Revizuire de gazduire web HostPapa, comparație și multe altele

Compania promite inteligent web hosting soluții pentru întreprinderile mici, dar este într-adevăr alegerea potrivită pentru întreprinderile mici sau afacerea dvs.? Vom arunca o privire atentă la HostPapa și sperăm să răspundem la aceste întrebări.


Gazduirea web oferă serviciile și tehnologiile necesare pentru vizualizarea unui site web pe internet. Utilizatorii cumpără serviciul de la un furnizor de găzduire web, cum ar fi HostPapa. Site-urile web sunt păstrate pe servere furnizate și deservite de compania de găzduire web.

Pare simplu, dar poate fi o provocare să găsești compania potrivită pentru nevoile tale. Există o diferență mare între prețuri, caracteristici și servicii între furnizori. Multe companii își proiectează serviciile pentru anumiți clienți și poate fi ușor să fii prins într-un contract cu o companie de găzduire web care nu oferă serviciul potrivit pentru tine sau afacerea dvs..

Să ne uităm la ce are de oferit HostPapa.

Ce face HostPapa unic?

Logo-ul HostPapa

Scopul HostPapa este de a oferi un serviciu de gazdă cu toate caracteristicile și instrumentele de care va avea nevoie o afacere mică în creștere. Își susțin pachetele de găzduire web cu unele dintre cele mai bune servicii pentru clienți din industrie.

Să ne uităm la unele dintre celelalte funcții pe care le aveți cu HostPapa.

1. Lățime de bandă nelimitată cu HostPapa

Cu lățimea de bandă nelimitată, majoritatea planurilor sunt livrate și cu spațiu nelimitat pe disc, nu veți fi taxat suplimentar pentru utilizarea de lățime de bandă mare sau pentru stocarea datelor pe site-ul dvs. Acest lucru poate fi liniștitor pentru companiile care încep să se extindă și pot avea dificultăți în urmărirea sau estimarea utilizării lunare a site-ului sau care trebuie să crească rapid site-ul. Acesta elimină, de asemenea, taxele suplimentare enervante pe care multe companii le suportă luni în care, în mod neașteptat, se plimbă peste o limită arbitrară.

HostPapa va monitoriza site-urile pentru lățimea de bandă excesivă și utilizarea de date. Acestea vor reglementa când este necesar pentru a asigura performanța optimă a site-ului.

2. Migrarea și configurarea site-ului gratuit HostPapa

HostPapa oferă migrare și configurare gratuită a site-ului web. Când vă înscrieți cu HostPapa, ei vor muta un site existent în termen de 30 de zile de la înregistrare. Acesta include un transfer de înregistrare de domeniu gratuit.

Procesul de transfer include mutarea bazelor de date, fișiere web, conturi de e-mail, fișiere media, imagini, HTMP, baze de date MySQL și orice aplicații de site-uri web. HostPapa va testa aplicațiile pentru a se asigura că funcționează. echipa de migrare vă va configura configurațiile de e-mail.

Întregul proces este condus de un expert în migrație alocat de HostPapa și include testarea finală la finalizarea procesului.

3. Backup-uri de site-uri web

HostPapa oferă o copie de rezervă automată a site-ului web pentru o taxă suplimentară. Aceasta include backup pentru e-mailuri, baze de date și un site web. HostPapa include funcționalități ușor de utilizat pentru restaurarea site-ului dvs. și opțiunea de a selecta versiunea de restaurat. Puteți face upgrade la mai mult spațiu pe disc pentru copiile de rezervă, dacă aveți nevoie.

4. Funcționalitate domeniu și subdomeniu

Cu planurile de găzduire Business and Business Pro, puteți găzdui mai multe domenii dintr-un singur cont. Domeniile pot fi conectate la un singur website. De asemenea, puteți configura și elimina subdomenii din cPanel (cPanel este un instrument cu o interfață UI pentru automatizarea găzduirii web).

5. Instalarea aplicației cu HostPapa

Softaculous, un program de instalare auto pentru aplicații și scripturi, este inclus cu gazduirea web HostPapa. Folosind Softaculous, puteți instala automat unele dintre cele mai populare aplicații și obiecte, sau clase PHP, cu un singur clic. Puteți instala, de asemenea, diferite aplicații pe domenii și subdomenii. Eliminarea aplicațiilor este la fel de ușoară.

