Esimerkkejä Weebly-häät-verkkosivustoista

Häät-verkkosivustot ovat kasvava trendi. Se on tapa levittää paitsi uutisia hääihisi, myös jakaa vähän tietoa parista ja suuren päivän logistiikasta – kaikkea mitä et mahdu hääkutsuun.


Äskettäin minua pyydettiin tekemään kokoelma Weebly esimerkkejä hääsivustoista, ja minun on sanottava, että se oli erittäin vaikea tehtävä! Toivon, että Weeblyllä olisi ‘Showcase’ -sivu tai jotain sellaista. Oli melkein mahdotonta löytää Weeblyn kanssa rakennettua hääpaikkaa. Todennäköisesti, tämä johtuu osittain siitä, että Weeblyllä on muutama häämalli, ja osittain siksi, että monet parit estävät sivustojensa indeksointia. Olipa syy mikä tahansa, tässä on neljä verkkosivustoa, jotka onnistuin löytämään.

Esimerkki 1: Sarah Owens ja Ryan Gentry-häät

Sarah Owens ja Ryan Gentry Häät

Luo tällainen verkkosivusto

Sarahowensryangentry.weebly.com näyttää yksinkertaiselta, mutta romanttiselta ja informatiiviselta kerrallaan. Tämä on hääsivusto, jonka omistajat ovat Sarah Owens ja Ryan Gentry. He ovat todella innostuneita saattamaan ystävänsä ja perheensä yhteen heidän erityisenä päivänä. He yrittivät kovasti suunnitella häät ja perustaa verkkosivuston, joka sisältäisi selkeää tietoa siitä. Verkkosivun muotoilu on selkeä, mutta se tuo esiin parit valokuvat, jotka seisovat valkoista taustaa vasten ja paljastavat parin rakkaustarinan..

Verkkosivusto tarjoaa informatiivisen valikon, jossa on useita osioita, jotka tarjoavat yksityiskohtaista tietoa jokaisesta häävalmisteluvaiheesta. Niille vieraille, jotka eivät tiedä parin rakkaustarinoita, on oma verkkosivusto, jolla he jakavat sen. Loput osiot – Hääjuhlat, yksityiskohdat ja hotellit, rekisteri – auttavat saamaan jokaisen vieraan tietoiseksi juhlan ja häiden sijainnista, vieraslistasta ja muista tärkeistä vivahteista. Sivusto käyttää tärkeätä RSVP-osaa seurataksesi vieraiden lukumäärää. Napsauttamalla linkkiä, vieraat ilmoittavat parille tietää läsnäolostaan ​​hääissä. Tämä on erittäin kätevää, kun on kyse tapahtuman suunnittelusta.

Esimerkki 2: Liz ja Chris

Liz ja Chris

Luo tällainen verkkosivusto

Lizandchris2018.weebly.com on Liz Breenin ja Chris Ahernin hääsivusto, joka luo miellyttävän vaikutelman heti, kun saavut siihen. Tämä johtuu siitä, että siellä on paljon valokuvia onnellisesta parista ja runsaasti tietoa tilanteesta. Sinun ei tarvitse selata verkkosivustoa etsimällä tärkeimpiä tietoja – vieritä vain kotisivua alaspäin saadaksesi selville häiden ajankohdan, paikan, jossa se pidetään, vastaanottopaikan jne. On myös mielenkiintoista lukea rakkaustarina pariskunnasta, heidän ensimmäisen päivämääränsä, ehdotuspäivänsä ja tulevaisuudensuunnitelmansa.

Tapahtumasivu ilmoittaa vieraille parin laatiman aikataulun, mukaan lukien harjoitusillallisen, tervetuliaisjuhlat, itse hääseremonian, vastaanoton ja juhlien jälkeiset juhlat. Matkasivu sisältää yksityiskohdat majoituksesta, matkoista ja kuljetuksista, kun taas Rekisterisivulla on nimenomainen vieraiden luettelo paikoista, joissa he oleskelevat. Jos haluat nauttia parien valokuvista, siirry vastaavalle verkkosivustolle osoitteeseen katsella niitä. Tämä on miellyttävä ja innostava esimerkki Weeblyn tuottamasta hääsivustosta!

