HostPapa Web Hosting gjennomgang, sammenligning og mer

Selskapet lover smart webhotell løsninger for små bedrifter, men er det virkelig det riktige valget for små bedrifter eller din virksomhet? Vi kommer til å se nærmere på HostPapa og forhåpentligvis svare på disse spørsmålene.


Webhotell tilbyr tjenester og teknologier som er nødvendige for å se på et nettsted på internett. Brukere kjøper tjenesten fra en webhotellleverandør som HostPapa. Nettstedene holdes på servere levert og betjent av webhotellfirmaet.

Høres enkelt ut, men det kan være en utfordring å finne det rette selskapet for dine behov. Det er en stor forskjell i priser, funksjoner og tjenester mellom leverandører. Mange selskaper designer tjenestene sine for visse kunder, og det kan være enkelt å bli fanget i en kontrakt med et webhotellfirma som ikke gir den rette tjenesten for deg eller din bedrift.

La oss se på hva HostPapa har å tilby.

Hva gjør HostPapa unik?

HostPapa-logo

Målet med HostPapa er å tilby en vertstjeneste med alle funksjonene og verktøyene en voksende liten bedrift vil trenge. De tar sikkerhetskopi av sine webhotellpakker med noen av de beste kundeservicene i bransjen.

La oss se på noen av de andre funksjonene du har med HostPapa.

1. Ubegrenset båndbredde med HostPapa

Med ubegrenset båndbredde har de fleste planer også ubegrenset diskplass. Du blir ikke belastet ekstra for bruk av høy båndbredde eller datalagring på nettstedet ditt. Dette kan være betryggende for selskaper som begynner å skalere og kan ha problemer med å spore eller estimere månedlig bruk av nettstedet, eller som trenger å raskt utvide nettstedet. Det eliminerer også de irriterende ekstrautgiftene mange selskaper får i flere måneder når de uventet kryper over en vilkårlig grense.

HostPapa vil overvåke nettsteder for overdreven båndbredde og databruk. De vil regulere når det er nødvendig for å sikre optimal ytelse av nettstedet.

2. HostPapa gratis migrering og oppsett av nettsteder

HostPapa tilbyr gratis migrering og konfigurering av nettsteder. Når du registrerer deg hos HostPapa, vil de flytte et eksisterende nettsted innen 30 dager etter registreringen. Dette inkluderer en gratis overføring av domeneregistrering.

Overføringsprosessen inkluderer flytting av databaser, nettstedfiler, e-postkontoer, mediefiler, bilder, HTMP, MySQL-databaser og alle applikasjoner på nettstedet. HostPapa vil teste applikasjonene for å sikre at de fungerer. De migrasjonsteam vil konfigurere e-postkonfigurasjonene dine.

Hele prosessen ledes av en migrasjonsekspert tildelt av HostPapa og inkluderer sluttprøving når prosessen er fullført.

3. Sikkerhetskopiering av nettstedet

HostPapa tilbyr automatisert sikkerhetskopi av nettstedet mot en ekstra kostnad. Dette inkluderer sikkerhetskopi for e-post, databaser, og et nettsted. HostPapa inkluderer brukervennlig funksjonalitet for å gjenopprette nettstedet ditt, og muligheten til å velge versjon som skal gjenopprettes. Du kan oppgradere til mer diskplass for sikkerhetskopiene hvis du trenger det.

4. Funksjonalitet av domener og underdomener

Med forretningsplanene for Business og Business Pro kan du være vert for flere domener fra en enkelt konto. Domener kan kobles til en enkelt nettsted. Du kan også konfigurere og fjerne underdomener fra cPanel (cPanel er et verktøy med et grensesnitt for brukergrensesnitt for automatisering av webhotell).

5. Installasjon av applikasjoner med HostPapa

Softaculous, en app- og skriptautoinstallatør, er inkludert i HostPapa webhotell. Ved hjelp av Softaculous kan du automatisk installere noen av de mest populære appene og objektene, eller PHP-klasser, med et enkelt klikk. Du kan også installere forskjellige applikasjoner på domener og underdomener. Å fjerne apper er like enkelt.