6. Site Builder cu HostPapa

Nu aveți nevoie de propriul dvs. site web pentru a vă înscrie cu HostPapa. Serviciul include un bogat constructor de site-uri web. HostPapa include o bibliotecă de șabloane pentru a începe. Toate șabloanele răspund mobil. Funcționalitatea clic și glisează simplifică proiectarea site-ului web de care ai nevoie.

Există mai multe niveluri în creatorul de site-uri, dar starterul include 3 pagini și 120 de șabloane. Aveți posibilitatea de a edita HTML-ul la orice nivel, iar la cel mai înalt nivel puteți accesa funcționalitatea comerțului electronic. La nivelurile superioare aveți și capacitatea de a publica o pagină pe Facebook.

Pentru o taxă suplimentară, HostPapa vă poate proiecta un site web. Acest serviciu, numit serviciul de design web Do-It-For-Me (DIFM) gestionat include design web, redactare, machete și imagini. De asemenea, vor optimiza site-ul pentru motoarele mobile și de căutare. Pachetul este oferit ca o soluție completă la cheie. Ca serviciu gestionat, există o taxă lunară pentru proiectare web, dar vine cu un manager de cont și actualizări de site dacă aveți nevoie.

7. Instruire

Toate planurile de găzduire a site-urilor web includ o sesiune de instruire individuală de 30 de minute, cu un expert de găzduire web (sau PapaSquad Expert cum sunt numite). HostPapa oferă, de asemenea, tutoriale, ghiduri de auto-ajutor, instruire video și asistență de e-mail și telefon 24/7.

8. Securitatea site-ului

HostPapa oferă securitate site-ului, deși SiteLock, un instrument de securitate a site-ului care va scana site-ul dvs. zilnic pentru eventuale amenințări și malware. Este oferit ca parte a nivelului Business Pro, dar poate fi adăugat la pachetele cu nivel inferior. Cu Business Pro, aveți și certificat SSL Premium Wildcard și protecție a confidențialității domeniului. Pachetele de securitate la nivel superior includ protecția împotriva spamului și lista neagră, precum și un firewall pentru aplicații web (WAF)

Cu SiteLock 911, un pachet pe care îl puteți achiziționa prin HostPapa, puteți scana și elimina automat orice malware existent pe site-ul dvs. și încărcați fișierele curate înapoi pe site-ul dvs. Aceasta este o opțiune excelentă dacă site-ul dvs. web este vreodată piratat.

9. Alte caracteristici

HostPapa susține că este unul dintre primele site-uri care este alimentat 100% de energie verde regenerabilă. Își îndeplinesc acest angajament achiziționând certificate energetice ecologice pentru toată puterea utilizată în birourile și centrele lor de date. Acest lucru reduce amprenta lor de carbon și sprijină inițiativele cu energie regenerabilă și curată.

Este posibil să nu vă ofere mai mult timp sau viteză mai mare a site-ului, dar arată angajamentul și responsabilitatea corporativă din partea HostPapa. Poti de asemenea Descarca și utilizați bannere de pe site-ul dvs. web pentru a arăta că utilizați web hosting 100% verde prin HostPapa.

Hostpapa oferă, de asemenea, asistență de e-mail aprofundată și bogată în caracteristici. Folosind tabloul de bord HostPapa, puteți configura e-mailul dvs. pe site-ul dvs. fără a fi nevoie de hardware sau software suplimentar. După ce este configurat, puteți utiliza platforma de e-mail preferată, inclusiv Outlook și Gmail. Pentru a face și mai ușor, puteți sincroniza noua dvs. adresă de e-mail cu conturi de e-mail gratuite existente, cum ar fi Yahoo! și Outlook.

Există o taxă suplimentară pentru e-mail cu fiecare cutie poștală și o opțiune pentru e-mailuri avansate cu HostPapa.

Prețuri pentru HostPapa

Există trei niveluri de bază cu HostPapa. Nivelurile de bază vin cu tot ce ai nevoie pentru site-ul tău.


