HostPapa Web Hosting Review, vergelijking en meer

Het bedrijf belooft slim web hosting oplossingen voor kleine bedrijven, maar is het echt de juiste keuze voor kleine bedrijven of uw bedrijf? We gaan HostPapa onder de loep nemen en hopelijk die vragen beantwoorden.


Webhosting biedt de services en technologieën die nodig zijn om een ​​website op internet te bekijken. Gebruikers kopen de service bij een webhostingprovider zoals HostPapa. De websites worden bewaard op servers die worden aangeboden en onderhouden door het webhostingbedrijf.

Klinkt eenvoudig, maar het kan een uitdaging zijn om het juiste bedrijf voor uw behoeften te vinden. Er is een groot verschil in prijzen, functies en services tussen providers. Veel bedrijven ontwerpen hun services voor bepaalde klanten en het kan gemakkelijk zijn om vast te lopen aan een contract met een webhostingbedrijf dat niet de juiste service voor u of uw bedrijf biedt.

Laten we eens kijken wat HostPapa te bieden heeft.

Wat HostPapa uniek maakt?

HostPapa-logo

Het doel van HostPapa is om een host service met alle functies en tools die een groeiend klein bedrijf nodig heeft. Ze maken een back-up van hun webhostingpakketten met een aantal van de beste klantenservice in de branche.

Laten we eens kijken naar enkele van de andere functies die u met HostPapa heeft.

1. Onbeperkte bandbreedte met HostPapa

Met onbeperkte bandbreedte hebben de meeste abonnementen ook onbeperkte schijfruimte. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor gebruik van hoge bandbreedte of gegevensopslag op uw site. Dit kan geruststellend zijn voor bedrijven die beginnen op te schalen en moeite hebben met het volgen of schatten van het maandelijkse gebruik van de site, of die de site snel moeten laten groeien. Het elimineert ook de vervelende extra kosten die veel bedrijven maandenlang tegenkomen wanneer ze onverwachts over een willekeurige limiet kruipen.

HostPapa zal sites controleren op overmatige bandbreedte en data gebruik. Ze zullen indien nodig reguleren om optimale siteprestaties te garanderen.

2. HostPapa gratis website migratie en configuratie

HostPapa biedt gratis website-migratie en installatie. Wanneer u zich aanmeldt bij HostPapa, zullen ze een bestaande site binnen 30 dagen na aanmelding verplaatsen. Dit omvat één gratis domeinregistratieoverdracht.

Het overdrachtsproces omvat het verplaatsen van databases, websitebestanden, e-mailaccounts, mediabestanden, afbeeldingen, HTMP, MySQL-databases en alle websitetoepassingen. HostPapa zal de applicaties testen om er zeker van te zijn dat ze werken. De migratie team zal uw e-mailconfiguraties instellen.

Het hele proces wordt geleid door een door HostPapa toegewezen migratiedeskundige en omvat de laatste tests wanneer het proces is voltooid.

3. Website-back-ups

HostPapa biedt tegen een toeslag geautomatiseerde back-up van de website. Dit omvat back-up voor e-mails, databases en een website. HostPapa bevat gebruiksvriendelijke functionaliteit voor het herstellen van uw site en de optie om de te herstellen versie te selecteren. U kunt indien nodig upgraden naar meer schijfruimte voor uw back-ups.

4. Functionaliteit van domein en subdomein

Met de Business en Business Pro-hostingplannen kunt u meerdere domeinen hosten vanaf één account. Domeinen kunnen worden verbonden met één website. U kunt ook subdomeinen instellen en verwijderen uit het cPanel (cPanel is een tool met een gebruikersinterface voor het automatiseren van webhosting).

5. Applicatie-installatie met HostPapa

Softaculous, een automatisch installatieprogramma voor apps en scripts, is inbegrepen bij HostPapa-webhosting. Met Softaculous kunt u met één klik automatisch enkele van de meest populaire apps en objecten, of PHP-klassen, installeren. U kunt ook verschillende applicaties installeren op domeinen en subdomeinen. Apps verwijderen is net zo eenvoudig.

