HostPapa web hosting pregled, usporedba i još mnogo toga

Tvrtka obećava pametno web hosting rješenja za mala poduzeća, ali je li to zaista pravi izbor za mala poduzeća ili za vaše poslovanje? Pomno ćemo pogledati HostPapa i nadamo se odgovoriti na ta pitanja.


Web hosting pruža usluge i tehnologije potrebne za gledanje web stranice na Internetu. Korisnici kupuju uslugu od pružatelja usluga web hostinga kao što je HostPapa. Web stranice čuvaju se na poslužiteljima koje pruža i pruža web hosting tvrtka.

Zvuči jednostavno, ali može biti izazov pronaći odgovarajuću tvrtku za vaše potrebe. Postoji velika razlika u cijenama, značajkama i uslugama između pružatelja usluga. Mnoge tvrtke dizajniraju svoje usluge za određene kupce i može biti lako biti zarobljen u ugovoru s tvrtkom za web hosting koja ne pruža pravu uslugu za vas ili vaše poslovanje..

Pogledajmo što HostPapa može ponuditi.

Što HostPapa čini jedinstvenom?

Logo HostPapa

Cilj HostPapa-a je osigurati usluga domaćina sa svim značajkama i alatima koje će trebati rastuća mala tvrtka. Izrađuju sigurnosnu kopiju svojih web hosting paketa s nekim od najboljih usluga za korisnike u industriji.

Pogledajmo neke od ostalih značajki koje imate s HostPapa.

1. Neograničena širina pojasa s HostPapa

Uz neograničenu propusnost, većina planova također dolazi s neograničenim diskovnim prostorom, nećete naplaćivati ​​dodatnu upotrebu široke propusnosti ili pohranu podataka na svojoj web lokaciji. To može biti uvjerljivo za tvrtke koje započinju s razmjerom i mogu imati poteškoća u praćenju ili procjeni mjesečne upotrebe web mjesta ili kojima je potrebno da brzo prerastu web mjesto. Također eliminira dosadne dodatne troškove s kojima se mnoge tvrtke suočavaju mjesecima kada neočekivano prelaze preko proizvoljne granice.

HostPapa će nadzirati web mjesta zbog prevelike propusnosti i korištenje podataka. Po potrebi će regulirati rad kako bi osigurali optimalne performanse mjesta.

2. Besplatna migracija i postavljanje web stranica za HostPapa

HostPapa nudi besplatnu migraciju i postavljanje web stranica. Kad se prijavite s HostPapa, oni će premjestiti postojeću web lokaciju u roku od 30 dana od prijave. To uključuje jedan besplatan prijenos registracije domena.

Postupak prijenosa uključuje premještanje baza podataka, datoteke web stranica, račune e-pošte, medijske datoteke, slike, HTMP, MySQL baze podataka i bilo koje aplikacije za web mjesto. HostPapa će testirati aplikacije kako bi se uvjerili da rade. migracijski tim će postaviti vaše konfiguracije e-pošte.

Cijeli proces vodi stručnjak za migracije kojeg je dodijelio HostPapa i uključuje završno testiranje nakon završetka procesa.

3. Sigurnosne kopije web mjesta

HostPapa nudi automatizirane sigurnosne kopije web stranica uz dodatni trošak. To uključuje sigurnosne kopije za e-mail, baze podataka i web mjesto. HostPapa uključuje jednostavnu upotrebu za obnavljanje web mjesta i mogućnost odabira verzije za vraćanje. Ako je potrebno, možete nadograditi na više prostora na disku za sigurnosne kopije.

4. Funkcionalnost domene i poddomena

Uz hosting i Business Pro planove smještaja možete ugostiti nekoliko domena s jednog računa. Domene se mogu povezati u jednu web stranica. Također možete postaviti i ukloniti poddomene s cPanela (cPanel je alat s sučeljem za automatsko web hosting).

5. Instalacija aplikacije s HostPapa

Softaculous, program za instalaciju aplikacija i skripti, uključen je u web hosting HostPapa. Pomoću Softaculous-a, jednim klikom možete automatski instalirati neke od najpopularnijih aplikacija i objekata ili PHP klasa. Također možete instalirati različite aplikacije na domene i poddomene. Uklanjanje aplikacija jednako je jednostavno.

