Smartere webhotell med Hostinger

Fra de tidligste dagene av internett, nettutviklere har møtt utfordringen med å finne webhotell som er omfattende, men rimelig. Nettstedseiere må vurdere hvor mye trafikk nettstedene deres vil se.


Basert på det, må de tenke på hvor mye kundestøtte og håndholding de vil trenge i livssyklusen til nettstedet deres. Noen mindre, enkle nettsteder kan administreres internt på eieren av nettstedets eier, mens andre vil kreve mer intensivt engasjement, spesielt i møte med sikkerhetsproblemer, programvareoppdateringer, sikkerhetskopier og andre pågående bekymringer..

Med andre ord, de viktigste bekymringene når du leter etter en webhotell-tjeneste vil være hastighet, sikkerhet, service og skala (når nettstedet ditt begynner å starte og få mer trafikk).

Enkelte tjenesteleverandører tilbyr kanskje support og kundeservice via e-post eller billetter, men svar- og behandlingstid kan variere. Andre tilbyr 24-timers telefonsupport, men det det vanligvis kommer ned til er mengden trafikk som et nettsted kan forvente.

Vertsleverandører vil justere sine månedlige priser basert på lagring og bruk av båndbredde (båndbredde kan tenkes som hvor mange byte et nettsted bruker over en gitt tidsperiode). For et nettsted som ikke ser mange besøkende, vil båndbredden være ganske lav. Men hvis et nettsted plutselig blir viralt, topper Googles søkemotorresultater, eller et produkt fanger opp med forbrukerne, vil båndbreddekrav gå gjennom taket.

Webhotell: Det grunnleggende

Kloden

La oss gå gjennom noen av de grunnleggende tingene du trenger for å forstå verdenen for webhotell.

Domene

Hver nettside trenger to ting: a domenenavn og en webhost, med en server der domenenavnet kan “live”. Du kan tenke på det som domenenavnet er en adresse, da er webhotellet selve bygningen. Når du legger et domenenavn i nettleseren din, begynner nettleseren å spørre domenenavnet der nettstedet er vert, og deretter lastes innholdet på nettstedet opp i nettleseren.

Webvert

Webhosting er da bare prosessen med å tilordne nettstedet til en spesifikk server, og det er mange forskjellige alternativer for webhotell (som vi vil komme inn på). Bare husk at jo mer populært et nettsted blir, og jo mer trafikk det tiltrekker seg, jo mer omfattende vil ressursene være for at den skal fungere effektivt.

For mindre nettsteder er det alltid muligheten til delt hosting, der en rekke forskjellige nettsteder ligger på samme server. Dette begrenser mengden lagringsplass og ressurser som er tilgjengelige, men det er rimelige og et utmerket alternativ for bloggere eller hobbyister. Neste trinn opp er virtual private server (VPS) hosting, som fremdeles huser flere nettsteder gjennom den samme serveren, men er designet med virtualiseringsprogramvare som lar hvert nettsted autonomien fungere som om de var på dedikerte servere..

For forretningsnettsteder eller netthandel er det dedikert hosting, med en egen server for hvert nettsted. Dette har åpenbare fordeler når det gjelder sikkerhet, lagring, båndbredde og en rekke andre faktorer. Den siste utviklingen innen webhotell er selvfølgelig skyhosting med webansvarlige som har tilgang til en stor, desentralisert serverbank som er koblet til, slik at de kan sikkerhetskopiere hverandre og ta over fra hverandre hvis det er en pigg etterspurt.

Med andre ord, med skybasert hosting, flere ressurser er tilgjengelige på forespørsel. Cloud hosting har den distinkte fordelen ved å tilby 100 prosent oppetid.

Når det gjelder båndbredde, er en nyttig analogi å tenke på det som et tappekran. Når en bruker kommer til nettstedet ditt, går en forespørsel til serveren, og serveren svarer ved å levere nettstedets innhold. Jo flere som kommer til nettstedet, jo mer data kommer via serveren (eller desto mer vann strømmer gjennom kranen) til systemet kjører på full kapasitet.

Etter dette punktet er systemet overbelastet, og nettstedet begynner å bremse eller kanskje til og med slutte å fungere fullstendig og fryse opp. Båndbredde, ganske enkelt, er datamengden som kan leveres gjennom dette systemet – eller diameteren på røret som tilfører vann gjennom det kranen.

