Rishikimi, krahasimi dhe më shumë

Kompania premton zgjuar web hosting zgjidhje për bizneset e vogla, por a është me të vërtetë zgjedhja e duhur për bizneset e vogla apo biznesin tuaj? Ne do të hedhim një vështrim nga afër në HostPapa dhe shpresojmë t’i përgjigjemi këtyre pyetjeve.


Web hosting ofron shërbimet dhe teknologjitë e nevojshme për të parë një faqe në internet. Përdoruesit blejnë shërbimin nga një ofrues i web hosting si HostPapa. Uebfaqet mbahen në serverë të siguruar dhe servirur nga kompania e mbajtjes së faqes në internet.

Tingëllon e thjeshtë, por mund të jetë një sfidë për të gjetur kompaninë e duhur për nevojat tuaja. Ka një ndryshim të gjerë në çmimet, tiparet dhe shërbimet midis ofruesve. Shumë ndërmarrje hartojnë shërbimet e tyre për klientë të caktuar dhe mund të jetë e lehtë të bllokohen në një kontratë me një kompani web hosting që nuk ofron shërbimin e duhur për ju ose biznesin tuaj.

Le të shohim se çfarë duhet të ofrojë HostPapa.

Mfarë e bën unike hostPapa?

Logoja e hostPapa

Qëllimi i HostPapa është të sigurojë një shërbim pritës me të gjitha tiparet dhe mjetet do të duhet një biznes i vogël në rritje. Ata rezervojnë paketat e tyre të mbajtjes në internet me disa nga shërbimet më të mira për klientët në industri.

Le të shohim disa nga veçoritë e tjera që keni me HostPapa.

1. Bandwidth i pakufizuar me HostPapa

Me bandë të pakufizuar të bandës, shumica e planeve vijnë edhe me hapësirë ​​të pakufizuar në disk, nuk do të tarifoheni shtesë për përdorim të bandës së lartë ose ruajtjen e të dhënave në faqen tuaj. Kjo mund të jetë siguruese për kompanitë që kanë filluar të shkallëzojnë dhe mund të kenë vështirësi në gjurmimin ose vlerësimin e përdorimit mujor të faqes, ose të cilët duhet të rritin shpejt sitin. Ai gjithashtu eliminon akuzat shtesë të bezdisshme që shumë kompani i drejtojnë për muaj me radhë kur papritur zvarriten mbi një kufi arbitrar.

HostPapa do të monitorojë faqet për gjerësi të bandës së tepërt dhe përdorimi i të dhënave. Ata do të rregullojnë kur është e nevojshme për të siguruar performancën optimale të sitit.

2. Migrimi dhe konfigurimi i faqes në internet falas të HostPapa

HostPapa ofron migrim dhe konfigurim falas në internet. Kur të regjistroheni me HostPapa, ata do të lëvizin një sit ekzistues brenda 30 ditëve nga regjistrimi. Kjo përfshin një transferim falas të regjistrimit të domain.

Procesi i transferimit përfshin bazën e të dhënave, skedarët e uebfaqeve, llogaritë e postës elektronike, skedarët e mediave, imazhet, HTMP, MySQL të të dhënave dhe çdo aplikacion të faqes në internet. HostPapa do të testojë aplikacionet për të siguruar që ata funksionojnë. ekipi i migracionit do të konfigurojë konfigurimin e emailit tuaj.

I gjithë procesi drejtohet nga një ekspert i migracionit i caktuar nga HostPapa dhe përfshin testimin përfundimtar kur procesi është i plotë.

3. Kopje rezervë në internet

HostPapa siguron një kopje rezervë të automatizuar të uebfaqes për një tarifë shtesë. Kjo përfshin rezervë për email, bazat e të dhënave dhe një faqe interneti. HostPapa përfshin funksionim të lehtë për t’u përdorur për rivendosjen e faqes tuaj dhe opsionin për të zgjedhur versionin për tu rikthyer. Nëse keni nevojë, mund të përmirësoni në më shumë hapësirë ​​në disk për kopjet rezervë.

4. Funksionimi i domenit dhe i nënfushave

Me planet pritëse të Biznesit dhe Biznesit Pro, ju mund të organizoni disa fusha nga një llogari e vetme. Domenet mund të lidhen me një të vetme Faqja e internetit. Ju gjithashtu mund të vendosni dhe hiqni nënfushat nga cPanel (cPanel është një mjet me një ndërfaqe UI për automatizimin e web hosting).

5. Instalimi i Aplikimit me HostPapa

Softaculous, një instalues ​​automatik i aplikacioneve dhe skenarëve, është i përfshirë me hostimin në internet të HostPapa. Duke përdorur Softaculous, ju mund të instaloni automatikisht disa nga aplikacionet dhe objektet më të njohura, ose klasat PHP, me një klik të vetëm. Ju gjithashtu mund të instaloni aplikacione të ndryshme në domenet dhe nënfushat. Heqja e aplikacioneve është po aq e lehtë.

