Gazduire web mai inteligenta cu Hostinger

Din primele zile ale internetului, dezvoltatori web s-au confruntat cu provocarea de a găsi găzduire web completă, dar accesibilă. Proprietarii de site-uri web trebuie să ia în considerare cât de mult traficul vor vedea site-urile lor.


Pe baza acestui lucru, ei trebuie să se gândească la cât de mult au nevoie de asistență pentru clienți și de menținere în timpul ciclului de viață al site-ului lor. Unele site-uri mai mici și simple pot fi gestionate în interior de la sfârșitul proprietarului site-ului web, în ​​timp ce altele vor necesita o implicare mai intensă, în special în ceea ce privește problemele de securitate, corecții software, copii de siguranță și alte preocupări în curs..

Cu alte cuvinte, principalele preocupări atunci când căutați un serviciu de găzduire web vor fi viteza, securitatea, serviciul și scara (odată ce site-ul dvs. începe să decoleze și să obțină mai mult trafic).

Unii furnizori de servicii pot oferi asistență și servicii pentru clienți prin e-mail sau bilete, dar timpul de răspuns și de schimbare poate varia. Alții oferă asistență telefonică 24 de ore, dar ceea ce se referă de obicei la cantitatea de trafic pe care un site o poate aștepta.

Furnizorii de găzduire își vor ajusta ratele lunare în funcție de stocarea și utilizarea lățimii de bandă (lățimea de bandă poate fi gândită la câți octeți utilizează un site într-o anumită perioadă de timp). Pentru un site care nu vede mulți vizitatori, lățimea de bandă va fi destul de mică. Însă, dacă un site merge brusc viral, topează rezultatele motorului de căutare Google sau dacă un produs capătă consumatori, cerințele de lățime de bandă vor trece prin acoperiș.

Gazduire Web: Bazele

Glob

Să parcurgem câteva dintre elementele de bază necesare pentru a înțelege lumea găzduirii web.

Domeniu

Fiecare site web are nevoie de două lucruri: a numele domeniului și o gazdă web, cu un server în care numele de domeniu poate „trăi”. Vă puteți gândi ca numele de domeniu să fie o adresă, apoi gazduirea web este clădirea în sine. Când introduceți un nume de domeniu în browserul dvs., browserul începe să întrebe numele de domeniu unde este găzduit site-ul, apoi conținutul site-ului este încărcat în browser.

Web Host

Gazduirea web, atunci, este doar procesul de alocare a site-ului web către un anumit server și există o mulțime de opțiuni diferite pentru găzduire web (în care vom intra). Amintiți-vă doar că, cu cât un site web devine mai popular și cu cât va atrage mai mult trafic, cu atât resursele vor fi mai extinse pentru ca acesta să funcționeze eficient.

Pentru site-uri web mai mici, există întotdeauna opțiunea de găzduire partajată, un număr de site-uri diferite fiind adăpostite pe același server. Aceasta limitează cantitatea de spațiu de stocare și resurse disponibile, dar este un cost redus și o opțiune excelentă pentru bloggeri sau pasionați. Următorul pas este găzduirea serverului privat virtual (VPS), care încă mai găzduiește mai multe site-uri web prin același server, dar este proiectat cu software de virtualizare care permite fiecărui site web autonomia să funcționeze ca și cum ar fi fiecare pe servere dedicate.

Pentru site-uri de afaceri sau comerț electronic, există găzduire dedicată, cu un server separat pentru fiecare site. Acest lucru are avantaje evidente când vine vorba de securitate, stocare, lățime de bandă și o serie de alți factori. Cea mai recentă evoluție în domeniul găzduirii web, desigur, este găzduirea în cloud, cu webmasteri care au acces la o bancă mare, descentralizată de servere conectate, astfel încât să se poată susține reciproc și să preia unul de la celălalt dacă există un nivel de cerere..

Cu alte cuvinte, cu găzduire bazată pe cloud, la cerere sunt disponibile mai multe resurse. Gazduirea în cloud are avantajul distinct de a oferi un procent de funcționare de 100 la sută.

Când vine vorba de lățimea de bandă, o analogie utilă este să o gândim la aceasta ca la un robinet de la robinet. Când un utilizator vine pe site-ul dvs. web, o solicitare merge la server și serverul răspunde livrând conținutul site-ului dvs. Cu cât mai mulți oameni ajung pe site-ul web, cu atât mai multe date ajung prin server (sau cu mai multă apă curge prin robinet) până când sistemul rulează la capacitatea sa maximă.

Trecut de acel punct, sistemul este supraîncărcat și site-ul începe să încetinească sau poate chiar să nu mai funcționeze complet și să înghețe. Lățimea de bandă, exprimată pur și simplu, este cantitatea de date care poate fi livrată prin acest sistem – sau diametrul conductei care alimentează apă prin acel robinet de robinet.

