Hostarter i zgjuar i uebit me hostinger

Nga ditët më të hershme të internetit, zhvilluesit e uebit janë përballur me sfidën e gjetjes së një web hosting që është gjithëpërfshirës, ​​por i përballueshëm. Pronarët e faqeve të internetit duhet të marrin në konsideratë se sa trafik do të shohin faqet e tyre realisht.


Bazuar në këtë, ata duhet të mendojnë se sa mbështetje të klientit dhe mbajtja e duarve do t’ju duhet në ciklin jetësor të faqes së tyre të internetit. Disa site më të vogla, të thjeshta mund të menaxhohen brenda shtëpisë në fund të pronarit të faqes së internetit, ndërsa të tjerët do të kërkojnë përfshirje më intensive, veçanërisht përballë çështjeve të sigurisë, arna softuerësh, kopje rezervë dhe shqetësime të tjera në vazhdim.

Me fjalë të tjera, shqetësimet kryesore kur jeni duke kërkuar për një shërbim të mbajtjes në internet do të jenë shpejtësia, siguria, shërbimi dhe shkalla (pasi faqja juaj të fillojë të heqë dhe të merrni më shumë trafik).

Disa ofrues të shërbimeve mund të ofrojnë mbështetje dhe shërbim të klientit përmes postës elektronike ose biletave, por koha e reagimit dhe e kthimit mund të ndryshojnë. Të tjerët ofrojnë mbështetje telefonike 24-orëshe, por ajo që zakonisht zbret është sasia e trafikut që një sit mund të presë.

Ofruesit e pritjes do të rregullojnë normat e tyre mujore bazuar në ruajtjen dhe përdorimin e gjerësisë së brezit (gjerësia e brezit mund të mendohet se sa bajtë të faqes përdor në një periudhë të caktuar kohe). Për një sit që nuk shikon shumë vizitorë, gjerësia e bandës do të jetë mjaft e ulët. Por nëse një faqe papritmas shkon virale, kryeson rezultatet e motorit të kërkimit në Google, ose një produkt kap me konsumatorët, kërkesat e gjerësisë së bandës do të kalojnë nëpër çati.

Web Hosting: Bazat

botë

Le të kalojmë disa nga bazat që ju nevojiten për të kuptuar botën e web hosting.

fushë

Everydo faqe në internet ka nevojë për dy gjëra: a emri i domain dhe një host në internet, me një server ku emri i domain mund të “jetojë”. Ju mund të mendoni për atë si emri i domain është një adresë, atëherë web hosting është vetë ndërtesa. Kur vendosni një emër domaini në shfletuesin tuaj, shfletuesi fillon të kërkojë emrin e domain-it ku është në faqen e internetit, dhe më pas përmbajtja e faqes ngarkohet lart në shfletuesin.

Pritësi në internet

Atëherë, pritja në internet është vetëm procesi i caktimit të uebfaqes në një server specifik, dhe ka shumë mundësi të ndryshme për mbajtjen në internet (të cilat do të futemi). Vetëm mos harroni se sa më shumë bëhet një faqe në internet dhe aq më shumë trafik tërheq, aq më të gjera do të jenë burimet që ai të funksionojë në mënyrë efektive.

Për faqet e internetit më të vogla, gjithmonë ekziston mundësia e pritjes së përbashkët, me një numër uebfaqesh të ndryshme që janë vendosur në të njëjtin server. Kjo kufizon sasinë e hapësirës së depozitimit dhe burimeve që janë në dispozicion, por është me kosto të ulët dhe një mundësi e shkëlqyeshme për blogerët ose hobiistët. Hapi tjetër është pritja e serverit privat virtual (VPS), i cili akoma strehon shumë faqe interneti përmes të njëjtit server, por është i dizajnuar me softver virtualizimi që lejon secilën faqe të internetit që autonomia të funksionojë sikur të ishin secila në serverë të dedikuar.

Për vendet e biznesit ose e-commerce, ka një pritje të dedikuar, me një server të veçantë për secilën faqe. Kjo ka përparësi të dukshme kur bëhet fjalë për sigurinë, ruajtjen, gjerësinë e brezit dhe një numër faktorësh të tjerë. Avancimi i fundit në web hosting, natyrisht, është mbajtja në cloud me webmastera që kanë akses në një bankë të madhe, të decentralizuar të serverëve që janë të lidhur në mënyrë që ata të mund të mbështesin njëri-tjetrin dhe të marrin përsipër nga njëri-tjetri nëse ka një kërkesë në kërkesë.

