més dades arriben pel servidor (o més aigua circula per l’aixeta) fins que el sistema funcioni a la seva plena capacitat..

Passat aquest punt, el sistema es sobrecarrega i el lloc comença a frenar-se o fins i tot pot deixar de funcionar completament i congelar-se. L’amplada de banda, simplement, és la quantitat de dades que es pot subministrar a través d’aquest sistema o el diàmetre de la canonada que subministra aigua a través d’aixeta d’aixeta.

Sistema de Gestió de Bases de Dades

La majoria dels sistemes de gestió de contingut utilitzen el sistema Base de dades MySQL configuració de gestió. MySQL utilitza un llenguatge de consulta estructurada (SQL) per accedir, gestionar o afegir al contingut d’una base de dades, ja sigui imatges, animació o text. MySQL és una eina de codi obert, cosa que la converteix en l’elecció idònia per als desenvolupadors de programari i el nucli de molts dels sistemes operatius més comuns. Si teniu un bloc, els canvis que feu al vostre contingut es registraran a la base de dades de MySQL; aleshores, quan un visitant vingui al vostre lloc, s’accedeix a la base de dades i se li presentarà aquest contingut..

Certificat SSL

Una altra cosa important a considerar és la del vostre lloc Certificat SSL. El certificat SSL és un fitxer de dades petit que està lligat digitalment als fitxers que es desen al servidor on viu el vostre lloc. El certificat SSL identifica digitalment la vostra empresa a través d’una clau criptogràfica i és essencial per a la seguretat web, fent que sigui menys probable que un visitant pugui accedir a qualsevol cosa sensible al lloc sense les autoritzacions adequades..

Si aneu a un lloc i veieu una icona de cadenat a la barra d’adreces del navegador web, això denota el fet que el lloc s’ha assegurat amb les credencials SSL adequades. Vol dir que la connexió entre el servidor web i el navegador és segura i es protegirà qualsevol informació sensible que es transfereixi.

És a dir, els certificats SSL són una necessitat absoluta per a qualsevol lloc de comerç electrònic i són un requisit per al compliment dels estàndards de seguretat establerts per les empreses de targetes de crèdit i tots els llocs importants de comerç electrònic. A més, el Associació de targetes de crèdit del nord ha establert regles estrictes per a la seguretat de la targeta de crèdit tant en botigues en línia com en maons i maons, i els certificats SSL són una part clau d’aquestes normes.

Per què no Hostinger?

Hostinger

Comprensiblement, amb el creixement exponencial d’internet, l’allotjament web s’ha convertit en un terreny extremadament competitiu. Els proveïdors d’allotjament han d’oferir el millor equilibri entre servei i cost, o bé es trobaran a la part posterior. Aquí és on Hostinger es va fundar el 2004 amb un pressupost més exigent i ha estat des de llavors. Van sorgir amb la idea única de permetre als usuaris crear un lloc web de forma gratuïta, amb una àmplia latitud perquè els usuaris es realitzessin les seves visions en línia sense anuncis i sense límits a MySQL, cPanel i PHP..

Avui en dia, Hostinger és un servei d’allotjament de qualitat mundial, amb més de 29 milions d’usuaris a prop de 180 països i 15.000 nous usuaris cada dia.

Amb seu a Lituània, Hostinger va començar com a “Hosting Media”, llançant el servei d’allotjament gratuït “000webhost.com” tres anys després. El 2008, la seva marca d’allotjament cPanel, Hosting24.com, va viure en directe i dos anys després, la companyia va trencar la seva fita d’1 milió d’usuaris. Des d’aleshores, marca d’allotjament local Niagahoster.co.id es va llançar a Indonèsia, i la marca d’allotjament local brasilera weblink.com.br va entrar en línia. Avui, Hostinger s’incorpora a Xipre i compta amb un centre de dades a Singapur, convertint-los en una empresa realment multinacional.

Què porta Hostinger a la taula?

Logotip de Hostinger

Què estàs buscant a l’hora d’allotjament web? Hostinger ofereix diversos nivells de serveis i punts de preu.


