Älykkäämpi web-hosting Hostingerin avulla

Internetin varhaisimmista päivistä lähtien, web-kehittäjät ovat kohdanneet haasteen löytää kattava, mutta edullinen web-hosting. Verkkosivustojen omistajien on pohdittava, kuinka paljon liikennettä niiden sivustot näkevät todellisuudessa.


Tämän perusteella heidän on mietittävä, kuinka paljon asiakastukea ja kädenpidosta he tarvitsevat verkkosivustonsa elinkaaren aikana. Joitakin pienempiä, yksinkertaisia ​​sivustoja voidaan hallita sisäisesti verkkosivuston omistajan loppupuolella, kun taas toiset vaativat entistä aktiivisempaa osallistumista etenkin tietoturvaongelmien, ohjelmistokorjausten, varmuuskopioiden ja muiden jatkuvien huolenaiheiden vuoksi..

Toisin sanoen tärkeimmät huolenaiheet, kun etsit web-hosting-palvelua, ovat nopeus, turvallisuus, palvelu ja mittakaava (kun sivustosi alkaa nousta ja saada lisää liikennettä).

Jotkut palveluntarjoajat saattavat tarjota tukea ja asiakaspalvelua sähköpostitse tai lippuna, mutta vastaus- ja toimitusajat voivat vaihdella. Toiset tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea, mutta se, mitä se yleensä vähentää, on liikenteen määrä, jota sivusto voi odottaa.

Isännöintipalvelun tarjoajat mukauttavat kuukausimaksujaan tallennustilan ja kaistanleveyden käytön perusteella (kaistanleveyden voidaan ajatella olevan kuinka monta tavua sivusto käyttää tietyn ajanjakson aikana). Sivustolle, joka ei näe paljon kävijöitä, kaistanleveys on melko pieni. Mutta jos sivusto muuttuu yhtäkkiä virukselliseksi, ylittää Google-hakukoneiden tulokset tai tuote kiinnittyy kuluttajiin, kaistanleveysvaatimukset menevät katon läpi.

Web-hosting: Perusteet

Globe

Tarkastellaan muutamia perusasioita, joita tarvitset Web-hosting-maailman ymmärtämiseen.

verkkotunnuksen

Jokainen verkkosivusto tarvitsee kaksi asiaa: a verkkotunnus ja verkkoisäntä palvelimen kanssa, jossa verkkotunnuksen nimi voi “elää”. Voit ajatella sitä, että verkkotunnus on osoite, sitten web-hosting on itse rakennus. Kun lisäät verkkotunnuksen selaimeesi, selain alkaa kysyä verkkotunnusta, jossa verkkosivustoa ylläpidetään, ja sitten sivuston sisältö ladataan selaimeen..

Web-isäntä

Web-hosting on siis vain prosessi, jolla verkkosivusto osoitetaan tietylle palvelimelle, ja web-hosting-palveluihin on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja (joihin pääsemme). Muista vain, että mitä suosituksi verkkosivustosta tulee ja mitä enemmän liikennettä se houkuttelee, sitä laajemmat resurssit ovat sen tehokkaalle toiminnalle..

Pienemmissä verkkosivustoissa on aina mahdollisuus jaettuun isännöintiin, kun useita eri verkkosivustoja on samassa palvelimessa. Tämä rajoittaa käytettävissä olevan tallennustilan ja resurssien määrää, mutta se on edullinen ja erinomainen vaihtoehto bloggaajille tai harrastajalle. Seuraava askel ylöspäin on virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti, joka edelleen ylläpitää useita verkkosivustoja saman palvelimen kautta, mutta on suunniteltu virtualisointiohjelmalla, joka antaa jokaiselle verkkosivustolle itsenäisyyden toimia ikään kuin ne olisivat erillisillä palvelimilla..

Yritys- tai verkkokauppasivustoille on omistettu isännöinti, erillinen palvelin kullekin sivustolle. Tällä on ilmeisiä etuja, kun kyse on turvallisuudesta, tallennuksesta, kaistanleveydestä ja monista muista tekijöistä. Viimeisin edistysaskel verkkopalvelussa on tietysti pilvimajoitus, jonka avulla verkkovastaavilla on pääsy suureen hajautettuun palvelinpankkiin, joka on kytketty, jotta he voivat varmuuskopioida toisiaan ja ottaa haltuunsa toisistaan, jos kysynnässä on nousua..

