Slimmere webhosting met Hostinger

Vanaf de vroegste dagen van het internet, webontwikkelaars staan ​​voor de uitdaging om webhosting te vinden die uitgebreid maar betaalbaar is. Website-eigenaren moeten overwegen hoeveel verkeer hun sites realistisch zullen zien.


Op basis daarvan moeten ze nadenken over hoeveel klantenondersteuning en handhouding ze nodig hebben in de levenscyclus van hun website. Sommige kleinere, eenvoudige sites kunnen intern worden beheerd aan het einde van de website-eigenaar, terwijl andere meer intensieve betrokkenheid vereisen, vooral in het geval van beveiligingsproblemen, softwarepatches, back-ups en andere voortdurende zorgen.

Met andere woorden, de belangrijkste zorgen wanneer u op zoek bent naar een webhostingservice, zijn snelheid, beveiliging, service en schaal (zodra uw site begint te stijgen en meer verkeer krijgt).

Sommige serviceproviders bieden mogelijk ondersteuning en klantenservice via e-mail of tickets, maar de reactie- en doorlooptijden kunnen variëren. Anderen bieden 24-uurs telefonische ondersteuning, maar waar het meestal op neerkomt, is de hoeveelheid verkeer die een site kan verwachten.

Hostingproviders passen hun maandelijkse tarieven aan op basis van opslag en bandbreedtegebruik (bandbreedte kan worden beschouwd als het aantal bytes dat een site gedurende een bepaalde periode gebruikt). Voor een site die niet veel bezoekers ziet, is de bandbreedte vrij laag. Maar als een site plotseling viraal gaat, de zoekresultaten van Google overtreft of een product bij consumenten aanslaat, gaan de bandbreedtevereisten door het dak.

Webhosting: de basis

Wereldbol

Laten we een paar basisprincipes doornemen die u nodig heeft om de wereld van webhosting te begrijpen.

Domein

Elke website heeft twee dingen nodig: a domeinnaam en een webhost, met een server waar de domeinnaam kan ‘leven’. Je kunt het zien als de domeinnaam die een adres is, dan is de webhosting het gebouw zelf. Wanneer u een domeinnaam in uw browser plaatst, begint de browser de domeinnaam te vragen waar de website wordt gehost en vervolgens wordt de inhoud van de site in de browser geladen.

webhost

Webhosting is dus slechts het proces van het toewijzen van de website aan een specifieke server en er zijn veel verschillende opties voor webhosting (waar we op zullen ingaan). Onthoud alleen dat hoe populairder een website wordt en hoe meer bezoekers hij trekt, hoe uitgebreider de middelen zullen zijn om effectief te functioneren.

Voor kleinere websites is er altijd de mogelijkheid van shared hosting, waarbij een aantal verschillende websites op dezelfde server staan. Dit beperkt de hoeveelheid opslagruimte en bronnen die beschikbaar zijn, maar het is goedkoop en een uitstekende optie voor bloggers of hobbyisten. De volgende stap is virtual private server (VPS) -hosting, die nog steeds meerdere websites herbergt via dezelfde server, maar is ontworpen met virtualisatiesoftware waarmee elke website de autonomie heeft om te werken alsof ze elk op speciale servers zijn.

Voor zakelijke of e-commercesites is er speciale hosting, met voor elke site een aparte server. Dit heeft duidelijke voordelen als het gaat om beveiliging, opslag, bandbreedte en een aantal andere factoren. De nieuwste vooruitgang op het gebied van webhosting is natuurlijk cloudhosting waarbij webmasters toegang hebben tot een grote, gedecentraliseerde bankenserver die met elkaar zijn verbonden, zodat ze elkaar kunnen ondersteunen en van elkaar kunnen overnemen als er een piek is in de vraag.

Met andere woorden, met cloudgebaseerde hosting, meer middelen zijn op aanvraag beschikbaar. Cloud hosting heeft het duidelijke voordeel dat het 100 procent uptime biedt.

Als het gaat om bandbreedte, is een nuttige analogie om het als een kraan te beschouwen. Wanneer een gebruiker naar uw website komt, gaat een verzoek naar de server en de server reageert door de inhoud van uw site te leveren. Hoe meer mensen naar de website komen, hoe meer gegevens door de server komen (of hoe meer water door de kraan stroomt) totdat het systeem op volle capaciteit draait.

Na dat punt is het systeem overbelast en begint de site te vertragen of stopt hij zelfs helemaal met werken en loopt hij vast. Bandbreedte is, simpel gezegd, de hoeveelheid gegevens die via dit systeem kan worden geleverd – of de diameter van de buis die water door die kraan levert.