6. Nettstedsbygger med HostPapa

Du trenger ikke ditt eget nettsted for å registrere deg hos HostPapa. Tjenesten inkluderer en rik nettstedbygger. HostPapa inneholder et bibliotek med maler for å komme i gang. Alle maler er mobile responsive. Klikk og dra-funksjonalitet gjør det enkelt å designe nettstedet du trenger.

Det er flere lag i nettstedbyggeren, men starteren inkluderer 3 sider og 120 maler. Du har muligheten til å redigere HTML når som helst, og på det høyeste nivået kan du få tilgang til e-handelsfunksjonalitet. I de øvre nivåene har du også muligheten til å publisere en side til Facebook.

For en ekstra avgift kan HostPapa designe et nettsted for deg. Denne tjenesten, kalt administrert Do-It-For-Me (DIFM) webdesigntjeneste, inkluderer webdesign, tekstforskrift, layout og bilder. De vil også optimalisere nettstedet for mobil og søkemotorer. Pakken tilbys som en komplett nøkkelferdig løsning. Som en administrert tjeneste er det en månedlig avgift for webdesign, men det kommer med en kontoadministrator og nettstedoppdateringer hvis du trenger det.

7. Opplæring

Alle webhotellplaner inkluderer en 30-minutters, en-til-en treningsøkt med en webhotellekspert (eller PapaSquad Expert som de kalles). HostPapa tilbyr også veiledninger, selvhjelpsveiledninger, videotrening og 24/7 e-post- og telefonstøtte.

8. Sikkerhet på nettstedet

HostPapa tilbyr nettstedssikkerhet gjennom SiteLock, et sikkerhetsverktøy på nettstedet som daglig skanner nettstedet ditt for potensielle trusler og skadelig programvare. Det tilbys som en del av Business Pro-nivået, men kan legges til med de lavere nivåpakkene. Med Business Pro har du også Premium Wildcard SSL-sertifikat og personvern for domenet. Sikkerhetspakkene på høyere nivå inkluderer beskyttelse mot spam og svarteliste samt en brannmur for webapper (WAF)

Med SiteLock 911, en pakke du kan kjøpe gjennom HostPapa, kan du automatisk skanne og fjerne all eksisterende malware på nettstedet ditt og laste rene filer tilbake på nettstedet. Dette er et utmerket alternativ hvis nettstedet ditt noen gang er hacket.

9. Andre funksjoner

HostPapa hevder å være et av de første nettstedene som drives 100% av fornybar grønn energi. De oppfyller denne forpliktelsen ved å kjøpe grønne energisertifikater for all strøm som brukes på kontorene og datasentrene. Dette reduserer deres karbonavtrykk og støtter fornybar, ren energi-tiltak.

Det kan ikke gi deg mer oppetid eller hastighet på nettstedet, men det viser engasjementet og samfunnsansvaret fra HostPapa. Du kan også nedlasting og bruk bannere på nettstedet ditt for å vise at du bruker 100% grønt webhotell gjennom HostPapa.

Hostpapa tilbyr også dyptgående og funksjonsrik e-poststøtte. Ved hjelp av HostPapa-oversikten kan du konfigurere e-posten på nettstedet ditt uten behov for ekstra maskinvare eller programvare. Når den er konfigurert, kan du bruke din foretrukne e-postplattform, inkludert Outlook og Gmail. For å gjøre det enda enklere, kan du synkronisere den nye e-postadressen din til eksisterende gratis e-postkontoer som Yahoo! og Outlook.

Det koster en ekstra kostnad for e-post med hver postkasse, og et alternativ for avansert e-post med HostPapa.

Priser for HostPapa

Det er tre grunnleggende lag med HostPapa. De grunnleggende nivåene har alt du trenger for nettstedet ditt.