6. Graditelj web stranica s HostPapa

Za prijavu na HostPapa ne treba vam vlastita web stranica. Usluga uključuje bogatog graditelja web stranica. HostPapa uključuje knjižnicu predložaka za početak. Sve su predloške mobilno odgovorne. Funkcija klika i povlačenja olakšava dizajn web stranice koja vam je potrebna.

U alatu za izradu web stranica postoji nekoliko slojeva, ali pokretač uključuje 3 stranice i 120 predložaka. Imate mogućnost uređivanja HTML-a na bilo kojem nivou, a na najvišem nivou možete pristupiti funkcijama e-trgovine. Na gornjim slojevima također imate mogućnost objavljivanja stranice na Facebooku.

Uz dodatnu naknadu, HostPapa može dizajnirati web mjesto za vas. Ova usluga, nazvana upravljani uslugom web dizajna Do-It-For-Me (DIFM), uključuje web dizajn, kopiranje, izgled i slike. Također će optimizirati web mjesto za mobilne i tražilice. Paket se nudi kao cjelovito ključno rješenje. Kao upravljana usluga, mjesečno se plaća naknada za web dizajn, ali dolazi s upraviteljem računa i ažuriranjem web mjesta ako vam trebaju.

7. Trening

Svi planovi hosting hostinga uključuju 30-minutni, jedan-na-jedan trening sa stručnjakom za web hosting (ili PapaSquad Expert kako ih se naziva). HostPapa nudi i udžbenike, vodiče za samopomoć, video trening te 24/7 podršku putem e-pošte i telefona.

8. Sigurnost web mjesta

HostPapa nudi sigurnost web stranice putem SiteLock-a, sigurnosnog alata za web stranicu koji će skenirati vašu web stranicu svakodnevno zbog potencijalnih prijetnji i zlonamjernog softvera. Nudi se kao dio poslovnog sloja, ali može se dodati paketima niže razine. Uz Business Pro imate i Premium Wildcard SSL certifikat i zaštitu privatnosti domene. Sigurnosni paketi više razine uključuju zaštitu od neželjene pošte i crnih popisa kao i vatrozid web aplikacije (WAF)

Sa SiteLock 911 paketom koji možete kupiti putem HostPapa možete automatski skenirati i ukloniti sve postojeće zlonamjerne programe na svojoj web lokaciji i učitati čiste datoteke natrag na svoju web lokaciju. Ovo je izvrsna opcija ako je vaša web stranica ikad hakirana.

9. Ostale značajke

HostPapa tvrdi da je jedno od prvih mjesta koje se 100% napaja obnovljivom zelenom energijom. Oni ispunjavaju ovu obvezu kupnjom zelenih certifikata za svu energiju koja se koristi u njihovim uredima i podatkovnim centrima. To smanjuje njihov utjecaj na ugljik i podržava inicijative za obnovljivu i čistu energiju.

Možda vam neće dati više vremena za produženje ili brzinu, ali ipak pokazuje predanost i korporativnu odgovornost od strane HostPapa. Također možete preuzimanje datoteka i koristite banere na vašoj web stranici kako biste pokazali da koristite 100% zeleni web hosting putem HostPapa.

Hostpapa također nudi detaljnu i bogatu značajku e-pošte. Pomoću nadzorne ploče HostPapa možete postaviti svoju e-poštu na svoje web mjesto bez potrebe za dodatnim hardverom ili softverom. Nakon što je postavljen, možete koristiti željenu platformu e-pošte, uključujući Outlook i Gmail. Da biste to još olakšali, novu adresu e-pošte možete sinkronizirati s postojećim besplatnim računima e-pošte, poput Yahoo! i Outlook.

Za svaku e-poštu postoji nadoplata za e-poštu i mogućnost napredne e-pošte s HostPapa.

Cijene za HostPapa

Postoje tri osnovna nivoa s HostPapa. Osnovni slojevi dolaze sa svime što vam je potrebno za vašu web stranicu.