Instància 1

Allotjament web únic

(recomanable per a petits projectes i llocs web senzills)

 • 1 lloc web

 • 10 GB d’espai en disc
 • 100 GB d’ample de banda
 • 1 base de dades MySQL

 • 1 compte de correu electrònic d’usuari FTP1

 • Eines fàcils de construcció de llocs web

 • Panell de control integral

 • Arquitectura de llocs fàcil d’utilitzar
 • Només 2,15 dòlars al mes
Allotjament web de primera qualitat

(pla integral per a llocs de cultiu)

 • Nombre il·limitat de llocs web

 • Quantitat il·limitada d’espai en disc

 • Import il·limitat de banda

 • Accés il·limitat a bases de dades MySQL

 • Usuaris FTP il·limitats

 • Comptes de correu electrònic il·limitats

 • Eines fàcils de construcció de llocs web
 • Poderós i complet quadre de control
 • Accés fàcil i arquitectura del lloc
 • 2X velocitat optimitzada de WordPress
 • Nom de domini gratuït al pla anual
 • Només 3,49 dòlars al mes


Reservar ara

Allotjament web de negocis

(adequat per a aplicacions de classe empresarial)

 • Nombre il·limitat de llocs web

 • Quantitat il·limitada d’espai en disc

 • Import il·limitat de banda

 • Accés il·limitat a bases de dades MySQL

 • Comptes de correu electrònic il·limitats

 • Eines fàcils de construcció de llocs web
 • Poderós i complet quadre de control
 • Accés fàcil i arquitectura del lloc
 • 4X velocitat optimitzada de WordPress
 • Nom de domini gratuït (amb pla anual)
 • Còpies de seguretat diàries i suport en viu millorat
 • Potència de processament i memòria 2X
 • Rànquings millorats de SEO i dades de clients segurs amb certificat SSL gratuït
 • Usuaris FTP il·limitats
 • Només 7,95 dòlars al mes

Tots aquests plans inclouen tones d’extres, com ara una garantia de temps de vida del 99 per cent, una promesa de devolució de 30 dies, un aparcament de dominis il·limitat i molt més.

El que podeu comptar amb Hostinger és, simplement, l’allotjament de millor qualitat i els preus més baixos. No és realment aquesta qüestió la base de dades en gairebé qualsevol equació de negoci? Aquest equilibri entre cost i qualitat ha convertit Hostinger en un dels líders de la indústria d’allotjament web. Amb una tecnologia basada en núvols, funcions il·limitades i còpies de seguretat, s’han situat com un dels líders del negoci de hosting.

Si teniu un lloc o bloc de WordPress, la velocitat del bloc serà sempre un dels factors clau per a l’èxit del vostre lloc i també és on Hostinger brilla de debò. Els seus servidors estan optimitzats per a WordPress, cosa que els permet oferir algunes de les velocitats més importants del lloc web de WordPress de la indústria a uns costos sorprenentment baixos..

Per als dissenyadors web, hi ha eines gratuïtes del creador de llocs web que inclouen tots els plans d’allotjament web d’Hostinger. No heu de saber codificar i no necessiteu coneixements tècnics, només cal navegar pels centenars de plantilles disponibles, totes dissenyades per artistes web professionals. A partir d’aquí, només cal que utilitzeu la senzilla interfície arrossegable i, abans de molt, creareu un lloc web atractiu i atractiu per a SEO que serà l’enveja de qualsevol.

És una solució completa i completa de mà en mà que us pot portar d’una idea aproximada a un lloc web complet que està preparat per començar a veure trànsit..

Si el vostre negoci creix, els serveis d’allotjament web d’Hostinger poden créixer amb vosaltres. És un dels avantatges més notables d’aconseguir amb Hostinger com a servei d’allotjament: fan que la vostra actualització sigui el més fàcil possible i us permetin fer una ampliació de pocs problemes. En altres paraules, podeu començar en un dels plans pressupostaris d’Hostinger, i engegar tot un valor o dos quan arribi el moment. Els usuaris d’Hostinger estan compromesos amb la idea d’aconseguir configurar-vos amb el tipus de lloc i recursos que necessiteu, en lloc de parlar-vos amb plans que realment no voleu o necessiteu.

Hostinger

Potser el millor de tot, les eines d’Hostinger fan que sigui molt senzilla i ràpida la configuració del compte i la seva marxa, tan ràpid que és pràcticament instantani. Es tracta només de crear el vostre compte, seguint una sèrie d’informacions que us permeten anar durant el procés de configuració i, abans de saber-ho, accedireu i accedireu al vostre compte d’allotjament immediatament..

La combinació de preus baixos, facilitat d’ús, suport fiable, garantia de temps de vida del 99 per cent i tot el que hem esmentat és el que ha fet que Hostinger tingués un èxit per a milions d’usuaris. Compareu el que ofereix Hostinger als paquets de GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground o qualsevol altre proveïdor d’allotjament web i estem segurs que arribareu a la mateixa conclusió..

Hostinger sap que teniu més que tractar dia a dia que no pas preocupar-vos pel vostre lloc web i allotjament web; per això s’han compromès a fer-ho. web Hosting el més fàcil i indolor possible per als seus clients.

Qualsevol cosa des d’un lloc web familiar, d’un lloc de l’empresa, d’un bloc o d’un lloc de comerç electrònic polifacètic: Hostinger us ha cobert tot allò que possiblement necessiteu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map