Databasemanagementsysteem

De meeste contentmanagementsystemen gebruiken de MySQL-database beheer setup. MySQL gebruikt gestructureerde querytaal (SQL) om de inhoud van een database te openen, te beheren of toe te voegen, of het nu gaat om afbeeldingen, animaties of tekst. MySQL is een open source-tool, waardoor het de beste keuze is voor softwareontwikkelaars en de kern van veel van de meer gebruikelijke besturingssystemen. Als u een blog heeft, worden alle wijzigingen die u in uw inhoud aanbrengt, vastgelegd in de MySQL-database – wanneer een bezoeker naar uw site komt, wordt de database geopend en wordt die inhoud aan hen gepresenteerd.

SSL-certificaat

Een ander belangrijk ding om te overwegen is dat van uw site SSL-certificaat. Het SSL-certificaat is een klein gegevensbestand dat digitaal is gekoppeld aan de bestanden die zijn opgeslagen op de server waar uw site woont. Het SSL-certificaat identificeert uw bedrijf digitaal via een cryptografische sleutel en is essentieel voor webbeveiliging omdat het de kans kleiner maakt dat een bezoeker toegang heeft tot alles wat gevoelig is op de site zonder de juiste toestemming.

Als u naar een site gaat en een hangslotpictogram ziet in de adresbalk van de webbrowser, betekent dit dat de site is beveiligd met de juiste SSL-inloggegevens. Het betekent dat de verbinding tussen de webserver en de browser veilig is en dat alle gevoelige informatie die wordt overgedragen, wordt beschermd.

Met andere woorden, SSL-certificaten zijn een absolute must voor elke e-commercesite en zijn een vereiste om te voldoen aan de beveiligingsnormen die zijn vastgesteld door creditcardmaatschappijen en elke grote e-commercesite. tevens de Northern Credit Card Association heeft strikte regels opgesteld voor creditcardbeveiliging voor zowel online als fysieke winkels, en SSL-certificaten zijn een belangrijk onderdeel van die regels.

Waarom niet Hostinger?

Hostinger

Het is begrijpelijk dat webhosting met de exponentiële groei van internet een uiterst competitieve arena is geworden. Hostingproviders moeten de beste balans bieden tussen service en kosten, anders komen ze achteraan te staan. Dit is waar Hostinger werd in 2004 opgericht met een klein budget en is sindsdien op dreef. Ze kwamen met het unieke idee om gebruikers gratis een website te laten maken, met een grote speelruimte voor gebruikers om hun visies online te realiseren zonder advertenties en zonder beperkingen op MySQL, cPanel en PHP.

Tegenwoordig is Hostinger een hostingdienst van wereldklasse, met meer dan 29 miljoen gebruikers in bijna 180 landen en 15.000 nieuwe gebruikers per dag.

Hostinger, gevestigd in Litouwen, begon als “Hosting Media” en lanceerde drie jaar later hun gratis hostingservice “000webhost.com”. In 2008 ging hun cPanel-hostingmerk Hosting24.com live en twee jaar later brak het bedrijf de mijlpaal van 1 miljoen gebruikers. Sindsdien een lokaal hostingmerk Niagahoster.co.id werd gelanceerd in Indonesië en het Braziliaanse lokale hostingmerk weblink.com.br kwam online. Tegenwoordig is Hostinger gevestigd in Cyprus en beschikt het over een datacenter in Singapore, waardoor ze een echt multinationaal bedrijf zijn.

Wat brengt Hostinger naar de tafel?

Logo van Hostinger

Waar ben je naar op zoek als het gaat om webhosting? Hostinger biedt verschillende serviceniveaus en prijspunten.


Instantie 1

Single webhosting

(aan te raden voor kleine projecten en eenvoudige websites)

 • 1 website

 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB aan bandbreedte
 • 1 MySQL-database

 • 1 FTP-gebruiker 1 e-mailaccount

 • Eenvoudige tools voor het bouwen van websites

 • Uitgebreid bedieningspaneel

 • Gebruiksvriendelijke site-architectuur
 • Slechts $ 2,15 per maand
Premium webhosting

(uitgebreid plan voor groeiende sites)

 • Onbeperkt aantal websites

 • Onbeperkte hoeveelheid schijfruimte

 • Onbeperkte hoeveelheid bandbreedte

 • Onbeperkte toegang tot MySQL-databases

 • Onbeperkte FTP-gebruikers

 • Onbeperkte e-mailaccounts

 • Eenvoudige tools voor het bouwen van websites
 • Krachtig, uitgebreid bedieningspaneel
 • Gebruiksvriendelijke toegang en site-architectuur
 • 2X WordPress geoptimaliseerde snelheid
 • Gratis domeinnaam op jaarabonnement
 • Slechts $ 3,49 per maand