6. Ndërtues i faqes në internet me HostPapa

Ju nuk keni nevojë për uebfaqen tuaj për t’u regjistruar me HostPapa. Shërbimi përfshin një ndërtues të pasur me faqe interneti. HostPapa përfshin një bibliotekë të modeleve për të filluar. Të gjitha shabllonet janë të përgjegjshëm për celularin. Funksionaliteti i klikimit dhe zvarritjes e bën të lehtë hartimin e uebfaqes që ju nevojitet.

Ekzistojnë disa nivele në ndërtuesin e faqes në internet, por fillestari përfshin 3 faqe dhe 120 shabllone. Ju keni mundësinë të redaktoni HTML në çdo shkallë, dhe në nivelin më të lartë ju mund të përdorni funksionet ecommerce. Në nivelet e sipërme gjithashtu keni mundësinë të publikoni një faqe në Facebook.

Për një tarifë shtesë, HostPapa mund të hartojë një faqe në internet për ju. Ky shërbim, i quajtur shërbimi i hartimit të menaxhuar Do-It-For-Me (DIFM) përfshin krijimin e faqeve në internet, shkrimet e kopjeve, paraqitjen dhe imazhet. Ata gjithashtu do të optimizojnë sitin për celular dhe motorët e kërkimit. Paketa ofrohet si një zgjidhje e plotë e gardianit. Si një shërbim i menaxhuar, ka një tarifë mujore për hartimin e uebit, por ajo vjen me një menaxher të llogarisë dhe azhurnime të faqes nëse ju nevojitet.

7. Trajnimi

Të gjitha planet e pritjes në uebfaqe përfshijnë një seancë trajnimi 30-minutëshe, një për një, me një ekspert të mbajtjes në internet (ose PapaSquad Expert ashtu siç quhen). HostPapa gjithashtu ofron mësime, udhëzues për vetë-ndihmë, trajnim video dhe 24/7 email dhe mbështetje telefonike.

8. Siguria e sitit

HostPapa ofron siguri të sitit edhe pse SiteLock, një mjet i sigurisë në internet i cili do të skanojë faqen tuaj çdo ditë për kërcënime të mundshme dhe malware. Ofrohet si pjesë e nivelit të biznesit Pro por mund të shtohet me paketat e nivelit të ulët. Me Business Pro, ju gjithashtu keni një certifikatë Premium Wildcard SSL dhe mbrojtje të intimitetit të domain. Paketat e nivelit më të lartë të sigurisë përfshijnë mbrojtjen e spamit dhe listës së zezë, si dhe një firewall të aplikacionit në internet (WAF)

Me SiteLock 911, një paketë që mund të blini përmes HostPapa, ju mund të skanoni automatikisht dhe hiqni çdo malware ekzistues në faqen tuaj dhe të ngarkoni skedarët e pastër përsëri në faqen tuaj. Ky është një mundësi e shkëlqyeshme nëse faqja juaj e internetit është hakuar ndonjëherë.

9. Karakteristika të tjera

HostPapa pretendon të jetë një nga vendet e para që mundësohet 100% nga energjia e rinovueshme e gjelbër. Ata e përmbushin këtë angazhim duke blerë certifikata të energjisë së gjelbër për të gjithë fuqinë e përdorur në zyrat e tyre dhe qendrat e të dhënave. Kjo zvogëlon gjurmët e tyre të karbonit dhe mbështet iniciativat e rinovueshme, të pastra të energjisë.

Mund të mos ju japë më shumë kohë ose shpejtësi në internet, por tregon përkushtimin dhe përgjegjësinë e korporatës nga HostPapa. Ju gjithashtu mund të Shkarko dhe përdorni parulla në uebfaqen tuaj për të treguar se po përdorni 100% programe të gjelbërta në internet përmes HostPapa.

Hostpapa gjithashtu ofron mbështetje të thelluar dhe të pasur me postë elektronike. Duke përdorur pultin e hostPapa, ju mund të vendosni emailin tuaj në faqen tuaj pa nevojë për pajisje shtesë ose softuer. Pasi të jetë vendosur, mund të përdorni platformën tuaj të preferuar të postës elektronike, përfshirë Outlook dhe Gmail. Për ta bërë atë edhe më të lehtë, mund të sinkronizoni adresën tuaj të re të postës elektronike në llogaritë ekzistuese të postës elektronike si Yahoo! dhe Outlook.

Ka një tarifë shtesë për email me secilën kuti postare, dhe një mundësi për email të përparuar me HostPapa.

