Revisió, comparació i allotjament de HostPapa Web Hostapapa

L’empresa promet smart web Hosting solucions per a petites empreses, però és realment l’opció adequada per a petites empreses o per a empreses? Mirem de prop HostPapa i esperem respondre aquestes preguntes.


L’allotjament web proporciona els serveis i les tecnologies necessàries per a la visualització d’un lloc web a Internet. Els usuaris compren el servei d’un proveïdor d’allotjament web com HostPapa. Els llocs web es mantenen en servidors subministrats i atesos per l’empresa d’allotjament web.

Sembla senzill, però pot ser un repte trobar l’empresa adequada a les vostres necessitats. Hi ha una gran diferència entre preus, prestacions i serveis entre els proveïdors. Moltes empreses dissenyen els seus serveis per a determinats clients i pot ser fàcil quedar-se atrapat en un contracte amb una empresa d’allotjament web que no ofereix el servei adequat per a vostè o la seva empresa..

Mirem què ofereix HostPapa.

Allò que fa que HostPapa sigui únic?

Logotip de HostPapa

L’objectiu d’HostPapa és proporcionar un servei d’amfitrió amb totes les funcions i eines que necessitaran una petita empresa en creixement. Realitzen una còpia de seguretat dels seus paquets d’allotjament web amb alguns dels millors serveis d’atenció al client de la indústria.

Vegem algunes de les altres funcions que teniu amb HostPapa.

1. Amplada de banda il·limitada amb HostPapa

Amb una amplada de banda il·limitada, la majoria de plans també disposen d’espai de disc il·limitat, no se’t cobrarà ni un ús addicional d’ample de banda ni un emmagatzematge de dades al vostre lloc. Això pot ser tranquil·litzador per a les empreses que comencen a escalar i que poden tenir problemes per rastrejar o estimar l’ús mensual del lloc, o que necessiten fer créixer ràpidament el lloc. També elimina els molestos càrrecs addicionals que moltes empreses corren durant mesos, quan inesperadament s’arrosseguen per sobre d’un límit arbitrari.

HostPapa supervisarà els llocs per obtenir un ample de banda excessiu i ús de dades. Es regularan quan sigui necessari per assegurar un rendiment òptim del lloc.

2. Migració i configuració del lloc web gratuïtes HostPapa

HostPapa ofereix migració i configuració gratuïtes per a llocs web. Quan us registreu amb HostPapa, mouran un lloc existent dins dels 30 dies posteriors al registre. Inclou una transferència gratuïta de registre de domini.

El procés de transferència inclou bases de dades mòbils, fitxers de llocs web, comptes de correu electrònic, fitxers multimèdia, imatges, bases de dades HTMP, bases de dades MySQL i qualsevol altra aplicació del lloc web. HostPapa posarà a prova les aplicacions per assegurar-se que funcionen. El equip de migració configurarà la configuració del correu electrònic.

Tot el procés està dirigit per un expert en migració assignat per HostPapa i inclou proves finals quan el procés s’ha completat.

3. Còpies de seguretat de llocs web

HostPapa proporciona una còpia de seguretat automàtica del lloc web per un suplement. Inclou una còpia de seguretat de correus electrònics, bases de dades i un lloc web. HostPapa inclou una funcionalitat fàcil d’utilitzar per a restaurar el vostre lloc i l’opció de seleccionar la versió a restaurar. Si ho necessiteu, podeu actualitzar a més espai de disc per a les vostres còpies de seguretat.

4. Funcionalitat de domini i subdomini

Amb els plans d’allotjament Business and Business Pro, podeu allotjar diversos dominis d’un sol compte. Els dominis es poden connectar a un únic lloc web. També podeu configurar i eliminar els subdominis del cPanel (cPanel és una eina amb una interfície d’interès d’usuari per automatitzar l’allotjament web).