Sistemul de gestionare a bazelor de date

Cele mai multe sisteme de gestionare a conținutului utilizează Baza de date MySQL configurarea managementului. MySQL folosește un limbaj de interogare structurat (SQL) pentru a accesa, gestiona sau adăuga la conținutul unei baze de date, indiferent dacă este vorba de imagini, animație sau text. MySQL este un instrument open-source, ceea ce face alegerea ideală pentru dezvoltatorii de software și nucleul multor sisteme de operare mai comune. Dacă aveți un blog, orice modificări pe care le faceți în conținutul dvs. vor fi înregistrate în baza de date MySQL – atunci când un vizitator vine pe site-ul dvs., baza de date este accesată și acel conținut este prezentat acestora.

Certificat SSL

Un alt lucru important de luat în considerare este site-ul dvs. Certificat SSL. Certificatul SSL este un fișier de date mic, care este legat digital de fișierele stocate pe serverul unde locuiește site-ul dvs. Certificatul SSL identifică digital compania dvs. printr-o cheie criptografică și este esențial pentru securitatea web, făcând mai puțin probabil ca un vizitator să poată accesa orice lucru sensibil pe site fără autorizările corespunzătoare..

Dacă accesați un site și vedeți o pictogramă de lacat în bara de adrese a browserului web, aceasta denotă faptul că site-ul a fost securizat cu datele de acreditare SSL corespunzătoare. Înseamnă că conexiunea dintre serverul web și browser este sigură și că toate informațiile sensibile care sunt transferate vor fi protejate.

Cu alte cuvinte, certificatele SSL sunt o necesitate absolută pentru orice site de comerț electronic și sunt o condiție necesară pentru respectarea standardelor de securitate stabilite de companiile de carduri de credit și de fiecare site important de comerț electronic. In plus Asociația de carte de credit de nord a stabilit reguli stricte pentru securitatea cărților de credit atât pentru magazinele online, cât și pentru cărămidă și mortar, iar certificatele SSL sunt o parte cheie a acestor reguli..

De ce nu Hostinger?

Hostinger

De înțeles, odată cu creșterea exponențială a internetului, găzduirea web a devenit o arenă extrem de competitivă. Furnizorii de găzduire trebuie să ofere cel mai bun echilibru între servicii și costuri sau se vor găsi în spate. Aici e locul Hostinger a fost fondată în 2004 pe un buget mai scăzut și a fost încă de atunci. Au venit cu ideea unică de a permite utilizatorilor să creeze un site web gratuit, cu o latitudine largă pentru ca utilizatorii să își realizeze viziunile online fără reclame și fără limite la MySQL, cPanel și PHP..

Astăzi, Hostinger este un serviciu de găzduire de nivel mondial, cu peste 29 de milioane de utilizatori în aproape 180 de țări și 15.000 de utilizatori noi în fiecare zi.

Cu sediul în Lituania, Hostinger a început ca „Hosting Media”, lansând serviciul gratuit de găzduire „000webhost.com” trei ani mai târziu. În 2008, brandul lor de găzduire cPanel Hosting24.com a început să fie viu, iar doi ani mai târziu, compania și-a rupt un pas de 1 milion de utilizatori. De atunci, marca locală de găzduire Niagahoster.co.id a fost lansat în Indonezia, iar brandul de găzduire local brazilian weblink.com.br a venit online. Astăzi, Hostinger este încorporat în Cipru și se mândrește cu un centru de date din Singapore, ceea ce le face o companie cu adevărat multinațională.

Ce aduce Hostinger la masă?

Logo-ul Hostinger

Ce cauți când vine vorba de găzduire web? Hostinger oferă mai multe niveluri de servicii și puncte de preț.


Instanța 1

Gazduire web unica

(recomandabil pentru proiecte mici și site-uri web simple)

 • 1 site web

 • 10 GB spațiu pe disc
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1 baza de date MySQL

 • 1 cont de e-mail utilizator FTP1

 • Instrumente ușoare de construire a site-urilor web

 • Panou de control complet

 • Arhitectură de site prietenoasă cu utilizatorul
 • Doar 2,15 USD pe lună
Gazduire web premium

(plan complet pentru site-uri în creștere)

 • Număr nelimitat de site-uri web

 • Cantitate nelimitată de spațiu pe disc

 • Cantitate nelimitată de lățime de bandă

 • Acces nelimitat la bazele de date MySQL

 • Utilizatori FTP nelimitați

 • Conturi de e-mail nelimitate

 • Instrumente ușoare de construire a site-urilor web
 • Panou de control puternic și complet
 • Acces ușor de utilizat și arhitectură a site-ului
 • Viteză optimizată 2X WordPress
 • Nume de domeniu gratuit pe planul anual
 • Doar 3,49 USD pe lună