Toisin sanoen kanssa pilvipohjainen isännöinti, enemmän resursseja on saatavana pyynnöstä. Pilvipalveluilla on selkeä etu, että ne tarjoavat sataprosenttisen käytettävyyden.

Kaistanleveyden suhteen hyödyllinen analogia on ajatella sitä hanan hanana. Kun käyttäjä tulee verkkosivustollesi, pyyntö menee palvelimelle ja palvelin vastaa toimittamalla sivustosi sisältöä. Mitä enemmän ihmisiä tulee verkkosivustolle, sitä enemmän tietoa tulee palvelimen kautta (tai enemmän vettä virtaa hanan läpi), kunnes järjestelmä toimii täydellä kapasiteetilla.

Tämän jälkeen järjestelmä on ylikuormitettu ja sivusto alkaa hidastua tai saattaa jopa lakata toimimasta kokonaan ja jäätyä. Kaistanleveys, yksinkertaisesti sanottuna, on tietomäärä, joka voidaan toimittaa tämän järjestelmän kautta – tai putken halkaisija, joka toimittaa vettä kyseisen hanan kautta.

Tietokannan ohjausjärjestelmä

Useimmat sisällönhallintajärjestelmät käyttävät MySQL-tietokanta hallinta-asetukset. MySQL käyttää jäsenneltyä kyselykieltä (SQL) pääsemään tietokannan sisältöön, hallitsemaan sitä tai lisäämään sitä, olipa se sitten kuvia, animaatioita tai tekstiä. MySQL on avoimen lähdekoodin työkalu, joka tekee siitä ohjelmistokehittäjille suunnatun valinnan ja monien yleisempien käyttöjärjestelmien ytimen. Jos sinulla on blogi, kaikki sisältöön tekemäsi muutokset tallennetaan MySQL-tietokantaan – kun vierailija tulee sivustoosi, tietokantaan päästään ja kyseinen sisältö esitetään heille.

SSL-varmenne

Toinen tärkeä huomioitava asia on sivustosi SSL-varmenne. SSL-varmenne on pieni datatiedosto, joka on sidottu digitaalisesti tiedostoihin, jotka tallennetaan palvelimelle, jossa sivustosi asuu. SSL-varmenne tunnistaa yrityksesi digitaalisesti salausavaimen avulla ja on välttämätön verkkoturvallisuudelle tekemällä vähemmän todennäköiseksi, että kävijä voi käyttää mitä tahansa arkaluonteista sivustolla ilman asianmukaisia ​​lupakirjoja.

Jos menet sivulle ja näet riippulukon kuvakkeen verkkoselaimen osoiterivillä, se tarkoittaa sitä, että sivusto on suojattu oikeilla SSL-käyttöoikeustiedoilla. Se tarkoittaa, että yhteys verkkopalvelimen ja selaimen välillä on turvallinen ja kaikki siirrettävät arkaluontoiset tiedot suojataan.

Toisin sanoen SSL-sertifikaatit ovat ehdoton edellytys kaikille verkkokauppasivustoille ja ovat edellytys luottokorttiyhtiöiden ja kaikkien tärkeimpien verkkokauppasivustojen asettamien turvallisuusstandardien noudattamiselle. Lisäksi Pohjoinen luottokorttiyhdistys on asettanut tiukat säännöt luottokorttiturvallisuudelle sekä verkko- että myymälämyymälöissä, ja SSL-sertifikaatit ovat keskeinen osa näitä sääntöjä.

Miksi ei Hostinger?