5. Instal·lació d’aplicacions amb HostPapa

Softaculous, un instal·lador automàtic d’aplicacions i scripts, s’inclou amb l’allotjament web d’HostPapa. Mitjançant Softaculous, podeu instal·lar automàticament algunes de les aplicacions i objectes més populars o classes PHP amb un sol clic. També podeu instal·lar diferents aplicacions en dominis i subdominis. Eliminar aplicacions és tan fàcil.

6. Creador de llocs web amb HostPapa

No necessiteu el vostre propi lloc web per registrar-vos a HostPapa. El servei inclou un creador de llocs web ric. HostPapa inclou una biblioteca de plantilles per començar. Totes les plantilles són mòbils. La funcionalitat de clic i arrossegament facilita el disseny del lloc web que necessiteu.

Hi ha diversos nivells al creador del lloc web, però l’inici inclou 3 pàgines i 120 plantilles. Podeu editar l’HTML a qualsevol nivell i, al nivell més alt, podeu accedir a la funcionalitat de comerç electrònic. Als nivells superiors també podeu publicar una pàgina a Facebook.

Per un suplement, HostPapa us pot dissenyar un lloc web. Aquest servei, anomenat servei de disseny web Do-It-For-Me (DIFM) gestionat inclou disseny web, redacció, maquetació i imatges. També optimitzaran el lloc per a mòbils i motors de cerca. El paquet s’ofereix com a solució clau en mà completa. Com a servei gestionat, hi ha una quota mensual per al disseny web, però inclou un gestor de comptes i actualitzacions de llocs si ho necessiteu.

7. Formació

Tots els plans d’allotjament web inclouen una sessió d’entrenament individualitzada de 30 minuts amb un expert en allotjament web (o PapaSquad Expert com s’anomenen). HostPapa també ofereix tutorials, guies d’autoajuda, formació en vídeo i assistència per correu electrònic i telèfon 24 hores al dia.

8. Seguretat del lloc

HostPapa ofereix seguretat del lloc encara que SiteLock, una eina de seguretat del lloc web que explorarà diàriament el vostre lloc per veure possibles amenaces i programari maliciós. S’ofereix com a part del nivell Business Pro, però es pot afegir amb els paquets de nivell inferior. Amb Business Pro, també disposeu d’un certificat SSL Premium Wildcard i de protecció de la privadesa del domini. Els paquets de seguretat de nivell superior inclouen protecció contra correu brossa i llista negra i un tallafoc d’aplicacions web (WAF)

Amb SiteLock 911, un paquet que podeu comprar a través d’HostPapa, podeu escanejar i eliminar automàticament qualsevol programari maliciós existent al vostre lloc i carregar fitxers nets de nou al vostre lloc. Aquesta és una excel·lent opció si el vostre lloc web està sempre piratejat.

9. Altres característiques

HostPapa afirma ser un dels primers llocs energètics renovables al 100%. Compleixen aquest compromís comprant certificats d’energia verda per tota la potència utilitzada a les seves oficines i centres de dades. Això redueix la seva petjada de carboni i dóna suport a les iniciatives d’energia neta renovables.

És possible que no us doni més temps d’obtenció o velocitat del lloc web, però sí que mostra el compromís i la responsabilitat corporativa d’HostPapa. Tu pots també descarregar i utilitzeu banners al vostre lloc web per demostrar-vos que feu servir allotjament web 100% verd a través d’HostPapa.

Hostpapa també ofereix suport de correu electrònic profund i ric en funcions. Mitjançant el tauler de control HostPapa, podeu configurar el vostre correu electrònic al vostre lloc sense necessitat de maquinari o programari addicional. Un cop configurada, podeu utilitzar la vostra plataforma de correu electrònic preferida, incloses Outlook i Gmail. Per fer-ho encara més fàcil, podeu sincronitzar la vostra nova adreça de correu electrònic amb comptes de correu electrònic gratuïts existents, com ara Yahoo! i Outlook.

Hi ha un cost addicional per correu electrònic amb cada bústia i una opció per a correu electrònic avançat amb HostPapa.

Preu per HostPapa

Hi ha tres nivells bàsics amb HostPapa. Els nivells bàsics s’ofereixen amb tot el que necessiteu per al vostre lloc web.