Boek nu

Zakelijke webhosting

(geschikt voor zakelijke toepassingen)

 • Onbeperkt aantal websites

 • Onbeperkte hoeveelheid schijfruimte

 • Onbeperkte hoeveelheid bandbreedte

 • Onbeperkte toegang tot MySQL-databases

 • Onbeperkte e-mailaccounts

 • Eenvoudige tools voor het bouwen van websites
 • Krachtig, uitgebreid bedieningspaneel
 • Gebruiksvriendelijke toegang en site-architectuur
 • 4X WordPress geoptimaliseerde snelheid
 • Gratis domeinnaam (met jaarabonnement)
 • Dagelijkse back-ups en verbeterde live ondersteuning
 • 2x rekenkracht en geheugen
 • Verbeterde SEO-ranglijst en veilige klantgegevens met gratis SSL-certificaat
 • Onbeperkte FTP-gebruikers
 • Slechts $ 7,95 per maand

Deze plannen worden allemaal geleverd met een heleboel extra’s, zoals een uptime-garantie van 99 procent, een geld-terug-belofte van 30 dagen, onbeperkt parkeren op het domein en nog veel meer.

Waar u bij Hostinger op kunt rekenen, is simpel gezegd de beste kwaliteit hosting en de laagste prijzen. Is dat niet echt de bottom line in zowat elke zakelijke vergelijking? Het is deze balans tussen kosten en kwaliteit die Hostinger tot een van de leiders in de webhosting-industrie heeft gemaakt. Met cloudgebaseerde technologie, onbeperkte functies en back-ups hebben ze zichzelf gepositioneerd als een van de leiders in de hostingbranche.

Als je een WordPress-site of -blog hebt, zal blogsnelheid altijd een van de factoren zijn die essentieel zijn voor het succes van je site, en dat is waar Hostinger ook echt in uitblinkt. Hun servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress, waardoor ze tegen verrassend lage kosten enkele van de snelste WordPress-websitesnelheden in de branche kunnen aanbieden.

Voor webontwerpers zijn er gratis Website Builder-tools die bij alle Hostinger-webhostingplannen worden geleverd. Je hoeft niet te weten hoe je moet coderen en je hebt geen technische kennis nodig – blader gewoon door de honderden beschikbare sjablonen, allemaal ontworpen door professionele webartiesten. Gebruik vanaf daar de eenvoudige interface voor slepen en neerzetten en het duurt niet lang voordat u een opvallende, SEO-vriendelijke website samenstelt waar iedereen jaloers op zal zijn.

Het is een complete, uitgebreide kant-en-klare oplossing die u van een ruw idee naar een voltooide website kan leiden die klaar is om verkeer te zien.

Als uw bedrijf groeit, kunnen de webhostingservices van Hostinger met u meegroeien. Het is een van de meest opvallende voordelen van Hostinger als hostingservice: ze maken uw upgrade zo eenvoudig mogelijk en stellen u in staat om met weinig moeite op te schalen. Met andere woorden, u kunt beginnen met een van de budgetplannen van Hostinger en vervolgens alles een tandje hoger zetten als de tijd rijp is. De mensen bij Hostinger zijn toegewijd aan het idee om u te voorzien van het soort site en bronnen dat u nodig heeft, in plaats van u te praten over plannen die u niet echt wilt of nodig heeft.

Hostinger

Misschien wel het beste van alles is dat de tools van Hostinger het heel eenvoudig en snel maken om uw account in te stellen en aan de slag te gaan – zo snel dat het vrijwel onmiddellijk gebeurt. Het is gewoon een kwestie van uw account aanmaken, een reeks aanwijzingen volgen die u door het installatieproces leiden, en voordat u het weet, logt u in en krijgt u direct toegang tot uw nieuwe hostingaccount.

De combinatie van lage prijzen, gebruiksgemak, betrouwbare ondersteuning, een uptime-garantie van 99 procent en al het andere dat we hebben genoemd, heeft Hostinger tot zo’n succes gemaakt voor miljoenen gebruikers. Vergelijk wat Hostinger biedt met pakketten van GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground of een van de andere grote webhostingproviders en we zijn ervan overtuigd dat u tot dezelfde conclusie zult komen.

Hostinger weet dat u dagelijks meer te doen heeft dan zich zorgen te maken over uw site en webhosting – daarom doen ze er alles aan om ervoor te zorgen web hosting zo gemakkelijk en pijnloos mogelijk voor hun klanten.

Alles van een familiewebsite, een bedrijfssite, een blog of een veelzijdige e-commercesite – Hostinger biedt alles wat u nodig heeft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map