Esimerkki 3: Laurenin ja Chadin häät

Colemanlutzwedding

Luo tällainen verkkosivusto

Colemanlutzwedding.weebly.com on yksinkertainen mutta informatiivinen hääsivusto, joka paljastaa Laurenin ja Jamesin rakkaustarinan ja kattaa kaikki heidän hääseremoniansa vivahteet. Verkkosivuston käyttöliittymä on intuitiivinen ja takaa nopean ja helpon selailukokemuksen.

Käyttäjien huomio herättää mustavalkoisten ja värikkäiden kotisivun sisustuselementtien yhdistelmän. Tämä luo epätavallisen romanttisen tunteen, joka liittyy parin rakkaustarinaan ja itse hääseremoniaan. Epätavalliset vuorovaikutteiset videotehosteet, monipuoliset valokuvat parista, vaaleiden värien esiintyvyys ja runsaasti tietoa hääjuhlasta lisäävät verkkosivuston yleistä visuaalisuutta ja suorituskykyä..

Pariskunnan vieraat voivat selata useita osioita saadaksesi tietoa tulevista hääseremonioista. Näitä ovat tarina, rekisteri, hääjuhlat, tapahtumapaikka, UKK ja jopa matkustajan opas. Pari on huolehtinut vieraidensa mukavuudesta integroimalla Google Maps -widgetin, jossa määritetään hääpaikka, vuorovaikutteinen majoitusopas ja jopa mielenkiintoiset paikat, joissa vieraat voivat vierailla kaupungissa oleskellessaan. Tämä on hyvä esimerkki hääsivustosta, joka kattaa kaikki tulevan seremonian vaadittavat näkökohdat.

Esimerkki 4: Meghan ja Thomas

Meghan ja Thomas

Luo tällainen verkkosivusto

Meghanandthomas.weebly.com hääsivustolla on yksinkertainen, mutta miellyttävä ja houkutteleva muotoilu, joka luo romanttisen ilmapiirin ja rohkaisee vierailijaa jatkamaan selaamista sivustolla saadakseen lisätietoja parista ja heidän hääpäivävalmisteluistaan.

Verkkosivun värimaailma on rauhoittava ja rauhallinen, ja värikkäitä valokuvia Meghanista ja Thomasista erottuu selvästi valkoista taustaa vasten. Hääsivuston rakennetta ja sisältöä harkitaan tarkoituksella. Heti kun pääset sivulle, ymmärrät, että pari on huolehtinut vieraidensa etsimismukavuudesta. Sivustolla on seuraavat osiot: Koti, Tiedot, Hotellit, Hääjuhlat, Rekisteri. Kunkin osion sisältö kattaa kaikki aiheeseen liittyvät kysymykset. Niille, jotka eivät onnistuneet löytämään tarvitsemiaan tietoja tai vain kommentoimaan verkkosivustoa, on yhteyslomake, joka on kätevästi sijoitettu kotisivun alaosaan. Kaiken kaikkiaan tämä hääsivusto luo miellyttävän vaikutelman ja näyttää houkuttelevalta.

Esimerkki 5: Clint ja Kristin

Clint ja Kristin

Luo tällainen verkkosivusto

Shobertwedding.weebly.com on tehokas hääsivusto, joka on luotu käyttäjien etsinnän mukavuuden ja informaation kannalta mielessä. Pari, Clint ja Kristin, kertovat iloisesti vieraidensa kanssa heidän valmistautumisestaan ​​hääpäivään.