Me fjalë të tjera, me mbajtës me bazë cloud, më shumë burime janë në dispozicion sipas kërkesës. Pritja në cloud ka avantazhin e veçantë të ofrimit të 100 përqind në kohën e duhur.

Kur bëhet fjalë për gjerësinë e brezit, një analogji e dobishme është të mendoni për atë si një rubinet rakordi. Kur një përdorues vjen në faqen tuaj të internetit, një kërkesë shkon te serveri dhe serveri përgjigjet duke dorëzuar përmbajtjen e faqes tuaj. Sa më shumë njerëz të vijnë në faqe në internet, aq më shumë të dhëna po vijnë përmes serverit (ose më shumë ujë po rrjedh përmes rubinetit) derisa sistemi të funksionojë në kapacitetin e tij të plotë.

Pas kësaj pike, sistemi është i mbingarkuar, dhe siti fillon të ngadalësohet ose madje mund të ndalojë së punuari plotësisht dhe ngrirja. Bandwidth, e thënë thjesht, është sasia e të dhënave që mund të dorëzohen përmes këtij sistemi – ose diametri i tubit që furnizon ujë përmes asaj rubineti rubineti.

Sistemi i menaxhimit të bazës së të dhënave

Shumica e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes përdorin Baza e të dhënave MySQL konfigurimi i menaxhimit. MySQL përdor gjuhë të strukturuar të pyetjeve (SQL) për të hyrë, menaxhuar ose shtuar në përmbajtjen e një baze të të dhënave, pavarësisht nëse janë imazhe, animacion ose tekst. MySQL është një mjet me burim të hapur, duke e bërë atë zgjedhjen më të mirë për zhvilluesit e programeve kompjuterike dhe thelbi i shumë prej sistemeve më të zakonshme operative. Nëse keni një blog, çdo ndryshim që bëni në përmbajtjen tuaj do të regjistrohet në bazën e të dhënave MySQL – atëherë kur një vizitor vjen në sitin tuaj, në bazën e të dhënave arrihet, dhe ajo përmbajtje u paraqitet atyre.

Certifikata SSL

Një tjetër gjë e rëndësishme për t’u marrë parasysh është faqja juaj e faqes Certifikatë SSL. Certifikata SSL është një skedar i vogël i të dhënave që lidhet dixhitalisht me skedarët që ruhen në serverin ku jeton faqja juaj. Certifikata SSL identifikon në mënyrë dixhitale kompaninë tuaj përmes një çelësi kriptografik dhe është thelbësore për sigurinë e uebit duke e bërë më pak të mundshme që një vizitor mund të hyjë në çdo gjë të ndjeshme në sit pa lejet e duhura.

Nëse shkoni në një sit dhe shihni një ikonë të bllokut në shiritin e adresave të shfletuesit të internetit, kjo tregon faktin që faqja është siguruar me letrat kredenciale të duhura SSL. Do të thotë që lidhja midis serverit në internet dhe shfletuesit është e sigurt, dhe çdo informacion i ndjeshëm që transferohet do të ruhet.

Me fjalë të tjera, çertifikatat SSL janë një domosdoshmëri absolute për çdo vend ecommerce dhe janë një domosdoshmëri për respektimin e standardeve të sigurisë të përcaktuara nga kompanitë e kartave të kreditit dhe çdo faqe kryesore ecommerce. Përveç kësaj, Shoqata e Kartave të Kredive Veriore ka vendosur rregulla të rrepta për sigurinë e kartave të kreditit si për dyqanet online ashtu edhe për dyqanet prej tullave dhe llaçeve, dhe çertifikatat SSL janë një pjesë kryesore e këtyre rregullave.

Pse jo Hostinger?