6. Website Builder met HostPapa

U heeft geen eigen website nodig om u aan te melden bij HostPapa. De service bevat een uitgebreide websitebouwer. HostPapa bevat een bibliotheek met sjablonen om aan de slag te gaan. Alle sjablonen reageren op mobiele apparaten. Klik- en sleepfunctionaliteit maakt het gemakkelijk om de website te ontwerpen die u nodig heeft.

Er zijn verschillende niveaus in de websitebouwer, maar de starter bevat 3 pagina’s en 120 sjablonen. U hebt de mogelijkheid om de HTML op elk niveau te bewerken en op het hoogste niveau heeft u toegang tot e-commercefunctionaliteit. Op de bovenste niveaus heb je ook de mogelijkheid om een ​​pagina op Facebook te publiceren.

Tegen een extra vergoeding kan HostPapa een website voor u ontwerpen. Deze service, genaamd managed Do-It-For-Me (DIFM) -webdesignservice, omvat webdesign, copywriting, layout en afbeeldingen. Ze zullen de site ook optimaliseren voor mobiel en zoekmachines. Het pakket wordt aangeboden als een complete turn-key oplossing. Als managed service is er een maandelijks bedrag voor webdesign, maar het wordt geleverd met een accountmanager en site-updates als je die nodig hebt.

7. Opleiding

Alle hostingplannen voor websites bevatten een één-op-één trainingssessie van 30 minuten met een webhostingexpert (of PapaSquad Expert zoals ze worden genoemd). HostPapa biedt ook tutorials, zelfhulpgidsen, videotraining en 24/7 e-mail- en telefonische ondersteuning.

8. Site beveiliging

HostPapa biedt sitebeveiliging via SiteLock, een tool voor websitebeveiliging die uw site dagelijks scant op mogelijke bedreigingen en malware. Het wordt aangeboden als onderdeel van de Business Pro-laag, maar kan worden toegevoegd aan de lagere pakketten. Met Business Pro beschikt u ook over Premium Wildcard SSL-certificaat en domeinprivacybescherming. De beveiligingspakketten van hoger niveau omvatten bescherming tegen spam en zwarte lijsten, evenals een webapp-firewall (WAF)

Met SiteLock 911, een pakket dat u via HostPapa kunt kopen, kunt u automatisch alle bestaande malware op uw site scannen en verwijderen en schone bestanden op uw site laden. Dit is een uitstekende optie als uw website ooit wordt gehackt.

9. Andere functies

HostPapa beweert een van de eerste sites te zijn die voor 100% wordt aangedreven door hernieuwbare groene energie. Ze komen deze verplichting na door groene energiecertificaten aan te schaffen voor alle stroom die wordt gebruikt in hun kantoren en datacenters. Dit verkleint hun ecologische voetafdruk en ondersteunt initiatieven voor hernieuwbare, schone energie.

Het geeft u misschien niet meer uptime of snelheid van de website, maar het toont wel de inzet en verantwoordelijkheid van HostPapa. Je kan ook downloaden en gebruik banners op uw website om te laten zien dat u 100% groene webhosting gebruikt via HostPapa.

Hostpapa biedt ook diepgaande en veelzijdige e-mailondersteuning. Met behulp van het HostPapa-dashboard kunt u uw e-mail op uw site instellen zonder dat er extra hardware of software nodig is. Zodra het is ingesteld, kunt u uw favoriete e-mailplatform gebruiken, inclusief Outlook en Gmail. Om het nog gemakkelijker te maken, kunt u uw nieuwe e-mailadres synchroniseren met bestaande gratis e-mailaccounts zoals Yahoo! en Outlook.

Er zijn extra kosten voor e-mail bij elke mailbox en een optie voor geavanceerde e-mail met HostPapa.