Instància 1

Arranjament

per a dos llocs web

$

5,95

/ mo

100 GB d’espai de disc amb una compra de 12 mesos. Podeu comprar 24 mesos per 4,95 dòlars al mes i 36 mesos per 3,95 dòlars al mes. Ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

Negocis

per a llocs web il·limitats i espai de disc il·limitat

$

7,95 / mes

a més de funcions avançades addicionals, com ara comptes de correu electrònic il·limitats. Podeu comprar 12 mesos per 6,95 dòlars al mes o 36 mesos per 5,95 dòlars al mes. Ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

Business Pro

per a llocs web il·limitats, espai de disc il·limitat

$

17,95

/ mo

a més d’un augment del rendiment del 300%, seguretat del lloc i còpia de seguretat automàtica sense cap càrrec addicional. Podeu comprar 12 mesos per 15,95 dòlars al mes o 36 mesos per 12,95 dòlars al mes. Ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

A més dels nivells, hi ha opcions que podeu afegir per millorar el vostre compte i servei amb HostPapa.

SEGURETAT

DETECCIÓ

CORREU ELECTRILNIC

19,95 dòlars / any

19,95 dòlars / any

1,00 dòlars / mes

Per a la seguretat de SiteLock. Càrrec addicional per a tasques específiques, com SiteLock 911, per eliminar el malware des d’un lloc web piratejat.

per còpia de seguretat automàtica diària de llocs web.

per bústia bàsica i 2,00 dòlars per mes per caixa avançada.

HostPapa ofereix diversos nivells de preus de distribuïdors. Els venedors faran servir HostPapa per allotjar un lloc venut a un altre client a través del distribuïdor. Tots els comptes de distribuïdors inclouen un cPanel, llocs web il·limitats i adreces de correu electrònic il·limitades. Els programes de nivell superior també inclouen funcions addicionals:

BRONZE

ARGENT

OR

PLATINUM

TITANUM

 • 19,95 dòlars al mes per 50 GB d’espai en disc i 500 GB d’ample de banda per mes.
 • 27,95 dòlars al mes per 80 GB d’espai en disc i 700 GB d’ample de banda per mes.
 • 39,95 dòlars al mes per 120 GB d’espai en disc i 1 TB d’ample de banda per mes.
 • 59,95 dòlars al mes per 160 GB d’espai en disc i 1,2 TB d’ample de banda per mes.
 • 79,95 dòlars al mes per 200 GB d’espai en disc i 1,4 TB d’ample de banda per mes.

El programa de distribuïdors d’HostPapa ofereix una garantia de devolució de 30 dies. HostPapa també ofereix servidors privats virtuals (VPS) per un cost addicional. Tots els nivells inclouen la gestió d’HostPapa i funcions essencials com ara cPanel, dominis il·limitats i migració VPS gratuïta.

MÉS

PRO

PREMI

ULTRA

EXTREME

 • 49,99 dòlars / mes per 50 GB d’emmagatzematge, 1,5 GB de memòria, 4 nuclis de CPU i 1 TB de transferència de dades.
 • 79,99 dòlars de mes per 100 GB d’emmagatzematge, 3 GB de memòria, CPU de 4 nuclis i transferència de dades de 2 TB.
 • 149,99 dòlars / mes per 200 GB d’emmagatzematge, 6 GB de memòria, 8 nuclis de CPU i transferència de dades de 2 TB.
 • 199,99 dòlars / mes per 500 GB d’emmagatzematge, 12 GB de memòria, 8 nuclis de CPU i transferència de dades de 4 TB.
 • 299,99 dòlars / mes per 1 TB d’emmagatzematge, memòria de 24 GB, CPU de 12 nuclis i transferència de dades de 8 TB.

Tots els nivells de VPS a través d’HostPapa inclouen descomptes per a compres anuals i semestrals.