Database Management System

De fleste innholdsstyringssystemer bruker MySQL-database ledelsesoppsett. MySQL bruker strukturert spørrespråk (SQL) for å få tilgang til, administrere eller legge til innholdet i en database, enten det er bilder, animasjon eller tekst. MySQL er et åpen kildekodeverktøy, noe som gjør det til valg for programvareutviklere og kjernen i mange av de mer vanlige operativsystemene. Hvis du har en blogg, vil endringer du gjør i innholdet ditt bli registrert i MySQL-databasen – når en besøkende kommer til nettstedet ditt, får du tilgang til databasen, og innholdet blir presentert for dem.

SSL-sertifikat

En annen viktig ting å vurdere er nettstedet ditt SSL-sertifikat. SSL-sertifikatet er en liten datafil som er bundet digitalt til filene som er lagret på serveren der nettstedet ditt bor. SSL-sertifikatet identifiserer selskapet ditt digitalt via en kryptografisk nøkkel og er avgjørende for websikkerhet ved å gjøre det mindre sannsynlig at en besøkende kan få tilgang til noe følsomt på nettstedet uten de riktige godkjenningene..

Hvis du går til et nettsted og ser et hengelåsikon i adressefeltet til nettleseren, betyr det at nettstedet er sikret med riktig SSL-legitimasjon. Det betyr at forbindelsen mellom webserver og nettleser er sikker, og all sensitiv informasjon som blir overført vil bli ivaretatt.

SSL-sertifikater er med andre ord et absolutt must for ethvert e-handelsnettsted og er en forutsetning for å overholde sikkerhetsstandardene som er fastsatt av kredittkortselskaper og alle større e-handelssteder. i tillegg Northern Credit Card Association har satt strenge regler for kredittkortsikkerhet for både online- og mursteinbutikker, og SSL-sertifikater er en sentral del av disse reglene.

Hvorfor ikke Hostinger?

Hostinger

Forståelig nok, med den eksponentielle veksten av internett, har webhotell blitt en ekstremt konkurransedyktig arena. Vertsleverandører må tilby den beste balansen mellom tjenester og kostnader, ellers finner de seg selv opp i bakkant. Dette er hvor Hostinger ble stiftet i 2004 på et budsjett med skuddring og har vært på rullestol siden den gang. De kom på den unike ideen om å la brukere lage et nettsted gratis, med et bredt bredde for brukere å realisere sine visjoner på nettet uten annonser og ingen grenser for MySQL, cPanel og PHP.

I dag er Hostinger en vertskapstjeneste i verdensklasse, med over 29 millioner brukere i nesten 180 land og 15.000 nye brukere hver dag.

Basert i Litauen startet Hostinger som “Hosting Media”, og lanserte deres gratis hostingtjeneste “000webhost.com” tre år senere. I 2008 gikk deres cPanel-vertsmerke Hosting24.com ut, og to år senere brøt selskapet en million milepæl brukere. Siden den gang, det lokale vertsmerket Niagahoster.co.id ble lansert i Indonesia, og det brasilianske, lokale vertsmerket weblink.com.br kom på nettet. I dag er Hostinger integrert på Kypros og kan skryte av et datasenter i Singapore, noe som gjør dem til et virkelig multinasjonalt selskap.

Hva bringer Hostinger til bordet?

Hostinger-logo

Hva leter du etter når det gjelder webhotell? Hostinger tilbyr flere nivåer av tjenester og prispoeng.


Forekomst 1

Enkelt webhotell

(tilrådelig for små prosjekter og enkle nettsteder)

 • 1 nettsted

 • 10 GB diskplass
 • 100 GB båndbredde
 • 1 MySQL-database

 • 1 FTP-bruker1 e-postkonto

 • Enkelt verktøy for bygging av nettsteder

 • Omfattende kontrollpanel

 • Brukervennlig nettstedarkitektur
 • Bare 2,15 dollar per måned
Premium webhotell

(omfattende plan for voksende nettsteder)

 • Ubegrenset antall nettsteder

 • Ubegrenset mengde diskplass

 • Ubegrenset mengde båndbredde

 • Ubegrenset tilgang til MySQL-databaser

 • Ubegrenset FTP-brukere

 • Ubegrenset e-postkontoer

 • Enkelt verktøy for bygging av nettsteder
 • Kraftig, omfattende kontrollpanel
 • Brukervennlig tilgang og nettstedsarkitektur
 • 2X WordPress optimalisert hastighet
 • Gratis domenenavn på årsplan
 • Bare $ 3,49 per måned