Prijzen voor HostPapa

Er zijn drie basislagen met HostPapa. De basislagen worden geleverd met alles wat u nodig heeft voor uw website.


Instantie 1

Beginner

voor twee websites

$

5,95

/ mo

100 GB schijfruimte bij een aankoop van 12 maanden. U kunt 24 maanden kopen voor $ 4,95 / maand en 36 maanden voor $ 3,95 / maand. Biedt een uptime-garantie van 99,9%.

Bedrijf

voor onbeperkte websites en onbeperkte schijfruimte

$

7,95 / mnd

plus extra geavanceerde functies zoals onbeperkte e-mailaccounts. U kunt 12 maanden kopen voor $ 6,95 / maand of 36 maanden voor $ 5,95 / maand. Biedt een uptime-garantie van 99,9%.

Zakelijke Pro

voor onbeperkte websites, onbeperkte schijfruimte

$

17,95

/ mo

plus een prestatieverbetering van 300%, sitebeveiliging en automatische back-up zonder extra kosten. U kunt 12 maanden kopen voor $ 15,95 / maand of 36 maanden voor $ 12,95 / maand. Biedt een uptime-garantie van 99,9%.

Naast de niveaus zijn er opties die u kunt toevoegen om uw account en service met HostPapa te verbeteren.

VEILIGHEID

Back-up

E-MAIL

$ 19,95 / jr

$ 19,95 / jr

$ 1,00 / mnd

Voor SiteLock-beveiliging. Extra kosten voor specifieke taken zoals SiteLock 911 om malware van een gehackte website te verwijderen.

voor geautomatiseerde dagelijkse back-up van websites.

per mailbox voor basic en $ 2,00 / maand per mailbox voor advanced.

HostPapa biedt verschillende niveaus van resellerprijzen. Wederverkopers zullen HostPapa gebruiken om via de wederverkoper een site te hosten die aan een andere klant is verkocht. Alle reselleraccounts bevatten een cPanel, onbeperkte websites en onbeperkte e-mailadressen. Hogere programma’s bevatten ook extra functies:

BRONZEN

ZILVER

GOUD

PLATINA

TITANUM

 • $ 19,95 / maand voor 50 GB schijfruimte en 500 GB bandbreedte per maand.
 • $ 27,95 / maand voor 80 GB schijfruimte en 700 GB bandbreedte per maand.
 • $ 39,95 / maand voor 120 GB schijfruimte en 1 TB bandbreedte per maand.
 • $ 59,95 / maand voor 160 GB schijfruimte en 1,2 TB bandbreedte per maand.
 • $ 79,95 / maand voor 200 GB schijfruimte en 1,4 TB bandbreedte per maand.

Het resellerprogramma van HostPapa biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. HostPapa biedt tegen een meerprijs ook Virtual Private Servers (VPS). Alle lagen bevatten HostPapa-beheer en essentiële functies zoals cPanel, onbeperkte domeinen en gratis VPS-migratie.

PLUS

PRO

PREMIE

ULTRA

EXTREEM

 • $ 49,99 / maand voor 50 GB opslag, 1,5 GB geheugen, 4-core CPU en 1 TB gegevensoverdracht.
 • $ 79,99 / maand voor 100 GB opslag, 3 GB geheugen, 4-core CPU en 2 TB gegevensoverdracht.
 • $ 149,99 / maand voor 200 GB opslag, 6 GB geheugen, 8 core CPU en 2 TB dataoverdracht.
 • $ 199,99 / maand voor 500 GB opslag, 12 GB geheugen, 8 core CPU en 4 TB dataoverdracht.
 • $ 299,99 / maand voor 1 TB opslag, 24 GB geheugen, 12 core CPU en 8 TB dataoverdracht.

Alle niveaus van VPS via HostPapa omvatten kortingen voor jaarlijkse en halfjaarlijkse aankopen.

Public Perceptie van HostPapa

HostPapa-website

De meeste recensenten zien HostPapa als een goedkope, hoogwaardige webhostingservice gericht op het bedienen van de kleine zakelijke markt met betaalbare en gebruiksvriendelijke webopties.