Instanța 1

Incepator

pentru două site-uri web

$

5,95

/ mo

100 GB spațiu pe disc cu o achiziție de 12 luni. Puteți achiziționa 24 de luni pentru 4,95 USD / lună și 36 luni pentru 3,95 USD / lună. Oferă o garanție de uptime de 99,9%.

Afaceri

pentru site-uri web nelimitate și spațiu de discuri nelimitat

$

7,95 / lună

plus funcții avansate suplimentare, precum conturi de e-mail nelimitate. Puteți cumpăra 12 luni pentru 6,95 USD / lună sau 36 luni pentru 5,95 USD / lună. Oferă o garanție de uptime de 99,9%.

Business Pro

pentru site-uri web nelimitate, spațiu nelimitat pe disc

$

17.95

/ mo

plus o îmbunătățire a performanței de 300%, securitatea site-ului și backup-ul automat fără taxe suplimentare. Puteți cumpăra 12 luni pentru 15,95 USD / lună sau 36 de luni pentru 12,95 USD / lună. Oferă o garanție de uptime de 99,9%.

În plus față de niveluri, există opțiuni pe care le puteți adăuga pentru a vă îmbunătăți contul și serviciul cu HostPapa.

SECURITATE

BACKUP

E-MAIL

19,95 USD / an

19,95 USD / an

1,00 USD / lună

Pentru securitate SiteLock. Taxă suplimentară pentru sarcini specifice, cum ar fi SiteLock 911, pentru a elimina malware de pe un site web hacked.

pentru backup automat zilnic al site-ului web.

pe cutie poștală pentru bază și 2,00 USD / lună pe cutie poștală pentru avansate.

HostPapa oferă mai multe niveluri ale prețurilor de revânzare. Vânzătorii vor folosi HostPapa pentru a găzdui un site vândut altui client prin intermediul revânzătorului. Toate conturile revânzătorului includ un cPanel, site-uri web nelimitate și adrese de e-mail nelimitate. Programele de nivel superior includ, de asemenea, caracteristici suplimentare:

BRONZ

ARGINT

AUR

PLATINĂ

TITANUM

 • 19,95 USD / lună pentru 50 GB spațiu pe disc și 500 GB lățime de bandă pe lună.
 • 27,95 USD / lună pentru 80 GB spațiu pe disc și 700 GB lățime de bandă pe lună.
 • 39,95 USD / lună pentru 120 GB spațiu pe disc și 1 TB de lățime de bandă pe lună.
 • 59,95 USD / lună pentru 160 GB spațiu pe disc și 1,2 TB lățime de bandă pe lună.
 • 79,95 USD / lună pentru 200 GB spațiu pe disc și 1,4 TB lățime de bandă pe lună.

Programul de revânzări al HostPapa oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile. HostPapa oferă, de asemenea, servere private virtuale (VPS) pentru un cost suplimentar. Toate nivelurile includ managementul HostPapa și caracteristici esențiale, cum ar fi cPanel, domenii nelimitate și migrație VPS gratuită.

LA CARE SE ADAUGA

PRO

PREMIUM

ULTRA

EXTREM

 • 49,99 USD / lună pentru 50 GB stocare, 1,5 GB memorie, 4 nuclee CPU și 1 TB transfer de date.
 • 79,99 USD / lună pentru 100 GB stocare, 3 GB memorie, 4 core CPU și transfer de date TB.
 • 149,99 USD / lună pentru 200 GB stocare, 6 GB memorie, 8 core CPU și transfer de date TB.
 • 199,99 USD / lună pentru 500 GB stocare, 12 GB memorie, 8 core CPU și transfer de date TB.
 • 299,99 USD / lună pentru 1 TB de stocare, 24 GB memorie, 12 nuclee CPU și 8 TB transfer de date.

Toate nivelurile de VPS prin HostPapa include reduceri pentru achizițiile anuale și semestriale.

PPercepția publică a HostPapa

Site-ul HostPapa

Cei mai mulți recenzori consideră HostPapa ca un serviciu de găzduire web cu costuri reduse și de mare valoare, axat pe servirea pieței întreprinderilor mici, cu opțiuni web accesibile și ușor de utilizat.