Rezerva acum

Gazduire web de afaceri

(potrivit pentru aplicații din clasa întreprinderii)

 • Număr nelimitat de site-uri web

 • Cantitate nelimitată de spațiu pe disc

 • Cantitate nelimitată de lățime de bandă

 • Acces nelimitat la bazele de date MySQL

 • Conturi de e-mail nelimitate

 • Instrumente ușoare de construire a site-urilor web
 • Panou de control puternic și complet
 • Acces ușor de utilizat și arhitectură a site-ului
 • Viteză optimizată 4X WordPress
 • Nume de domeniu gratuit (cu plan anual)
 • Copii de rezervă zilnice și asistență live îmbunătățită
 • Putere de procesare și memorie 2X
 • Clasificări SEO îmbunătățite și date sigure ale clienților cu certificat SSL gratuit
 • Utilizatori FTP nelimitați
 • Doar 7,95 USD pe lună

Toate aceste planuri sunt livrate cu o mulțime de suplimente, cum ar fi o garanție de uptime de 99 la sută, o promisiune de returnare de 30 de zile, o parcare nelimitată pe domeniu și multe altele.

Pe ce te poți baza cu Hostinger este, pur și simplu spus, gazduirea de cea mai bună calitate și cele mai mici prețuri. Nu este oare cu adevărat linia de bază în aproape orice ecuație de afaceri? Acest echilibru între cost și calitate a făcut din Hostinger unul dintre liderii din industria de gazduire web. Cu o tehnologie bazată pe cloud, funcții nelimitate și copii de rezervă, s-au poziționat ca unul dintre liderii afacerii de găzduire.

Dacă aveți un site sau un blog WordPress, viteza blogului va fi întotdeauna unul dintre factorii cheie pentru succesul site-ului dvs. și chiar acolo unde Hostinger strălucește cu adevărat. Serverele lor sunt optimizate pentru WordPress, permițându-le să ofere unele dintre cele mai rapide viteze ale site-ului web WordPress, la costuri surprinzător de mici..

Pentru designerii web, există instrumente gratuite de Web Builder care vin cu toate planurile de găzduire web Hostinger. Nu trebuie să știți cum să codați și nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice, ci doar să parcurgeți sutele de șabloane disponibile, toate proiectate de artiști web pro. De acolo, trebuie doar să folosiți o simplă interfață drag-and-drop și înainte de mult timp, veți crea un site atractiv, SEO-friendly, care va fi invidia oricui.

Este o soluție completă, completă la cheie, care vă poate duce de la o idee brută la un site web completat, care este gata să înceapă să vadă traficul.

Dacă afacerea dvs. crește, serviciile de găzduire web Hostinger pot crește cu dvs. Este unul dintre cele mai notabile beneficii de a merge cu Hostinger ca serviciu de găzduire – acestea fac upgrade-ul dvs. cât mai ușor posibil și vă permit să faceți upgrade cu puțină dificultate. Cu alte cuvinte, puteți porni de la unul dintre planurile bugetare ale lui Hostinger, apoi puteți ridica totul o notch sau două când va fi timpul potrivit. Oamenii de la Hostinger sunt dedicați ideii de a vă pune la punct cu tipul de site și resursele de care aveți nevoie, în loc să vă vorbească în planuri pe care nu le doriți sau nu aveți nevoie.

Hostinger

Poate cel mai bine, instrumentele de la Hostinger fac foarte simplu și rapid să vă configurați contul și să mergeți – atât de repede încât este practic instantaneu. Este doar o problemă de creare a contului dvs., urmând o serie de prompturi care vă parcurg în procesul de configurare și, înainte de a-l cunoaște, veți fi conectat și accesat noul dvs. cont de gazdă imediat.

Combinația de prețuri mici, ușurință de utilizare, asistență fiabilă, o garanție de funcționare de 99 la sută și tot ce am menționat este ceea ce a făcut ca Hostinger să reușească un astfel de succes pentru milioane de utilizatori. Comparați ce oferă Hostinger pachetelor de la GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground sau oricare dintre ceilalți furnizori majori de găzduire web și suntem siguri că veți ajunge la aceeași concluzie..

Hostinger știe că aveți mai multe de-a face cu fiecare zi mai mult decât să vă faceți griji pentru site-ul dvs. și găzduirea web – tocmai de aceea s-au angajat să facă web hosting cât mai ușor și nedureros pentru clienții lor.

Orice de pe un site web al familiei, un site al companiei, un blog sau un site de comerț electronic cu mai multe fațete – Hostinger te-a acoperit cu tot ce ai putea avea nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map