Primjerak 1

Starter

za dvije web stranice

$

5.95

/ mj

100 GB diskovnog prostora uz kupnju od 12 mjeseci. Možete kupiti 24 mjeseca za 4,95 dolara mjesečno, a 36 mjeseci za 3,95 dolara mjesečno. Nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

Poslovanje

za neograničene web stranice i neograničen diskovni prostor

$

7,95 / mj

plus dodatne napredne značajke poput neograničenih računa e-pošte. Možete kupiti 12 mjeseci za 6,95 dolara mjesečno ili 36 mjeseci za 5,95 dolara mjesečno. Nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

Poslovni Pro

za neograničene web stranice, neograničen prostor na disku

$

17.95

/ mj

plus povećanje performansi od 300%, sigurnost web mjesta i automatsko izradu sigurnosnih kopija bez dodatnih troškova. Možete kupiti 12 mjeseci za 15,95 USD mjesečno ili 36 mjeseci za 12,95 USD mjesečno. Nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

Osim slojeva, postoje opcije koje možete dodati da biste poboljšali svoj račun i uslugu pomoću HostPapa.

SIGURNOST

ZAMJENSKI

EMAIL

19,95 USD / god

19,95 USD / god

1,00 USD mjesečno

Za sigurnost SiteLock. Dodatna naknada za određene zadatke kao što je SiteLock 911 za uklanjanje zlonamjernog softvera s hakirane web stranice.

za automatizirane dnevne sigurnosne kopije.

po poštanskom sandučiću za osnovni i 2,00 USD mjesečno po poštanskom sandučiću za napredne.

HostPapa nudi nekoliko razina cijena preprodavača. Prodavači će pomoću HostPapa ugostiti web lokaciju koja je prodana drugom kupcu putem distributera. Svi računi preprodavača uključuju cPanel, neograničeno web mjesto i neograničenu adresu e-pošte. Programi više razine uključuju i dodatne značajke:

BRONZE

SREBRO

ZLATO

PLATINA

TITANUM

 • 19,95 USD mjesečno za 50 GB prostora na disku i 500 GB propusnosti mjesečno.
 • 27,95 USD mjesečno za 80 GB prostora na disku i 700 GB propusne širine mjesečno.
 • 39,95 USD mjesečno za 120 GB prostora na disku i 1 TB propusnosti mjesečno.
 • 59,95 USD mjesečno za 160 GB prostora na disku i 1,2 TB propusnosti mjesečno.
 • 79,95 USD mjesečno za 200 GB prostora na disku i 1,4 TB propusnosti mjesečno.

Program preprodavača HostPape nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. HostPapa nudi i virtualne privatne poslužitelje (VPS) za dodatni trošak. Svi slojevi uključuju upravljanje HostPapa i osnovne značajke poput cPanel, neograničena domena i besplatna migracija VPS-a.

PLUS

PRO

PREMIJA

ULTRA

EXTREME

 • 49,99 USD mjesečno za 50 GB prostora za pohranu, 1,5 GB memorije, 4 jezgre CPU-a i 1 TB prijenos podataka.
 • 79,99 USD mjesečno za 100 GB prostora za pohranu, 3 GB memorije, 4 jezgre CPU-a i 2 TB prijenosa podataka.
 • 149,99 USD mjesečno za 200 GB prostora za pohranu, 6 GB memorije, 8 jezgara CPU-a i 2 TB prijenosa podataka.
 • 199,99 USD mjesečno za 500 GB prostora za pohranu, 12 GB memorije, 8 jezgara CPU-a i 4 TB prijenosa podataka.
 • 299,99 USD mjesečno za 1 TB za pohranu, 24 GB memorije, 12 jezgara CPU-a i 8 TB podataka.

Sve razine od VPS putem HostPapa uključuju popuste za godišnje i polugodišnje kupnje.

Public Percepcija HostPapa

Web mjesto HostPapa

Većina recenzenata HostPapa vidi kao jeftinu, visoku vrijednost web hosting usluga usredotočenog na opsluživanje tržišta malih poduzeća uz pristupačne i jednostavne web opcije.