Veel recensenten merken de uitzonderlijke klantenondersteuning op die HostPapa biedt. Met een accountmanager voor grotere projecten voor uw site en bekwaam ondersteunend personeel dat 24/7 beschikbaar is om problemen op te lossen, is hulp volgens recensenten nooit ver weg.

Aan de slag gaan is ook erg snel, volgens externe beoordelingen. Met opties voor het ontwerpen van uw eigen site of gratis migratie van een ander webhostingbedrijf, is het starten met HostPapa net zo eenvoudig als het verstrekken van een creditcard en het selecteren van de gewenste opties. U kunt in slechts 5 minuten aan de slag met een website.

HostPapa is niet perfect (geen bedrijf is). Sommigen merken verwarring met facturering op als een probleem met HostPapa. Dit geldt vooral voor het resellerprogramma, waarbij voor elke klant kosten in rekening kunnen worden gebracht voor speciale diensten. Er zijn ook problemen geweest met integraties, vooral met betrekking tot e-mail. Sommige overdrachten en integratie kunnen enkele dagen duren, afhankelijk van de externe leverancier en uw vereisten.

Hoe HostPapa zich verhoudt tot de markt

WordPress-logo

Met meer dan 500.000 websites die momenteel worden gehost door HostPapa, is het bedrijf een leider onder webhostingproviders. HostPapa biedt goedkope opties met sterke functies, vooral voor kleine bedrijven. Het toevoegen van extra functies en services, zoals automatische back-up en sitebeveiliging die andere webhostingproviders met de service aanbieden, zal de kosten verhogen. Zelfs met de extra kosten is HostPapa nog steeds een goedkopere aanbieder met een schat aan waarde.

HostPapa is ook een betrouwbare en redelijk snelle webhosting bedrijf. Laadsnelheid en uptime zijn niet de top van de markt, maar ze zijn van het hoogste niveau en uiterst respectabel voor de prijs.

Ondersteuning is een gebied waar HostPapa uitblinkt in vergelijking met andere webhostingproviders op de markt. HostPapa wijst voor elke klant een eigen accountmanager toe. Ondersteuning is snel en gemakkelijk, 24/7 via telefoon, e-mail of chatberichten.

Wat we van HostPapa vinden

wij hosten

Als u een klein bedrijf bent en een website nodig heeft, is HostPapa een van de beste opties die er zijn. De prijs is goed en omvat veel van de functies en tools die een groeiend bedrijf nodig heeft. Van website design, tot e-commerce, tot content management (CMS), tot klantentools (CRM), HostPapa biedt de tools die een bedrijf nodig heeft om een ​​merk op te bouwen, online te groeien en te schalen om te voldoen aan de toekomstige eisen van klanten.

Het implementeren en gebruiken van de functies is eenvoudig met HostPapa. Het cPanel en de dashboards met de service zijn gemakkelijk te gebruiken. Veel functies kunnen worden geïmplementeerd en zijn klaar voor gebruik met een enkele klik. Het toevoegen van nieuwe services en functies kan snel en gemakkelijk worden gedaan. Als je ooit hulp nodig hebt, heb je een toegewijde accountmanager beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Bovendien is het gemakkelijk te zien dat HostPapa ondersteuning een focus heeft gemaakt. Klantenservice reageert snel en geeft (meestal) antwoorden die werken.

Met laserfocus op de markt voor kleine bedrijven biedt HostPapa mogelijk niet alles wat een grote, zakelijke klant wil of nodig heeft. Makkelijk te gebruiken en naadloze ervaring heeft een prijs in flexibiliteit en Kenmerken.

Prijzen kunnen ook een probleem zijn, met veel essentiële functies zoals back-up en beveiliging die niet beschikbaar zijn in lagere pakketten. Toch is HostPapa onder goedkope en hoogwaardige webhostingproviders een topoptie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map