Bestill nå

Business web hosting

(egnet for applikasjoner i bedriften)

 • Ubegrenset antall nettsteder

 • Ubegrenset mengde diskplass

 • Ubegrenset mengde båndbredde

 • Ubegrenset tilgang til MySQL-databaser

 • Ubegrenset e-postkontoer

 • Enkelt verktøy for bygging av nettsteder
 • Kraftig, omfattende kontrollpanel
 • Brukervennlig tilgang og nettstedsarkitektur
 • 4X WordPress optimalisert hastighet
 • Gratis domenenavn (med årsplan)
 • Daglige sikkerhetskopier og forbedret live support
 • 2X prosessorkraft og minne
 • Forbedret SEO-rangering og sikre kundedata med gratis SSL-sertifikat
 • Ubegrenset FTP-brukere
 • Bare $ 7,95 per måned

Disse planene har alle massevis av ekstrautstyr som en garanti på 99 prosent oppetid, et 30-dagers pengene-tilbake løfte, ubegrenset domeneparkering og mye mer.

Det du kan stole på med Hostinger er, ganske enkelt sagt, den beste kvalitetshotellet og de laveste prisene. Er det ikke egentlig bunnlinjen i omtrent noen forretningsligning? Det er denne balansen mellom kostnader og kvalitet som har gjort Hostinger til en av lederne i webhotellbransjen. Med skybasert teknologi, ubegrensede funksjoner og sikkerhetskopier har de posisjonert seg som en av lederne innen vertsbransjen.

Hvis du har et WordPress-nettsted eller en blogg, vil blogghastigheten alltid være en av faktorene som er nøkkelen til suksessen til nettstedet ditt, og det er her Hostinger virkelig skinner. Serverne deres er optimalisert for WordPress, slik at de kan tilby noen av bransjens raskeste WordPress-nettstedhastigheter til overraskende lave kostnader.

For webdesignere er det gratis nettstedbyggerverktøy som følger med alle Hostingers webhotellplaner. Du trenger ikke å vite hvordan du skal kode og trenger ikke teknisk kunnskap – bare bla gjennom de hundrevis av maler som er tilgjengelige, alt designet av profesjonelle nettkunstnere. Derfra er det bare å bruke det enkle dra-og-slipp-grensesnittet, og før lang tid vil du sette sammen et iøynefallende, SEO-vennlig nettsted som vil være misunnelse for noen.

Det er en komplett, omfattende nøkkelferdig løsning som kan ta deg fra en tøff idé til et fullført nettsted som er klar til å begynne å se trafikk.

Hvis bedriften din vokser, kan Hostingers webhotelltjenester vokse med deg. Det er en av de mest bemerkelsesverdige fordelene ved å gå med Hostinger som en hosting-tjeneste – de gjør oppgraderingen din så enkel som mulig og lar deg oppskalere med lite problemer. Med andre ord, du kan begynne med en av Hostingers budsjettplaner, og deretter sparke alt opp et hakk eller to når tiden er inne. Folkene på Hostinger er opptatt av ideen om å få deg til å sette opp med den typen nettsted og ressurser du trenger, i stedet for å snakke deg om planer du ikke virkelig ønsker eller har behov for..

Hostinger

Kanskje det beste av alt, at verktøyene på Hostinger gjør det veldig enkelt og raskt å sette opp kontoen din og komme i gang – så fort at den er praktisk talt øyeblikkelig. Det er bare et spørsmål om å opprette kontoen din, følge en serie med instruksjoner som leder deg gjennom prosessen med å sette opp, og før du vet ordet av det, vil du logge deg på og få tilgang til den nye vertskontoen din med en gang.

Kombinasjonen av lave priser, brukervennlighet, pålitelig support, 99 prosent oppetidsgaranti og alt annet vi har nevnt, er det som har gjort Hostinger til en slik suksess for millioner av brukere. Sammenlign hva Hostinger tilbyr til pakker fra GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground eller noen av de andre store webhotellleverandørene, og vi er sikre på at du vil komme til samme konklusjon.

Hostinger vet at du har mer å takle på den daglige basis enn å bekymre deg for nettstedet ditt og webhotellet – det er derfor de er opptatt av å lage webhotell så enkelt og smertefritt som mulig for kundene deres.

Alt fra et familienettsted, et firmanettsted, en blogg eller et mangesidig e-handelssted – Hostinger har du dekket med alt du måtte trenge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map