Hostinger

Ymmärrettävästi Internetin räjähdysmäisen kasvun myötä web-hosting-palvelusta on tullut erittäin kilpailukykyinen areena. Isännöintipalveluntarjoajien on tarjottava paras tasapaino palvelun ja kustannusten välillä, tai muuten heidän tulee löytää takaosa. Täällä Hostinger perustettiin vuonna 2004 kengännauhabudjetilla ja on ollut siitä lähtien liikkeellä. He keksivät ainutlaatuisen idean antaa käyttäjien luoda ilmaisen verkkosivuston, jolla on laaja liikkumavara käyttäjille, jotta käyttäjät voivat toteuttaa visionsa verkossa ilman mainoksia ja ilman mitään rajoituksia MySQL: lle, cPanelille ja PHP: lle..

Tänään Hostinger on maailmanluokan isännöintipalvelu, jolla on yli 29 miljoonaa käyttäjää lähes 180 maassa ja 15 000 uutta käyttäjää päivittäin.

Liettuassa sijaitseva Hostinger aloitti toimintansa ”Media Mediana” ja käynnisti ilmaisen palvelupalvelun “000webhost.com” kolme vuotta myöhemmin. Vuonna 2008 heidän cPanel-hosting-tuotemerkki Hosting24.com tuli markkinoille, ja kaksi vuotta myöhemmin yritys rikkoi miljoonan käyttäjän välitavoitteen. Siitä lähtien paikallinen hosting-tuotemerkki Niagahoster.co.id julkaistiin Indonesiassa, ja Brasilian paikallinen hosting-tuotemerkki weblink.com.br tuli verkkoon. Nykyään Hostinger on perustettu Kyproksessa ja ylpeilee datakeskuksella Singaporessa, mikä tekee niistä todella monikansallisen yrityksen.

Mitä Hostinger tuo pöytään??

Hostinger-logo

Mitä etsit web-hosting-palvelusta? Hostinger tarjoaa useita palvelutasoja ja hintapisteitä.


Esimerkki 1

Yksi web-hosting

(suositeltava pienille projekteille ja yksinkertaisille verkkosivustoille)

 • 1 verkkosivusto

 • 10 Gt levytilaa
 • 100 Gt kaistanleveyttä
 • 1 MySQL-tietokanta

 • 1 FTP-käyttäjän1 sähköpostitili

 • Helppoja verkkosivustojen rakennustyökaluja

 • Kattava ohjauspaneeli

 • Käyttäjäystävällinen sivuston arkkitehtuuri
 • Vain 2,15 dollaria kuukaudessa
Ensiluokkainen web-hosting

(kokonaissuunnitelma viljelypaikoista)

 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja

 • Rajoittamaton määrä levytilaa

 • Rajoittamaton määrä kaistanleveyttä

 • Rajoittamaton pääsy MySQL-tietokantoihin

 • Rajoittamaton FTP-käyttäjien määrä

 • Rajoittamaton sähköpostitili

 • Helppoja verkkosivustojen rakennustyökaluja
 • Tehokas, kattava ohjauspaneeli
 • Käyttäjäystävällinen pääsy ja sivuston arkkitehtuuri
 • 2X WordPress optimoitu nopeus
 • Ilmainen verkkotunnus vuosisuunnitelmassa
 • Vain 3,49 dollaria kuukaudessa


Varaa nyt

Yritysten web-hosting

(sopii yritysluokan sovelluksiin)

 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja

 • Rajoittamaton määrä levytilaa

 • Rajoittamaton määrä kaistanleveyttä

 • Rajoittamaton pääsy MySQL-tietokantoihin

 • Rajoittamaton sähköpostitili

 • Helppoja verkkosivustojen rakennustyökaluja
 • Tehokas, kattava ohjauspaneeli
 • Käyttäjäystävällinen pääsy ja sivuston arkkitehtuuri
 • 4X WordPress optimoitu nopeus
 • Ilmainen verkkotunnus (vuosisuunnitelmalla)
 • Päivittäiset varmuuskopiot ja parannettu live-tuki
 • 2X prosessointiteho ja muisti
 • Parannettu SEO-luokittelu ja turvalliset asiakastiedot ilmaisella SSL-todistuksella
 • Rajoittamaton FTP-käyttäjien määrä
 • Vain 7,95 dollaria kuukaudessa

Kaikissa näissä suunnitelmissa on paljon lisäominaisuuksia, kuten 99 prosentin käyttöaikatakuu, 30 päivän rahojen palautuslupaus, rajoittamaton verkkotunnuksen pysäköinti ja paljon muuta.