Verkkosivustolla on yksinkertainen, mutta silmille miellyttävä muotoilu, jossa hallitsevat vaaleat värit. Et löydä täältä paljon valokuvia parista, mutta ne, jotka ovat saatavilla sivustolla, näyttävät romanttiselta ja jopa kiehtovalta. Katsokaa vain kotisivun keskeistä kuvaa ymmärtääksesi, että pari on käyttänyt ainutlaatuista lähestymistapaa hääsivustojensa suunnitteluun! Tärkeimmät tosiasiat suuresta päivästä löytyvät verkkosivun Häätiedot-osiosta. Siellä on myös Rekisteri-osa, joka linkittää pariskunnan toivelistalle. Tämä auttaa vieraita säästämään vaivaa ja aikaa etsiessään häälahjoja. Verkkosivun kohokohta on lähtölaskenta-widget, joka näyttää tarkan ajan, joka on jäljellä hääpäivään. Tämä on pakollinen ominaisuus kaikille tämän tyyppisille verkkosivustoille!

Esimerkki 6: Dave ja Jade

Dave ja Jade

Luo tällainen verkkosivusto

Daveandjadegetmarried.weebly.com näyttää niin romanttiselta ja lempeältä, että on yksinkertaisesti mahdotonta ottaa silmäsi pois, kunnes selaat sitä loppuun asti. Se on luotu yksinkertaisella, mutta pohditulla tavalla, jossa jokainen yksityiskohta on paikoillaan.

Verkkosivuston vaalea värimaailma luo houkuttelevan vaikutelman, eikä se vie käyttäjän huomion tärkeimmästä osasta – sisällöstä. Pari on varmasti panostanut paljon vaivaa ja aikaa häiden verkkosivuston suunnitteluun. Mistä tahansa kysymyksestäsi tai kyselystä löydät vastauksen täältä.

Verkkosivustolla on yleisiä tietoja parista, heidän rakkaustarinaa, valokuvia, lahjoja ja häätietoja, jotka kattavat kaikki toiseen suunniteltujen hääpäivien yksityiskohdat. Vieraat arvostavat varmasti kartan saatavuutta, jossa on tarkka sijainti hääseremonialle ja kuljetusohjeet. Siellä on myös RSVP-osa, jossa on kätevä online-lomake, jonka vieraat voivat täyttää ilmoittaakseen parille heidän läsnäolostaan ​​ja jopa ruokavalioista. Mikä huomaavainen ja koskettava ominaisuus!

Esimerkki 7: Christine ja David

Christine ja David

Luo tällainen verkkosivusto

Christineanddave.weebly.com erottuu väkijoukosta suunnitteluominaisuuksiensa vuoksi. Sivuston kotisivu herättää huomion laajakuvamaisemakuva, joka on asetettu sivun taustaksi. Et löydä täältä paljon tietoa – vain parin nimet sivun keskellä ja vakiovalikko sivun yläosassa ohjaavat sinut verkkosivuston tärkeimpiin osiin, jotka tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tietoja hääpäivästä.

Valikko koostuu niistä osioista, jotka ovat pakollisia kaikille hääsivustoille. Nämä ovat parin rakkaustarina, jossa on romanttinen valokuvagalleria, hääviikonlopun tiedot ponnahdusikkunan alavalikossa, seremonia, lahjarekisteri ja jopa UKK-osio, joka on hieno lisä tämän tyyppiselle verkkosivustolle. Yksinkertainen mutta informatiivinen esimerkki häät-verkkosivustosta, jonka käyttö on Weeblyä!

Esimerkki 8: Lauren ja James

Lauren ja James

Luo tällainen verkkosivusto

Lauren ja James ottivat hyvin yksinkertaisen lähestymistavan hääsivustoonsa Rasmussen-banovz.weebly.com. Heidän minimalistinen ja pistekohtainen hääsivuston versio esittelee kaikki välttämättömät asiat ja antaa sinulle käsityksen siitä, mitä odotetaan seremoniasta.

Vaikka minimalismi on hyvä asia, onnistuessaan se on myös erittäin monimutkainen tyyli. Jokainen tärkeä yksityiskohta häästä on esitetty verkkosivustolla, mutta se ei ole niin mielenkiintoista tutkia sitä. Näyttää siltä, ​​että pari halusi sen olevan jonkinlainen digitaalinen postikortti, mutta sisällä on aivan liian paljon tyhjää tilaa, joka voitaisiin täyttää jollain visuaalisella materiaalilla, ei vain tekstillä. Hyvä asia on kuva kartasta, joka näyttää myös käsin piirretyltä – hieno henkilökohtainen kosketus. Todennäköisesti tuo ihana pari valmisti suuren yllätys vierailleen hääpäivänä ja he eivät vain halua pilata kaikkea hauskaa. Silti olisi kiva nähdä ainakin yksi kuva niistä.