PàgPercepció pública de HostPapa

Lloc web HostPapa

La majoria dels revisors veuen HostPapa com un servei d’allotjament web de baix cost i de gran valor enfocat a servir al mercat de petites empreses amb opcions web assequibles i fàcils d’utilitzar.

Molts crítics tenen en compte l’excepcional atenció al client que ofereix HostPapa. Amb un gestor de comptes per gestionar projectes més grans per al vostre lloc i un personal d’assistència disponible per a solucionar-vos problemes, l’ajuda mai està lluny segons els crítics.

Començar és també molt ràpid, segons les ressenyes externes. Amb opcions per dissenyar el vostre propi lloc o migració gratuïta des d’una altra empresa d’allotjament web, a partir d’HostPapa és tan fàcil com proporcionar una targeta de crèdit i seleccionar les opcions que vulgueu. Podeu estar al dia amb un lloc web en només 5 minuts.

HostPapa no és perfecte (no hi ha cap empresa). Alguns noten la confusió amb la facturació com a problema amb HostPapa. Això és especialment cert amb el programa de distribuïdors, on es poden incorporar despeses de serveis especials per a cada client. També hi ha hagut problemes amb les integracions, sobretot pel que fa al correu electrònic. Algunes transferències i integració poden trigar diversos dies en funció del venedor extern i dels vostres requisits.

Com es compara HostPapa amb el mercat

Logotip de WordPress

Amb més de 500.000 llocs web actualment allotjats per HostPapa, la companyia és líder entre els proveïdors d’allotjament web. HostPapa ofereix opcions de baix cost amb prestacions fortes, especialment per a petites empreses. Si afegiu funcions i serveis addicionals, com ara la còpia de seguretat automàtica i la seguretat del lloc que ofereixen altres proveïdors d’allotjament web amb el servei, augmentareu el cost. Fins i tot amb el cost addicional, HostPapa continua essent un proveïdor de baix cost amb una gran quantitat de valor.

HostPapa també és un allotjament web fiable i bastant ràpid empresa. La velocitat de càrrega i el temps de funcionament no són a la part superior del mercat, però són de nivell superior i extremadament respectables pel preu.

El suport és un àmbit on HostPapa sobresurt en comparació amb altres proveïdors d’allotjament web que hi ha al mercat. HostPapa assigna un gestor de comptes dedicat a cada client. L’assistència és ràpida i còmoda, mitjançant missatges telefònics, de correu electrònic o de xat les 24 hores.

Què pensem d’HostPapa

allotjament

Si sou una empresa petita i necessiteu un lloc web, HostPapa és una de les millors opcions que hi ha. Els preus estan marcats i inclouen moltes de les funcions i eines que necessitaran els negocis en creixement. Des de disseny de llocs web, de comerç electrònic, a gestió de contingut (CMS), a eines del client (CRM), HostPapa proporciona les eines que una empresa busca fabricar una marca, créixer en línia i escalar per satisfer les futures demandes dels clients..

Implementar i utilitzar les funcions són fàcils amb HostPapa. El cPanel i els taulers de taula amb el servei són fàcils d’utilitzar. Es poden implementar i preparar moltes funcions amb un sol clic. Addició de nous serveis i funcions es pot fer de manera ràpida i senzilla. Si mai necessiteu ajuda, teniu un gestor de comptes dedicat a la vostra disposició per respondre preguntes i consultar-los. A més d’això, és fàcil dir que HostPapa s’ha centrat en donar suport. El servei d’atenció al client és ràpid per respondre i (generalment) proporciona respostes que funcionen.

Amb focus làser en el mercat de petites empreses, HostPapa pot no oferir tot allò que un client gran i gran empresa pugui desitjar o necessitar. Fàcil d’utilitzar i una experiència perfecta ofereix un preu en flexibilitat i característiques.

El preu també pot ser un problema, ja que moltes funcions crítiques com la còpia de seguretat i la seguretat no estan disponibles en els paquets de nivell inferior. Tot i així, entre els proveïdors d’allotjament web de baix cost i alt valor HostPapa és una opció més cèntrica.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map