Forekomst 1

Starter

for to nettsteder

$

5,95

/ mo

100 GB diskplass med 12 måneders kjøp. Du kan kjøpe 24-måneder for $ 4,95 / måned og 36 måneder for $ 3,95 / måned. Tilbyr 99,9% oppetidsgaranti.

Virksomhet

for ubegrensede nettsteder og ubegrenset diskplass

$

7,95 / mo

pluss ekstra avanserte funksjoner som ubegrensede e-postkontoer. Du kan kjøpe 12-måneder for $ 6,95 / måned eller 36-måneder for $ 5,95 / måned. Tilbyr 99,9% oppetidsgaranti.

Business Pro

for ubegrensede nettsteder, ubegrenset diskplass

$

17.95

/ mo

pluss en 300% ytelsesøkning, nettstedssikkerhet og automatisk sikkerhetskopi uten ekstra kostnad. Du kan kjøpe 12-måneder for $ 15,95 / måned eller 36-måneder for $ 12,95 / måned. Tilbyr 99,9% oppetidsgaranti.

I tillegg til nivåene, er det alternativer du kan legge til for å forbedre kontoen og tjenesten din med HostPapa.

SIKKERHET

BACKUP

E-POST

$ 19,95 / år

$ 19,95 / år

$ 1,00 / mo

For SiteLock-sikkerhet. Ekstra gebyr for spesifikke oppgaver som SiteLock 911 for å fjerne skadelig programvare fra et hacket nettsted.

for automatisk daglig backup av nettstedet.

per postkasse for grunnleggende, og $ 2,00 / måned per postkasse for avansert.

HostPapa tilbyr flere nivåer av forhandlerpriser. Forhandlere vil bruke HostPapa til å være vert for et nettsted som er solgt til en annen kunde gjennom forhandleren. Alle forhandlerkontoer inkluderer en cPanel, ubegrensede nettsteder og ubegrensede e-postadresser. Programmer med høyere nivå inkluderer også tilleggsfunksjoner:

BRONSE

SØLV

GULL

PLATINUM

Titanum

 • $ 19,95 / måned for 50 GB diskplass og 500 GB båndbredde per måned.
 • $ 27,95 / måned for 80 GB diskplass og 700 GB båndbredde per måned.
 • 39,95 dollar / måned for 120 GB diskplass og 1 TB båndbredde per måned.
 • 59,95 dollar / måned for 160 GB diskplass og 1,2 TB båndbredde per måned.
 • 79,95 dollar / måned for 200 GB diskplass og 1,4 TB båndbredde per måned.

HostPapas forhandlerprogram tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. HostPapa tilbyr også virtuelle private servere (VPS) mot en ekstra kostnad. Alle nivåene inkluderer HostPapa-administrasjon og viktige funksjoner som cPanel, ubegrensede domener, og gratis VPS-migrering.

I TILLEGG TIL

PRO

PREMIUM

ULTRA

EKSTREM

 • 49,99 dollar / måned for 50 GB lagringsplass, 1,5 GB minne, 4-kjerne CPU og 1 TB dataoverføring.
 • 79,99 dollar / måned for 100 GB lagringsplass, 3 GB minne, 4-kjerne CPU og 2 TB dataoverføring.
 • 149,99 dollar / måned for 200 GB lagringsplass, 6 GB minne, 8-kjerne CPU og 2 TB dataoverføring.
 • 199,99 dollar / måned for 500 GB lagringsplass, 12 GB minne, 8-kjerne CPU og 4 TB dataoverføring.
 • 299,99 dollar / måned for 1 TB lagringsplass, 24 GB minne, 12-kjerne CPU og 8 TB dataoverføring.

Alle lag av VPS gjennom HostPapa inkluderer rabatter for årlige og halvårlige kjøp.