Kaiken kaikkiaan, se on hyvä esimerkki siitä, mitä suurta päivätietoja hääsivustossa tulisi olla. Ehdotan vain lisätä joitain kuvia sivustoon, jotta se olisi houkuttelevampaa.

Esimerkki 9: Tuleva rouva Brake

Tuleva rouva Brake

Luo tällainen verkkosivusto

Futuremrsbrake.weebly.com on hääsuunnittelupaikka, joka kertoo parin tarinan ja ilmoittaa vieraille seremoniassa. Tällaisen tapahtuman suunnittelu voisi olla hiukan kevyempi, mutta toisaalta se ei vedä paljon huomiota itseensä ja antaa sinun keskittyä sisältöön.

Valikko on rakennettu aikajärjestykseen: ehdotus, seremonia, pukeutuminen… Ja viimeinen on verkkokauppa, jossa pari yrittää myydä joitain asioita, joita he eivät todennäköisesti tarvitse häät jälkeen (ei, morsiamen mekko ei ole päällä marketti). Jokaisessa osiossa on lyhyt esittely ja valokuvagalleria, joka esittelee tapahtumapaikkaa, mahdollisia pukeutumis- ja hiusvalintoja jne. Voit nähdä, että verkkosivusto on luotu yhtä paljon vieraille kuin morsiamen itsellekin – tallentamalla hääkoristevalinnat yhdessä paikassa on ehdottomasti kätevä. Ja jakamalla ne ystävien ja perheen kanssa, hän voi saada palautetta esimerkiksi siitä, mikä mekko sopii parhaiten hänelle.

Esimerkki 10: Myer-Robbins-häät

Myer-Robbinswedding

Luo tällainen verkkosivusto

Myer-Robbinswedding.weebly.com on valoisa ja huomion herättävä esimerkki Weeblyn kanssa luodusta hääsivustosta. Heti kun pääset kotisivulle, sinut hämmästyttää sen värikäs muotoilu, joka luo iloisen ja juhlava tunnelman. Kaunis kuva parista ja heidän rakkaustarinaan ovat saatavana myös kotisivulta. Tämä on jokaisen hääsivuston välttämätön ominaisuus, joka on aina trendikäs ja näyttää tarkoituksenmukaiselta.

Verkkosivun suunnittelu on hiukan epätavallinen, koska jokaisella sivulla on oma tausta ja sisältö, josta vieraat ovat kiinnostuneita. Suurimpiin valikkokohtiin kuuluvat meistä, ehdotuksemme, seremonia ja vastaanotto, hääjuhlat, rekisterit ja paljon muuta. Erillinen RSVP-osio on saatavana myös verkkosivustolta. Täyttämällä kentät vieraat ilmoittavat parille kyvystään hyväksyä kutsun ja seremoniassa läsnä olevien ihmisten lukumäärästä. Tämä on hieno esimerkki hääsivustosta, joka tarjoaa kaikki vaadittavat tiedot parista ja yleensä häästä.

johtopäätös

Weebly-verkkosivustojen rakentaja tarjoaa kaikki työkalut erinomaisen hääsivuston luomiseen. Vaikka nämä neljä esimerkkiä eivät osoita kaikkia järjestelmän etuja, niillä on silti suuri potentiaali. On helppo luoda verkkosivusto, joka sisältää kaikki tiedot, jotka vieraidesi tarvitsevat tietää tulevasta tapahtumasta, jakaa ideoitasi ja valokuvia. Valmistautuminen häihin? Älä epäröi, luo oma verkkosivusto!

Katso lisää näytteitä tuotteistamme Esimerkkejä Weebly-blogeista ja Esimerkkejä Weebly potrfolio -tuotteista.

Luo ilmainen hääsivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map