Mulți recenzori notează asistența excepțională a clienților oferită de HostPapa. Cu un manager de cont care să se ocupe de proiecte mai mari pentru site-ul dvs. și un personal de asistență cu cunoștințe disponibil 24 de ore pentru a soluționa problemele, ajutorul nu este niciodată departe de opinie.

Începerea, de asemenea, este foarte rapidă, potrivit recenziilor din exterior. Cu opțiuni pentru proiectarea propriului site sau migrare gratuită de la o altă companie de găzduire web, începând cu HostPapa este la fel de ușor ca furnizarea unui card de credit și selectarea opțiunilor dorite. Puteți fi în funcțiune cu un site web în doar 5 minute.

HostPapa nu este perfect (nu există nicio companie). Unii notează confuzia cu facturarea ca o problemă cu HostPapa. Acest lucru este valabil mai ales în cazul programului de revânzători, unde se pot percepe taxe pentru servicii speciale pentru fiecare client. Au fost, de asemenea, probleme cu integrările, în special în ceea ce privește e-mailul. Unele transferuri și integrare pot dura câteva zile în funcție de vânzătorul extern și de cerințele dvs..

Cum se compară HostPapa cu piața

Logo WordPress

Cu peste 500.000 de site-uri web găzduite în prezent de HostPapa, compania este lider printre furnizorii de găzduire web. HostPapa oferă opțiuni low-cost cu caracteristici puternice, în special pentru întreprinderile mici. Adăugarea funcțiilor și serviciilor suplimentare, cum ar fi backup-ul automat și securitatea site-ului oferite de alți furnizori de găzduire web cu serviciul, vor crește costurile. Chiar și cu costul suplimentar, HostPapa este în continuare un furnizor de costuri mai mici, cu o bogăție de valoare.

HostPapa este, de asemenea, o găzduire web fiabilă și destul de rapidă companie. Viteza de încărcare și timpul de funcționare nu sunt în topul pieței, dar sunt de nivel superior și extrem de respectabile pentru preț.

Sprijinul este un domeniu în care HostPapa excelează în comparație cu alți furnizori de găzduire web de pe piață. HostPapa alocă un manager de cont dedicat pentru fiecare client. Asistența este rapidă și convenabilă, prin mesaje de telefon, e-mail sau chat 24 de ore din 24.

Ce credem despre HostPapa

găzduim

Dacă sunteți o companie mică și aveți nevoie de un site web, HostPapa este una dintre cele mai bune opțiuni de acolo. Prețul este pe marcă și include multe dintre caracteristicile și instrumentele de care va avea nevoie o afacere în creștere. De la proiectarea site-ului web, la comerțul electronic, la gestionarea conținutului (CMS), la instrumente client (CRM), HostPapa oferă instrumentele pe care o companie caută să-și construiască o marcă, să crească online și la scară pentru a satisface cerințele viitoare ale clienților.

Implementarea și utilizarea funcțiilor sunt ușoare cu HostPapa. CPanel și tablourile de bord cu serviciul sunt ușor de utilizat. Multe funcții pot fi implementate și gata de utilizat cu un singur clic. Adăugarea de noi servicii și funcții se poate face rapid și ușor. Dacă aveți vreodată nevoie de ajutor, aveți la dispoziție un manager de cont dedicat pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă consulta. În plus, este ușor de spus că HostPapa a pus accentul pe sprijin. Serviciul clienți răspunde rapid și (de obicei) oferă răspunsuri care funcționează.

Având accent pe laser pe piața afacerilor mici, HostPapa nu poate oferi tot ceea ce un client mare și întreprinzător poate dori sau are nevoie. Experiență ușor de utilizat și perfectă vine cu un preț în flexibilitate și caracteristici.

Prețurile pot fi de asemenea o problemă, multe funcții critice precum backup și securitate nu sunt disponibile în pachetele cu nivel inferior. Chiar și așa, printre furnizorii de găzduire web cu costuri reduse și de mare valoare, HostPapa este o opțiune de top.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map