Public Oppfatning av HostPapa

HostPapa nettsted

De fleste anmeldere ser HostPapa som en rimelig webhotell med høy verdi som er fokusert på å betjene det små bedriftsmarkedet med rimelige og brukervennlige webalternativer.

Mange anmeldere merker den eksepsjonelle kundesupporten som tilbys av HostPapa. Med en kontosjef for å håndtere større prosjekter for nettstedet ditt, og en kunnskapsrik supportpersonell som er tilgjengelig hele døgnet for å jobbe gjennom problemer, er hjelpen aldri langt unna ifølge anmeldere.

Komme i gang er også veldig raskt, ifølge eksterne anmeldelser. Med alternativer for å designe ditt eget nettsted, eller gratis migrering fra et annet webhotellfirma, er det å starte med HostPapa like enkelt som å gi et kredittkort og velge alternativene du ønsker. Du kan være i gang med et nettsted på bare 5 minutter.

HostPapa er ikke perfekt (ingen selskaper er). Noen merker forvirring med fakturering som et problem med HostPapa. Dette gjelder spesielt forhandlerprogrammet, der det kan påløpe kostnader for spesielle tjenester for hver kunde. Det har også vært problemer med integrasjoner, spesielt når det gjelder e-post. Noen overføringer og integrasjon kan ta flere dager, avhengig av den eksterne leverandøren og dine behov.

Hvordan HostPapa sammenlikner med markedet

WordPress-logo

Med mer enn 500 000 nettsteder som for øyeblikket er hostet av HostPapa, er selskapet ledende blant webhotellleverandører. HostPapa tilbyr rimelige alternativer med sterke funksjoner, spesielt for små bedrifter. Å legge til tilleggsfunksjoner og tjenester, for eksempel automatisk sikkerhetskopiering og nettstedssikkerhet som andre webhotellleverandører tilbyr med tjenesten, vil øke kostnadene. Selv med tilleggskostnaden er HostPapa fortsatt en lavere kostnadsleverandør med et vell av verdi.

HostPapa er også en pålitelig og ganske rask webhotell selskap. Lastehastighet og oppetid er ikke toppen av markedet, men de er øvre nivå og ekstremt respektable for prisen.

Support er et område der HostPapa utmerker seg i forhold til andre webhotellleverandører på markedet. HostPapa tildeler en dedikert kontosjef for hver kunde. Støtte er rask og praktisk, via telefon, e-post eller chatmeldinger 24/7.

Hva vi tenker om HostPapa

vi vert

Hvis du er en liten bedrift og trenger et nettsted, er HostPapa et av de beste alternativene der ute. Prisene er på markeringen og inkluderer mange av funksjonene og verktøyene en voksende virksomhet vil trenge. Fra nettdesign, til netthandel, til innholdsstyring (CMS), til kundeverktøy (CRM), HostPapa gir verktøyene et selskap som ønsker å bygge et merke, vokse på nettet og skalere for å møte fremtidige kundebehov.

Det er enkelt å implementere og bruke funksjonene med HostPapa. CPanel og dashbord med tjenesten er enkle å bruke. Mange funksjoner kan implementeres og er klare til bruk med et enkelt klikk. Å legge til nye tjenester og funksjoner kan gjøres raskt og enkelt. Hvis du noen gang trenger hjelp, har du en dedikert kontosjef tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi konsultasjon. På toppen av det er det enkelt å fortelle at HostPapa har gjort støtte et fokus. Kundeservice svarer raskt og gir (vanligvis) svar som fungerer.

Med laserfokus på markedet for små bedrifter, kan det hende at HostPapa ikke tilbyr alt en stor bedriftskunde ønsker eller trenger. Enkel å bruke og sømløs opplevelse kommer med en pris i fleksibilitet og funksjoner.

Prissetting kan også være et problem, med mange viktige funksjoner som sikkerhetskopi og sikkerhet som ikke er tilgjengelige i pakker med lavere lag. Likevel er HostPapa blant rimelige og prisgunstige webhotellleverandører et topp alternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map