Se mitä voit luottaa Hostingerillä, on yksinkertaisesti sanottuna parasta laatua oleva hosting ja alhaisimmat hinnat. Eikö se olekaan lopullinen asia melkein millään liiketoimintayhtälöllä? Juuri tämä kustannusten ja laadun välinen tasapaino on tehnyt Hostingeristä yhden web-hosting-alan johtavista yrityksistä. Pilvipohjaisella tekniikalla, rajattomilla ominaisuuksilla ja varmuuskopioilla he ovat asettuneet yhdeksi hosting-liiketoiminnan johtajista.

Jos sinulla on WordPress-sivusto tai blogi, blogin nopeus tulee olemaan aina yksi tekijä, joka on avain sivustosi menestykseen, ja siinä myös Hostinger loistaa. Heidän palvelimet on optimoitu WordPressiä varten, joten ne voivat tarjota alan nopeimpia WordPress-verkkosivustojen nopeuksia yllättävän alhaisilla kustannuksilla..

Verkkosuunnittelijoille on ilmaisia ​​Website Builder -työkaluja, jotka toimitetaan kaikkien Hostingerin web-hosting-suunnitelmien mukana. Sinun ei tarvitse osata koodata eikä tarvita teknistä tietoa – selaa vain satoja käytettävissä olevia malleja, jotka kaikki ovat pro-web-taiteilijoiden suunnittelemia. Sieltä käytä vain yksinkertaista vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymää ja aikaisemmin olet koonnuttamassa huomiota herättävän, SEO-ystävällisen verkkosivuston, joka on kaikkien kateellinen.

Se on kattava, kattava avaimet käteen -ratkaisu, joka voi viedä sinut karkeasta ideasta valmiiseen verkkosivustoon, joka on valmis aloittamaan liikenteen näkemisen.

Jos yrityksesi kasvaa, Hostingerin verkkopalvelupalvelut voivat kasvaa kanssasi. Se on yksi merkittävimmistä eduista, jotka aiheutuvat Hostingerin käyttämisestä isännöintipalveluna – ne tekevät päivityksen mahdollisimman helpoksi ja antavat sinun mahdollisuuden nousta ylös vaivattomasti. Toisin sanoen, voit aloittaa yhden Hostingerin budjettisuunnitelmista ja sitten potkaista kaiken loven tai kaksi, kun aika on oikea. Hostingerin ihmiset ovat sitoutuneet ajatukseen saada sinut perustamaan tarvitsemallasi sivustoilla ja resursseilla sen sijaan, että puhuisivat suunnitelmiin, joita et todella halua tai joita tarvitset.

Hostinger

Ehkä mikä parasta, Hostingerin työkalujen avulla tilin perustaminen ja aloittaminen on erittäin helppoa ja nopeaa – niin nopeaa, että se tapahtuu käytännössä heti. Kyse on vain tilisi luomisesta seuraamalla kehotteita, jotka opastavat sinua perustamisprosessin läpi, ja ennen kuin tiedät sen, kirjaudut sisään sisään ja käytät uutta hosting-tiliäsi heti.

Yhdistelmä alhaisista hinnoista, helppokäyttöisyys, luotettava tuki, 99 prosentin käyttöaikatakuu ja kaikki muu, mitä mainitsemme, on tehnyt Hostingeristä niin menestyksen miljoonille käyttäjille. Vertaa Hostingerin tarjouksia GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground tai muiden suurten web-hosting-palveluiden tarjoajille ja olemme varmoja, että tulet samaan johtopäätökseen.

Hostinger tietää, että sinulla on enemmän tekemistä päivittäin kuin sinun on huolehdittava sivustostasi ja verkkosivustostasi – siksi he ovat sitoutuneet tekemään sivujen ylläpito mahdollisimman helppoa ja kivutonta asiakkailleen.

Kaikki perhesivustolta, yrityssivustolta, blogilta tai monipuoliselta verkkokauppasivustolta – Hostinger on peittänyt kaiken, mitä mahdollisesti tarvitset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map