Mnogi recenzenti primjećuju izvanrednu korisničku podršku koju nudi HostPapa. S upraviteljem računa za rukovanje većim projektima za vašu web lokaciju i stručnim pomoćnim osobljem koje je na raspolaganju 24 sata na dan kako bi riješili probleme, prema recenzentima pomoć nikada nije daleko..

Početak rada također je vrlo brz, prema vanjskim pregledima. Uz mogućnosti dizajniranja vlastite web stranice ili besplatnu migraciju s druge web hosting tvrtke, započinjanje s HostPapaom je jednostavno kao i pružanje kreditne kartice i odabir opcija koje želite. Možete biti spremni i pokrenuti se s web mjesta u samo 5 minuta.

HostPapa nije savršen (nijedna tvrtka nije). Neki primjećuju zbrku s naplatom kao problem s HostPapa. To se posebno odnosi na prodajni program, gdje se mogu naplatiti posebne usluge za svakog kupca. Postoje i problemi s integracijama, posebno što se tiče e-pošte. Neki prenosi i integracija mogu potrajati nekoliko dana, ovisno o vanjskom dobavljaču i vašim zahtjevima.

Kako se HostPapa uspoređuje s tržištem

WordPress logotip

S više od 500 000 web lokacija koje HostPapa trenutno vodi, tvrtka je lider među pružateljima web hosting usluga. HostPapa nudi jeftine opcije s jakim značajkama, posebno za mala poduzeća. Dodavanje dodatnih značajki i usluga, poput automatske izrade sigurnosnih kopija i sigurnosti web mjesta koje nude drugi pružatelji web hostinga s ovom uslugom, povećat će troškove. Iako je dodatni trošak, HostPapa je još uvijek niži pružatelj troškova s ​​bogatom vrijednošću.

HostPapa je također pouzdan i prilično brz web hosting društvo. Brzina učitavanja i produženje rada nisu na vrhu tržišta, ali su viši nivoi i iznimno respektabilni po cijeni.

Podrška je jedno područje u kojem se HostPapa ističe u usporedbi s ostalim pružateljima usluga web hostinga na tržištu. HostPapa dodjeljuje namjenskog upravitelja računa za svakog klijenta. Podrška je brza i zgodna, putem telefona, e-pošte ili chat poruka 24/7.

Što mislimo o HostPapi

hostiramo

Ako ste mala tvrtka i trebate web mjesto, HostPapa je jedna od najboljih opcija vani. Cijene su na visini i uključuju mnoge značajke i alate kojima će rastuće poduzeće trebati. Od dizajniranja web stranica, do e-trgovine, upravljanja sadržajem (CMS) do korisnički alati (CRM), HostPapa pruža alate za tvrtku koja želi izgraditi brend, rasti na mreži i razmjera kako bi udovoljila budućim potrebama kupaca..

Implementacija i korištenje značajki jednostavno je s HostPapa. CPanel i nadzorna ploča s uslugom su jednostavni za korištenje. Mnoge se značajke mogu implementirati i spremne za upotrebu jednim klikom. Dodavanje novih usluga i značajki može se brzo i jednostavno izvršiti. Ako vam je ikada potrebna pomoć, na raspolaganju vam je namjenski upravitelj računa koji će vam odgovarati na pitanja i pružiti savjete. Povrh svega, lako je reći da je HostPapa fokusirao podršku. Služba za korisnike brzo reagira i (obično) daje odgovore koji djeluju.

Uz fokusiranje na tržište malih poduzeća, HostPapa možda neće ponuditi sve što je veliko, korporativni kupac može htjeti ili trebati. Jednostavno i jednostavno korištenje s cijenom fleksibilnosti i značajke.

Cijene također mogu predstavljati problem s mnogim kritičnim značajkama kao što su sigurnosna kopija i sigurnost koji nisu dostupni u paketima niže razine. Uprkos tome, među jeftinim i visoko vrijednim web hosting pružateljima usluga je HostPapa najbolja opcija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map