Hostinger

Kuptohet, me rritjen eksponenciale të internetit, mbajtja në internet është bërë një arenë jashtëzakonisht konkurruese. Ofruesit e strehimit duhet të ofrojnë ekuilibrin më të mirë midis shërbimit dhe kostos, ose do ta gjejnë veten duke rritur pjesën e pasme. Kjo është ajo ku Hostinger u themelua në vitin 2004 në një buxhet të këpucëve dhe që atëherë ka qenë në qarkullim. Ata dolën me idenë unike për t’i lënë përdoruesit të krijojnë një faqe në internet falas, me një gjerësi të gjerë për përdoruesit të realizojnë vizionet e tyre në internet pa reklama dhe pa kufij në MySQL, cPanel dhe PHP.

Sot, Hostinger është një shërbim pritës i klasit botëror, me mbi 29 milion përdorues në afro 180 vende dhe 15,000 përdorues të rinj çdo ditë.

Me qendër në Lituani, Hostinger filloi si “Media Media”, duke lëshuar shërbimin e tyre të lirë të pritjes “000webhost.com” tre vjet më vonë. Në vitin 2008, marka e tyre cPanel hosting Hosting24.com kaloi drejtpërdrejtë, dhe dy vjet më vonë, kompania theu piketë 1 milion përdorues të saj. Që atëherë, markë lokale e pritjes Niagahoster.co.id u lançua në Indonezi, dhe marka lokale braziliane e hostit, weblink.com.br erdhi në internet. Sot, Hostinger është përfshirë në Qipro dhe krenohet me një qendër të dhënash në Singapor, duke i bërë ata një kompani me të vërtetë shumëkombëshe.

Doesfarë sjell Hostinger në Tabelë?

Logoja e hostingerit

Farë po kërkoni kur është fjala për web hosting? Hostinger ofron disa nivele shërbimesh dhe pika çmimesh.


Shkalla 1

Hosting i vetëm në internet

(e këshillueshme për projekte të vogla dhe uebfaqe të thjeshta)

 • 1 faqe interneti

 • 10 GB hapësirë ​​në disk
 • 100 GB bandwidth
 • 1 bazës së të dhënave MySQL

 • 1 llogari me postë elektronike të FTP 1

 • Mjete të lehta për ndërtimin e faqes në internet

 • Paneli gjithëpërfshirës i kontrollit

 • Arkitektura e faqes miqësore për përdoruesit
 • Vetëm 2.15 dollarë në muaj
Pritje pritjeje në internet

(plan gjithëpërfshirës për vendet në rritje)

 • Numri i pakufizuar i faqeve të internetit

 • Sasi e pakufizuar e hapësirës në disk

 • Gjerësia e bandës së pakufizuar

 • Qasje e pakufizuar në bazat e të dhënave MySQL

 • Përdoruesit e pakufizuar të FTP

 • Llogari të pakufizuara të postës elektronike

 • Mjete të lehta për ndërtimin e faqes në internet
 • Paneli i fuqishëm, gjithëpërfshirës i kontrollit
 • Qasje miqësore për përdoruesit dhe arkitektura e faqes
 • 2X shpejtësi e optimizuar e WordPress
 • Emri i domain falas në planin vjetor
 • Vetëm 3,49 dollarë në muaj


Rezervoni tani

Web hosting i biznesit

(i përshtatshëm për aplikime të klasës së ndërmarrjes)

 • Numri i pakufizuar i faqeve të internetit

 • Sasi e pakufizuar e hapësirës në disk

 • Gjerësia e bandës së pakufizuar

 • Qasje e pakufizuar në bazat e të dhënave MySQL

 • Llogari të pakufizuara të postës elektronike

 • Mjete të lehta për ndërtimin e faqes në internet
 • Paneli i fuqishëm, gjithëpërfshirës i kontrollit
 • Qasje miqësore për përdoruesit dhe arkitektura e faqes
 • Shpejtësia e optimizuar e WordPress 4X
 • Emri i domain falas (me plan vjetor)
 • Rikthim ditor dhe mbështetje e zgjeruar e gjallë
 • Fuqia përpunuese dhe memorja 2X
 • Renditja e zgjeruar e SEO dhe sigurimi i të dhënave të klientit me certifikues falas SSL
 • Përdoruesit e pakufizuar të FTP
 • Vetëm 7,95 dollarë në muaj

Këto plane vijnë të gjitha me një ton shtesë si një garanci prej 99 përqind, një premtim 30-ditor për kthimin e parave, parkim të pakufizuar në domen, dhe shumë më tepër.