Mimet për HostPapa

Ekzistojnë tre nivele themelore me HostPapa. Shtresat themelore vijnë me gjithçka që ju nevojitet për faqen tuaj të internetit.


Shkalla 1

motorino

për dy faqe interneti

$

5.95

/ mo

100 GB hapësirë ​​në disk me një blerje 12-mujore. Ju mund të blini 24 muaj për 4,95 $ / muaj, dhe 36 muaj për 3,95 $ / muaj. Ofron një garanci në kohë 99.9%.

biznes

për faqet e internetit të pakufizuara dhe hapësirën e pakufizuar

$

7.95 / hënë

plus veçori shtesë të avancuara si llogari të pakufizuara të postës elektronike. Ju mund të blini 12-muaj për 6,95 $ / muaj ose 36-muaj për 5,95 $ / muaj. Ofron një garanci në kohë 99.9%.

Pro biznesi

për uebfaqe të pakufizuara, hapësirë ​​të pakufizuar në disk

$

17,95

/ mo

plus një ngritje të performancës 300%, siguri të sitit dhe rezervë automatike pa pagesë shtesë. Ju mund të blini 12-muaj për 15,95 $ / muaj ose 36-muaj për 12,95 $ / muaj. Ofron një garanci në kohë 99.9%.

Përveç niveleve, ka mundësi që mund të shtoni për të përmirësuar llogarinë dhe shërbimin tuaj me HostPapa.

SIGURIA

bACKUP

EMAIL

19,95 $ / vit

19,95 $ / vit

1.00 dollarë / muaj

Për sigurinë e SiteLock. Pagesë shtesë për detyra specifike siç është SiteLock 911 për të hequr malware nga një uebfaqe e hakuar.

për kopje rezervë të automatizuar të faqes në internet.

për kuti postare për themelore dhe 2.00 dollarë në muaj për kuti postare për të avancuar.

HostPapa ofron disa nivele çmimesh të shitësit. Rishitësit do të përdorin HostPapa për të pritur një sit të shitur një klienti tjetër përmes shitësit. Të gjitha llogaritë e shitësit përfshijnë një cPanel, faqe interneti të pakufizuara dhe adresa emaili të pakufizuara. Programet e niveleve të larta përfshijnë gjithashtu veçori shtesë:

BRONXI

SILVER

GOLD

PLATINUM

TITANUM

 • 19,95 $ / muaj për 50 GB hapësirë ​​në disk dhe 500 GB gjerësi bandë në muaj.
 • 27,95 $ / muaj për 80 GB hapësirë ​​në disk dhe 700 GB gjerësi bandë në muaj.
 • 39,95 $ / muaj për 120 GB hapësirë ​​në disk dhe 1 T Bandwidth të bandës në muaj.
 • 59,95 $ / muaj për 160 GB hapësirë ​​në disk dhe 1.2 TB të gjerësisë së bandës në muaj.
 • 79,95 $ / muaj për 200 GB hapësirë ​​në disk dhe 1.4 TB të gjerësisë së bandës në muaj.

Programi i shitësit të HostPapa ofron një garanci të kthimit të parave 30-ditore. HostPapa gjithashtu ofron serverë virtualë privatë (VPS) për një kosto shtesë. Të gjitha nivelet përfshijnë menaxhimin e HostPapa dhe karakteristikat thelbësore si psh cPanel, domene të pakufizuara dhe migrim falas VPS.

PLUS

PRO

PREMIUM

ULTRA

EXTREME

 • 49,99 $ / muaj për 50 GB depo, memorie 1,5 GB, 4 CPU thelbësore dhe 1 TB transferim të të dhënave.
 • 79,99 $ / muaj për 100 GB depo, memorie 3 GB, 4 CPU thelbësore dhe 2 TB transferim të të dhënave.
 • 149,99 $ / muaj për 200 GB depo, memorje 6 GB, 8 CPU bazë dhe transferim të të dhënave 2 TB.
 • 199,99 $ / muaj për 500 GB depo, memorie 12 GB, 8 CPU bazë dhe transferim të të dhënave 4 TB.
 • 299.99 $ / muaj për 1 TB depozitimi, memorie 24 GB, CPU 12 thelbësore dhe transferimin e të dhënave 8 TB.

Të gjitha nivelet e VPS përmes HostPapa përfshijnë zbritje për blerjet vjetore dhe gjysmë-vjetore.

PPerceptimi publik i HostPapa

Uebfaqja e hostPapa

Shumica e recensentëve e shohin HostPapa si një shërbim të lirë për vlera të lartë, me vlerë të lartë, i përqendruar në shërbimin e tregut të biznesit të vogël me opsione të përballueshme dhe të lehtë për t’u përdorur në internet.

Shumë recensentë vërejnë mbështetjen e jashtëzakonshme të klientit të ofruar nga HostPapa. Me një menaxher të llogarisë për të trajtuar projekte më të mëdha për faqen tuaj dhe staf mbështetës të ditur në dispozicion 24/7 për të punuar përmes çështjeve, ndihma nuk është kurrë larg sipas recensuesve.

Fillimi është gjithashtu shumë i shpejtë, sipas vlerësimeve të jashtme. Me opsionet për krijimin e faqes tuaj, ose migrimin falas nga një kompani tjetër e mbajtjes së faqes në internet, fillimi me HostPapa është aq i lehtë sa sigurimi i një karte krediti dhe zgjedhja e opsioneve që dëshironi. Ju mund të jeni të ngritur dhe të drejtuar me një faqe në internet në vetëm 5 minuta.

HostPapa nuk është perfekt (asnjë kompani nuk është). Disa vërejnë konfuzion me faturimin si problem me HostPapa. Kjo është veçanërisht e vërtetë me programin e shitësit, ku tarifat mund të shkaktohen për shërbime speciale për secilin klient. Ka pasur gjithashtu probleme me integrimet, veçanërisht në lidhje me postën elektronike. Disa transferime dhe integrime mund të zgjasin disa ditë në varësi të shitësit të jashtëm dhe kërkesave tuaja.

Si e krahason HostPapa me Tregun

Logoja e WordPress-it

Me më shumë se 500,000 faqet e internetit të strehuara aktualisht nga HostPapa, kompania është një lider në mesin e ofruesve të pritjes së faqeve në internet. HostPapa ofron mundësi me kosto të ulët me karakteristika të forta, veçanërisht për bizneset e vogla. Shtimi i veçorive dhe shërbimeve shtesë, si rezervimi automatik dhe siguria e faqes që ofruesit e tjerë të pritjes së uebit ofrojnë me shërbimin, do të rrisë koston. Edhe me koston shtesë, HostPapa është ende një ofrues me kosto më të ulët me një vlerë të pasur.

HostPapa është gjithashtu një host i besueshëm dhe mjaft i shpejtë në internet kompani. Shpejtësia dhe ngarkesa e shpejtë nuk janë në krye të tregut, por ato janë të nivelit të lartë dhe tejet të respektueshëm për çmimin.

Mbështetja është një fushë ku HostPapa shkëlqen në krahasim me ofruesit e tjerë të pritjes në internet në treg. HostPapa cakton një menaxher të veçantë të llogarisë për secilin klient. Mbështetja është e shpejtë dhe e përshtatshme, përmes telefonit, postës elektronike ose mesazheve chat 24/7.

Farë mendojmë për HostPapa

ne pritjen

Nëse jeni një biznes i vogël dhe keni nevojë për një faqe në internet, HostPapa është një nga opsionet më të mira atje. Prmimi është në shenjë dhe përfshin shumë nga tiparet dhe mjetet që një biznes në rritje do t’ju duhet. Nga hartimi i faqes në internet, deri te tregtia elektronike, deri te menaxhimi i përmbajtjes (CMS), deri te mjetet e klientit (CRM), HostPapa ofron mjetet që një kompani kërkon të ndërtojë një markë, të rritet në internet dhe në shkallë për të përmbushur kërkesat e klientëve të ardhshëm do t’ju duhet..

Zbatimi dhe përdorimi i veçorive është i lehtë me HostPapa. CPanel dhe pultet me shërbimin janë të lehtë për t’u përdorur. Shumë karakteristika mund të zbatohen dhe të gatshme për t’u përdorur me një klik të vetëm. Shtimi i shërbimeve dhe veçorive të reja mund të bëhet shpejt dhe me lehtësi. Nëse ndonjëherë keni nevojë për ndihmë, ju keni në dispozicion një menaxher të veçantë të llogarisë për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe për të siguruar konsultime. Për më tepër, është e lehtë të thuash që HostPapa e ka bërë mbështetjen të përqendruar. Shërbimi ndaj klientit është i shpejtë për t’u përgjigjur dhe (zakonisht) jep përgjigje që funksionojnë.

Me fokus lazer në tregun e biznesit të vogël, HostPapa mund të mos ofrojë gjithçka që një klient i madh, ndërmarrje mund të dëshirojë ose të ketë nevojë. Përvoja e lehtë për t’u përdorur dhe e qetë vjen me një çmim në fleksibilitet dhe karakteristika.

Prmimi gjithashtu mund të jetë problem, me shumë karakteristika kritike si rezervë dhe siguri që nuk janë në dispozicion në paketat e nivelit të ulët. Pavarësisht, midis ofruesve të pritjes me kosto të ulët dhe me vlerë të lartë, HostPapa është një mundësi e lartë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map