Ajo që mund të mbështeteni tek Hostinger është, thjesht e thënë, hostimi i cilësisë më të mirë dhe çmimet më të ulëta. A nuk është kjo në të vërtetë vija fundore në lidhje me ndonjë ekuacion biznesi? Shtë ky ekuilibër midis kostos dhe cilësisë që e ka bërë Hostinger një nga udhëheqësit në industrinë e web hosting. Me teknologji të bazuar në re, karakteristika të pakufizuara dhe rezervë, ata janë pozicionuar si një nga drejtuesit në biznesin pritës.

Nëse keni një sit ose blog të WordPress, shpejtësia e blogut do të jetë gjithnjë një nga faktorët që është thelbësor për suksesin e faqes tuaj, dhe kjo është aty ku shkëlqen vërtet Hostinger gjithashtu. Serverët e tyre janë optimizuar për WordPress, duke u mundësuar atyre të ofrojnë disa nga shpejtësitë më të shpejta të industrisë së WordPress të industrisë me kosto të ulët çuditërisht.

Për hartuesit e uebit, ekzistojnë mjete falas për ndërtuesin e faqeve në internet që vijnë me të gjitha planet e mbajtjes në internet të Hostinger. Ju nuk duhet të dini se si të kodoni dhe nuk keni nevojë për njohuri teknike – thjesht shfletoni qindra shabllone të disponueshëm, të gjitha të dizajnuara nga artistë profesionistë në internet. Nga atje, thjesht përdorni ndërfaqen e thjeshtë të tërheqjes dhe rënies dhe para shumë kohësh, do të mbledhësh një uebfaqe interesante për SEO që do të jetë zili i kujtdo.

Shtë një zgjidhje e plotë, gjithëpërfshirëse e gardianit që mund t’ju çojë nga një ide e përafërt në një uebfaqe të përfunduar që është e gatshme të fillojë të shohë trafik.

Nëse biznesi juaj rritet, shërbimet e mbajtjes së faqes në internet të Hostinger mund të rriten me ju. Shtë një nga përfitimet më të dukshme për të shkuar me Hostinger si një shërbim pritës – ato e bëjnë modernizimin tënd sa më të lehtë dhe të lejojnë të përmirësosh me pak sherr. Me fjalë të tjera, mund të filloni në njërën prej planeve buxhetore të Hostinger, pastaj të tërhiqni gjithçka në një nivel ose dy kur koha është e duhur. Folks në Hostinger janë të përkushtuar për idenë që të ju vendosin me llojin e faqes dhe burimeve që ju nevojiten, në vend që t’ju flasin në plane që nuk dëshironi vërtet ose nuk keni nevojë për.

Hostinger

Ndoshta më e mira nga të gjitha, mjetet në Hostinger e bëjnë atë shumë të thjeshtë dhe të shpejtë për të vendosur llogarinë tuaj dhe të shkoni – aq shpejt sa është praktikisht i menjëhershëm. Shtë vetëm çështje e krijimit të llogarisë tuaj, duke ndjekur një seri kërkesash që ju përshkojnë procesin e vendosjes, dhe para se ta njihni atë, do të regjistroheni dhe të hyni menjëherë në llogarinë tuaj të re të pritjes.

Kombinimi i çmimeve të ulëta, lehtësia e përdorimit, mbështetja e besueshme, një garanci prej 99 përqind në kohë, dhe gjithçka tjetër që përmendëm është ajo që e ka bërë Hostinger një sukses të tillë për miliona përdorues. Krahasoni ato që ofron Hostinger për paketat nga GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground, ose ndonjë nga ofruesit e tjerë të mëdhenj të mbajtjes së faqes në internet dhe ne jemi të sigurt se do të arrini në të njëjtin përfundim.

Hostinger e di se ju keni më shumë të merreni me bazë ditore sesa të shqetësoheni për faqen tuaj dhe mbajtjen në internet – kjo është arsyeja pse ata janë të angazhuar të bëjnë web hosting sa më lehtë dhe pa dhimbje të jetë e mundur për klientët e tyre.

Do gjë nga një uebfaqe familjare, një faqe interneti e një kompanie, një blog ose një faqe e shumëfishtë ecommerce – Hostinger ju ka mbuluar gjithçka që ju mund të keni nevojë..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map